| Találatok:2
Cégadatok ::::.
Belville, Đorđa Stanojevića 11g
Beograd, 11000
Szerbia
Tel.: 011 630 06 60
Fax: 011 630 06 59

service description:

Az office.co.rs a belgrádi Expo Line cég részlege, mely cég irodaszerek forgalmazásával foglalkozik.


Szeretnénk az Ön igényéhez alakítani kínálatunkat, ezáltal nálunk megtalálhatóak a legjobb minőségű irodaszerek, irodagépek, irodabútorok, szekrények, számítástechnikai berendezések, adattárolók...


Irodafelszerelés forgalmazása kedvező áron.
Cégünk olyan irodai felszerelések széleskörű választékát forgalmazza, amely az Ön irodájának zökkenőmentes működéséhez szükséges.

Fénymásolópapírok és nyomtatópapírok:
Ajánlásunk, és támogatásunk azon fénymásolópapírokat és nyomtatópapirokat illeti, amelyek régóta képviselnek egy a kategóriájukhoz mért állandó színvonalat és fogyasztóink által tesztelve lettek. A legjobb ár-érték arányának és az általános elvárásoknak megfelelő termékeket forgalmazunk.

Minőséges festékkazetták:
A festékkazetta beszerzésnél fontos szempont az ár, mivel legtöbbször nem a nyomtató beszerzése kerül nagy összegbe, hanem a festékkazetta megvásárlása és a nyomtató szervizelése. A huzamosabb ideig használt rossz minőségű festékkazetta alkalmazásával jelentősen lecsökkenhet irodagépünk használhatósága.

Igaz, hogy az eredeti festékkazetták drágábbak, de ehhez az árhoz egy minőség és mennyiségi garancia is tartozik. A felújított és újra töltött tonereket és patronokat, főként azoknak ajánljuk, akik sokat és gyakran nyomtatnak, általában fekete-fehér lézernyomtatóval.

Online áruházunk mellett kínálatunkat megtekinthetik mintaboltunkban is.

Nyitvatartás:
Hétfő - péntek 08,00 - 16,00 h

az ön képei:

boríték
fénymásoló papir
gemkapocs
Ink jet tintapatronok
irodai felszerelés
irodai felszerelés
irodai gépek és berendezések
| Találatok:2

Facebook