service description:

Idealni energetski zaštitnik za 3. milenijum.
Alternativna medicina,prirodna medicina, balans energije, podizanje energetskog nivoa to je sve zajedno REN.

REN poseduje međunarodno zaštićen patent, koji pripada polju medicinske nauke, oblasti elektroterapije i zaštite od zemaljske i atmosferske radijacije.

PRIRODNA ZRAČENJA
1. Geofizičkih zračenja (podzemne vode, rasedi, geološki lomovi, žice ruda i minerala),
2. Uticaja Hartmanove i Kerijeve globalne mreže,
3. Kosmičkih zračenja (spektra solarnog sistema i galaktičkih zračenja koja prolaze kroz jonosferu),

TEHNIČKA - ELEKTROMAGNETNA ZRAČENJA izazvana električnim vodovima visokog i niskog napona, elektroinstalacijama, električnim mašinama i aparatima, kao što su aparati za domaćinstvo, radio i TV uređaji, računari, mobilni, bežični i fiksni telefoni itd., koji, svi zajedno, stvaraju zasićenje životne sredine elektromagnetnim poljima, poznatim kao "elektrosmog".

ZRAČENJA OBLIKA različitih predmeta, koja mogu biti pojačana kombinacijom oblika i materijala,

KOMBINOVANA ZRAČENJA, kao što su kombinacije geofizičkih zračenja i "čvorova" Hartmanove i Kerijeve globalne mreže, prirodnih i tehničkih zračenja itd.

REN neutrališe različite nepravilne i štetne uticaje Zemljinog, kosmičkog i elektromagnetnog zračenja i ne stvara vibracioni vakuum, za razliku od klasičnih neutralizatora, već emituje regularne frekvencije, ponovo uspostavlja prirodne karakteristike polja i na taj način vrši reekvilibraciju energije.

Time blagotvorno utiče na očuvanje pravilnog funkcionisanja rasta i razvoja ljudi, životinja i biljaka. Na isti način utiče i na organske materije - na pr. na očuvanje kvaliteta hrane, pića, semenskih materijala, održavajući njihovu biološku vrednost.

REN JE KAO INTELEKTUALNA SVOJINA ZAŠTIĆEN:

MP-380/01 - domaći patent

M-380/01 - zaštićen dizajn (model)

Ž-380/01 - zaštićen žig

PCT - medjunarodni patent

US Patent 7,225,812 B

vaše slike:

alternativne metode lečenja 
Alternativno lečenje
balans energije
bioenergija
duhovno i energetsko čišćenje
minerali
neutralizator zračenja
otklanjanje negativne energije
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Štetna zračenja su svuda oko nas na poslu, u kući, na ulici i gde god se krećemo. Ona potiču iz svemira, iz zemljine kore ali i od raznih tehničkih uređaja koji emituju štetna elektromagnetska zračenja. Prirodna zračenja potiču od kosmičnih zračenja i geofizičkih zračenja od podzemnih voda, raseda, geloških lomova, žica ruda i minerala. Štetna elektromagnetska zračenja emituju tehnički uređaji kao što su: predajnici, dalekovodi, trafostanice, mobilni telefoni, računari, televizori, kuhinjski uređaji, satelitske antene i dr.

Zračenja su nevidljiv neprijatelj ljudskog zdravlja jer uništavaju imuni sistem, oštećuju ćelijsku i genetsku strukturu i izazivaju najteže bolesti. Veliki broj naučnika i inovatora traga za efikasnom zaštitom od štetnih zračenja.

„REN“ je domaći uređaj koji je ispitan, atestiran, patentiran i proveren kao efikasna zaštita od štetnih zračenja. Naziv „REN“ je skraćenica od „REekvilibrator i Neutralizator zračenja štetnih po zdravlje ljudi“. On radi samoindukcijom – neprestanim pulsiranjem iduktorskih kola proizvodeći frekfencije u opsegu od 7,2 do 10,3 herca stvarajući tako energetski štit oko živog bića ili u prostoru koji štiti od uticaja zračenja.

Izumitelj „REN“-a, Vojislav Nedeljković kaže da je reč o tehničkom izumu zasnovanom na primeni vrhinskih naučnih dostignuća iz oblasti elektromagnetizma. Nedeljković ukazuje da se u REN-u za napajanje koristi razlika u električnom potencijalu između 2 metala koji se nalaze u njemu, a induktori stvaraju prirodno frekvencijsko polje koje ne dozvoljava da dođe do rezonance između izvora zračenja i živih ćelija.

Pozitivan uticaj „REN“-a je utvrđen u laboratorijskim analizama u Institutu „Dr Milan Jovanović-Batut“ iz Beograda, kao i u još 4 inostrana instituta.

Beogradska kompanija „REN d.o.o“ iz Beograda proizvodi „REN“ u 4 veličine zavisno od veličine površine koju treba štititi. „REN“ je patentiran u Srbiji, ima status međunarodnog patenta a od 20. jula 2007.je priznat i kao patent i u SAD.

Facebook