Podaci firme ::::.

service description:

KARCHER proizvodi uređaje:


 • za čišćenje vodom pod visokim pritiskom,
 • mašine za metenje,
 • usisivače za mokro i suvo usisavanje,
 • industrijske usisivače,
 • mašine za poliranje tvrdih podova,
 • uređaje za dubinsko čišćenje tepiha,
 • mašine za ručno metenje,
 • mašine za čišćenje snega,
 • sredstva za pranje i negu automobila koja se koriste u autoperionicama...


 • Sa 37.000 servisnih mesta, u preko 160 zemalja, Karcher je i kod servisiranja uređaja jedinstven i profesionalan.


  MOOG

  Firma MOOG proizvodi specijalne rotirajuće glave sa diznama koje su namenjene za čišćenje - pranje svih vrsta rezervoara, kontejnera, silosa, cisterni, bačvi za vino... MOOG rotirajuće glave sa diznama upotrebljavaju se u hemijskoj, farmaceutskoj, prehrambenoj i mnogim drugim granama industrije.


  FALCH

  Čistači vodom pod visokim pritiskom napredne tehnologije i kvaliteta koji obezbeđuje i neprekidan rad mašina pri različitim aplikacijama čišćenja. Visokopritisni Water Jet sistemi su u rasponu snage od 2 do 120 kW, vodenog pritiska od 100 do 2500 bar-a i protoka vode od 600 do 7000 lit./h. Mašine su dostupne sa odvojenim modulima koji služe za zagrevanje vode, ili kao kombinovane jedinice za upotrebu tople vode.
  Raspon mašina obuhvata mašine sa električnim pogonom, mašine sa pogonom na benzinski motor i stacionarne sisteme sa pogonima na dizel motore.


  FRANK

 • FRANK pokretni čistači visokim pritiskom
  hladnom vodom
 • FRANK pokretni čistači visokim pritiskom toplom vodom
 • FRANK čistači visokim pritiskom hladnom vodom - stacionarni
 • FRANK čistači visokim pritiskom toplom vodom - stacionarni
 • FRANK samouslužne stanice za pranje
 • FRANK četke


 • ICE TECH

  Najnoviji sistem čišćenja suvim ledom u obliku granula koje u kombinaciji sa mlazom vazduha udaraju u površinu brzinom zvuka, razbijaju i rastvaraju nečistoće i naslage. Upotreba omogućena i za vreme trajanja proizvodnog procesa jer suvi led u toku čišćenja prelazi iz čvrstog u gasovito stanje.

  Nema ostataka od raspršivanja, nema otpadnih voda, ne upotrebljavaju se rastvarači i nije abrazivan na površinu koja se čisti. Upotreba u prehrambenoj industriji, auto industriji, štamparijama i ostalim granama industrije.

 • Čistači visokim pritiskom hladnom vodom
 • Čistači visokim pritiskom toplom vodom
 • Čistači visokim pritiskom sa benzinskim motorom
 • Stacionarni sistemi čišćenja visokim pritiskom hladnom i toplom vodom
 • Novi vlažni/suvi usisivači
 • Ručne mašine za čišćenje - četke


 • © Mlazmatik d.o.o.
  Uvoznik, distributer i ovlašćeni serviser
  Karcher, Falch i ICE TECH mašina
  Republika Srbija, 26212 Kačarevo
  Veleprodaja i servis u Kačarevu
  +381 13 602 110;
  +381 13 602 270
  Maloprodaja u Beogradu
  +381 11 2748 797
  Radno vreme: 08-17 časova radnim danima i subotom
  E-mail: mlazmatik@3dnet.rs
  E-mail/2: info@mlazmatik.co.rs
  Web: www.mlazmatik.co.rs

  Ostali podaci:

  • Zoran Milevski
   Tel.: 063-360-626, 
  • Ljuba Novković
   Tel.: 063-363-335, 

  vaše slike:

  FALCH
FRANK
ICE TECH
Karcher
KRANZLE
MOOG

čišćenje suvim ledom
čišćenje velikim pritiskom
čistači visokim pritiskom hladnom vodom
čistači visokim pritiskom toplom vodom
disk mašine
industrijske mašine za čišćenje
industrijski usisivači
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Podaci firme ::::.

  service description:

