service description:

Srednja škola nudi obrazovne profile u područjima: ekonomija, pravo i administracija, trgovina, ugostiteljstvo i turizam.

Škola obrazuje učenike u dva područja rada:

*EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA
*TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM

U okviru područja rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*ekonomski tehničar
*poslovni administrator-ogled
*finansijski administrator-ogled
*službenik osiguranja
U okviru područja rada TRGOVINA, UGOSTITELJSTVO I TURIZAM postoje sledeći obrazovni profili četvrtog stepena stručne spreme:
*trgovinski tehničar
*ugostiteljski tehničar
*kulinarski tehničar
*turistički tehničar

i trećeg stepena stručne spreme:
*trgovac
*konobar
*kuvar
*poslastičar


Restoran Staro Zdanje sa dve sale i galerijom, gurmanski specijaliteti, veliki izbor pića, porodična večera, proslave...

Ostali podaci:

  • Restoran Staro Zdanje
    Novi Sad Trg Marije Trandasil 1
    E-mail: starozdanje@mts.rsTel.: 021/527-040, 

vaše slike:

 Domaća kuhinja
administracija
banketi
domaća kuhinja
Podaci firme ::::.

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Dobrodošli u Klub 25

Želite da proslavite Vaš rođendan, diplomiranje, da napravite svadbenu ili neku drugu žurku? Klub 25 je pravo mesto za Vas...

Tim ljudi koji se bavi iznajmljivanjem klubova za žurke u Beogradu, organizacijom privatnih ali i velikih, komercijalnih žurki, pre nekoliko godina osnovao je KLUB 25, koji je od tada postao brend, kada je reč o privatnim zabavama. Naš posao u Klubu 25 sastoji se u sledećem:

Iznajmljujemo klub i organizujemo sve tipove žurki i proslava za 30 do 100 gostiju. Naša specijalnost su: 18. rođendani, diplomske žurke, svadbene žurke, dečji rođendani i naravno sve druge vrste proslava. Na raspolaganju Vam je diskoteka uz celokupno osoblje u koje spadaju šanker, konobar, obezbeđenje, DJ sa velikim izborom muzike, fotograf. Usluge osoblja su uračunate u cenu iznajmljivanja kluba. Klub poseduje vrhunsko ozvučenje, rasvetu i karaoke mašinu. Piće, hrana i sve ostalo što će biti posluženo dok traje vaš parti u klubu, možete doneti sami. Sve to, takođe, možemo i mi obezbediti za Vas. Prostor je klimatizovan.
Radi stvaranja bolje slike o prostoru pogledajte naše galerije, video klip sa Youtube-a i virtuelnu šetnju ― panoramu.
Organizujemo žurke i van našeg kluba. Ukoliko organizujete proslavu u Vašem stanu, kafiću ili na bilo kom drugom mestu, možemo Vam pomoći tako što iznajmljujemo:
1) ozvučenje (zvučnici, miksete, pojačala, mikrofoni, plejeri)
2) svetlosne efekte (stroboskopi, light-show, korali, skeneri, dim mašina)
3) barske stolove (moguća i prodaja)
Organizovanje karaoke party-ja. DJ sa ozvučenjem, rasvetom i karaokama kod vas.


Facebook