| Találatok:1
Cégadatok ::::.
29. Novembra 66/13
Aleksandrovac, 37230
Szerbia
Tel.: 065 898 99 99
Fax: 036 587 65 56

service description:

Az S.N.N. d.o.o. alaptevékenysége alumínium és PVC profilokkal, szerkezetekkel és az ezeket kísérő felszereléssel való kereskedés. Széles termékskálánk van, melyből gyorsan és hatékonyan szállítunk az ügyfeleknek országszerte.

www.snn-aluipvcprofili.rs


ALUMIL - a disztribúciós hálózatnak köszönhetően, melyben az S.N.N. is benne van, évek óta megerősíti vezető pozícióját Szerbia területén
Bővebben >>> ALUMIL alumínium profilok


A lapos küszöbök, és az elektromos irányítás csak két ötlet melyek megkönnyítik az életet öregkorban

Bővebben >>> ROPLASTO PVC profilok


Internova 6000 ® PVC profilrendszer műanyag ablakok, ajtók gyártásához és beüvegezéshez. A rendszert az osztrák Greiner társasággal együttműködve fejlesztették ki.
Bővebben >>> INTERNOVA 6000 PVC profilok

J-Bond alumínium kompozit panelek alumínium rendszerekkel használhatók a belső és külső magas részek, homlokzatok burkolásához.
Bővebben >>> J-bond kompozit panelek


Az Aluroll Batočine-i redőnyrendszerek gyártóit képviseljük. Az "Aluroll" redőnyök programja többféle dobozt tartalmaz, mind a külső, mind a belső beépítéshez új és régi épületeknél.
Bővebben >>> Redőnyrendszerek

Alumínium lemezek különféle típusú felületkezeléssel széles körben használják a fémfeldolgozásban, az építőiparban és a csomagolóiparban.

Bővebben >>> Alumínium lemezek

Szúnyoghálók - ezeket minden ház, étterem, szálloda, iroda használja. A szúnyoghálók 100%-ban védenek a rovaroktól és optimális szűrőként is szolgálnak a légköri szennyezés, például porrészecskék és pollen ellen.
Bővebben >>> Szúnyogok elleni rendszerek

Alumínium profilok az úgynevezett nyers kereskedelmi profilok nélkülözhetetlen elemek az ablakok, ajtók, kapuk stb. gyártásában. Ezeket a legmagasabb minőségű alumíniumötvözet extrudálásával állítják elő.
Bővebben >>> Kereskedelmi profilok

“BIO.FLAT Economy” alu panelek. Nem károsak a környezetre, könnyűek, hőszigetelők, szélesebb körű alkalmazási lehetőség sok ágazatban, például ajtók, ablakok, kiállítási standok, háztartási konténerek, könnyen összeszerelhető objektumok esetében...
Bővebben >>> Panelek ajtókhoz

Alumínium kerítések támogatják a mai piac magas színvonalát és követelményeit. Előnyösebbek minőségük és tartósságuk szempontjából, mint más anyagok
Bővebben >>> Alumínium kerítésrendszerek

Biztonsági ajtók célja az épület védelme betörés ellen. Kiváló kialakítás és magas szerkezeti biztonság jellemzi őket.

Bővebben >>> Biztonsági ajtók

További elérhetőségek:

az ön képei:

ALU profilok
aluminium ajtó ablak
aluminium és műanyag profil
aluminium profil
alumínium profilok
profilok
pvc ajtók és ablakok
pvc bútorok (asztal szék)
pvc profilok
| Találatok:1

Facebook