  Mi smo mlad tim koji se vec tri godine uspesno bavi profesionalnim odrzavanjem higijene prostora. Radimo na teritoriji Beograda kao i njegove sire okoline. Sa nasim klijentima gradimo prijateljski odnos i njima smo dostupni 00-24h 365 dana u godini. Nase ljubazno osoblje je uvek spremno da pomogne i razresi sve vase nedoumice vezane za higijenu prostora.Čime se mi to bavimo?
  -Redovna i povremena ciscenja privatnih i poslovnih prostora
  -Masinskim pranjem tvrdih i mekih podnih obloga
  -Ciscenjem posle adaptacija
  -Inicijalnim ciscenja zgrada
  -Redovnim odrzavanjem stambenih zgrada
  -Čiscenjem novo izgradjenih objekata
  -Dubinskim pranjem namestaja
  -Visinskim pranjem alu fasada i staklenih povrsina.
  -Čiscenjem odzaka i ventilacionih sistema.
  Mi imamo odgovor na svako pitanje u domenu higijene prostora.
  Neki od nasih klijenata su:Bolnica Banjica,
  Beoincon d.o.o
  Milsped d.o.o
  Magna farmacija
  Letac d.o.o
  Gataric international group
  Dom za nezbrinutu decu Jovan Jovanovic Zmaj
  Husqvrna Srbija,kao i mnoge druge privatne i drzavne firme.Oni su nam poklonili svoje poverenje.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  HIGIA - Industrijsko čišćenje

  Industrijsko čišćenje je relativno mlada grana u modernoj ekonomiji koja iz godine u godinu beleži veoma velik rast. Razlog tome je što se sve više kompanija odlučuje za "outsourcing".

  Nije realno da se očekuje od proizvodnog radnika, magacionera ili čak od stalno zaposlenih čistačica da profesionalno i efikasno obave zadatak iz oblasti industrijskog čišćenja. Industrijsko čišćenje je vrlo specifična grana ekonomije gde pored kapaciteta,
  opreme, veoma veliku ulogu igra iskustvo i znanje kako iz oblasti opreme tako i pri izboru adekvatne hemije.
  Znati kako rešiti problem a onda ideju sprovesti u delo je ponekad srž industrijskog čišćenja.

  Osnovani smo 2004. godine sa sedištem u Pančevu. Ubrzo nakon osnivanja selimo operativni centar u Novi Sad dok administrativni deo ostaje u Pančevu. Od prvog dana industrijsko čišćenje, ili čišćenje u industriji, nam je osnovna i jedina delatnost.

  Godinama smo ulagali u znanje, opremu i na tim temeljima smo se pozicionirali na tržištu kao ozbiljna firma u oblasti industrijskog čišćenja. Dobrom organizacijom i profesionalnim pristupom postavili smo snažne temelje koje iz godine u godinu ušvršćujemo. Od prvog dana smo težili ka kvalitetu i konstantno unapređujemo metode rada i kontrolu kako bi nivo kvalitetea bio u konstantnom porastu.

  Za nas nijedan posao nije premali niti preveliki. Odazivamo se na sve vrste zahteva klijenata. Uz sopstveni vozni park u stanju smo da organizujemo poslove na teritoriji cele Srbije. Takvim pristupom poslu zaslužili smo poverenje mnogih kompanija sa kojima uspešno sarađujemo dugi niz godina.

  Iako se bavimo svim vrstama čišćenja u industriji i spremni smo za nove izazove sa kojima se možda nismo sretali, najčešći poslovi koje obavljamo su:

  - Pranje i odmašćivanje svih vrsta podova
  - Pranje staklenih površina na svim visinama
  - Odmašćivanje i pranje proizvodnih i ostalih mašina
  - Usisavanje velikih površina: hale, magacini, proizvodni pogoni, parking prostori, manje saobraćajnice
  - Sve vrste usisavanja industrijskim usisivačima
  - Generalno sređivanje hala, magacina
  - Sve vrste pranja sa mašinama pod visokim pritiskom na hladnu ili toplu vodu
  - Odmašćivanje i pranje mazutskih i svih ostalih podstanica
  - Pranje zidova i fasada
  - Usisavanje krovnih konstrukcija
  - Čišćenje svih objekata nakon građevinskih radova
  - Kompletna nega: pranje, poliranje, brušenje, impregnacija, kristalizacija tvrdih i mekih podova, mermer, granit, PVC, epoksi, poliuretanski, itison, tepih...
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Naša želja je da Vas oslobodimo briga oko sitnih popravki u Vašem domu ili lokalu. Slobodno nam možete prepustiti i održavanje kompletne higijene objekta. Tu smo i da Vam pomognemo oko ulepšavanja Vašeg prostora življenja.

