Podaci firme ::::.

Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Veleprodaja "NB-TRADE" osnovana je i uspešno posluje od 2000. godine. Uvoznik je i distributer široke lepreze proizvoda, od dečijih igračaka do stvari za domaćinstvo.

Nudimo veliki izbor proizvoda od stakla, porcelana, rostfraja, teflona, drveta i plastike. Kod nas možete naći: servise za ručavanje, činije, čaše, bokale, šolje, posuđe, escajge, lampe, dekorativnih stvari za kuću, igračke...

Poslovanje firme usmereno je ka zadovoljnim mušterijama i zato asortiman stalno dopunjujemo novim proizvodima kako bi ga ucinili sto atraktivnijim i konkurentnijim.
Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Bulevar Arsenija Čarnojevića br.113
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Keramika

Keramika je naziv za grupu proizvoda iz glinenih sirovina. Osnovne sirovine za keramiku su kaolin ( bela i mekana vrsta zemlje), ilovače i gline koji su plastički sastojci dok su kao neplastički sastojci- kremen, krečnjak, šamot i drugi materijali. Prema hemiskom sastavu i toploti se keramičarski materijali dele na opekarske, grnčarske , porozne, kamenite i porcelanske.

Keramika dolazi od reči keramikos, kerameus i keramos koji je bio opšti naziv za proizvode od gline i ilovače koji se plastično oformljavaju, suše i peku u posebnim pećima.

Postoji veliki broj meterijala prema upotrebi i svrhama. Po izgledu i upotrebi deli se sva keramika na

*
grubu keramiku za industrijsku upotrebu i upotrebu u građevinarstvu, kao crep, opeke, pokrivne ploče, podovi izolatori i.t.d.
*
Fina keramika je za elektro materijala, materijale koji se koriste u zdravstvu, grnčerski proizvodi i proizvodi za svakodnevnu upotrebu, ukrasni predmeti i sl.

Keramički materijali su složeni hemijski spojevi, koji sadrže metale i anorganska elemente. Keramički materijali imaju mehanička i fizikalnih svojstava koja pokrivaju široko područje. Granica između metala i keramike se najlakše definiše pomoću temperaturnog koeficijenta električne otpornosti. Kod keramičkih materijala ovaj koeficijent ima negativan predznak dok za metale ima pozitivan predznak. Primena keramike varira od keramičkih pločica, grnčarske robe, opeke, odvodnih cevi, posuđa, vatrostalnih materijala, magneta, električnih uređaja, vlakana do abrazivnih materijala. Keramički materijali nastaju pod uticajem visoke toplote (pečenjem, topljenjem).

Podaci firme ::::.
Braće Ribnikara 63.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

“Galerija porcelana” je jedino mesto u Srbiji i okruženju, gde se možete susresti sa ručno isrtanim komadima Herend manufakture.
Brend koji postoji već skoro 2 veka, uspešno zadovoljava zahteve različitih visokih slojeva društva, aristokratskih porodica, poznatih ličnosti. Prilike gde Herend porcelan može biti izbor za poklon su velike, a jedna od njih je I početak zajedničkog života, brak.

Uz providno iscrtan porcelan na trpezi, porodična okupljanja, blagdani će izroditi nove planove, budućnost, a nasledjivanjem postaju još vredniji komadi sa porodičnom pričom, tradicijom.

Posetite naš sajt www.galerijaporcelana.com, uživajte gledajući ga i odlučite se za porcelan kao svadbeni poklon.

U društvu najboljih, budućnost je izvesnija, a uživanja su nam dostupnija.
Podaci firme ::::.
Veljka Vlahovića 30
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/841-666
Mapa

service description:

Facebook