Podaci firme ::::.
Batajnički drum 1, Cara Dušana 215
Zemun, 11080
Srbija
Tel.: 011/316-5098

service description:

Prodaja novih i polovnih automobilskih guma, felni.
Kompletne vulkanizerske usluge.
Ono sto mi radimo je u stvari kompletna usluga oko točkova vaseg "ljubimca na točkovima". Nudimo naravno i kompletne vulkanizerske usluge.Vršimo prodaju polovnih guma iz uvoza u svim dimenzijama i to u tri nivoa kvaliteta, tako da nudimo gume za svačiji dzep.

Takodje nudimo i nove gume renomiranih svetskih proizvodjača kao i onih manje poznatih. To sto su manje poznati ne mora da znači da zaostaju u kvalitetu u tolikoj meri jer je tehnologija napredovala i u mnogim "zaostalim" zemljama, ali uglavnom pod patronatom razvijenih kompanija. To znači da bez obzira koliko nepoznata kompanija bila, ona radi pod patronatom poznatog giganta u ovoj oblasti i samim tim mora da zadovolji odredjeni kvalitet koji je sasvim dovoljan za većinu korisnika t.j. automobila.
Zato imajte poverenje u stručnjake firme "Gume Felne Danko" i ukoliko niste sigurni u izbor gume, prepustite nama da uklopimo najbolji mogući kvalitet sa Vašim načinom vožnje i naravno

Nudimo veliki izbor aluminijumskih i čeličnih felni, kako novih tako i polovnih za sve tipove vozila. Trenutno, zbog uslova koji vladaju na tržištu nudimo veći izbor polovnih felni.

Facebook