service description:
Specijalizovani smo za prevoz u zemlji ili prevoz u inostranstvu, pojedinaca, manjih ili većih grupa, po povoljnim cenama, bez obzira na mesto polaska ili vaše odredište.Supernova travel u ponudi ima vozila kapaciteta 1-90 sedišta, visokog kvaliteta u gotovo svim većim gradovima u Srbiji, a profesionalno osoblje, dispečeri i vozači, učiniće sve da dobijete vrhunsku uslugu, po povoljnoj ceni.Korišćenjem sopstvenog voznog parka, kao i saradnjom sa velikim brojem prevoznika možemo vam ponuditi vozila najviše klase, za sve vidove prevoza u našoj zemlji i inostranstvu. Sva vozila se izdaju isključivo sa vozačem.Ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji imamo sa prevoznicima iz cele Srbije na lokacijama: Mol, Zrenjanin, Novi Sad, Ruma, Sremska Mitrovica, Beograd, Valjevo, Čačak, Užice, Raška, Novi Pazar, Požarevac, Kragujevac, Despotovac, Jagodina, Ćićevac, Niš, Leskovac, Vranje…Prevoz automobilom, kombi prevoz, minibus prevoz, midibus ili autobuski prevoz u istom kvalitetu možemo ponuditi i u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.Kao najveći prevoznik za festval EXIT 2009, EXIT 2010 kao i EXIT 2011 prevezli smo preko 4000 gostiju iz Evrope. Najviše je onih iz Velike Britanije, koji su nam pristigli na letovima WIZZ air –a. I za Exit 2012 organizovaćemo prevoz kombijima i autobusima na vaš omiljeni festival. Aerodrom - Exit 2013

Individualni ili grupni transferi do i od Aerodroma, razgledanja grada, izleti, putovanja, ekskurzije ... vaš je izbor. Solo ili dvospratni, mali ili lux, nije bitno. Nebitno ni odakle dolazite i gde idete, učinićemo sve da vam prevoz bude siguran, udoban i pre svega prijatan.Sa sledećem uslugama stojimo na raspolaganje:-Iznajmljivanje AUTOMOBILA - Iznajmljivanje LIMUZINA – Limuzin servis – LIMO Service
-Iznajmljivanje KOMBI VOZILA – kombi prevoz putnika – putnički kombi – najam kombija
-Iznajmljivanje MINIBUSA – minibus prevoz putnika – razgledanje grada
-Iznajmljivanje AUTOBUSA – Autobuski prevoz – najam turističkih autobusavaše slike:

aerodromski prevoz
aerodromski transfer
aerodromski transferi
Autobusi
brodski prevoz
Car rental Belgrade
domaći saobraćaj
iznajmljivanje autobusa
iznajmljivanje automobila
iznajmljivanje automobila Beograd
Iznajmljivanje minibusa i autobusa
iznajmljivanje minibusa i autobusa
iznajmljivanje vozila
kombi prevoz
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
međunarodni saobraćaj
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Posedujemo više vozila marke "Ford" Fiesta, novije generacije. Vozila prilagođena gradskoj vožnji kao i ona za duže relacije, ispuniće Vaša očekivanja i pružiti Vam svoj maksimum. Redovnim servisom brinemo se o tome da naša vozila uvek budu ispravna i našim klijentima obezbede makimalan užitak.

Najpovoljniji uslovi za iznajmljivanje automobila u Novom Sadu!
Vaš pouzdan partner kada Vam zatreba najam vozila! Odobravamo Vam specijalni popust na duže periode iznajmljivanja vozila! Našim klijentima obezbeđujemo maksimalan užitak!

"Rent a car Čoks" agencija koja će Vam izaći u susret i odgovorti na sve Vaše zahteve!
Podaci firme ::::.

service description:

Iznajmljivanje vozila

Raspolažemo modelima automobila koji garantuju visok komfor i pre svega bezbednost (tehnička ispravnost, visok nivo opremljenosti dodatnom opremom, osiguranje vozila i putnika).

