Podaci firme ::::.

service description:

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i održavanjem rolo industrijskih i garažnih vrata, alu, pvc i metalne stolarije, motora za rolo vrata, rampi i kovanog gvožđa.


Rolo Vrata - Aluminijumska rolo vrata, čelična, omogućavaju Vam da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na Vašoj hali, garaži...

Automatski sistemi - Elektromehaničke rampe, motori za klizne kapije, motori za krilne kapije, kao i motori za rolo vrata omogućavaju da imate potpunu kontrolu pristupa u Vašu Kompaniju, parking prostor...

Alu stolarija - aluminijumska stolarija svojim osobinama zadovoljava visoke standarde današnjeg tržišta za kvalitetnom stolarijom koja traži minimalno održavanje Kovano gvožđe - Kovani elementi, kapije, ograde, gelenderi, terase, nadstrešnice, rešetke, nameštaj, bravarija, građevinske metalne konstrukcije.
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kovano gvožđe daje arhitekturi fini duh luksuza.

Ova tehnika izrade nameštaja i građevinskih elemenata izdržala je test vremena tokom dva milenijuma, da bi moderne tehnologije danas dovele izgled i kvalitet predmeta od kovanog gvožđa do savršenstva.

Pored umetničkih predmeta od kovanog gvožđa, Metal Project Beograd iza sebe ima uspešnu praksu projektovanja, izrade i montaže svih vrsta metalnih konstrukcija.

Zahvaljujući iskustvu i tehničkoj opremljenosti, pružamo vam mogućnost izrade najšireg spektra proizvoda: od metalnih polica sve do skladišnih i prezentacionih štandova arhitektonskih dimenzija.

Metal Project je studio za projektovanje i izradu predmeta od kovanog gvožđa. Dugogodišnje iskustvo i uigrani tim dizajnera, majstora i montažera garantuju visok umetnički kvalitet i vrhunsku izradu.

Radionica Metal Project-a je mesto gde možete da donesete svoje ideje i da ih ispratite do realizacije.

Naša deviza je: Mi pravimo sve!

Od metalnih konstrukcija velikih dimenzija do delikatnih komada nameštaja od kovanog gvožđa, ponosimo se činjenicom da raspolažemo stručnjacima i tehnologijom koja nam omogućava da ispunimo svaku vašu želju.
Podaci firme ::::.

service description:

BellMont Welding Z.R. se već godinama uspešno bavi popravkom brodova, barži, samohodki, splavova, čamaca itd. Posedujemo ogromno iskustvo što nas čini jednim od budućih lidera u ovoj delatnosti...

Takodje se bavimo i:
- Remontom kotlova
- Izradom i montažom čeličnih konstrukcija
- Gradjevinskom bravarijom (ograde, gelenderi, terase...)
- Izradom i montažom (kapija, ograda, gelendera, zaštitnih rešetki...) od kovanog gvoždja

Firme za koje smo izvodili radove su:
- Brodico Doo
- Metal shipyard Mitar B.V Doo
- Adria mont Doo
- Ferbild Doo
- Neil Doo
- Beo gas dim Doo
- Železnice Srbije
- Beomont A.D.
- Montim inženjering Doo

Facebook