Podaci firme ::::.

service description:

PROMEKS je privatno preduzeće osnovano 1990. godine u Šapcu. Imamo, svoj proizvodno poslovni prostor, vozila i nekoliko maloprodajnih objekata.

PROMEKS d.o.o. bavi se preradom, proizvodnjom, pakovanjem i prodajom zrnastih i praškastih proizvoda, kafa, šlag, semenke, kikiriki itd. kroz maloprodaju i veleprodaju.

Danas broji oko 50 zaposlenih, koji zajedničkim snagama i uz savremenu tehnologiju, od pažljivo biranih sirovina, stvaraju visoko-kvalitetne proizvode zadovoljavajući HACCP standarde.
Kvalitet proizvoda je potvrđen na tržistu prvenstveno kroz zadovoljstvo naših potrošača ali i osvajanjem medalja za kvalitet na sajmovima (Novi Sad 2000, 2001, 2002. god.) Zdravstvenu ispravnost proizvoda kontroliše Regionalni zavod za zaštitu zdravlja.

Naši prvi proizvodi su:

Kafa, pečene semenke, suncokret i kikiriki.
Vremenom, uvrstili smo u asortiman šlag u prahu, pečeni kikiriki u ljusci, prženi kikiriki, integrisini i najnoviji proizvod prženi oljušteni suncokret.

Svi proizvodi prave se po sopstvenoj recepturi i tehnologiji.

vaše slike:

bundevino seme
intergrisini
kafa
kikiriki
kikiriki u ljusci
kukuruz kokičar
lešnik
lešnikbadem
pistaći
praškasti proizvodi
seme bundeve
šlag pena
suncokret
suncokret oljušten
suncokret u ljusci pečen
zrnasta hrana
Podaci firme ::::.

service description:

Poslovni sistem "NIKOL" d.o.o. je osnovan 1993. godine. Sedište kompanije je grad Šabac, Republika Srbija.

"NIKOL" kompanija je prevashodno orjentisana na uvoz i izvoz, a među najznačajnijim artiklima su voće i povrće.

Strategije i ciljevi na kojima se bazira poslovanje kompanije "NIKOL" je da obezbedi kvalitetno voće i povrće, kako potrošačima u Srbiji, tako i potrošačima širom sveta.

Kompanija "NIKOL" je do sada ostvarila značajnu tržišnu poziciju, koju su prepoznali eminentni privredni subjekti: Delta Maxi, C market, Univerexport lanci super marketa, čiji smo ekskluzivni partneri.

Naši proizvodi, a posebno voće i povrće, su prisutni i poznati po kvalitetu na tržištima zemalja kao što su: Srbija, Rusija, Nemačka, Poljska i Moldavija.

Voće i povrće uvoz:

-Pasulj šareni trešnjevac, brand Haribec
-Pasulj alubia
-Lešnik
-Šargarepa
-Orah
-Luk

Voće i povrće izvoz:

-Šljiva
-Jabuka
-Jagode
-Višnje
-Maline
-Krompir
-Lubenica
-Paradajz
-Kupus

Facebook