Podaci firme ::::.
Ivana Milutinovića 24
Vrbas, 21460
Srbija
Tel.: 021/707-428

Kategorije:

service description:

O nama:

Rasadnik cveća ‘’MAJD’’ je porodična firma osnovana 2003.g. Namenjena je prvenstveno ljubiteljima dekorativnih biljaka, sezonskog cveća, muškatli, surfrinija, petunija i drugih.
U našoj proizvodnji saksijske cvetnice i sobno cveće obuhvataju veliki broj, jednogodišnjih ali i višegodišnjih, dekorativnih vrsta koje se u našim uslovima ne mogu cele godine gajiti napolju jer su neotporne na niske temperature i mrazeve.
Dekorativne osobine cvetnih vrsta omogućavaju ukrašavanje balkona, zelenih površina, cvetnih leja, ivica i bordura, alpinetuma, vodenih bazena.
Pored bogatog izbora biljaka dajemo i stručne savete i pomoć oko uređenja vaših zelenih površina, vrtova, balkona, ivičnjaka, bordura, pomoć oko zaštitnih sredstava, jednostavnosti nege, trajnosti primene, održavanje rascvetalosti, boje, broja listova i visina habitusa i svega što bi moglo da ukrasi vaš životni prostor.
Sadni materijal je pregledan od strane stručnih lica, i na taj način je zagarantovan kvalitet.
U tom smislu ne praktikujemo vrste čije je uspevanje diskutabilno, već radimo samo sa vrstama koje postižu potpunu bujnost i pun vizuelni efekat.

vl. Milošević Dragan i Željana
ul. Ivana Milutinovića 24, 21460 Vrbas

tel. 021/707-428
mob: Dragan 063/857-31-43
mob: Željana 064/262-73-95
mail: majddoo@sezampro.rs

vaše slike:

rasad povrća

Facebook