| pogoci:317
1|2|... | 6|7|forw
Podaci firme ::::
Pogledan: 1015646

service description:

"Continental" doo Bečej Export Import bavi se sa servisiranjem i prodajom birotehničke opreme:

 • Kopir aparata
 • Laserskih štampača
 • Ink Jet štampača
 • Matričnih štampača
 • Multifunkcijskih uređaja
 • Fax aparata
 • Elektronskih pisaćih mašina
 • Kalkulatora.

 • Takođe nudimo celokupan potrošni materijal za gore navedene mašine.

  "Continental" doo Bečej Export Import isto se bavi punjenjem crno-belih i color laserskih toner kaseta (ketriča) za sve tipove laserskih štampača po vrlo povoljnoj ceni. Kod nas možete kupovati originalne i kompatibilne laserskih toner kaseta. Pored toga punimo i ink jet ketriča za sve tipove štampača.

  U slučaju kvara na vašom laserskom, matričnom ili ink-jet štampaču pozovite nas sigurno ćemo imati rešenja za svaki kvar. Kod nas možete naći sve tipove ribona za matrične štampače.

  "Continental" doo Epxort Import Bečej je servis kopir aparata marke:

 • Canon
 • Konica Minolta
 • Ricoh
 • Sharp
 • Toshiba
 • Xerox

 • Možete naći potrošni materijal, tonere za gore navedene mašine.

  Od 2009. godine počeli smo sa novim programima a to su lizing kopir aparata i izdavanje kopir aparata.

  Lizing kopir aparata podrazumeva da se izdaje nova mašina na određeni period a posle tog perioda aparat ostaje u vlasništvo kupaca.U međuvremenu tog perioda kupac plaća fiksnu mesečnu ratu, a sve ostalo (održavanje aparata, servis itd) je odgovornost servisa.

  Izdavanje kopir aparata podrazumeva da se izdaje mašina na odredjeni period a mašina ostaje u vlasništvu servisa.

  Ako planirate da otvorite trgovinsku radnju kod nas možete naći celokupan asortiman fiskalnih kasa marke:

 • Ei Informatika
 • Sharp
 • Galeb
 • HCP

 • Nudimo kompletnu opremu za fiskalne kase kao što su termalne rolne, folije za tastaturu, bar kod skeneri.

  AKCIJE: Na našem web sajtu pogledajte veliku ponudu LASERSKIH ŠTAMPAČA, SKENERA, KASA po izuzetno povoljnim cenama.


  NAŠU POSLOVNU VIZIJU ČINI PROFESIONALNOST I KVALITET PREMA ŽELJAMA I POTREBAMA KORISNIKA NAŠIH USLUGA.

  Radno vreme servisa je:
  Radnim danom od 06 do 14, a subotom od 07 do 12 sati.

  Posetite naš novi web sajt:
  www.servisbirotehnike.rs
  www.continental.co.rs

  Ostali podaci:

  vaše slike:

  Elektro servis
fax aparati
Fiskalne kase
Fiskalne kase i štampači
fotokopir
fotokopir aparati
fotokopir uređaj
ink jet štampači
izdavanje kopir aparata
kalkulatori
Kancelarijska i biro oprema
kopir aparati
laserski štampač
laserski štampači
lizing kopir aparata
matrični štampači
održavanje fotokopirnika
održavanje štampača
prodaja štampača
prodaja tonera
remontovanje toner kaseta
rentiranje kopir aparata
  Podaci firme
  Pogledan: 33696
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011 41 41 540
  Mapa

  service description:

  Vaš logo... Vaše boje... Snažan brend!

  Cards Print kompanija je profesionalni proizvođač dodataka za ID kartice.
  Poverenje, fleksibilnost, znanje, brzina to je ono što IMID grupa pruža zadovoljnim kupcima.


  Proizvodi:
 • ID POLIKARBONAT DRŽAČI ZA KARTICE
 • ID DRŽAČI OD TVRDE PLASTIKE ZA KARTICE
 • ID DRŽAČI OD MEKE PLASTIKE ZA KARTICE
 • ID DODACI


 • O ID Držačima

  Cards Print je profesionalni proizvođač dodataka za ID kartice.

  Mi pridajemo veliku pažnju u potrazi za pravim rešenjima dizajna i kvaliteta držača za kartice.


  Držači za ID kartice su odličan način da zaštitite svoju identifikacionu karticu, a da istovremeno podaci sa kartice ostanu jasno vidljivi. Možete izabrati jednu od brojnih kombinacija držača koji se mogu lako pričvrstiti za deo odeće ili nositi oko vrata na trakici. Kod nas možete pronaći sve pto vam je potrebno od dodatne opreme: od plastičnih futrola za kartice, preko štipaljki za pričvršćivanje i jo-jo dodataka ili okovratnih trakica za lako manipulisanje karticama prilikom identifikacije ili pristupa određenim objektima ili prostorijama.

  Naši držači za kartice su dizajnirane sa namenom da štite podatke na kartici uz jasnu vidljivost odštampanih elemenata na prednjoj strani vaše identifikacije. Ova dodatna zaštita od fizičkog oštećenja, vlage, prašine doprineće da vaše kartice traju duže, a da podaci koji se na njima nalaze ostanu bezbedni.

  Veliki izbor držača, štipaljki, dodataka i okovratnih trakica omogućiće da pronađete kombinaciju koja će najviše odgovarati vašim zaposlenima. Opcije podrazumevaju štipaljke sa sigurnosnim klipom koji onemogućuje eventualne povrede u proizvodnji, jo-jo dodatke za laku manipulaciju, držači od polikarbonata koje omogućavaju lako izvlačenje kartice po potrebi, držači od meke i tvrde plastike.

  Držači i ostala oprema su dostupni u brojnim varijacijama i kombinacijama u zavisnosti od vaših potreba. Pozovite nas da vam pomognemo da pronađete kombinaciju koja će odgovarati svim vašim zahtevima i prirodi posla.

  Tražite držače za ID kartice za kancelariju, za pristup određenim objektima ili prostorijama, ili organizujete događaj koji zahteva jasnu identifikaciju osoblja? Naša oprema za ID kartice je idealna dopuna za sva ona mesta i situacije gde se ID kartice koriste: konferencije, događaji, u poslovnim objektima za id kartice za zaposlene, smart kartice, XXL identifikacije i akreditacije, kartice za goste i brojne druge namene.

  Kombinujte futrole za kartice sa ostalom dostupnom opremom kao što su jo-jo dodaci, štipaljke, okovratne trakice i omogućite svojim zaposlenima zaštitu i dugotrajnost kartica uz istovremeno lako korišćenje i dostupnost.

  Kontakt:
  Kompanija: Cards Print d.o.o.
  Odeljenje: ID držači i dodatna oprema
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  Tel: +381 11 41 41 540
  Email: info@cardsprint.rs
  Web: www.id-drzaci.rs

  vaše slike:

  dodatna oprema
id držači kartica
dodatna oprema
id držači kartica
dodatna oprema
id držači kartica
dodatna oprema
id držači kartica
dodatna oprema
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 841018

  service description:

  Cards Print je ovlašćeni distributer vodećih firmi ID štampača pvc kartica. Mi ćemo Vam pomoći da nađete odgovarajući ID štampač za Vašu primenu. U ponudi imamo sve vrste čitača čip kartica, smart kartica i magnetnih plastičnih kartica, firmi Gemalto i Omniky.

  Cards Print d.o.o. je na svom razvojnom putu od osnivanja 2008. godine stalnim usavršavanjem poslovnog i proizvodnog sistema postao sinonim za kreativnost, inovativnost i kvalitet. Od samog početka osnovna delatnost kompanije je prodaja ID Štampača, ID Kartica i softverskog rešenja lojalti i gift programa kao i ostale prateće opreme uz uzastopno razvijanje sistema za izradu i korišćenje Smart kartica.

  Upornim radom, iskrenom voljom i željom kao i potvrđenim rezultatima Cards Print d.o.o. već 2009. godine postaje Generalni zastupnik vodećih firmi Evolis i Digital Identification Solutions za prodaju štampača na nivou cele Srbije kao i svih zemalja bivše Jugoslavije.

  Cards Print d.o.o. 2010.godine otvara savremeno opremljenu proizvodnju i centar za personalizaciju plastičnih kartica (Smart kartice, Čip kartice, Magnetne kartice i RFID bezkontaktne kartice). Uz Cards Print ponudu štampača, sada možžete proizvoditi i kreirati sopstvene ID kartice - od ID solucija za vašu kompaniju, do Lojalti kartica, Poklon Gift kartica, Članskih kartica, VIP kartica, ID kartica zaposlenih i sl.

  Cards Print tim čine mladi i perspektivni ljudi koji zahvaljujući znanju koje su stekli u inostranstvu kao i permanentnim praćenjem svetskih trendova i raspoloživim tehnološko-proizvodnim kapacitetima mogu da ponude kompletnu tehničku podršku i rešenja ID štampače i ID kartice za naše kupce.


  U ponudi imamo različite vrste ID štampača (Evolis - Zenius, Primacy, Quantum, zatim Edisecure XID 8300, 9300, 9330, laminatori...) koje odlikuje jednostavnost, kompaktnost, pouzdanost i izuzetno visok nivo kvaliteta otiska. U zavisnosti od potrebe neki su idealni za štampu Lojalti kartica, Poklon Gift kartica, Članskih kartica, VIP kartica, ID kartica za razne manifestacije kao što su sportske, muzičke, filmske zatim za biblioteke, fakultete, škole, fitnes i spa centre, hotele i sl.


