Podaci firme ::::.

service description:

AQUABAU d.o.o. je društvo koje se bavi prodajom, izgradnjom i montažom novih porodičnih bazena, i vrši usluge održavanja.

U sklopu društva, postoji i maloprodajni objekat u kojem se nudi sva potrebna oprema za bazene kao i oprema i sredstva za održavanje kvaliteta vode.

Naš cilj je da uz stručnu pomoć i savete, stručnu montažu, doprinesemo jednoj lepoj kulturi stanovanja uz upotrebu bazena i učinimo sve što je u našoj moći da odgovorimo na sva pitanja budućih i vlasnika već postojećih bazena.

Bazeni već duže vremena nisu luksuz već deo svakodnevnih potreba, ulepšavanje životnog prostora i unapređenja životnog sadržaja.

Bazeni koje nudimo:
 • europool bazeni sa PVC lajnerom
 • armirano betonski bazeni
 • polipropilenski bazeni
 • hidromasažni bazeni

 • Jedan od načina koji će poboljšati psihičko i fizičko stanje nakon brzog dnevnog ritma, savremenog čoveka, koji sa sobom nosi stres i iscrpljenost, je - sauna. Saune ne zauzimaju veliki prostor i mogu se lako i jednostavno uklopiti u svaki enterijer.

  Delimo ih na:
 • finske saune
 • infra kabine


 • Postoji širok spektar dopunske opreme koja se može i naknadno ugraditi u bazen, uz napomenu, da se jedino podvodno osvetljenje, od sve dopunske opreme, mora ugraditi u toku izgradnje bazena, jer je naknadna ugradnja neizvodljiva.

  Kontakt
  Solunska 21
  Tel.: 024/530-690
  Mob: 064 / 307 - 9898
  Fax: 024/530-690
  Palić 24413
  Srbija

  Web: www.bazeni-aquabau.rs
  E-mail: office@aquabau.rs
  E-mail: subet63@gmail.com

  Veleprodaja:
  Eurokerex doo
  Braće Radića br. 63
  24000 Subotica
  tel/fax 024-552-088

  vaše slike:

  armirano betonski bazen
badu jet
bazen
Bazeni
bazeni i oprema
europool bazeni
filtracioni uređaj
finske saune
gejzir i vodeni slapovi
grejanje vode u bazenu
Hidromasaža
  Podaci firme ::::.
  Tetovska 5.
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Firma "INVEST PROCOM D.O.O." je osnovana 2003. godine, sa sedištem u Beogradu.
  Osovne karakteristike preduzeća su:
  kvalitetni HVAC oprema i materijali
  visokokvalifikovano osoblje
  napredne tehnologije
  skladištenje i isporuka
  fleksibilna politika cena
  Generalni smo zastupnik vise renomiranih evropskih kompanija koje proizvode razlicite materijale i opremu za HVAC sisteme.
  Kada je Vašoj kompaniji neophodna pomoć u izboru odgovarajuće opreme i materijala za HVAC sisteme, spremni smo da Vam ponudimo sva raspoloživa i pažljivo odabrana rešenja.
  Saznanja iz oblasti našeg poslovanja, pored svakodnevnog kontakta, sa svojim poslovnim partnerima razmenjujemo i na sajamskim i kongresnim manifestacijama u zemlji i inostranstvu.
  Podaci firme ::::.
  Đačka 22
  Užice , 31000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Preduzeće PROFI STAR je ovlašćeni zastupnik,distributer i serviser MP Kompro Kozama koje je glavni uvoznik CECCATO ARIA COMPRESSA (klipni, vijčani kompresori, freonski i adsorbcijski sušači vazduha, filteri vazduha, separatori ulja, rezervoari itd.).

