Cégadatok ::::.

service description:

    ZELENILO JOSIPOVIC szoltáltatásai közé a következők tartoznak:

  • kertépítés a tervezéstÅ‘l a fenntartásig

  • füvesités

  • gyepszÅ‘nyeg telepitése

  • ültetvények termesztése, forgalmazása

  • növényültetés és sziklakert építés

  • kertiszegély, tipegÅ‘ és mulcs

  • zöld felületek, parkok, kertek karbantartása

  • öntözÅ‘rendszerek telepitése, karbantartása

  • szökÅ‘kutak, tavak tervezése, kiépitése

  • fudbalpályák és más sportpályák felújitása

Füvesítés vagy gyepszőnyeg?


Füvesítés vagy gyepszőnyeg az örök kérdés, amit a tulajdonosok mindig feltesznek nekünk!
Kertjeink egyik alapvető, és nélkülözhetetlen eleme a gondosan fenntartott fűfelület. A pázsitok üde zöld megjelenésükkel a kert alapját képezik, és párologtatásukkal a levegő páratartalmát növelve, kellemes közérzetet keltenek. Ezek a gyepfelületek rendkívül intenzív fenntartást igényelnek, de ugyanakkor az erős igénybevételt is jól tűrik. A megfelelő talaj elő készítéssel, jó fűfaj kiválasztásával, erőteljes trágyázással és öntözéssel, gyakori nyírással hazánkban is kitűnő minőségű pázsit, és gyep létesíthető.

Füvesítés:


A füvesítés nagy előnye, hogy olcsó, viszont több időbe és nagyobb gondoskodásra szorul mint a gyepszőnyeg.
Egyedi fűmagkeverékünknek és vetési technológiáknak köszönhetően gyepszőnyeg minőségű füvet tudunk biztosítani az ön kertjébe is.

Gyepszőnyegezés:


Viszont, ha nincs ideje kivárni mire a fű megerősödik akkor önnek ajánljuk a gyepszőnyeget! Akár 2 héten belül egy strapabiró, gyommetes füve lesz a kertben.
A gyepszőnyeg nem csoda, a mai világban már mindenki számára elérhető áron van és minősége I. osztályú. Telepítése gyorsan és egyszerűen megy, pillanatok alatt zöld lesz a kertje.

Jó minőségű anyagainknak, és egyedik kivitelezési technológiánknak köszönhetően, egyöntetű, gyommentes és strapabíró zöldfelületet tudunk önnek garantálni elérhető áron.

Rendszeres kertkarbantartás


Ezt a szolgáltatásunkat olyan ügyfeleinknek kínáljuk akiknek, nincs idejük, szakértelmük, vagy kedvük kertjük ápolására.
Kertész végzettségű szakembereimmel, professzionális gépeinkkel vállaljuk családi házak, társasházak, cégek kertjeinek rendszeres kertfenntartását. Kertgondozási munkáinkat heti, kétheti, vagy havi rendszerességgel szoktuk végezni . A mai világban már mindenki számára elérhető áron tudjuk biztosítani szolgáltatásunkat, önnek csak a élvezni kell a kertjét, kertápolását pedig bízza ránk!
Fűnyírás és kertgondozás helyett töltse pihenéssel és a családjával idejét. Sok család veszi igénybe azt a nem luxusnak számító szolgáltatást, hogy rendszeresen járunk hozzájuk füvet nyírni, kertet ápolni és széppé varázsolni a kertet.

Metszés, permetezés


Lassan beköszönt a tavasz és zöldbe borulnak a növények, de előtte el kell végezni a növények metszését és permetezését.
Időt és energiát spórolhatunk meg Önnek, mivel mi elvállaljuk dísznövényeik, gyümölcsfáik metszését és permetezését.

Fűlevegőztetés és tavaszi gyepápolási munkák.
A gyep tavaszi legelső gyepkarbantartási munkája a fűlevegőztetés, ami az ápolás gyengéd módja. Fontos és hasznos, mivel ettől garantáltan megszépül füve és megszabadul a fű közé lerakodott filcrétegtől és mohától.
Ne hagyja ki, és tegye rendszeressé, mivel ezáltal a gyep a vizet és a tápanyagot is könnyebben fogja hasznosítani.

Parkgondozás


Cégünk nem csak családi házak kertjei gondozásában szerzett tapasztalatot, hanem a parkfenntartás területén is. Gépeink és szerszámaink minősége biztositja a minőségi munkavégzést.

Kerítés építés lehetővé teszi számunkra, hogy a kis kertek mellett nagyobb területek ápolását is elvállaljuk.

Locsolórendszerek telepitése, karbantartása
A kertek, parkok elengethetetlen kelléke az öntözőrendszer. Ahhoz, hogy kertje egészséges és gondozott legyen ahhoz elengedhetetlen egy jól üzemelő öntözőrendszer.
Az öntözőrendszerek építése és karbantartása területén szerzet tapasztalattal, a kertjében lévő öntözőberendezésben keletkezett hibákat orvosolni tudjuk, márkától függetlenül!

További elérhetőségek:

az ön képei:

bokor ültetvény
disz növény
díszcserjék
faiskola
faiskolák
fű szőnyeg
fű szőnyeg gyártása
fűcsomó
fűcsomók
fűszőnyeg
fűszőnyeg karbantartása és öntözése
füves területek karbantartása
füvesités
füvesítés
gyap
gyapok
gyep
gyep fű
gyepek
kert fenntartása
Kertészet Szökőkút Kertitó
öntöző rendszerek
örökzöld fák
palánta
palánták
park fenntartása
szökőkutak és medencék tervezése
tûlevelû ültetvény
zöld felületek karbantartása
zöld övezet karbantartása

Facebook