  Korporativne ID kartice su produkt najmodernijih tehnologija današnjice. Koristeći ih kao sredstvo za identifikaciju radnika možete znatno povećati produktivnost i kontrolu nad svojom kompanijom.


  Kako bi se obezbedili jednostavnost korišćenja ID plastičnih kartica različitih namena kao i vizuelni efekat u ponudi imamo Držače ID kartica (osnovni materijal polikarbonat, tvrda i meka plastika), Jo-Jo držači, ID štipaljke, ID narukvice i najširi asortiman štampanih i jednobojnih okovratih trakica. Upravo ove okovratne trake predstavljaju najmoderniji način marketinga vaše firme.


  Tokom svog razvoja, pored ID plastičnih kartica koje su dobile široku primenu (Smart kartice, Čip kartice, Magnetne kartice i RFID bezkontaktne kartice), Cards Print d.o.o. takođe nudi i Loyalty sistem holandske firme Loyalty Group čiji smo zastupnici za bivšu Jugoslaviju. Stekli smo poverenje kupaca u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Loyalty sistem je budućnost poslovanja.

  Svi naši proizvodi su povezani jedni sa drugim i svi imaju nešto zajedničko, a to je KARTICA.

  Cards Print d.o.o. redovno posećuje svetska dešavanja vezana za ID štampače i sigurnosne sisteme. Usavršavanje postojećih proizvoda omogućava da našim klijentima pružimo profesionalnu uslugu i da ih redovno obaveštavamo o svim novinama iz sveta. Cilj firme je da svojom profesionalnom uslugom i kvalitetom proizvoda, koji nudi svojim klijentima, zauzme jedno od vodećih mesta na Balkanu.

  Cards Print d.o.o. je do sada uspeo da obezbedi veliki broj referenci u javnom I finansijskom sektoru, najkvalitetnija rešenja za ID plastične kartice I ID štampače uz pravovremeno angažovanje tehničke podrške koja stoji na raspolaganju svim zainteresovanim klijentima.


  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  Email:
  info@cardsprint.rs
  Web:
  www.cardsprint.rs/stampaci-id-kartica
  www.cardsprint.rs
  www.plasticnekartice.rs
  www.promotrakice.com
  www.vipnarukvice.com

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/ 6577-349, 
  • Tel.: 066/ 2210-008, 

  vaše slike:

  Digital identification
Edisecure
Evolis
Gemalto
Magicard
Omniky

Cards Print
cardsprint
cardsprint držači
čip kartice
čitač id kartica
čitači ličnih karata
čitači magnetnih kartica
članske kartice
članske pvc kartice
digitalne brave
elektronske kartice
gift kartice
id blanko kartice
id CHIP kartice
id držači kartica
id kartica
id kartice
id kartice beograd
id RFID kartice
id SMART kartice
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 2239279
  Požeška 67/A
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/355-7-599
  Fax: 011-354-3-367
  Mapa

  service description:

  Preduzeće ASPEKT System Integration d.o.o. bavi se integracijom sistema, razvojem software-a i uvozom odgovarajuće opreme u cilju zaokružvanja ponude na našem tržištu još od 1996 godine.


  Naš cilj je, pre svega, da ostvarimo blizak poslovni kontakt sa našim kupcima, da razumemo njihove zahteve i ciljeve koje oni žele da ostvare i istovremeno ponudimo najefikasnija rešenje primenom najsavremenijih Informacionih Tehnologija.


  Mi obezbeđujemo kompletna rešenja, koja obuhvataju projektovanje, montažu, instalaciju, implementaciju, kao i integraciju raznolikih sistema.
  Naš moto je: "Ništa nije konstantno, osim promene!" Heraklit, 490 pne.

  IDENTIFIKACIJA
  - Data Terminali
  - Čitači kartica
  - Skeneri Otiska

  - PREPOZNAVANJE
  a) glasa
  b) geom. lica
  c) reg. broja

  LJUDI- KONTROLA PRISTUPA
  Barijere
  - krilne / flaps
  - rotacione
  - roto vrata

  TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

  SLOŽENI
  ALARMNI SISTEMI
  I 24h MONITORING
  PRAĆENJE VOZILA
  Praćenje rada PATROLE

  VOZILA- KONTROLA PRISTUPA
  Rampe
  Putni blokreri

  REŠENJA
  - Parkirališta
  - BUS stanice

  TEHNIČKO OBEZBEĐENJE

  SLOŽENI SISTEMI VIDEO NADZORA
  IP VIDEO NADZOR

  HOTELSKE INTELIGENTNE BRAVE

  "na KARTICU" za
  - hotele
  - hostele
  - motele
  - domove
  - kancelarije

  "na OTISAK"


  ASPEKT System Integration d.o.o.
  Požeška br. 67a
  11000 Beograd
  Srbija
  Tel: ++381 11 3557 599
  Fax: ++381 11 3557 599
  E.mail: office@aspekt.rs
  Web: www.aspektdoo.eu
  Web: www.aspekt24h.com
  Web: www.aspektdoo.com
  Web: www.aspekt.rs

  Ostali podaci:

  vaše slike:

  alarmi
alarmi videonadzor-ugradnja
Alarmi Interfoni Video nadzor
alarmi video nadzor - ugradnja
alarmni i sigurnosni sistemi
Alarmni sistem
alarmni uređaji
APNR sistemi
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 1794451

  service description:

  Firma Pack-Pack, sa sedištem u Ul. Marka Miljanova 12, u Novom Sadu, je osnovana 2010. godine, preuzevši poslovanje firme Uniplast, koja je osnovana 1987. godine, a koja se bavila proizvodnjom polietilenske folije, kesa raznih dimenzija i debljina i reciklažom otpadne folije.  Firma Pack-Pack ambalaža pomno osluškuje tržište koje ima sve veću potražnju za ambalažom i trudi se da unapredjuje konstantno svoje poslovanje i prilagodjava asortiman proizvoda - ambalaže za jednokratnu upotrebu potražnji tržišta.

  Sa zadovoljstvom PACK-PACK može da Vam ponudi ambalažu za jednokratnu upotrebu na malo, koja ima široku primenu u pakovanju hrane, povrća, pečuraka, peciva, kolača, mesa i mesnih preradjevina, riba...

  Ukoliko imate potrebu za ambalažom, budite slobodni da nas kontaktirate ili posetite, rado ćemo Vam pomoći u izboru ambalaže za vaše potrebe.

  Firma Pack-Pack Vam može ponuditi sledeću ambalažu za jednokratnu upotrebu:

  - STIROPOR AMBALAŽA – tacne raznih dimenzija, kutije sa poklopcima
  - PP AMBALAŽA
  - PET AMBALAŽA
  - OPS AMBALAŽA
  - Plastične kantice za supe i čorbe raznih veličina
  - Aluminijumske tacne i posude
  - Polietilenske kese različitih dimenzija i debljina
  - Streč folija za prehrambenu i neprehrambenu namenu
  - Plastične i papirne čaše sa poklopcem
  - Papirne natron i bele kese raznih dimenzija
  - Kartonske kutije za kinesku hranu
  - Kartonske čaše za pomfrit
  - Kutije i podmetači za pice
  - Fišeci za palačinke
  - Kartonske kutije obložene alu folijom za roštilj, mesa i pečenja
  - Podmetači za torte i korpice za kuglice, minjone, mafine...

  Posetite našu stranicu AMBALAŽA za detaljnije informacije o našem asortimanu proizvoda.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 063/526-471, 

  vaše slike:

  ambalaža
ambalaža i pakovanje
ambalaža za ketering
ambalaža za mesnu industriju
ambalaža za pakovanje hrane
ambalaža za prehrambenu industriju
ambalaža za voće
Ambalaža za voće i povrće
biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
burek kese
eko kese
eko kese proizvodnja
Ekološke kese
Ekološke kese sa ručkom
ekološke kese.
fišek kese
hamburger kese
Kartonska ambalaža
Kese
kese na rolni
kese tregerice
kese za brzu hranu
kese za palačinke
kese za sendvič
kese za zamrzivač
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 284260

  service description:

  Plastične kartice

  NAJBOLJA PONUDA KARTICA NA NAŠIM PROSTORIMA!  Plastične kartice su postale deo svakog ozbiljnog posla, mi nudimo veliki spektar plastičnih kartica:

  - poklon plastične kartice
  - id kartice
  - vip kartice
  - lojalti kartice
  - članske pvc kartice
  - vaučer plastične kartice
  - pvc vizit kartice
  - providne pvc kartice
  POKLON GIFT KARTICE
  Unapredite vaš biznis sa kvalitetnim plastičnim PVC poklon karticama.
  ČLANSKE KARTICE
  Članske kartice su potrebne privatnim klubovima, organizacijama i firmama.
  SMART ČIP KARTICE
  Kartice za javne i privatne fakultete, biblioteke, prevozne i popustne kartice.
  LOJALTI KARTICE
  Pridobijte nove kupce, povratite stare mušterije! Najtraženiji vid marketinga.
  PROVIDNE PVC KARTICE
  Najmodernija izrada od sada samo u našoj ponudi! Providne PVC kartice.
  ID VIP KARTICE
  Kartice za profesionalne privatne klubove, članstva, VIP restorane i kafiće.  Imamo veliki broj korisnika od državnih ustanova, univerziteta, bolnica i bezbroj preduzeća, klijenti kao vi se oslanjaju na naše nenadmašne cene, beskompromitovan kvalitet i brzu uslugu.

