Podaci firme ::::.
Dušana Dugalića 10.
G. Milanovac, 32300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:
MLADMIL - PREPARAT ZA REGENERACIJU KOSE

Mladmil je atestiran preparat, proizveden isključivo na bazi lekovitog bilja, čija je osnovna i najvažnija funkcija regeneracija kose. On vrši revitalizaciju celokupnog vlasišta na glavi, ubrzava proces rasta, jača koren kose, otklanja perut i svrab, smanjuje uvećanu masnoću i sprečava pojačano opadanje kose. Jedna boca sadrži 250 ml Mladmil preparata.

BIOŠAMPON MLADMIL


Biošampon je izvrsno sredstvo za pranje i održavanje zdrave i oštećene kose. Jedinstven je po tome što u svom sastavu sadrži čak 65% ekstrakta lekovitog bilja. Izrađen je po licenci MLADMILA. Deluje protiv seboreje (povećana masnoća) i peruti, a u sadejstvu sa preparatom Mladmil sprečava opadanje kose i doprinosi regeneraciji celokupnog vlasišta na glavi. Kvalitet biošampona kontroliše Zavod za zaštitu zdravlja Republike Srbije. Jedna boca sadrži 250 ml Biošampona.


KOMPLET ZA TRI MESECA

Komplet za tri meseca rada sadrži 8 boca Mladmil preparata po 250 ml, 2 boce biošampona po 250 ml i 2 anatomska masažera.
ANATOMSKI MASAŽER

Anatomski masažeri koriste se pri upotrebi preparata i biošampona.
VAŽNE NAPOMENE

Ukoliko se budete strogo pridržavali ovog uputstva, nova kosa mora početi da Vam raste najkasnije od 45 do 60 dana, a u težim slučajevima oko 90 dana. Jednom uspostavljen proces regeneracije ne znači da Vam naš preparat više nije potreban. Naravno, da ne bude zabune: proces regeneracije korena kose se može ponovo uspostaviti samo pod uslovom da koren kose nije odumro, da pore na koži zajedno sa izvodnim kanalima lojnih žlezda nisu skroz zatvorene ili da Vam razni teretmani nisu trajno oštetili vlasište na glavi.

Koliko dugo trebate upotrebljavati preparat Mladmil?
To je individualni proces i svaka osoba je slučaj za sebe. Preparat se koristi sve dok postoji potreba za njegovim korišćenjem, ili sve dok su u organizmu prisutni procesi koji dovode do odumiranja folikula.
Podaci firme ::::.

service description:

Ne zna se tačno kako i kada su ljudi shvatili da se biljke mogu upotrebiti za lečenje bolesti, ali se lečenje biljem verovatno razvilo iz prvobitne upotrebe biljaka u ishrani. Sa razvojem nauke postalo je moguće da se iz biljaka izdvoji veliki broj biljnih komponentata i da se otkrije za koje je hemisko jedinjenje biljke vezano određeno dejstvo.

Poslednjih godina se upotreba bilja svela na dobar biznis iz koga su ponikli veoma poznati svetski brendovi u oblasti farmacije i kozmetike, koji se prosto utrkuju da u svoje proizvode uvrste neku “specijalnu”, samo njima poznatu, čudotvornu biljku, poreklom iz neke egzotične zemlje. Opšte je poznato da ljudima sa određenog geografskog područja najviše odgovara bilje, koje raste upravo u njihovom okruženju, koje im je često veoma lako dostupno. Ono je praktično svuda oko nas, a da nismo svesni da se u našoj blizini nalazi čitava riznica prirodnih lekovitih sastojaka.

Preduzeće NBA d.o.o. postoji od 1991. godine, i poseduje iskustvo i znanje iz oblasti fitofarmacije, a cilj nam je da u život modernog čoveka unesemo naviku upotrebe dragocenih darova prirode – lekovitog bilja. Recepture naših čajeva i drugih biljnih preparata su brižljivo sastavljane i testirane kroz dugi niz godina, a predstavljaju sintezu vlastitog iskustva, objavljenih radova najrenomiranijih fitoterapeuta i naučno-istraživački radovi brojnih laboratorija i farmaceutskih kuća.


Biljni čajevi

Proizvode koje ovde predstavljamo rezultat su direktnih višegodišnjih kontakata i praćenja objektivnih potreba potencijalnih korisnika naših čajnih mešavina.

Šamponi


Kosa nije samo ukras. Zdrava i lepa kosa čini nas zadovoljnim, samouverenim i poželjnim. I ako nemožemo da zaustavimo prirodno ispadanje kose, kosu možemo da zaštitimo od oštećenja koja vremenom dovode do njenog proređivanja, gubitka sjaja, prekomernog sušenja, lake lomljivosti, teškoća kod rasčešljavanja i stilizovanja. Ovaj zahtev može se ispuniti upotrebom šampona iz kolekcije HERBAWAY COSMETICS, jedinstvene formulacije, koji sadrže blage komponente za pranje, obogaćenih ekstraktima lekovitog bilja odabranog specijalno prema tipu kose za koji je namenjen. Šamponi iz kolekcije HERBAWAY COSMETICS sadrže takozvane hipoalergiske mirisne komponente, koje ne sadrže potencijalne iritanse i alergene, što upotrebu ovih šampona čini bezbednim, pa se mogu koristiti i kod dece i osoba osetljivih na delovanje različitih hemiskih agenasa.

vaše slike:

biljni čajevi
biljni šampon
biljni šampon za kosu
čaj
čajevi
Čajne mešavine
dermokozmetika

Facebook