Podaci firme ::::.

service description:

IZVODJENJE RADOVA - VATROSTALNO ZIDARSTVO

ISPORUKA MATERIJALA I IZVOĐENJE RADOVA NA REMONTU VATROSTALNIH, TERMOIZOLACIONIH I KISELOOTPORNIH OZIDA TERMIČKIH AGREGATA
Podaci firme ::::.

service description:

SPECIJALNI CEMENT
BELI CEMENT
VATROSTALNI CEMENT
LIMENA AMBALAZA
USLUGE KOMISIONOG UVOZA I IZVOZA
AUTOMATSKE LINIJE ZA PRANJE VOZILA
ADITIVI ZA GRADJEVINARSTVO
ADITIVI ZA BETON

Ekskluzivni zastupnik i distributer belog cementa ITALCEMENTI - DEVNYA ; uvoznik i distributer aluminantnog cementa Gorka grupe MAPEI (Italija); uvoznik i distributer boksita, gline, korunda i talka svetski renomiranih firmi
Podaci firme ::::.

service description:

"EMDI PLUS" iz Aranđelovca bavi se proizvodnjom i ugradnjom vatrostalnih, šamotnih, alumosilikatnih materijala kao i održavanjem svih vrsta termičkih agregata i kotlova. "EMDI PLUS" d.o.o. je nastalo kao pravni naslednik nekadašnjeg preduzeća Termas d.o.o. iz Aranđelovca.

Ekipa mladih stručnjaka garantuje proizvodnju i ugradnju vatrostalnih materijala prema najnovijim svetskim dostignućima iz oblasti vatrostalstva.

Bavimo se projektovanjem i inženjeringom vatrostalnih ozida uz obezbeđenje kompletne prateće dokumentacije.

Posedujemo uvek mobilnu ekipu za defektažu termičkih agregata. Defektažu vršimo u najkraćem mogućem roku po zahtevu kupaca. Obaveze kupaca su samo da nam obezbede pristup agregatu kod kojeg se treba izvršiti defektaža sve ostalo je naša briga.

Vršimo prevoz manjih količina naručene robe do kupca.

Proizvodimo standardne formate vatrostalnih opeka kao i specijalne formate prema zahtevu kupca.

Imamo proizvodnju prilagodljivu zahtevima kupaca i kada se radi o specijalnim vrstama rastresitih, mlevenih, vatrostalnih materijala i vatrostalnih masa kao i o specijalnim formatima vatrostalnih, šamotnih, opeka.

Aranđelovac se nalazi u blizini najkvalitetnijih nalazišta sirove vatrostalne gline najboljeg kvaliteta.

Facebook