Cégadatok ::::.

service description:

Legyen Ön is nemcsak vevőnk, hanem barátunk is, találkozzon velünk szívesen, mint mindazok, akik már ismernek bennünket!

Gyártás és összeszerelés: www.pvcstolarijans.co.rs


Azokban az időben, amikor az energia drágul, ez döntő tényező annak racionális felhasználásában. Következésképpen a piac elárasztódik a különféle gyártók ajánlataitól. Mi a legjobb ár-érték arányt kínáljuk.

bővebben >>> PVC ajtók és ablakok


A Solomatik, vagyis külső velencei redőny, az ajtók és ablakok külső oldalára van felszerelve, így védi az ablakokat a hőtől és az UV sugárzástól. A lapocskák elforgatásával 0°–180°-kal a vízszintes tengely mentén, a nappali fény szükség szerint adagolható.
bővebben >>> Solomatik

A harmonikaajtó ideális, praktikus és olcsó megoldás.




bővebben >>> Harmonikaajtók


Az LG Mont zebrafüggönyei otthona melegéhez kiváló minőségű anyagokból és mintákból készülnek, amelyek kielégítik minden kívánságát.

bővebben >>> Zebrafüggönyök



Speciális szövetek, amelyek nem eresztik át a fényt. Külső redőnyök pótlására is használják, a szobahőmérséklet csökkentésére vagy a szoba teljes sötétítésére. Az ablakkeretre vagy magára az ablakra vannak felszerelve...

bővebben >>> Gördülő függönyök


Kiváló minőségű szerkezeti elemek "lélegző" vászonnal, akril teflonvédelemmel, védenek az UV sugárzástól, ami egyre fontosabbá válik. A modellek széles választéka valóra váltja az Ön kívánságait.

bővebben >>> Napellenzők


A szúnyoghálók az egyik leggyakoribb rovarok elleni védelem ablakokhoz és ajtókhoz piacon. Kínálatunkban megtalálhatók a "plise", az egyszerű szúnyoghálók, valamint a hengerelt szúnyoghálók ... különböző típusú ablakokhoz és ajtókhoz.
bővebben >>> Szúnyoghálók


Az elektromos hajtással és a távirányítóval ellátott gördülő garázskapuk jelentősen növelik az élet kényelmét, és a helyet maximálisan kihasználhatóvá teszik.

bővebben >>> Gördülő garázsajtók



Elkerülhetetlen részletévé váltak a házaknak és apartmanoknak, irodáknak, iskoláknak, óvodáknak, egészségügyi központoknak, kórházaknak stb. Funkcionálisak és nagyon praktikusak, széles színválasztékkal és egyszerű karbantartással.
bővebben >>> Szalagfüggönyök


A belső velencei redőny minimális befektetés nagy hatékonysággal, különösen nyáron. A színek széles választéka nagyon kellemessé teszi a tartózkodási helyet.


bővebben >>> Velencei redőnyök


Télen védik az ablakokat a kihűléstől, nyáron pedig a felmelegedéstől és az UV sugárzástól. Rendkívül hasznos és kifizetődő befektetés. Kézi vagy elektromos hajtással, széles színválasztékban. Átlátszó redőnyök - az ablaküveg védelmére, elegendő nappali fénnyel.
bővebben >>> Rolók

A teraszok bezárása többféle módon lehetséges. Az Önnel való konzultáció során ésszerű megoldást találunk igényeinek és követelményeit tiszteletben tartjuk.


bővebben >>> Teraszok bezárása


www.pvcstolarijans.co.rs


A "LG-MONT" műhely 1993-ban alakult. Létezésünk egész ideje alatt soha nem futottunk a nagy munkák után, az a reális feltételezés miatt, hogy szabály szerint a mennyiség a minőség rovására megy. Az a tény, hogy még mindig létezünk, úgy vélem, tevékenységünk lényegéről beszél. Betartani a határidőket, minőséget nyújtani, és minél rövidebb időn belül elhárítani a bajt függetlenül attól, hogy ki érte a felelős. Ebből kifolyólag Újvidék területén dolgozunk leginkább, de ha a körülmények úgy kívánják, akkor bővítjük munkaterületünket.

az ön képei:

aluminium ajtó ablak
aluminium asztalos műhely
árnyékolástechnika (roló redőny árnyékoló)
Asztalosmunka
áttetsző rolók
csukot terasz
csukott terasz Újvidék
elősátor
épitekzési asztalostermékek
Cégadatok ::::.
Ace Spasića 20.
Barič, 11504
Szerbia
Tel.: 011/8702-432

service description:

További elérhetőségek:

  • Tel.: 062/8072-100, 

Facebook