DUGOROČNI NAJAM VOZILA
Klijentima nudimo mogućnost dogoročnog najma vozila. Nakon isteka ugovorenog dugoročnog najma vozila, moguće je otkupiti korišćena vozila, vratiti ih bez ikakvih obaveza ili obnoviti ugovor dugoročnog najma vozila. U ponudi za dugoročni najam vozila su sva naša vozila (pogledajte našu ponudu vozila).

NAJAM VOZILA
- Nudimo veoma povoljne uslove za dugoročni (višemesečni) najam!
- Nova vozila !
- Bez skrivenih troškova !
- Vozila iznajmljujemo sa neograničenom kilometražom tokom korišćenja!
- Minimalni depozit!vaše slike:

najam auta Beograd
najam auta Srbija
najam auta u Srbiji
Rent a car
rent a car Beograd
rent a car Srbija
Rent a car u Beogradu
Rentacar
Rentacar - najam vozila
Podaci firme ::::.
Antifašističke borbe 17, lok. 12
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prevoz putnika
Rent a car

Pružamo Rent a car usluge ekonomičnim gradskim automobilima, kao i usluge transfera luksuznim putničkim automobilima u zemlji i inostranstvu.

Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila, dovozeći i preuzimajući vozilo na bilo kojoj adresi u Beogradu, tj. vozilo koje Vi izaberete sačekaće Vas na mestu i u vreme koje Vama najviše odgovara, bez ekstra naplate. Ukoliko ste upravo doputovali iz druge države, ili ste po prvi put u našoj zemlji, izabrano vozilo Vas čeka na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Nadamo se da svojom profesionalnošću, trudom i pristupačnim cenama možemo postati vaš Rent a car partner.
Kroz ovaj sajt možete da se upoznate sa radom agencije, da se informišete podobnije o našim uslugama i vozilima koja su Vam na raspolaganju.
Kontaktirajte nas i u slučaju da Vaše potrebe nisu navedene na našem sajtu, uvek smo otvoreni za saradnju i učinićemo sve da izadjemo u susret željama naših klijenata.
Cicimici rent a car, Beograd, želi Vam ugodnu vožnju, a svim klijentima iz inostranstva prijatan boravak.
Podaci firme ::::.

service description:

Preduzeće "NIKOLIĆ Prevoz" doo osnovano je 1998 godine.
Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika na linijskim i vanlinijskim pravcima.

"NIKOLIĆ Prevoz" obavlja prevoz putnika u međunarodnom prevozu do Beča (Austrija), Nemačke, Švajcarske, Rumunije i Bugarske i nazad.

Vršimo ugovaranje slobodnih vožnji u zemlji i inostranstvu.

Na teritoriji opštine Negotin obavljamo prevoz učenika do škola i linijski prevoz u sva okolna sela.

"NIKOLIĆ Prevoz" poseduje autobuse visoke turističke klase opremljene klima uređajima, toaletima, video i audio sistemima.

Jedini smo registrovani prevoznik sa svim stanicama u Timočkoj Krajini.

U preduzeću radi 35 radnika u stalnom radnom odnosu sa dugim radnim stažom u preduzeću "NIKOLIĆ Prevoz"

Vozno osoblje je stručno osposobljeno kako na linijskom, tako i na vanlinijskom prevozu putnika.

Preduzeće "NIKOLIĆ Prevoz" poseduje i autobusku stanicu u Negotinu, kao i sopstveni servis za održavanje autobusa.
Podaci firme ::::.

service description:

Turistička agencija PRESTIGE PLUS TOURS osnovana je 1994. godine i pruža vrlo širok spektar turističkih usluga. Bavimo se prodajom aranžmana najboljih domaćih turoperatora, kao i organizacijom turističkih putovanja po zemlji i inostranstvu. Ovlašćeni smo agenti najvećih svetskih turoperatora Dertour-a i Meiers Weltreisen-a.

