Takovska 36/II
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 11 7158 258
Fax: 11 7158 268
Mapa

service description:

Na današnjem turbulentnom globalnom finansijskom tržištu, investitori traže nove načine da obezbede profit. FX trgovanje nudi investitorima uzbudljivu mogućnost i tržište za privatno FX trgovanje, koje raste više od 500% godišnje. U prošlosti, banke i druge velike finansijske institucije, naoružane moćnim instrumentima za trgovanje, kojima privatni investitori nisu imali pristup, bile su u prednosti u odnosu na privatne trejdere. Zahvaljujući FXLideru to nije više slučaj. FXLider Vam nudi onlajn platformu za trgovanje koja je dovoljno jednostavna za korišćenje početnicima, kao i najumešnijim trejderima sa svim neophodnim instrumentima.
Dizajnirana od strane trejdera za trejdere, FXLider pruža mali fiksni spred, 24-časovno trgovanje, 55 valutnih derivata, plus CFD na metale, dobra i berzanske indekse. Mi trgujemo bez provizije, a račun možete otvoriti u evrima ili dolarima.

Isprobajte naš besplatni demo sa 100,000USD na probnom računu. Pratite naša obaveštenja, čitajte naše dnevne komentare i kada budete spremni, otvorite realni račun i počnite da trgujete. Mi u FXLider-u pridajemo veliki značaj građenju dugoročnih odnosa sa korisnicima. Mi prihvatamo Vaše sugestije i ohrabrujemo Vas da koristite ekspertizu našeg profesionalnog osoblja za podršku. Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da učinimo Vaše FXLider trgovanje uspešnim, jer ste u FXLider-u Vi koji ulažete, centar našeg sveta.
S poštovanjem,

vaše slike:

analiza tržišta
Finansije
Podaci firme ::::.

Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Knjigovodstveni poslovi
Finansije
Poreski konsalting
Knjigovodstvene usluge za sve vrste delatnosti
Osnivanje preduzeća
Registracija radnji
Prijava i odjava radnika
Platni promet...
Dolazimo po dokumentacijuPodaci firme ::::.
Bulevar oslobođenja 5
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

“Produktna berza” Novi Sad je u mogućnosti da vam u cilju pružanja tržišnih informacija o aktuelnim cenama poljoprivrednih proizvoda, koje su formirane neposredno po zaključenju berzanskog posla, ponudi uslugu slanja SMS – poruka, na vaše mobilne telefone.

Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Berzansko posredovanje
Posredujemo pri kupovini i prodaji hartija od vrednosti

Šta vam nudimo?
Akcije
Trgujte akcijama na Beogradskoj berzi! Posredujemo, pratimo, izvršavamo.
Saznajte više
Dužničke hartije
Trgujte obveznicama stare devizne štednje.
Saznajte više
Posredovanje na susednim i globalnim tržištima
Tržišta Hrvatske, Slovenije i zapadne berze.
Saznajte više

Naša poslovna politika temelji se pre svega na individualnom pristupu klijentima, zato što samo tako možemo uvažiti njihove želje u pogledu naših usluga. Uostalom, zadovoljstvo naših klijenata je ključ dugoročnog uspeha.


Osnovna aktivnostILIRIKE Investments a.d. je posredovanje pri kupovini i prodaji vlasničkih i dužničkih hartija od vrednosti.

Usluge berzanskog posredovanja, koje obavlja ILIRIKA INVESTMENTS a.d., obuhvataju prijem naloga za kupovinu, odnosno prodaju hartija od vrednosti i izvršenje tih naloga na berzanskom i vanberzanskom tržištu.

Kupovinu i prodaju hartija od vrednosti obavljamo na domaćem tržištu, a sticanjem zakonskih preduslova planiramo izlazak i na strana tržišta.
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TELETRADE GROUP

TeleTrade Group — jedinstveni globalni finansijski holding koji širom sveta pruža usluge investitorima u domenu finansijskih tržišta, uključujući pristup trgovini sa širokim spektrom finansijskih instrumenata.

USLUGE
Visoki kvalitet usluga, koje pruža kompanija Teletrade Group, obezbeđuje maksimalno udobne uslove za vašu trgovinu na Međunarodnom deviznom tržištu (FOREX), CFD i Futures. Za dinamičan razvoj Kompanije i visok nivo usluga koje pruža na međunarodnim finansijskim tržištima, Kompanija TeleTRADE je ponela titulu "Najbolje preduzeće Evrope u finansijskom sektoru", a takođe je dobila priznanje "Evropski kvalitet". Lista naših usluga: Obuka; Obezbeđivanje računa; Konsalting usluge; Analitika i vesti; Upravljanje aktivom; Hedging.

OBRAZOVANJE U TELETRADE GROUP
Cilj TeleTrade Group u oblasti obrazovanja je da pruži potrebno znanje i omogući sticanje veština i navika koje su neophodne za profesionalno i efikasno trgovanje na finansijskim tržištima. Kompanija u svojim redovima ima eksperte koji su voljni da podele svoje znanje o finansijskim tržištima, kako u direktnoj komunikaciji kroz seminare i razne vidove obuke namenjene klijentima i studentima vodećih obrazovnih institucija u oblasti finansija, tako i putem interaktivnih, virtuelnih učionica i modernih medija.
Podaci firme ::::.

service description:

TRGOVINA NA VELIKO:
- Drvetom
- Građevinskim materijalom
- Sanitarnom opremom

TRGOVINA NA MALO:
- Metalnom robom
- Bojama
- Staklom

SKLADIŠTENJE

Ostale pomoćne delatnosti u pružanju finansijskih usluga, osim osiguranja i penzijskih fondova
Podaci firme ::::.
Vojvođanskih brigada 17
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/472-3224
Mapa

service description:

Brokersko dilersko društvo, berza, finansije.

Facebook