  Mi radimo sa vama direktno od naše proizvodnje do vaše adrese, ponudićemo Vam najbolji mogući kvalitet u skladu sa odgovarajućom cenom kao i najkraće vreme isporuke. Naša proizvodnja plastičnih kartica se nalazi u Srbiji, za korisnike u inostranstvu robu šaljemo pouzećem.


  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.plasticnekartice.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-73-49, 
  • Tel.: 065/685-37-03, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
članske pvc kartice
gift kartice
id blanko kartice
id CHIP kartice
id kartice
id kartice beograd
id RFID kartice
id SMART kartice
id štampane kartice
identifikacione kartice
klub kartice
korporativne id kartice
lojalti kartice
lojalti pvc kartice
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 282230

  service description:

  Cenjeni posetioče,

  Domi Tape d.o.o. Vam nudi poseban proizvod, 2B2 selotejp, koji je namenjen za zatvaranje PP i PE vrećica, posebno pogodan u prehrambenoj industriji, kod pakovanja pekarskih proizvoda, voća i povrća i sl.

  Praktičnost ovog principa pakovanja se ogleda u tome što je jednim pokretom moguće zatvoriti vrećicu, koja se zbog kombinacije selotejp trake i papira može višekratno otvarati i zatvarati.

  Za informacije o ceni i ostalim uslovima, stojimo Vam na raspolaganju, i pozivamo da nas kontaktirate.

  www.2b2tape.com


  PROIZVODNJA


  Preduzeće DOMI TAPE DOO se bavi konfekcioniranjem samolepljivih traka i štampom na njih. Konfekcioniraju se sve vrste samolepljivih traka, a to su selotejp trake, krep trake, bandaž trake, PVC trake, obostrano lepljive trake, samolepljive folije, silver trake i ostale.

  DOMI TAPE DOO poseduje veliku industrijsku mašinu za konfekcioniranje samolepljivih traka radne širine 1.450 mm, što znači da se iz velikih džambo rolni seku male dimenzije samolepljivih traka, čime je maksimalno zadržana lepljivost trake jer se samo u jednom premotavanju dobije konačna krajnja dimenzija trake.

  Posedujemo i industrijsku mašinu za štampu na samolepljivim trakama. U pitanju je flexo štampa u jednoj, dve ili tri boje. Štampa se radi na polipropilenu, PVC-u, krep papirnoj traci i papiru.
  Prema zahtevu kupca štampane trake mogu da podnose ekstremne temperature ili da su namenjene za konditorsku ili drugu industriju gde kutije neće ići na zamrzavanje.  SVE TRAKE IMAJU ODGOVARAJUĆU DEKLARACIJU.

  Domi Tape kupci:

  Pošta Srbija, Telekom Srbija, Pošta carinjenjenja Beograd, Podgorica, Aerodrom Beograd, Galenika AD Zemun, Klanica Bačka Topola, Carnex Vrbas, Sintelon Bačka Palanka, Velefarm Beograd, Milan Blagojević Smederevo, Magnohrom Kraljevo, Toza Marković Kikinda, Jafa Crvenka, BAG i deDeko Bačko Gradište i mnogi drugi.


  KONTAKT

  Domi-Tape d.o.o.
  Preduzeće za proizvodnju samolepljivih traka
  Karađorđeva 66
  22240 Šid

  Telefon: 022/716-866
  Tel/Fax: 022/716-690

  www.domitape.co.rs
  maratonac@ptt.rs

  vaše slike:

  2b2 samolepljive trake
ambalažne trake
brendirane trake
brendirani selotejp
lepljive trake za pakovanje
neutralne samolepljive trake
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 1605939

  service description:

  "GRAFOPRODUKT" doo SUBOTICA
  *IZDAVAČKA I GRAFIČKA DELATNOST
  *USLUGE ŠTAMPE

  Posedujemo sertifikate:
  EN ISO 9001:2008
  EN ISO 14001:2004
  EN ISO/IEC 27001:2005
  EN ISO 50001:2011
  OHSAS 18001:2007
  Excellent SME


  Izdavačka kuća i štamparija "GRAFOPRODUKT" je osnovana 1992. godine. Pravac razvoja nije samo proširenje mašinskog parka, nego i povećanje broja zaposlenih stručnih kadrova u cilju zadovoljavanja zahteva tržišta i pronalaženja novih potencijalnih mogućnosti za saradnju.

  Pored izdavačke delatnosti knjiga, časopisa bavimo se i štampom kataloga, brošura, letaka kao i izradom lake kartonske ambalaže i etiketa.
  PRIPREMA

  3 operatera rade na računarima velikog kapaciteta, koji omogućavaju nesmetani rad. U uslužnu delatnost spada: skeniranje, filmovanje, osvetljavanje ploča CTP.

  Da bih zadovoljili naše klijente bavimo se:
  - prelomom knjiga, časopisa
  - dizajniranjem kataloga i reklamnih površina
  - izrada logotipa.
  - fotografisanje u visokoj rezoluciji zgrada, proizvoda i predmeta za različite publikacije.

  Više o dostavi materijala za štampu i o uslovima za ponudu štampe pogledajte na: www.grafoprodukt-subotica.rs

  OFSET

  Osnovna tehnologija je ofsetna tabačna štampa. Raspolažemo sa 4 ofsetne mašine:
  -Četvorobojna B2
  -Dvobojna B2
  -Četvorobojna A3
  -Jednobojna B3

  Tehnološke mogućnosti dozvoljavaju štampu na papiru od 60 do 400 grama.

  Pored toga raspolažemo sa digitalnom štampom i štampom velikog formata.

  SOLVENT

  - Mimaki CJV solventni štampač (CJV30-160)
  - Integrisani solventni štampač-kater (Print&Cut)
  - Mimaki CJV30 solventni štampač-kater je unapređenje starog solventnog štampača Mimaki JV3, jedinstvenim integrisanim sistemom za štampu i sečenje, što donosi mnogo veći izbor pri radu i fleksibilnost.
  Od prodavnica suvenira, kopirnica, agencija za dizajn, sitoštampara, izrade reklama i drugih vrsta usluga štampe, CJV30 serija nudi svojim korisnicima visoke performanse štampe i sečenja. Reklame velikog formata, kao što su: veliki posteri, autografika, POP displeji, backlit, dekoracija prozora, autografika, podne reklame i sl.

  Terenski rad, merenje, lepljenje itd., nismo u mogućnosti da obavljamo.

  U mogućnosti smo da pružamo usluge: štancanja, spiralisanja, plastificiranja, osvetljenja filma i ploča (CTP), dizajna, preloma.

  DORADA

  Dorada zapošljava tri profesionalna knjigovesca. Njihovu stručnost dopunjuje naš mašinski park: savijačica, sakupljačica, plastificirka, kaširka, binder i heftalica velikog formata.
  Pored navedenog mašinskog parka pomažu i pomoćni uređaji. U mogućnosti smo da radimo:
  - numeraciju
  - štancovanje do B2 formata (fascikle, kutije)
  - lepljenje i šivenje knjige.

  Poslovni partneri mogu da računaju na brze i kvalitetne poslove.

  Postite naš sajt www.grafoprodukt-subotica.rs i svako će te naći zanimljivosti. Zbog ograničenog prostora nemoguće je prezentirati ceo spektar prizvodnog programa. Tražite ponudu i detaljne informacije.

  E-mail: grafosu@mts.rs Tel.: 024/555-032
  E-mail: office@grafoprodukt-subotica.rs
  E-mail: director@grafoprodukt-subotica.rs
  E-mail: commerce@grafoprodukt-subotica.rs

  vaše slike:

  Bilteni - Katalozi
Časopisi
CTP
ctp uređaj
design
Digitalna štampa
Dizajn
dizajn ekskluzivnih pozivnica
dizajn i izrada pozivnica
Dizajnerske usluge
etikete
etiketerke
Etiketirke
grafička obrada kataloga
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 868554

  service description:

  Firma Topiz je osnovana 1994. godine i trenutno upošljava 10 radnika.

  Bavi se isključivo proizvodnjom izmenjivača toplote, kondenzatora i isparivača. Specijalizovana je za izradu prema zahtevu kupca i odlikuje se vrlo kratkim i preciznim rokovima. Naš poslovni moto je da zadobijemo poverenje kupca kvalitetnim proizvodom.

  U proteklih deset godina možemo se pohvaliti ostvarenim rezultatima na domaćem i stranom tržištu. Standardni izmenjivači toplote se proizvode od aluminijumskih lamela koje su mehaničkim ekspandiranjem fiksirane za bakarne cevi. U sklop izmenjivača ulaze i cevne ploče od pocinkovanog ili aluminijumskog lima i kolektor izrađen od bešavnih čeličnih ili bakarnih cevi.

  Tako proizvedeni izmenjivači toplote se koriste kao grejna ili rashladna tela, za potrebe klimatizacije, grejanja i hlađenja, kao i u drugim oblastima gde
  je neophodna visoka efikasnost razmene toplote.

