Podaci firme ::::.

service description:

Ajduk Agrar d.o.o. je porodična firma osnovana 2008 god.
Osnivanje firme je nastalo iz potrebe prodaje povrća u strane zemlje a iz proizvodnje povrća sa porodičnog gazdinstva Ajduk.
Firma se bavi proizvodnjom i prodajom povrća sa porodičnog gazdinstva Ajduk, ali i otkupom i prodajom povrća sa drugih gazdinstava. Takođe se bavimo i doradom i pakovanjem istog.
Doradu i pakovanje povrća vrši se uslužno na savremenoj liniji mašina za pakovanje povrća.
Za ovo kratko vreme svog postojanja Ajduk Agrar d.o.o. je poznat kupcima u zemlji i okruženju. Saradnju u Srbiji imamo sa trgovinskim kućama, kupcima sa kvantaških pijaca, kao i sa fabrikama za preradu povrća.
Ajduk Agrar sa uspehom učestvuje na svim većim poljoprivrednim sajmovima u Srbiji i dobitnici smo mnogobrojnih nagrada za kvalitet.


Od stranih poslovnih partera imamo kupce u Madjarskoj, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Rumuniji, Bugarskoj i Makedoniji.
Najviše proizvodimo i prodajemo luk zatim mrkvu, krompir, papriku, paštrnjak, kupus, karfiol i brokoli.
Uvažavajući svoje kupce vodimo računa da je kvalitet bilo koje vrste povrća zagarantovan kao i da su cene uvek tržišne.
Za dalji razvoj firme planiramo povećanje obima trgovine sa već poznatim kupcima kao i pronalaženje novih tržišta.
Podaci firme ::::.

service description:

ZZ "BUMBARI" Cekavica je registrovana kod Agencije za privredne registre 26.03.2008. godine.

Pretežna delatnost zemljoradničke zadruge je gajenje POVRĆA.

Zadruga je registrovana za spoljnotrgovinski promet i pružanje usluga u spoljnotrgovinskom prometu. Osnivači zadruge su 16 zadrugara iz sela Cekavice i okolnih sela.

Direktor zadruge je Jovica Nikolić iz Malog Vojlovca, a predsednik upravnog odbora je Spasić Miodrag iz Cekavice.

Sela Cekavica i Malo Vojlovce imaju 150 domaćinstva sa oko 600 stanovnika. Većina domaćinstva se bavi povrtarskom proizvodnjom, a glavna porvrtarska kultura je paradajz u folijama. Procenjuje se da ova domaćistva imaju zasađeno oko 500 hiljada korena paradajza.

Članovi zadruge imaju zasađene sledeće povrtarske kulture: paradajz oko 500 hiljada korena, papriku oko 50 hiljada korena, kupus 100 hiljada korena i krastavac 7 hiljada korena.

Glavni cilj osnivanja zadruge je zajednički nastup na domaće i inostrano tržište i kvalitetna proizvodnja.
Podaci firme ::::.

service description:

Poslovni sistem "NIKOL" d.o.o. je osnovan 1993. godine. Sedište kompanije je grad Šabac, Republika Srbija.

"NIKOL" kompanija je prevashodno orjentisana na uvoz i izvoz, a među najznačajnijim artiklima su voće i povrće.

Strategije i ciljevi na kojima se bazira poslovanje kompanije "NIKOL" je da obezbedi kvalitetno voće i povrće, kako potrošačima u Srbiji, tako i potrošačima širom sveta.

Kompanija "NIKOL" je do sada ostvarila značajnu tržišnu poziciju, koju su prepoznali eminentni privredni subjekti: Delta Maxi, C market, Univerexport lanci super marketa, čiji smo ekskluzivni partneri.

Naši proizvodi, a posebno voće i povrće, su prisutni i poznati po kvalitetu na tržištima zemalja kao što su: Srbija, Rusija, Nemačka, Poljska i Moldavija.

Voće i povrće uvoz:

-Pasulj šareni trešnjevac, brand Haribec
-Pasulj alubia
-Lešnik
-Šargarepa
-Orah
-Luk

Voće i povrće izvoz:

-Šljiva
-Jabuka
-Jagode
-Višnje
-Maline
-Krompir
-Lubenica
-Paradajz
-Kupus
Podaci firme ::::.
Kusovac bb
Toponica, 34243
Srbija
Tel.: 034/519-221
Fax: 034/519-191
Mapa

service description:

Pored provere kvaliteta na domaćem i inostranom tržištu u zadnjih nekoliko godina osvaja i zlatne medalje za ocenu kvaliteta na Novosadskom poljoprivrednom sajmu.

Misija firme PoljoFlora je da postane regionalni lider u proizvodnji i preradi povrtarskih kultura tehnologijom kišeljenja.

Od 2002. godine kada je počela proizvodnja povrća tehnologijom kišeljenja beleži se stalan porast proizvodnje kao i izvoz u Zapadno evropske zemlje, koji je u 2008. godini dostigao 1000 tona gotovih proizvoda. Za narednu godinu 2009. se planira povećanje proizvodnje, sa 1000 na 1200 tona . Plasman je u glavnom u Nemačkoj, Francuskoj, Švetskoj i Švajcarskoj.

Proizvodi: Gružanski kiseli kupus-glavica, list, ribanac, (šarena salata, paprika , zeleni paradajz, krastavac kornišon, karfiol i šargarepa).


Postoji više vrsta kupusa široko zastupljenih u ljudskoj ishrani: kupus Glavičar, kupus Lisćar, Karfiol, Kelj. Svi oni vode poreklo od divlje vrste BRASSICA SILVESTRIS rasprostranjene u oblasti Sredozemnog mora. Za ishranu se koriste listovi zbog sadržaja proteina, ugljenih hidrata, mineralnih materija i vitamina C. Koristi se svež, kuvan i ukišeljen. Jedan je od najrasprostranjenijih povrtarskih kultura.

Facebook