Dimitrija Katića 14
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/2423-013
Fax: 011/2421-707

service description:

MEDA nije obično obdanište. MEDA najmljađima prilazi na jedan potpno nov, moderan i za naše uslove drugačiji način.

Mi u MEDI, period kroz koji dece prolaze od navršenih 18 meseci do 7. godine života smatramo najvažnijim za sveukupan razvoj njihove ličnosti i individualnih sposobnosti. Zato posvećujemo najvecu pažnju svakom trenutku koji Vaše dete provede kod nas…

Uz učenje engleskog jezika i bon tona, upoznavanje kompjutera, crtanje, pevanje i sviranje, upoznavanje sa biljkama i životinjama… tu su i dečija kuhinja i brojne društvene igre, a za one koje zanima više, organizuju se mali eksperimenti iz biologije i hemije. Jednom rečju sve je podređeno unapređenju kreativnosti Vašeg deteta … Svi edukativni programi se rade po sinhronizovanoj Montessori metodi sa edukativnim igračkama koje imaju montessori ateste.
Na kraju MEDA obezbedjuje poseban program i pripremu dece za polazak u školu.

… kroz igru i druženje sa vršnjacima, praćenje edukativnih programa i rad u malim grupama sa odgovarajućim vaspitačima u dečijoj igraonici, na sportskim terenima, u maštaonici, edukativnoj radionici…

I to nije sve…

MEDA ima i svoje mini-buseve za prevoz deteta od kuće do obdaništa.

Naš vozač svaki dan odlazi u Mirijevo, Učiteljsko naselje, Vračar, Slaviju i sve druge delove grada kako bi decu prevezao od kuće do vrtića i vratio ih natrag. Našim sopstvenim mini-busom organizuju se takodje i odlasci na izlete, bioskopske i pozorišne predstave, tenis i druge interesantne dogadjaje.

U MEDI postoji dečija igraonica koja radi od 16 – 21 h, a za roditelje prijatan kafe MEDA.

Roditelji koji upišu dvoje dece, za upis drugog dobijaju 10% popusta.

DOBRODOŠLI !!!

Objekat od 450 m2 je u potpunosti prilagođen najmlađem uzrastu i pored adekvatnih prostorija za igru, rad i relaksaciju poseduje i uređeno dvorište i ograđeni park. Ishrana je sastavljena od vrhunskih namirnica po programu dečjih nultricionista i pripremljena u eminantnom restoranu, a decu redovno obilazi stomatolog, logoped, oftamolog i ortoped.
.

Predškolska ustanova "MEDA" ::: Dimitrija Katica 14, tel. 011 2423 013; 065 2315 876

vaše slike:

obdanište
predškolska ustanova
obdanište
predškolska ustanova

Facebook