  Naši izmenjivači se proizvode prema zahtevu kupca koji se uz pomoć programa za izbor usklađuju sa našim proizvodnim mogućnostima tako da dobijeni proizvod u potpunosti zadovoljava projektne zahteve.  To dokazuje i sertifikat o kvatitetu proizvoda, dobijen od strane Instituta za termotehniku "Vinča".  TOPIZ D.O.O – Proizvodnja toplotnih izmenjivača

  Adresa:
  Branka Radičevića 26, 11211 Borča, Beograd, Srbija

  Tel: 011/33.28.904, Fax: 011/33.21.533

  Kontakt osoba: Komlenac Ranko

  Web: www.www.topiz.co.rs

  E-mail: topiz@eunet.rs

  PIB: 107595388, Matični broj: 20833114, Šifra delatnosti: 2825,

  vaše slike:

  Grejanje
grejanje farmi
grejanje plastenika
grejanje staklenika
grejanje za industriju
hladnjaci solarnog kolektora
hladnjak za solarni kolektor
industrijski kaloriferi
Isparivači
isparivači za hladnjače
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 1150751

  service description:

  Stolarska radionica koja se danas zove “TEOLES MASSIV” je počela sa radom 1988 godine. Tada smo se bavili proizvodnjom prozora, vrata i nameštaja od drveta.

  Kako su univer i medijapan i ostali veštački materijali osvajali tržište tako smo ga mi uvrstili kao sirovinu za naš proizvodni program.

  Danas ova radionica svojim kupcima nudi kompletnu uslugu od dizajniranja i projektovanja sa svojim originalnim idejnim, tehničkim i tehnološkim rešenjima, do izrade na vrhunskim mašinama za obradu drveta i pločastih materijala, sa vrhunskim majstorima. Dostava na adresu i montaža se podrazumeva.

  Danas naš proizvodni program vam nudi izradu i montažu eksterijernih proizvoda: balkonske ograde, baštenske ograde, letnjikovce, drvene montažne kuće, kapije, itd.
  Uređenje enterijera: oblaganje betonskog stepeništa, izrada samonosećeg i spiralnog stepeništa, pregradnih zidova, oblaganje zidova, izrada bifea, šankova, skrivenih pregrada, itd.

  Izrada svih vrsta plakara. Američki plakari, plakari u potkrovlju običnih plakara, pregradnih plakara, staklenih plakara sa upotrebom velikog izbora okova za klizna plakarska vrata, lomljena vrata ili vrata sa uobičajenim otvaranjem.

  Imamo bogato iskustvo projektovanja i izrade kuhinja, prilagođenih različitim prostorima, namenama i cenama. Različitih stilova od klasičnog do ultra modernog, ergonomski dobro osmišljenih uz maksimalno korišćenje prostora.

  Izrađujemo komadni nameštaj: krevete, komode, razne police, trpezarijske stolove, klub stolove, baštenske stolove, ugaone trpezarijske garniture, ormane, klupe, itd. Sve to možemo raditi u dizajnu stilskog nameštaja ili u praktičnom dizajnu modernih linija.

  Takođe u kompletu izrađujemo spavaće i dečije sobe u stilu svetski poznatih proizvođača.

  U ponudi imamo takođe i sobna vrata. Sobna vrata radimo u veoma različitim izvedbama i stilovima, od masiva, medijapana, stakla do furniranih i kraf master izvedbi i sve ih smeštamo u preko trideset različitih tipova stokova.

  Sve svoje proizvode izrađujemo od kvalitetnih materijala. Za proizvode od drveta upotrebljavamo drvo iz sušare stolarske klase.

  Za svoje proizvode upotrebljavamo različite materijale: sve vrste domaćeg (čamovina, hrast, jasen, bukva, lipa, itd) kao i više vrsta egzotičnog, afričkog, drveta (venge beli kevazinge padok itd.).

  Sa drvetom kombinujemo plastiku, aluminijum, mesing, čelik, staklo, platno uz veoma pažljiv odabir kvalitetnih okova i poznatih marki.

  Trudimo se da naši proizvodi imaju vrhunsku završnu obradu.

  Po dogovoru naše proizvode bajcujemo, lakiramo i farbamo lakovima vrhunskih italijanskih proizvođača.

  Za svoje proizvode dajemo i adekvatnu garanciju.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 063/461-878, 
  • Tel.: 063/836-7354, 

  vaše slike:

  Građevinska stolarija
Kuhinjski nameštaj
Nameštaj
Nameštaj - razno
nameštaj od masiva
nameštaj po meri
Nameštaj po želji
Opremanje enterijera
opremanje poslovnog prostora
pločasti nameštaj
Tapacirani nameštaj
Unikatni nameštaj
unutrašnji enterijer
Građevinska stolarija
Kuhinjski nameštaj
Nameštaj
Nameštaj - razno
nameštaj od masiva
nameštaj po meri
Nameštaj po želji
Opremanje enterijera
opremanje poslovnog prostora
pločasti nameštaj
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 907500

  service description:

  BEOPAK je privatna firma koja se bavi proizvodnjom papirnih kesa, sa ili bez ručke, fišeka, omotnog papira u rolni i termo-rolni za fiskalne kase.

  Od osnivanja firma BEOPAK neprestano povećava svoje kapacitete i uvodi u proizvodnju inovacije, prateći najnovije svetske trendove i osluškujući potrebe klijenata, pri tom ne odustajući od maksimalnog kvaliteta proizvoda utvrđenog prepoznatljivom tradicijom.

  Tendencija zaštite životne sredine nagoveštava finalnu orijentaciju firme kojom se insistira na korišćenju materijala podložnih recikliranju. U cilju očuvanja ozonskog omotača i biološke raznovrsnosti, naš ekonomski razvoj uslovljen je što manjom upotrebom plastičnih materijala u procesu proizvodnje, dok je akcenat na inovativnim, jedinstvenim i isplativim rešenjima ambalaže o papira.

  Među našim kupcima najčešće ćete sresti mlinske industrije, pekarske radnje, apoteke, prodavnice zdrave hrane, kokičarske radnje, trgovinske radnje, restorane, palačinkarnice, prodavnice brze hrane, mesare, proizvođače kafe i čajeva, poslastičarnice, kafeterije i mnoge druge ujedinjene u podržavanju ključnih odrednica u našem poslovanju - kvalitetu i ispravnom odnosu prema okolini.

  Naša proizvodnja u osnovnoj delatnosti nudi:

  • papirne kese sa ravnim dnom;
  • papirne kese sa četvrtastim dnom;
  • papirne kese sa ručkom;
  • papirni fišeci;
  • štampani papir u rolni i sečen na tabake;
  • papirni džakovi;
  • termo-rolne za fiskalne kase.


  Posetite naš novi web sajt: www.beopak.rs

  Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/papirnaambalaza

  Ostali podaci:

  • Telefon
   Tel.: 011/304-81-70, 
  • Mobilni telefon
   Tel.: 063/887-98-75, 

  vaše slike:

  biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
Butik kese
dorada specijalnih vrsta papira 
Ekološke kese
Kartonska ambalaža
Kese
omotni papir
omotni papir u rolni
papirna ambalaža
Papirne ekološke kese
Papirne kese
papirne kese bez ručke
papirne kese sa ručkom
papirne kese za pekare
papirne rolne
papirni džakovi
papirni fišeci
papirni proizvodi
Prerada papira
proizvodnja i prodaja papirnih kesa
Proizvodnja papirne ambalaže
Reklamne kese
specijalni papir
termo rolne
trake za fiskalne kase
Ukrasne kese
biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
Butik kese
dorada specijalnih vrsta papira 
Ekološke kese
Kartonska ambalaža
Kese
omotni papir
omotni papir u rolni
papirna ambalaža
Papirne ekološke kese
Papirne kese
papirne kese bez ručke
papirne kese sa ručkom
papirne kese za pekare
papirne rolne
papirni džakovi
papirni fišeci
papirni proizvodi
Prerada papira
proizvodnja i prodaja papirnih kesa
Proizvodnja papirne ambalaže
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 630620

  service description:

  Firma «RK Plast» d.o.o. Subotica osnovana je 27.10.2005. godine, međutim sa radom počinje marta meseca 2006.

  Glavni poslovni cilj preduzeća je zadovoljavanje tržišne tražnje za PE proizvodima kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu, proizvodnja PE proizvoda po svetskim standardima.
  Interni cilj preduzeća je uspostavljanje zdrave radne atmosfere, usklađeni međuljudski odnosi, kao i formiranje radnih timova mladih i perspektivnih ljudi.

   Osnovna delatnost firme „RK plast“ je:


  • proizvodnja PE folije


  • PE vreća, kesa tregerica, džakova, kesa za zamrzivač, raznih vrsta butik kesa i proizvodnja reklamnih (štampanih) kesa.  Sporedne delatnosti obuhvataju konsalting, kao i uslužnu proizvodnju.
  Preduzeće raspolaže inovativnim prozvodnim kapacitetima koji garantuju kvalitet i kavantitet istovremeno, što predstavlja osnovni adut za osvajanje tražnje kao i komparativnu prednost u odnosu na ostale proizvođače istog asortimana proizvoda. U junu mesecu 2011. godine preduzeće je sprovelo sertifikaciju i uvođenje Sistema kvaliteta ISO 9001.

  Ciljna grupa potrošača su posrednici i trgovački lanci megamarketa.

  Budućnost je pred nama, trudimo se da idemo „u korak s vremenom“, a to iziskuje napredovanje u proizvodnji, organizaciji i odnosu sa kupcima.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 065/802-73-15, 

  vaše slike:

  biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
Butik kese
džakovi za smeće
eko kese proizvodnja
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 475310

  service description:

  "AKCIJSKA PONUDA 10% POPUSTA"
  www.karticeplasticne.com
  www.sis-sw.rs


  SIS Software and Services d.o.o., sa sedištem u Beogradu, Srbija, je osnovano 2009. godine i nastavlja da se bavi kartičarstvom, specijalizovano i fokusirano na razvoj i primenu EMV software za chip card personalizaciju i PCI DSS standarda, IT servisima, prodaju opreme za personalizaciju i pakovanje kartica, sigurnosnim sistemima i pratećom opremom i prodajom svih vrsta kartica.

