Podaci firme ::::.
Radoja Domanovića 1.
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/3411-276
Fax: 011/3411-276

service description:

Izrada kućnog tekstila, Navlake za dušeke i nad-dušeke, jastuci, jorgani, posteljine, salvete, veleprodaja, izrada i uslužne delatnosti Srbija.
Firma Svum vrši opremanje staračkih domova hotela i bolnica. Svoje ponude postavljaju na tender.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/271-8697, 
Podaci firme ::::.
Konjevići b.b.
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032 5 377 050
Fax: 032 5 377 051

service description:

Na tržištu danas postoji velik broj visokokvalitetnih proizvoda. Dušeci i jastuci koje možete da kupite se razlikuju po inovativnim rešenjima i materijalima, ali se razlikuju i po kvalitetu izrade i svakako, po ceni.
Kompanija S DREAM je posvećena kreiranju i proizvodnji dušeka prema aktuelnim trendovima iz sveta, od materijala koje koriste najpoznatiji svetski proizvođači. Proizvodimo vrhunske proizvode ali po ceni koja je prilagođena mogućnostima tržišta i krajnjih kupaca.
Našu kompaniju čini tim stručnjaka iz oblasti tehnologije proizvodnje, organizacije i logistike, marketinga i prodaje… Sarađujemo sa lekarima i fizioterapeutima najpoznatijih zdravstvenih institucija u Srbiji i Rusiji. Kontinuirano testiramo i proučavamo uticaj naših proizvoda na smanjenje tegoba sa kičmom, glavoboljama i hroničnim umorom. Na taj način unapređujemo naše proizvode a našim kupcima dodatno poboljšavamo kvalitet života.
Oformili smo laboratoriju sa istraživačkim centrom koji neprestano kontroliše kvalitet materijala i krajnih proizvoda i kreira nove proizvode sa poboljšanim karakteristikama. Osnova svih naših proizvoda je ispuna od najkvalitenijih SKY CELL sunđera. Zahvaljujući jedinstvenom tehnološkom rešenju kompanije BAYER, naši SKY CELL sunđeri imaju otvorene ćelije kroz koje neprestano struji svež vazduh. U našim proizvodima nema plesni niti grinja i nakon višegodišnje upotrebe, pa je zdrav san zagarantovan tokom čitavog perioda korišćenja.
U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama ili džepičastim jezgrima.
Podaci firme ::::.

service description:

Facebook