  Vaše je samo da se opustite i da uživate u Vašem okruženju. Nova generacija uslužne delatnosti, koja je dugogodišnjim radnim iskustvom, uvidela šta savremenom čoveku treba, pošto su današnji prohtevi izraziti. Pristupati tako da uređenje doma, radnog prostora, ne bude opterećenje i gubitak vremena, nego naprotiv užitak.

  Iz tog razloga smo formirali tim koji će u ovom segmentu profesionalno zadovoljiti svakog klijenta. Očekujemo da ćete nam ukazati svoje poverenje koje nam je najvažnija stavka od koje krećemo sa radom.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Coopservice BMK je preduzeće specijalizovano za usluge održavanja higijene zdravstvenih ustanova, administrativnih, poslovnih, sportskih, tržnih i hotelskih objekata.

  Preduzeće BMK osnovano je 1988 godine. Od malog preduzeća sa nekoliko zaposlenih radnika tokom proteklog perioda BMK je izraslo u vodeće preduzeće u oblasti higijene sa jedinstvenim sistemom rada u našoj zemlji koja se ogleda u kompletnom programu održavanja higijene, od dnevne higijene do mašinskih radova na održavanju mermernih i granitnih površina, itisona, tepiha, mebla, zatim pranja staklenih površina na svim visinama i u svim uslovima. Kako su se godinama, u preduzeću BMK, pored sektora higijene razvijali i drugi sektori 2003 godine formirano je preduzeće BMK Higijena čija je osnovna delatnost održavanje higijene.

  Preduzeće BMK Higijena u želji da svojim klijentima pruži maksimum i konstantne inovativne metode i tehnologije u pružanju usluga 2004 godine odlučuje se za simbiozu sa italijanskom kompanijom Coopservice S.coop.p.A. koja poseduje savremenu organizaciju, dugogodišnje iskustvo na inostranom tržištu, najsavremeniju tehnologiju i opremu svetskih renomiranih proizvođača. Coopservice S.coop.p.a. je italijansko moderno preduzeće multi usluga, sa tradicijom dugom preko 30 godina na nacionalnom tržištu. Coopservice sa više od 14000 zaposlenih, godišnjim prometom od 566 miliona eura i neto imovinom preko 115 miliona eura, predstavlja lidera među uslužnim preduzećima na nacionalnom nivou.

  Podaci firme ::::.

  service description:

  Servis za čišćenje stanova “AS point” Beograd je porodična agencija koja pruža najbolju i najkvaliteniju uslugu čišćenja stanova, po pristupačnim cenama na celoj teritoriji Beograda. Osoblje agencije za čišćenje stanova”AS point” Beograd posebno je obučeno za ovakve poslove. Servis za čišćenje stanova”AS point” okuplja najbolji tim ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu. Za nas je zadovoljan korisnik, najbolja reklama. Pozovite nas i vidite zašto smo najbolji.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Agencija za čišćenje stanova „Queen’s crystal house“ iz Beograda efikasno, kvalitetno i po povoljnim cenama pruža veliku paletu usluga čišćenja stanova, podrazumevajući tu čišćenje svih prostorija jednog stana na teritoriji celog Beograda. Agenciju za čišćenje stanova „Queen’s crystal house“ čine posebno obučeno osoblje za sve vrste čišćenja i svojim profesionalizmom i kvalitetom usluga čišćenja stanova zadovoljićemo i najzahtevnije korisnike naših usluga. Agencija za čišćenje stanova „Queen’s crystal house“ želi da svoje korisnike oslobodi razmišljanja o čišćenju stana i da pružimo uslugu čišćenja na najvišem nivou kvaliteta, uz zagarantovanu sigurnost i diskreciju.

