Podaci firme ::::.
Valjevski put 504
Stubline, 11507
Srbija
Tel.: 011 87 91 196
Fax: 011 87 91 196

service description:


Mont d.o.o. je porodično preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u preradi metala i izradi raznih vrsta metalnih uređaja i opreme. Na početku su to bile kovačke radionice, a 1991 god. osnovano je preduzeće METAL- MONT koje se bavilo proizvodnjom i montažom termoenergetske i procesne opreme, zatim 1993. MONT, a 2006 god. ono je preregistrovano u MONT d.o.o.

Primarna delatnost MONT d.o.o. je proizvodnja, projektovanje, inženjering i montaža procesne i termoenergetske opreme i postrojenja, a pored toga, osvojena je i proizvodnja mašina alatki za obradu metala deformacijom (valjci za rolovanje lima, hidraulične prese i makaze). Proizvodnja se odvija u dve proizvodne hale zajedničke površine od oko 1500 m2 u blizini Obrenovca. MONT d.o.o. je jedno od retkih preduzeća u ovoj oblasti koje bez pomoći kooperanata pruža usluge od projektovanja, proizvodnje do ugradnje uređaja iz svog proizvodnog programa. Veliki broj kvalitetno izvedenih radova i isporučenih odgovornih uređaja govore u prilog kvalitetu i profesionalnosti zaposlenih u našoj firmi.

Naše proizvode odlikuje savremenost i trajnost, što najbolje potvrđuju zadovoljni naručioci sa kojima smo ostvarili dugogodišnju i obostrano uspešnu saradnju. Takođe, akcenat se stavlja na primenu novih i unapređivanje postojećih tehničkih rešenja, primenu novih materijala i aktuelnih, ali proverenih tehnologija izrade i zaštite.

Činjenice o nama:

Lokacija: Stubline, na magistralnom putu,fabrički krug 35 ar

Objekti: proizvodna hala 700 m2,objekat u fazi izgradnje 1000 m2

Oprema: Mašine za obradu metala deformacijom,preseraj,zavarivanje

Vozni park: Autodizalice 8t,šleper,terenska i putnička vozila,agregati

Radna snaga: 20 visokokvalifikovanih radnika, 3 diplomirana inženjera
Podaci firme ::::.
Jasički put br.2
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037-421-502
Fax: 037-429-653

service description:

Proizvodni program: traktori guseničari, utovarivači točkaši, hidraulički bageri, guseničari i točkaši, komponente, procesna oprema, remont mašina i komponenata, proizvodne usluge.

Ostali podaci:

  • mr Zoran Radmanovac dipl.ecc.

Facebook