  Naš osnosni cilj je pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga i izgradnja opštih i posebnih potreba u kartičarstvu.

  Bankarske i SIM kartice

  Postoji više vrsta podela kartica u zavisnosti od primenjenog kriterijumima klasifikacija, a to su:
  • tehnološki,
  • vrsta štampe,
  • nosioc informacija,
  • finansijski,
  • komunikacioni,
  • identifikacioni i dr.

  Platne kartice su instrument bezgotovinskog plaćanja roba i usluga putem POS terminala, i omogućavaju i podizanje gotovog novca sa bankomata.

  Imaju sva obeležja izdavaoca kartica, neophodnih personalnih kodiranih podataka potrebnih za izvršenje platnih transakcija. Prednosti primene platnih kartica su:

  - lakoća upotrebe
  - ušteda vremena pri korišćenju
  - poseduju sigurnost u korišćenju
  - dostupnost novčanih sredstava sa tekućeg računa 24 sata dnevno
  - plaćanje usaglašeno sa vrstama kartica (debitne i kreditne)

  Bankarske kartice su:
  - domaće - DinaCard,
  - međunarodne - MasterCard, Maestro, VISA i druge.

  Komunikacione kartice – SIM (Subscriber Identity Module) za mobilnu telefoniju na platformi Trusted Logic svetskog lidera u SmartCard tehnologijama, u mogućnosti smo da operaterima mobilne telefonije ponudimo SIM kartice sa naprednim tehnološkim rešenjima.

  SIS Software and Services je u mogućnosti da vam ponudi kompletnu uslugu od dizajna, produkcije i personalizacije svih vrsta kartica, a u saradnji sa Thames Card Technology UK nudimo sve vrste bankarskih platnih kartica i verifikaciju kod VISA – MasterCard isntitucija.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 011 630 42 20, 

  vaše slike:

  Bankarske kartice
Benefit kartice
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 147697

  service description:

  Proizvodnja Profesionalne Papirne Galanterije

  "Fibona" d.o.o. je rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom:

  - složivih ubrusa
  - toalet papira
  - salveta
  - profesionalne hemije za čišćenje
  - sanitarne opreme
  - kao i mnogih drugih proizvoda vezanih za higijenu i održavanje poslovnih prostora

  "Fibona" d.o.o. je osnovana 2009 godine i do sada zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji beležimo konstantan rast u prodaji naših priozvoda.

  Papirna galanterija koju proizvodimo je visokog kvaliteta od čiste celuloze, a u ponudi imamo i eco natural program, papir dobijen od recikliranih celuloznih vlakana.

  Osim proizvodnog programa "Fibona" u ponudi ima i sanitarnu opremu, dozatore i dispanzere, kao i profesionalna hemijska sredstva za čišćenje poslovnih prostora i sanitarija.

  "Fibona" d.o.o.

  Tel.: 060/440-11-14
  Fax: 011/406-27-47

  www.ubrusi.co.rs

  E-mail: fibonadoo@gmail.com
  E-mail: office@fibona.rs


  Zemun 11080, ul. Milice Šuvaković 6/42

  vaše slike:

  aparat za papirne peškire
dispenzer
dispenzeri papirnih traka
dozator za tečni sapun
dozatori tečnog sapuna
držači papirnih peškira
držači toalet papira
džakovi za smeće
higijenska sredstva
kese za smeće
kese za đubre
krpe za čišćenje
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 134336
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 064/657-7349
  Fax: 011/41-41-540
  Mapa

  service description:

  VIZIT KARTICE  Full Color Kartice

  Naše plastične kartice u boji su trajne i vrlo izdržljive. Za razliku od mnogih proizvođača plastičnih kartica, mi kapsuliramo digitalno štampane ilustracije između dva lista kristalno čistog PVC-a. To štiti karticu od habanja i omogućava nam da ponudimo izbor od sjajne ili mat površine kao i tri različite debljine kartice. Kartica se štampa u punom koloru sa obe strane i postoji mogućnost personalizacije kartice sa potpisnom trakom, numeracije ili čak pojedinačna imena.

 • Saznajte više o našim vizit karticama u boji.
 • Pogledajte više ponuđenih primeta ovih vizit kartica u našem portfoliju.
 • Saznajte kako da iskoristite našu uslugu slobodnog dizajna


 • Transparentne Kartice

  Naše providne vizit karte napravljene su od posebne vrste plastike koja propušta svetlo. Ovo jedinstveno svojstvo omogućava dizajnerskim elementima kao što su vodeni žig ili štampanje u dve ravni da dobiju na efektnosti. Kartice se štampaju jedna po jedna, koristeći tradicionalnu tehniku i tehnologiju. Mastilo se nanosi na plastiku kroz posebne prolaze. Upravo to omogucava da se reprodukuju dela sa finim detaljima uz savršenu registraciju boja. Imamo širok asortiman pigmentnih i metalik mastila čiji otisak ostavlja upečatljiv utisak na vašeg kupca.

 • Saznajte više o nasim providnim plastičnim vizit karticama
 • Pogledajte više ponuđenih primeta naših providnih vizit kartica u našem portfoliju.
 • Saznajte kako da iskoristite našu uslugu slobodnog dizajna.


 • Specijalne Vizitkarte

  Naše specijalne kartice daju više opcija idejnim rešenjima. Dodavajući efekte poput silver i gold laminacije, postiže se premium efekat, koji nikoga neće ostaviti ravnoduš- nim. Gold i silver laminacija najbolje se uklapa na tamnim pozadinama.


  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Mob: 064/657-7349
  Faks: 011/414-15-42
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: vizit-kartice.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-7349, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
full color vizit kartice
plastične vizit kartice
specijalne vizit karte
transparetne vizit kartice
vizit kartice
Cards Print
cardsprint
full color vizit kartice
plastične vizit kartice
specijalne vizit karte
transparetne vizit kartice
vizit kartice
Cards Print
cardsprint
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 94837
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 064/6577-349
  Fax: 011/41-41-540
  Mapa

  service description:

  Cards Print kao ovlašćeni distributer, u ponudi imamo čitače čip kartica (lične karte i saobraćajne dozvole), magnetnih kartica, barkod skenera i RFID beskontaktnih kartica firmi Gemalto i Omniky koji imaju najbolju ponudu čitača čip i magnetnih kartica


  Čitači CIP i RFID plastičnih kartica


  Čitač/Pisač magnetnih kartica  Čitači smart kartica  Bezkontaktni čitači  Bezkontaktne kartice  Smart kartice
  Kontakt:
  Kompanija: Cards Print d.o.o.
  Odeljenje: Čitači kartica
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  Tel: +381 11 41 41 540
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.citacikartica.rs

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
čitači kartica
čitači magnetnih kartica
čitači smart kartica
čitači-pisači kartica
Cards Print
cardsprint
čitači kartica
čitači magnetnih kartica
čitači smart kartica
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 128076
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 064/194-5344
  Fax: 011/41-41-540
  Mapa

  service description:

  O PROGRAMU


  Evidencija Radnika je program za vođenje evidencije zaposlenih radnika, po objektima, danima, mesecima, godinama. Omogućava efikasan uvid u utrošene sate zbirno ili razbijeno po zaposlenima. Program je pojednostavljen i omogućava brzo dodeljivanje smena po radnicima za naredni period. Potebno je svega nekoliko minuta dnevno rada u programu da biste imali niz izveštaja na dnevnom, mesečnom ili godišnjem preseku. Pored toga program omogućava automatske izveštaje po Vašoj želji. Samo zamislite izveštaje koje bi voleli da dobijate na mail svakoga dana, svakoga meseca, svake godine, i ti izveštaji će automatski dolaziti na Vaš mail.


  Zašto odabrati nas

  Naša firma je veoma mlada i perspektivna. Prati sve svetske trendove i napredovanja IT sektora. Naš sistem je zasnovan na Web platformi. Što znači da možete prustupiti praćenju Vaših radnika iz bilo kog dela sveta. Pord toga na Vašu email adresu možete automatski dobijati izveštaje ko je kasnio na posao ili prekoračio pauzu.


  Prednosti našeg sistema:

 • Web platforma (možete pristupiti praćenju radnika u svakom trenutku iz bilo kog dela sveta)
 • Mogućnost prilagodjavanja bilo kojoj strukturi firme ili organizacije
 • Evidentriranje odlaska i dolaska na posao
 • Evidentiranje pauza
 • Slanje izveštaji po Vašim zahtevima • Kontakt:
  Kompanija: Cards Print d.o.o.
  Odeljenje: Kontrola radnika
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  Tel: 011 41 41 540
  Mob: 064/194-5344
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.kontrolaradnika.com

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
evidencija radnog vremena
kontrola pristupa
kontrola pristupa i radnog vremena
kontrola radnika
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 44132
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011/414-15-40
  Fax: 011/414-15-42
  Mapa

  service description:

  LOJALTI SISTEM

  Naš Lojalti tim razvija sisteme za maloprodaju, lance prodavnica, vlasnike raznih udruženja, franšize, uslužne delatnosti i druge događaje.

  Naš Lojalti tim je vodeći stručnjak za Lojalti elektronske sisteme i CRM softvere od 2008. godine. Naši najnoviji online sistemi su široko primenljivi u Holandiji i u 8 drugih evropskih zemalja. Do sada blizu 2000 kompanija i organizacija koriste naš lojalti softver.


