KASINA KOD AJDUKA

Cégadatok
Kneza Lazara 2
Veliko Gradište , 12220
Szerbia
Tel.: 012/660-086
Fax: 012/660-086

További kategóriák:

service description:

Lehetséges, hogy gyermekként, képzeletem pajkos lelkesedésében megálmodtam egy családi hagyományt, egy homályos kívánságot. Akaratomon és tudtomon kívül is ez folyt az ereimben, ez alakította a személyiségemet és kereste a megvalósításhoz vezető utat.


Ma, amikor már sok év tapasztalata és tudása van mögöttem, mellettem pedig a családom, meg vagyok győződve arról, hogy semmi sincs véletlen, hogy anyám felőli nagyapám, Milenko "Ajduk" régi vágya, hogy saját kávézója legyen, végre megvalósult, sőt még azok a homályos és nehéz évek, amelyek nyomot hagytak a hozzám közel álló embereken, egyszer s mindenkorra feledésbe merüljenek.

A "Kasina Kod Ajduka" kávézó csupán folytatása annak a régi történetnek, melyben Milenko "Ajduk" megálmodta a saját és az én álmomat, nemesítette személyiségünket, hű maradt önmagához jóban és rosszban, kész arra, hogy habozás nélkül bölcs és helyes döntéseket hozzon. Lehet, hogy éppen ezért én is, keresve az okot, hogy kávézót nyissak, megértettem, hogy ez miden ésszerű indoktól erősebb, hogy ez a folytatása a családi hagyománynak és kihagyhatatlan része életemnek, hogy ez az a rész, mely létezésemnek különleges színt és ízt ad. Tudom, hogy a kávézóknak lelke van, mint az embereknek, itt fonódnak össze emberi életek, összecsapnak a kultúrák, az emberi természetek, sorsok. Mind a maga módján meséli el saját történetét ezer féleképpen és mindegyik történet pecsétet tesz arra az időszakra, amikor született.

Mélyen meg vagyok győződve arról, hogy a "Kasina Kod Ajduka" ideje még csak eztán jön el, és hogy légkörével és sajátságos lelkületével sokaknak nyújtja majd a keresett gyönyört. Lehet, hogy éppen ebben rejlik e környezet titokzatos varázsa.

További elérhetőségek:

az ön képei:

vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás
vendéglátás