Avio karte su bitan segment našeg poslovanja. Izdajemo karte svih svetskih avio kompanija. Dugogodišnji smo korisnici rezervacionog sistema Amadeus.

Sve vreme postojanja agencije organizujemo kongrese, strukovne susrete, radničko-sportske igre. Više puta smo nagrađivani za organizaciju.

Početkom 2007. godine otvorili smo i poslovnicu u Beogradu - PRESTIGE EDUCATION koja se specijalizovano bavi obrazovnim turizmom. Organizujemo kurseve stranih jezika u inostranstvu, kao i odlazak na školovanje (srednje škole, fakulteti). Bavimo se i programima kulturne razmene u Americi. Naša saradnja uspostavljena je direktno sa američkom fondacijom i sa najprestižnijim školama Evrope.

Bavimo se dečijim i omladinskim turizmom - organizovanje ekskurzija u zemlji i inostranstvu, rekreativnih nastava, letovanja i zimovanja dece.

Možemo se pohvaliti činjenicom da smo otvorili prvu suvenirnicu u Kragujevcu. Imamo ponudu od preko 500 različitih artikala koji simbolizuju Srbiju, Šumadiju kao i sam grad - Kragujevac.

Negujemo domaći turizam nudeći bogatu ponudu domaćih planina i banjskih mesta. Organizujemo izlete za strane goste po Srbiji, obezbeđujemo im i smeštaj u Kragujevcu i Beogradu.
Podaci firme ::::.

service description:

Hotel i cafe bar

U Beogradu je otvoren novi turistički objekat lociran u srcu Vračara. U okviru Garni House 46, nalazi se recepcija, 8 soba apartmanskog tipa, potpuno opremljene internetom, mini-barom, LCD televizorima i modernim enterijerom. Garni House 46 poseduje i garažu za sve goste kao i mogućnost iznajmljivanja automobila iz naše ponude. Naše usluge ispuniće uslove koje odgovaraju potrebama kako poslovne, tako i turističke posete Beogradu.

U okviru našeg objekta nalazi se i Caffe Garni, prijatno mesto gde možete da uživate u kvalitetnoj kafi i svim vrstama pića, bilo da ste na poslovnom sastanku ili u opuštenom razgovoru sa prijateljima. Takođe nudimo veliki izbor sokova od ceđenog voća.
Podaci firme ::::.

service description:

Iznajmljivanje novih automobila.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

RENTIRANJE AUTOMOBILA RAZNIH PROIZVOĐAČA

Exclusive auto je osnovan pocetkom 2007 godine. Ispitivanjem trzista dosli smo do zakljucka da postoji potreba za ovom vrstom usluge u Srbiji, a kao brend smo izabrali Volkswagen cija vozila iskljucivo koristimo u nasem voznom parku. Zelja nam je da svim potencijalnim korisnicima rent-a-car usluga pruzimo kvalitet i sigurnost po pristupacnoj ceni.

Sva vozila, osim garancije fabrike, se nalaze pod mobilnom garancijom kako u zemlji tako i u inostranstvu. Svaki korisnik vozila dobice karticu sa brojevima koje moze pozvati u slucaju da dode do tehnickog kvara koji nije nastao usled delovanja spoljasnje sile ili krivicom korisnika. Nakon poziva u najkracem mogucem roku mobilna ekipa strucnjaka izaci ce na lice mesta i pokušsati da otkloni kvar. Mobilna garancija podrazumeva da u slucaju ozbiljnijeg kvara na vozilu korisniku naseg rent-a-car -a obezbedi adekvatnu zamenu kako bi bio u situaciji da nastavi putovanje do zeljene destinacije, ili ponudi smestaj u kvalitetnom hotelu u koliko se kvar moze otkloniti u kratkom roku. U slucaju da ste prinudjeni da sami snosite troskove popravke, cuvajte sve racune, radi moguceg povrata sredstava.