  Rešenja koja garantuju uspeh

  Lojalti sistem javlja se kao pojedinačni ili zajednički sistem koji nudi određena rešenja u maloprodaji, vlasnicima raznih vrsta radnji, lancima prodavnica, franšizama, uslužnim delatnostima i drugim događajima. Takođe postoji mogućnost povezivanja na vaš Webshop.

  To je najkompletniji i najjeftiniji sistem. Možete izdati standardne lojalti kartice, poklon kartice, popusne kartice i mnoge druge a sve u jednom sistemu. Na našem sajtu možete naći sve informacije o kompletnoj ponudi jedinstvenog lojalti sistema koji vam nudimo.


  Ciljevi Lojalti Sistema i njegova namena

 • Profesionalni izgled
 • Drugačiji od konkurencije
 • Jača lojalnost klijenata
 • Veća prodaja, veći profit
 • Jasna baza klijenata
 • Napredni informacioni sistem
 • Direktne marketinške aktivnosti
 • Analiza rezultata i izveštavanje

 • Online Lojalti Sistem
  Da li vi (ili učesnici u zajedničkom projektu) imate pristup kompjuteru sa internet vezom? Ukoliko je odgovor pozitivan, preporučujemo vam Online Lojalti Sistem kao najnapredniji i najprihvatljiviji lojalti sistem na tržištu.

  Mobilni Lojalti Sistem
  Ako nemate pristup internetu u vašoj radnji ili želite da koristite naš Lojalti sistem za isporuke, vaš najbolji izbor je Mobilni Lojalti Sistem sa korišćenjem ručnih terminala.

  Zašto Lojalti Sistem

  Naš Mobilni Lojalti Sistem odlikuje velika brzina izvršenja transakcija, jednostavan korisnički interfejs, fleksibinost i sigurnost. Naš najnoviji Online Lojalti Sistem je jedinstveni, nesumnjivo najbrži i najnapredniji lojalti sistem na tržištu.

  Kvalitet softvera, CRM i marketing alata, koji su uključeni u mesecnu pretplatu, su daleko ispred bilo kog dobavljača lojalti sistema. Naš Lojalti tim je najznačajniji proizvođač softvera za lojalti sisteme za trgovce i udruženja trgovaca od 2008. godine.


  Kompletna ponuda (Internet aplikacije, terminali, Windows softveri i dr.) razvijeno je u okvirima naše Lojalti tima što nudi dalje višestruke koristi. Vrlo dobro poznajemo sisteme lojalnosti i možemo vrlo brzo da odgovorimo novim zahtevima nudeći kompletnu uslugu i podršku.

  U slučaju da imate specifične potrebe, mi možemo brzo i efikasno da odgovorimo na njih.
  Naš Lojalti tim je specijalizovan za razvoj softvera, tehnologije čip kartica, marketing i CRM, dizajn i štampanje kartica, pružanje podrške i konsultacije na temu Lojalti Sistema.

  Naš Lojalti tim pokušava da maksimalno pomogne svojim klijentima koji su vrlo zadovoljni uslugama koje im pruzamo. Biće nam izuzetno zadovoljstvo da vas posetimo, bez ikakve nadoknade, i demonstriramo vam nas Lojalti Sistem kao i podelim iskustva koja imaju kompanije koje su u vašoj branši a koriste naš Lojalti Sistem.


  Najpametniji i najispitivaniji sistem

 • Lepa kartica vašeg klijenta u vašem dizajnu
 • Izaberite između kontaktnih čip kartica, beskontaktnih RFID kartica, barkod kartica
 • Mobilni ili Online čitači kartica za individualne ili zajedničke Lojalti Sisteme
 • Vaša baza podataka na Lojalti web serveru
 • Lojalti Menadžer web aplikacija za online administraciju, analizu i izveštavanje
 • Šaljite neograničen broj besplatnih biltena
 • Provera stanja kartice na vašem web sajtu
 • Vlasnici kartice mogu da se registruju samostalno na vašem web sajtu
 • Pretplata za izveštaje na vašem web sajtu
 • Formular za registrovanje vaših klijenata
 • Dokumentacija, servis i podrška
 • Sve ovo i još mnogo više za samo jednu mesečnu pretplatu


 • Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@lojaltiprogram.rs
  Web: www.lojalti.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-73-49, 
  • Tel.: 065/685-37-03, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
kartice lojalnosti
lojalti kartice
lojalti program
Cards Print
cardsprint
kartice lojalnosti
lojalti kartice
lojalti program
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 88956
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011 4120 510
  Fax: 011 4120 511
  Mapa

  Tržišna marka:

  • EVVA
  • Kaba
  • Regula
  • Waferlock

  service description:

  CP SECURITY - SISTEMI ZAKLJUČAVANJA

  Danas, ljudi uvek provode više vremena na identifikaciju i sigurnost, tako CP Security veliku pažnju posvećuje pronalaženju pravog rešenja za različite sisteme. U oblasti sistema za zaključavanje pratimo najnovije trendove, i nove tehnologije u proizvodnji sigurnosnih sistema.


  Da bi vaše poslovanje učinili što efikasnijim i iznad svega sigurnijim naša kompanija Vam nudi rešenja iz oblasti bezbednosti i kontrole pristupa. Sistema sa Mechatronic bravama za punu i efektivnu kontrolu bez skupih i dugotrajnih instalacija koje štede vreme i novac.

  Takođe, sa jednim ključem otvarate vrata precizno, i vrata sa mehatroničkim pristupom, ili se čak koristi za kontrolu radnog vremena.

  Ni nošenje i čuvanje ključeva više neće biti problem. Naš prodajni program je dostupan za vas širok spektar različitih pribora za čuvanje ključeva: ormariće za ključeve, bezbedni kabineti sa kontrolom pristupa (keywatcher)...

  To vam takođe pruža sa kombinacija kjuča, kartica ili priveska. Za veću jedinstvenost kartica nudimo i najsavremenije štampače za kartice koje omogućavaju lako, brzo i kvalitetno štampanje. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete pravi štampač koji vam mogu sačuvati mnogo vremena i novca.


  1. Sigurnosni cilindri i ključevi sa visokom zaštitom  2. Evidencija radnog vremena i kontrola radnika  3. Bankarske kese  4. Brojači novca  5. Digitalni cilindri  6. Čitači pasoša
  Kontakt:
  Kompanija: Cards Print d.o.o.
  Odeljenje: CP Security
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  Tel: +381 11 4120 510
  +381 64 1945 344
  Fax: +381 11 4120 511
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.sistemizakljucavanja.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064 1945 344, 

  vaše slike:

  EVVA
Kaba
Regula
Waferlock

Cards Print
cardsprint
elektronske brave
sistemi zaključavanja
EVVA
Kaba
Regula
Waferlock

Cards Print
cardsprint
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 65607
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011/414-15-40
  Fax: 011/414-15-42
  Mapa

  service description:

  ID NARUKVICE

  Odaberite odgovarajuću vrstu narukvice za događaj


  Sada je već sasvim jasno da su narukvice postale neizbežni detalj na događajima. Teško je zamisliti koncert, festival ili ozbiljnu žurku bez narukvica za goste i osoblje. Organizatori su svesni na koji način im narukvice pomažu u organizaciji i bezbednosti događaja. Ali česta dilemma sa kojom se srećemo je: koju vrstu narukvice da odaberem za događaj koji organizujem? Papirna, hologramska, silikonska, brojne su mogućnosti. Izdvojićemo neke od preporuka. Za specifične zahteve, pozovite nas da vas posavetujemo.

  Dečiji rođendani – Papirne narukvice su verovatno najbolji izbor za dečiju rođendansku žurku. Odlične su za jednokratnu upotrebu, a kako su vodootporne mogu se kvasiti i koristiti čak i u akvaparku ili na bazenu. Materijal je udoban i prijatan za nošenje. Savet plus: poigrajte se sa vizuelnim elementima na narukvicama, neka bude veselo i razdragano.

  Timske proslave – Boje tima! Održite i podstaknite duh tima i organizacije (škole, sportskog tima …) Ako želite da odvojite različite članove tima, poigrajte se sa različitim nijansama boja.


  Festivali – Bilo da je u pitanju muzika, hrana, vino ili pivo (ili fantastična kombinacija svega ovoga) narukvice su neizbežne. Odaberite dugotrajnije narukvice, namenjene višednevnom korišćenju , plastika ili silikon su dobar izbor. Odvojte bojama osoblje od gostiju, izdvojte VIP goste koji imaju pristup svim sadržajima i iskoristite moć narukvice da obezbedite dodatnu sigurnost poestilaca na događaju.

  Koncerti – Kako su koncerti jednodnevni događaji papirne narukvice su odličan izbor. Dobra je ideja odštampati različite narukvice za 18+ goste kojima je dostupan alokohol. Takođe, razmislite o hologramskim narukvicama za VIP goste.

  Silikonske narukvice za sportske timove – Slično timskom dresu, timska narukvica je odlična da promoviše timski duh i pripadnost timu.
  Samo što ima kvalitet više koji je izdvaja: nosi se uvek, i na terenu i van njega.
  Jednostavno, ne postoji bolji način da promovišete timski duh. Timska narukvica se nosi s ponosom, podsećajući članove tima da trče i vežbaju više, jedu kvalitetnije i treniraju još više jer predstavljaju tim čiji su ponosni član.


