Podaci firme ::::.

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

UVOZ I IZVOZ METALNE GALANTERIJE

PROIZVODNJA I VELEPRODAJA METALNE GALANTERIJE

VELEPRODAJA SA KONCIMA ZA TEKSTILNU I OBUĆARSKU INDUSTRIJU
Podaci firme ::::.
Trg Kralja Milana Podzemni prolaz pp 7/1
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 063/404-014
Fax: 018/520-120
Mapa

service description:

Radnja GAGA I SINOVI osnovana je 15.6.1992. godine i vec dugi niz godina uspesno se bavi prodajom pozamanterije, vunica i repromaterijala za sice i rucne radove. Pored prodajnog asortimana koji cini bogat izbor dugmadi, rajsferslusa, cipki, lastiza, traka, igala, konca, vunica, goblena i aplikacija, pruzamo i zanatske usluge korekcije odevnih predmeta kao i postavljanje nitni, drikera i ringlica. Iz godine u godinu, trudimo se da pratimo modne trendove i da shodno tome obogacujemo asortiman i kvalitet usluge. Visegodisnje iskustvo takodje nam pomaze u odabiru sto kvalitetnije robe. Osluskujuci zelje i savete nasih cenjenih kupaca, trudimo se da im stojimo na usluzi i po kvalitetu i kvantitetu asortimana, ali i po pristupacnim cenama. Dugogodisnju saradnju imamo sa raznim renomiranim proizvodjacima cije brendove uspesno zastupamo i od kojih bismo izdvojili: UNITAS Zagreb (Ljubica, Runolist, svila Mare, Tulipan...), ST.GEORGE (Manuela, Perlgarn, Glicer...) COATS (Red Heart- Margareta, Liza, Bella..., Milward- pribor za rucno i masinsko sice, Gedifra- vunice i konci) TETEKS YARN (Menada, Perilita, Jelak, Eva, Zana, Sandra...), YUMCO (Koral, Duga, Vera, Cable, Hakelgarn...)...
Sa ponosom iz naseg asortimana izdvajamo veliki izbor termo aplikacija i amblema, obicnog i punog veza, sa sljokicama, strasom i kristalima.
Na vama ostaje samo da uzivate u prezentaciji, a na nama da vam se zahvalimo na saradnji i dugogodisnjem poverenju koje se trudimo da opravdamo i da na obostrano zadovoljstvo dostignemo zavidan nivo u kupoprodaji nasih proizvoda i usluga.
Za kontakt, predloge, savete ali i kritike, pisite na gagaisinovihit@gmail.com
Контакт подаци
Телефон

* 18520120
* 63404014

Адреса

* Trg Kralja Milana, Stari podzemni prolaz, lok. 7/1
* 18000 Niš, Serbia


* gagaisinovihit@gmail.com
Podaci firme ::::.

service description:

-Trgovina na veliko mašinama za tekstilnu industriju i mašinama za šivenje i pletenje

- Trgovina repromaterijalom za tekstilnu industriju
Podaci firme ::::.

Grocka, 11306
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Želimo da "DUNAV" a.d. Grocka bude dugi niz godina prepoznatljivi proizvodjač teksturiranih poliamidnih i poliesterskih prediva, efektnih prediva i konca kao i obmotanih elastanskih prediva. Da bismo obezbedili egzistenciju i tekuće investicije naša razmišljanja i delovanja su usmerena ka ostvarivanju profita. Naš cilj je da se dalje izgrađujemo, razvijamo i osposobimo da odgovorimo svim zahtevima naših kupaca.

Nas rukovode inovacije, dobra usluga, kvalitet, fleksibilni smo i stremimo dobrom imidžu. Na tržištima, na kojima smo prisutni, želimo da nudimo sistemska rešenja i kompletne usluge i da zahvaljujući takvom delovanju, zauzmemo visoko mesto. Delovanje na polju teksturiranih i obmotanih elastanskih prediva smatramo zadatkom cele kompanije. Želimo da budemo uspešni i jedinstveni i da tako doprinosimo razvoju kompanije.
Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

POZAMANTERIJA - veleprodaja i maloprodaja

Dugmad
Drikeri
Kopče
Cipzari
Konci
Trake
Til
Učkuri
Perle
Cirkoni
Lastiši
Vunica
Lepljivo platno

Facebook