Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prodavnica "Bebi centar" namenjena je, pre svega, roditeljima koji imaju bebe i decu mlađeg uzrasta. Nudimo Vam najbolju kupovinu u kombinaciji sa kvalitetnim proizvodima poznatih brendova. Zadovoljavamo Vaše potrebe počev od prvih stvari za novorođenče, decu i roditelje.

"Bebi centar" je specijalizovana kompanija za prodaju krupne bebi opreme. U našoj ponudi možete naći razne modele i proizvođače kolica za decu uzrasta od novorođenčeta do 3 godine, auto sedišta svih grupa, stolica za hranjenje jednopoložajna i višepoložajna, krevetići drveni i prenosni, ogradice raznih veličina i oblika, dubci šetalice, komode i igračke.

Mi smo kompanija koja brine o najmlađima već blizu 20 godina. Naši kupci su sa cele teritorije Srbije. Zadovoljstvo naših kupaca kupljenim proizvodom i pruženom uslugom, obavezuje nas da i dalje pažljivo biramo brendove koje distribuiramo i uvozimo.

U našoj ponudi možete naći artikle poznatih robnih marki: Chicco, Peg Perego, Nania, Chipolino, Pegolini, Fisher Price, Ferrari, Jungle, Cool kids, Bambino, ...

Svojom internet prodavnicom ući ćemo u Vaš dom u svakom trenutku i ponuditi Vam izbor kvalitetnih proizvoda štedeći Vaše vreme i novac. I zato, posetite nas u našoj i Vašoj internet prodavnici.
Podaci firme ::::.

Bačka Palanka, 21400
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Pierre Cardin

service description:

"PIERRE CARDIN" BEBI I DEČIJA KOLICA

- BEBI I DEČIJE STOLICE ZA HRANJENJE

- AUTO SEDIŠTA

- TORBE ZA BEBI I DEČIJU OPREMU

UVOZ, VELEPRODAJA I MALOPRODAJA
Podaci firme ::::.

service description:

Dody trgovina na veliko i malo, osnovana je 1992 godine, kao dopunska delatnost renomiranog restorana Zlatno Bure koji posluje više od 40 godina u Leskovcu i poznat je kako u zemlji tako i u inostranstvu po kvalitetu hrane a i usluga koje pruža, prvobitno pod imenom EXCLUSIVE SHOP i prva u gradu Leskovcu je prodavala vrhunsku sportsku opremu poznatih proizvodjača nike, reebok, adidas, converse… parfeme, kozmetiku i najatraktivnije slatkiše, sva roba je bila iz uvoza i bila je namenjena malom broju ljudi koji su znali za kvalitet i bili spremni da plate za to.Od 1996 godine menja se ime u DODY SHOP i delatnost se menja, tako da počinjemo sa prodajom igračaka vrhunskih svetkih proizvodjača, kompletnog programa za bebe počev od cucle, kolica pa do kozmetike, hrane i pelena, kućna hemija je vrlo zastupljena i to vodećih svetskih brendova.
Uz kvalitet robe koju prodajemo i niske cene vrlo brzo pridobijamo nove kupce tako da naša roba postaje dostupna svima ali i dalje vodeći računa o prodaji kvalitetne robe poznatih svetkih proizvodjača.U 2005 godini počinjemo sa prodajom preko interneta tako da kupci mogu po još povoljnijim cenama nego što su u našoj maloprodaji doći do vrhunskih proizvoda poznatih proizvodjača.31.08.2009 godine pocinje sa radom Dody igraonica i rodjendaonica

Do kraja godine pored postojece radnje otvara se Dody Shop GIGA MEGA

prodajni prostor ce biti oko 200m2 + magacinski prostor oko 200m2

Facebook