  Kreativni načini upotrebe narukvica

  Originalne narukvice se mogu koristiti bukvalno za sve što vam padne na pamet. Samo treba da se setite. Iz našeg iskustva izdvajamo nekoliko dobrih ideja:
 • Kompanijski logo i naziv događaja
 • Društvene mreže
 • Reklamni prostor
 • Napravite razliku između gostiju i osoblja
 • Silikonska narukvica kao alat za prikupljanje sredstava u humanitarnim akcijama
 • Koristite narukvice za sajmove
 • Povratak u školu narukvice
 • Narukvice su korisne za letovališta, odmarališta i događaje


 • Zašto je narukvica tako moćno sredstvo?

  Narukvica je pre svega vrlo ekonomično marketinško sredstvo jer traje dugo, a ne košta mnogo.Iskoristite sav prostor na narukvici i odštampajte logo organizacije, slogan kampanje i web adresu projekta. Ako je narukvica dovoljno atraktivna, ne samo da će prikupiti sredstva koja su potrebna, već će je ljudi rado nositi i na taj način širiti vašu ideju i promovisati vaš cilj. A zbog svoje trajnosti, ova kampanja će trajati još dugo. Svaki put kada ljudi primete narukvicu na drugome i pokažu interesovanje za temu, šansa je da ćete imati nove angažovane saradnike i nova sredstva za ostvarenje cilja.


  Korišćenje Narukvica za više dana

  Postoje dogadjaji koji traju više dana na više lokacija. Vipnarukvice.rs Vam nudi narukvice koje se mogu koristiti za kontrolu pristupa. To je idealan način da se gosti mogu pristupiti na dogadjaj koji traje više dana. Narukvice su napravljene od specijalno materijala tako da su izdržljive, vodootporne i napravljene da traju više dana bez habanja od tuširanja ili drugih aktivnosti (plivanje, planinarenje, igranje u pesku…).

  Sve o silikonskim narukvicama i njihova upotreba
  Silikonske narukvice se lako mogu nositi oko ruke. Sastoji se od silikonskih materijala i traje duži vremenski period. Različiti ljudi koriste silikonske narukvice za različite namene. Ako čovek želi da promoviše biznis – on / ona može naručiti narukvice kod nas i može narukvice deliti besplatno ljudima koji posećuju zabavne parkove, tržne centre, salon lepote itd.

  Mnoge firme žele da kupe silikonske narukvice iz sledećih razloga:
  1. Promovisanje brenda
  2. Promocija proizvoda
  3. Prijemi / Koncerti
  4. Popust u klubovima

  Članske narukvice su jednostavan, efikasan način vizuelne identifikacije za bilo koji događaj ili klubu. Članske narukvica se mogu koristi da biste mogli da učestvovati u bilo kom sportskom klubu. Članske narukvice se mogu koristiti za porodičnu člansku kartu, međunarodnu, studentsku, organizacionu, klub narukvicu.

  Škole i fakulteti koriste narukvice za prikupljanje sredstava, izgradnju timskog duha, nagrađivanje uspehe, sigurnost, i za školske događaje, kao što su maturski dani, sportski dani i školski izleti.

  Narukvice za žurke, se koriste za prijem, proveru bezbednosti i kontrole mase. Narukvice za žurke su moderne, i udoban za nošenje i izgledaju odlično. Personalizovane narukvice su savršene za rođendanske žurke.

  Javni bazeni i aqua parkovi
  Deca svih uzrasta imaju različite nivoe plivanja, a to može biti komplikovano za spasioci kojii gledaju preko punog bazena. Možete koristiti šarene narukvice da označite nivo plivanja svakog deteta. Na primer, možete da koristite zelene narukvice za označavanje dece sa odličnim sposobnosti za plivanje. Sa zelenim narukvicu, deca imaju pristup dubokom delu bazena, kao i skakaonice. Za manje sposobne plivače, probajte svetlo žutu narukvicu koja omogućava pristup samo plitkom delu bazena i smeju plivati uz obalu do dubokog dela bazena. Za neiskusne plivače i veoma malu decu, koristite jarko crvenu narukvicu koja omogućava pristup isključivo plitkom delu bazena. Na ovaj način, spasioci mogu lako uočiti deca koja nisu u njihovim određenim oblastima. Pre nego što se dete popne na skakaonicu mora dobiti dozvolu da skoči sa skakaonice, mora pokazati svoju narukvicu spasiocu.

  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.vipnarukvice.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-73-49, 
  • Tel.: 065/685-37-03, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
narukvice sa hologramom
papirne narukvice
plastične narukvice
poliester narukvice
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 117045
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011/414-15-40
  Fax: 011/414-15-42
  Mapa

  service description:

  USB KARTICE


  Tokom svog rada i razvoja, Cards Print je uvodio mnoge inovacije u vezi sa potrebama svojih klijenata. Svaka od inovacija pojedinačno je uticala na poboljsanje kvaliteta poslovanja klijenata a što je u nastavku proizvodilo pozitivne reakcije krajnjih korisnika.

  USB PVC kartice jesu upravo jedna od pomenutih inovacija.  USB štampane PVC kartice su najpopularnije sredstvo savremenog marketinga. Pored fleš memorije koju nose u sebi, pvc kartice vam nude i veliki prostor za vašu reklamu. Na njima mozete obostrano štampati logo vaše firme, slogan ili tekst koji će direktno upućivati na vas. USB pvc kartice su jednostavne za nošenje jer savršeno staju u vaš novčanik bez koga nigde ne idete. U tom smislu uvek ćete imati i svoje fajlove uz vas.

  Želite li da budete upamćeni kod svojih klijenata? Onda je pravo rešenje za vas USB pvc kartica odštampana sa vašim logotipom koju će vaši klijenti zadržati i rado koristiti a vi svakako nećete biti razočarani.


  3D USB-evi:  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.usb-flesevi.rs

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-73-49, 
  • Tel.: 065/685-37-03, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
elektronske kartice
fleš kartice
memorijske kartice
usb kartice
usb pvc kartice
Cards Print
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 102434
  Kudeljarski nasip prva 124/g
  Pančevo , 26100
  Srbija
  Tel.: 011/414-15-40
  Fax: 011/414-15-42
  Mapa

  service description:

  ID TRAKICE

  Zašto su potrebne i korisne okovratne trakice?  Pre svega, one ne služe samo kao držač za identifikacionu karticu. One su mnogo više od toga. Dugačka, ravna površina ostavlja mnogo prostora za vidljivi brending i samo je vaša kreativnost granica maksimalnog iskorišćenja ovog prostora. Praktične i efektne, stekle su popularnost i jedan su od traženijih promotivnih proizvoda. Višestruka funkcija čini ovaj proizvod omiljenim promo detaljem. Danas je teško zamisliti veći događaj, kao što je konferencija ili sajam bez okovratnih trakica.


  Zašto su trakice interesantne:

  1. Brendirane trakice su zgodan način označavanja identifikacije i nezameljive su na konferencijama, obukama, sajmovima, festivalima i sličnim događanjima

  2. Mnogo je praktičnije nositi trakicu nego bušiti odeću ili nositi identifikaciju u džepu i zato se koriste u sportskim klubovima, velikim kompanijama i poslovnim zgradama.

  3. Značajno smanjuju mogućnost gubitka ili zamene identifikacije

  4. Idealne su kao prigodni poklon poslovnim partnerima

  5. Atraktivnost dizajna trakice doprineće da je ljudi rado nose pa zato pažljivo osmislite prostor

  6. Obično imaju dvostruku svrhu: kao identifikacija ali i kao marketinško sredstvo jer ostavlja dovoljno prostora za isticanje slogana, logotipa i imena kompanije ili brenda

  7. Mogu se koristiti i za kampanje društvene odgovornosti jer svojom bojom, štampom slogana mogu buditi svest kod ljudi o značajnim temama

  8. Na njih je moguće postaviti raznovrsne stvari: plastičnu identifikacijsku karticu, futrolu za mobilni telefon, USB ključeve, ključeve od kuće i slično


  Promotivne štampane okovratne trake se upotrebljavaju:

  na konferencijama, seminarima, sajmovima, akreditacijama, filmskim i muzičkim festivalima, sportskim dešava- njima i drugim manifestacijama. Isto tako koriste se i kao poklon poslovnim partneri- ma. Upravo zbog raznovrsne upotrebe i popularnosti, štampane okovratne trake su odlično promotivno sredstvo.

  Promotivne okovratne trake obezbeđuju da se izrazi pripadnost nekoj grupi, pomažu prilikom prepoznavanja, vrlo su praktične i mogu se koristiti bezbroj puta.

  Na njih je moguće postaviti raznovrsne stvari: plastičnu identifikacijsku karticu, futrolu za mobilni telefon, USB ključeve, ključeve od kuće i sl.

  Ostali dodaci koji se mogu koristiti su: PVC produžetak, sigurnosna kopča, karabinjeri, kružić za ključeve, otvarač, vrpce za mobilne telefone i sl.

  Štampane promotivne okovratne trakice su naš najpopularniji proizvod sa puno korporativnih boja koje možete izabrati. Standardna širina ovih okovratnih trakica je 10mm mada možemo da uradimo i druge širine koje su u skladu sa vašim zahtevom. Ovaj promotivni stil okovratnih trakica podrazumeva najbržu proizvodnju kao i uobičajeno vreme isporuke od samo 3 radnih dana za količinu od 5000 komada u standardnoj varijanti.

  Ako ste u potrazi za jeftinim štampanim okovratnim trakicama koje su kvalitetne i profesionalnog izgleda, štampane promotivne okovratne trakice su savršen izbor.