  Pored pomenutog programa nudimo i opremu za mehaničarske radionice italijanskog proizvođača Alfa (ručne i pneumatske pumpe za ulja, antifrize, pumpe za pretakanje prljavih ulja, prese za mast, pumpe za kočiono ulje, creva i motalice za creva, boce za naduvavanje guma, kade za hladno pran prodaje ije delova, uredjaje za istakanje ulja iz vozila itd. Zastupljen je i program prateće opreme italijanskog proizvodjaca ANI (brze spojke, priključci, nepovratni i sigurnosni ventili, T i Y račve, reg. pritiska, odvajači vlage, nauljivači vazduha kompletne pripremne grupe za vazduh odvajači vlage i ulja pomoću zeolita.
  Podaci firme ::::.

  service description:

  Pružamo usluge i vršimo proizvodnju u oblasti pasivne zaštite od požara. Među proizvodima se ističu požarno otporne klapne (protivpožarne klapne) koje su atestirane od strane nadležnih institucija, široko prihvaćene u stručnim krugovima i ugrađene u mnoge važne objekte.
  Podaci firme ::::.

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Firma “Fyltris” d.o.o iz Beograda je osnovana 2004 godine od strane tima procesnih inženjera čije višegodišnje iskustvo na polju tretmana vode uslovaljava visok stepen ekspertize kad je u pitanju montaža, opremanje, puštanje u rad, tehnički prijem, servisiranje kao i kvalitetno održavanje postrojenja za produkciju ozona i prateće opreme.

  Snaga Fyltris leži u znanju, ekspertizi i iskustvu u iteraciji sa posvećenim osobljem koncentrisanim na kvalitet pruženih usluga. Efikasan i kvalitetan pristup potrebama i rešavanje nedoumica naših klijenata prioritet je za naš celokupan tim.

  Stručan i obučen kadar su dokaz kvaliteta kome su poverenje i zastupništvo ustupile vodeće svetske kompanije u tretmanu voda kao i pratećih sistema: Degremont Tchnologies, Ozonia, Triogen, Sefar, Aqua Impex…
  Provera & Kontrola - Trenutno stanje postrojenja i sistema.

  Plan održavanja - Periodična zamena delova koji su podložni trošenju i habanju i testiranje funkcionalnosti postrojenja.

  Preuzimanje kompletnog održavanja - Preuzimanje kompletne odgovornosti za redovne servise, održavanje kao i snabdevanje rezervnim delovima.

  Optimizacija postrojenja - Inspekcija i izrada operativnog plana čime se nudi mogućnost efikasne funkcionalnosti u skladu sa proizvodnim specifikacijama.

  Obuka & Trening – Sigurnost da svi zaposleni imaju potrebne informacije da rade u okviru postrojenja efikasno i bezbedno..

  Organizacija radionica i seminara uz aktivno učestvovanje polaznika – Terenski trening kao dodatak našim radionicama koje se prilagođavaju potrebi klijenta.

  Tehnička podrška - Pitanja koja su vezana za proces proizvodnje ozona su rešiva za naše servisne timove putem telefona, faxa, e-maila i ukoliko je potrebno posete postrojenju.

  Preventivno održavanje - Produžetak životnog veka postrojenja putem preventivnog servisnog plana i redovnih servisnih intervencija

  Rezervni delovi - Skladište preporučenih “rezervnih delova” kao i “strategijskih delova” podložnih trošenju i habanju čime su omogućeni minimalni periodi rada postrojenja smanjenim intezitetom i maksimalna fleksibilnost.

  Dolazak na Hitne Pozive - Dostupnost tima servisera u svim situacijama

  Informacije - Mogućnost blagovremenih pružanja informacija vezanih za proces proizvodnje i informacija o najboljoj dostupnoj tehnologiji.

  Planovi preduzeća zasnovani su na daljem razvoju kao i jačanju pozicija na tržištu kroz stalno poboljšanje kvaliteta i efikasnosti.

  Politika naše kompanije - kroz izreku:

  “USPEH KROZ SAVRŠENSTVO”

  Zaposleni u preduzeću Fyltris će Vam svojom stručnošću pomoći da odaberete i primenite najbolja sistemska rešenja iz celog sveta po najvišim standardima i uz najkvalitetnije materijale.

  Reference i sve šira prisutnost naše kompanije kako na domaćem tako i na inostranom tržištu najbolji su dokaz spremnosti da Vaše potrebe saslušamo i uz stručan tim, najviši standard i garanciju postignemo zajednički uspeh.

  Facebook