  POZOVITE NAS I PROVERITE ZAŠTO SMO MEĐU NAJBOLJIMA, NEKA DELA GOVORE VIŠE OD REČI

  * Agencija za čišćenje stanova Queens Crystal House
  * Mokroluška 84 d
  * Medaković
  * 11000 Beograd
  * Radno vreme: 08 - 22 h
  * Radimo na celoj teritoriji Beograda
  * Kontakt tel./fax: 011 / 397 88 77
  * Kontakt mob: 065 / 451 81 22
  Podaci firme ::::.

  service description:

  * FULL ČISTO - ZA BESPREKORNO ČISTO
  Agencija za profesionalno čišćenje FULL ČISTO već godinama uspešno posluje na našim prostorima i na obostrano zadovoljstvo tradicionalno sarađuje sa renomiranim firmama i institucijama, koje brinu o svom ugledu i svojim klijentima. Ono po čemu smo poznati i prepoznatljivi je naše insistiranje na visokom nivou usluge čišćenja i kvalitetnom, dobro poznatom osoblju, koje zaslužuje Vaše poverenje.

  * GENERALNO ČIŠĆENJE
  - Povremeno i svakodnevno čišćenje.
  Angažovanjem stalno zaposlenih radnika za poslove čišćenja i korišćenjem profesionalnih sredstava za rad u mogućnosti smo da pružimo kvalitetnu uslugu čišćenja vašeg poslovnog ili stambenog prostora.

  * MAŠINSKO PRANJE MEKIH PODOVA
  - Pranje na licu mesta-suvo
  - Pranje vodom
  Koristeći najsavremenije mašine za pranje mekih podovo peremo sve vrste mekih podova na licu mesta, posle čega zavisno od zaprljanosti, pod bude suv od 3-5 sati, a potka ostaje suva tako da je pod ispod podne obloge bezbedan.
  Za uslugu pranja tepiha vodom, nudimo besplatan prevoz i vraćanje podne obloge u roku od 3 dana.

  * MAŠINSKO PRANJE i POLIRANJE TVRDIH PODOVA
  Čišćenje i poliranje tvrdih podloga radimo bez obzira na vrstu poda, da li je to parket, laminat, pločice, mermer itd.
  Kristalizacija, voskiranje, čišćenje rade se mašinski zavisno od vrste podloge.

  * MAŠINSKO PRANJE MEBLIRANOG i KOŽNOG NAMEŠTAJA
  -Dubinsko usisavanje i pranje mebliranog nameštaja
  -Čišćenje i poliranje kožnog nameštaja
  Mašinsko, dubinsko usisavanje omogućava da detaljno vaš nameštaj oslobodimo prašine i grinja. Profesionalnom mašinom, koristeći najkvalitetnija sredstva za pranje omogućićemo da vaš nameštaj bude uvek kao kada je kupljen.
  Čišćenjem i poliranjem kožnog nameštaja vršimo zaštitu nameštaja kao i zadržavanje sjaja

  * VISINSKO PRANJE STAKLA i FASADA
  Čišćenje stakla i fasada na svim visinama
  -uz pomoć korpe
  -uz pomoć alpinističkih užadi
  -uz pomoć skela
  -čišćenje grafita
  Angažovanjem naših obučenih radnika za pranje čistimo fasade i staklene površine na svim visinama.
  Posedujemo i profesionalna sredstva tako da smo u mogućnosti da očistimo sve vrste nečistoća kao i grafite sa različitih površina.

  * OSTALE USLUGE
  Molersko-farbarske radove
  Sitne stolarske popravke
  Vodoinstalaterske popravke

  * Agencijske usluge možete naručiti od 9h-16 h.

  * Naše ljubazno osoblje će primiti vašu porudžbinu i u najkraćem roku Vas pozvati i potvrditi vreme rada.

  * Zavisno od vrste usluge koja vam je potrebna naš tim za određene usluge će u tačno dogovoreno vreme doći na Vašu adresu sa ID karticama i nalogom za rad. Po obavljenom poslu Vi na nalogu možete potpisati vreme rada,vaš komentar kao i zahtev za ponovno čišćenje. Kao naš stalni klijent u toku godine imate jedno čišćenje gratis kao i popust na naše usluge.

  vaše slike:

   pranje fasade
Agencija za čišćenje
Čišćenje nameštaja
čišćenje objekata
čišćenje podova
generalno čišćenje
mašinsko pranje i čišćenje
pranje staklenih površina

  Facebook