- Posebne pogodnosti za strane i domace kompanije
- Mala i srednja preduzeća
Iznajmljivanjem naseg vozila nigde u svetu niste sami!
Podaci firme ::::.
Trnska 7
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

REGISTRACIJA, OSIGURANJE VOZILA, IMOVINE I LICA, RENT A CAR, IZNAJMLJIVANJE VOZILA, IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA
Podaci firme ::::.
PC Ambasador, lokal 23
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

RENT A CAR, NAJAM VOZILA, RENTACAR, IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA, IZNAJMLJIVANJE VOZILA
Podaci firme ::::.
Žorža Klemansoa
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/328-70-70
Mapa

service description:

IZNAJMLJIVANJE VOZILA, NAJAM VOZILA, IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA, RENT A CAR, RENTACAR
Podaci firme ::::.

Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/314-86-88
Mapa

service description:

IZNAJMLJIVANJE VOZILA, RENT A CAR, NAJAM VOZILA, NAJAM AUTOMOBILA, IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA,RENTACAR
Podaci firme ::::.

service description:

Servis i Rent A Car Riko auto se dugi niz godina bavi rentiranjem automobilima. Od 2008 godine posedujemo i najsavremeniji servis za održavanje automobila, što povećava ukupnu bezbednost naših vozila.
U ponudi je usluga vožnje s vozačem, mogućnost jednosmernih najmova unutar zemlje ili s povratkom u inostranstvo.
U floti naših vozila za iznajmljivanje nudimo ekonomične i povoljne modele za naše klijente.
Danas , zbog naše orentisanosti na pružanju izuzetno kvalitetne usluge i pogodnosti koje dajemo našim klijetnima postali smo jedna od vodećih rent a car firma u regionu Šumadije.
Zadovoljstvo i sigurnost u vožnji naših klijenata uz povoljne cene je ono na čemu svakodnevno radi tim mladih i stručnih ljudi koji stoji Vama na usluzi.
Podaci firme ::::.

service description:

Dobro došli na Web prezentaciju ADE Rent-a-Car agencije.
Klijentima koji dolaze na odmor želimo ugodan boravak i dobar provod.
Porodična firma ADE SUZOVIĆ uspešno posluje, u svetu automobilizma, već dugih trideset godina. Počeci firme vezani su za usluge iz oblasti autoelektrike i elektronike. Zatim se ponuda proširuje na elektronsku i video zaštitu automobila i objekata. Osnivanjem Rent-a-Car agencije, 1996.godine, ulazimo u nove oblasti poslovanja i time postajemo prva privatna Rent-a-Car agencija na prostorima Srbije i Crne Gore.

Ovu agenciju čini stručan, ljubazan, mladi tim ljudi, koji će u svakom trenutku izaći u susret klijentu i učiniti sve da on bude zadovoljan uslugama. U prilog ovome govori veliki broj stalnih klijenata, koji nam redovno ukazuju svoje poverenje.

Rent-a-Car Agencija ADE ima u ponudi 30 automobila. Nijedan od automobila nije stariji od 3 godine i svi su u jako dobrom stanju. Opremljeni su najmodernijom elektronskom opremom za zaštitu od krađe.

Naša vozila se redovno održavaju i prolaze sve neophodne tehničke preglede. Prilikom iznajmljivanja, vi dobijate potpuno tehnički ispravno vozilo. Takođe, vozila se temeljno čiste pre svakog iznajmljivanja.

Deset godina rada sa klijentima svih struktura, od pojedinaca do velikih kompanija, su garancija kvalitetne usluge.

Pozovite nas i uverite se sami.

(011) 3591-142
(011) 3583-622

Ostali podaci:

vaše slike:

Elektronska zaštita

Facebook