  Štampane promotivne okovratne trakice su odlične kako za zaposlene tako i za vlasnike kako bi mogli da nose ID karticu sa nazivom firme kao i sa svojim imenom. Idealno su rešenje i za promotivne događaje poput sportskih i muzičkih matifestacija.

  Bezbedonosne štampane okovratne trakice su savršen proizvod za zaposlene na koncertima i drugim “živim” događajima. U tom slučaju crne okovratne trake sa belom štampom obezbediće lako prepoznavanje svoje posade u odnosu na ostale goste.

  Jednobojne okovratne trake sa metalnom štipaljkom uvek su odlično rešenje kada je potrebno odgovoriti brzo na potrebe klijenata jer su uvek raspoložive na lageru. Napravljene su od 10mm RIPS poliestra, s metalnom štipaljkom ili karabinjerom , a na raspolaganju su u različitim bojama. Moguće boje: crvena, crna, bela, plava i žuta.

  Vrste materijala od kojih se proizvode štampane okovratne trake mogu biti: poliester (saten i rebrasti RIPS).

  Štampane trake mogu se štampati u svim bojama , štampa se fulkolor sa obe strane.

  Širina naših štampanih okovratih trakica može biti 10mm, 15mm ili 20mm u zavisnosti od njihove namene kao i od zahteva kupca.

  Tehnike koje se koriste za ostvarivanje kvalitetnih otisaka na okovratnim trakicama jesu: sublimizacija (offset i digitalna štampa).


  Cards Print d.o.o.
  Telefon: 011/414-15-40
  Faks: 011/414-15-42
  Adresa: Kudeljarski nasip prva 124/g
  26100 Pančevo
  E-mail: info@cardsprint.rs
  Web: www.promotrakice.com

  Ostali podaci:

  • Tel.: 064/657-73-49, 
  • Tel.: 065/685-37-03, 

  vaše slike:

  Cards Print
cardsprint
jednobojne okovratne trake
okovratne trake
okovratne trakice
promo trake
promo trakice
RIPS okovratne trake
SATEN okovratne trake
štampane okovratne trake
štampane trakice
Cards Print
cardsprint
jednobojne okovratne trake
okovratne trake
okovratne trakice
promo trake
promo trakice
RIPS okovratne trake
SATEN okovratne trake
štampane okovratne trake
štampane trakice
Cards Print
cardsprint
jednobojne okovratne trake
okovratne trake
okovratne trakice
promo trake
promo trakice
RIPS okovratne trake
SATEN okovratne trake
štampane okovratne trake
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 1882839

  service description:

  Štamparija LIPA bavi se pružanjem grafičkih usluga.

  Dugogodišnji rad i kvalitetna oprema su garancija kvaliteta koji nudimo. Korektne cene i preciznost u rokovima su osnovni razlozi izbora ove štamparije u mnogim firmama.
  Neprestano praćenje i nabavka savremenih tehnologija i materijala, kvalitetna štampa i poštovanje rokova su razlog da nam ukažete svoje poverenje.

  Opremljeni smo za sito-, tampon-, ofset-, digitalnu štampu i štampu i katovanje na ploter-kateru radne sirine 1,6 m.

  Pružamo uslugu izrade grafičkih filmova i hladne plastifikacije.

  Radimo na mašinama sledećih proizvodjača: Heidelberg, Mimaki, Xerox, PrePress, Hewlett Packard

   NUDIMO VAM:

 • POZIVNICE

 • REKLAMNI MATERIJAL

  • Upaljači

  • Olovke

  • Kalendari

  • Privesci

  • Rokovnici

  • Ostalo

 • VIZIT KARTE

 • FLAJERI

 • PLAKATI

 • MAJICE

 • KESE

 • NALEPNICE

 • KNJIGE

 • KATALOZI

 • FASCIKLE

 • BLOKOVSKA ROBA

 • IZLOZI

 • BILBORDI

 • AUTO GRAFIKA

 • TABLE

 • SVETLEĆE REKLAME

 • CIRADNA PLATNA
 • vaše slike:

  Autografika
Bilbordi
Digitalna štampa
dizajn ekskluzivnih pozivnica
dizajn i izrada pozivnica
ekskluzivne pozivnice
Grafička priprema i dizajn
Grafičke usluge štamparije
hemijske olovke
plakati
plastifikacija papira
  Podaci firme ::::
  Pogledan: 1043947

  service description:

  OVA KOMPANIJA JE ČLAN KLUBA PRIJATELJA UNICEF-a

  "BIROGRAFIKA MB" osnovano je 2006.god kao trgovačko preduzeće. Svojinskom transformacijom čuvene štamparije Birografika iz Subotice osnovane 1920.god. i najavljenim gašenjem određenih sektora proizvodnje koji su bili sinonim kvaliteta štampe na našem području, javila nam se želja i potreba za očuvanjem proizvodnog kapaciteta ovog poznatog brenda, te smo zadržavanjem stručnog kadra i tehnološke opreme uspešno nastavili dugogodišnje, tradicionalno prepoznatljivo kvalitetno poslovanje.

  Osnovna delatnost nam je proizvodnja štampanog materijala. Pružamo kompletnu uslugu flekso, mehanografske i ofset štampe i jedna smo od vodećih štamparija u okruženju u proizvodnji etiketa, zaštićenih PIN koverata i samokopirajućih obrazaca. Naše prednosti su mogućnost štampanja velikih tiraža i zadovoljenje specifičnih potreba kupaca, a najbolji dokaz tome su naše reference.

  S obzirom da je vreme novac i da usluga mora ostavljati utisak, mi stremimo ka doslednosti u kvalitetu i poslovnoj korektnosti te postajemo i ostajemo štamparska kuća od poverenja!

  USLUGE

  FLEKSO štampa je tehnika direktog štampanja kod koje se sa izdignutih štampajućih elemenata otisak direktno prenosi na materijal za štampu. Štampanje se vrši iz rolne u rolnu ili iz rolne u tabak. Predstavlja najbolji izbor štampe za razne vrste pakovne i transportne primarne i sekundarne ambalaže. Primer su štampani artikli na različitim vrstama materijala koji se koriste u savremenoj proizvodnji:

 • na OPP filmu npr. etikete za raličite vrste boca: sokovi, ulja, hemijska sredstva itd transparentnom, belom, metaliziranom, renomiranih proizvođača Treofan Nemačka, Radil-Radicifilm Taghleef Ind. UAE, ExxonMobile

 • na samolepljivom papiru: Fasson-Avery Denison, UPM-Raflatac

 • na triplex traci PET, Al, PE, duplex traci PET, PE

 • na laminatima, različite tube za npr. kečap, majonez

 • na kartonu malih debljina npr. kutijice za lekove, čajeve, itd.

 • MEHANOGRAFSKA štampa je specifična ofset štampa koja se upotrebljava pri izradi:

 • beskonačnih papira u traci za matrične štampače tabuliri/endlos: blanko ili sa štampom u boji npr. memorandumi, računi, različiti nalozi itd.

 • samokopirajućih formi: obrasci platnog prometa u traci, u bloku, nalog za uplatu, prenos, isplatu, itd.

 • Carinski obrasci CI, DCV, sažeta deklaracija, spisak pošiljke, itd.

 • tovarni listovi CIM, CMR, K-501

 • "tajne" zaštićene koverte za LD, pinmaileri...

 • OFSET štampa je široko rasprostranjena štamparska tehnika koja se karakteriše indirektnim nanošenjem boje na papir preko 3 cilindra. Predstavlja kvalitetan izbor za štampu korporativne i promotivne papirne konfekcije:

 • poslovni obrasci

 • memorandumi

 • fascikle

 • vizitkarte

 • sveske

 • notesi

 • blokovi

 • brošure

 • katalozi

 • flajeri

 • koverte i drugo

 • DORADA štampe je završna faza izrade kvalitetnog štampanog materijala u kojoj proizvod dobija svoj konačan izgled i oblik prikladan za upotrebu. U okviru dorade radimo:

 • štancovanje

 • ricovanje

 • bigovanje

 • perforiranje

 • lepljenje

 • i druge neophodne radnje potrebne za finalizaciju proizvoda

 • NUMERISANJE je još jedan specijalan postupak dorade koji izvodimo.

  KANCELARIJSKI PRIBOR Potrošni materijal za svakodnevno poslovanje:

 • papiri, fascikle, registratori, blokovi, sveske, koverte, obrasci, olovke, markeri, termo i fax rolne, heftalice, spajalice, makaze, CD, USB-ovi, lepljive trake, lepkovi, stikeri, bušači papira, folije, rokovnici, vizitari...

 • REFERENCE:
  MLEKARA SUBOTICA, VOJVOĐANSKA BANKA AD NOVI SAD, EURO PETROL DOO SUBOTICA, KOMERCIJALNA BANKA AD BUDVA, HEMOFARM AD VRŠAC, HIPOTEKARNA BANKA AD PODGORICA, PIONIR DOO SUBOTICA, GRUPA UNIVEREXPORT TRGOPROMET AD SUBOTICA, TIGAR TYRES DOO PIROT, EMINENT DOO SUBOTICA, FRUVITA DOO BEOGRAD, FRESH & CO DOO SUBOTICA, VICTORIA OIL AD ŠID, CARLSBERG DOO SRBIJA, JT INTERNATIONAL AD SENTA, BONES GROUP DOO BEOGRAD, LOMAX COMPANY DOO SUBOTICA, IMT DOO BAČKA TOPOLA, FABRIKA ULJA BANAT AD NOVA CRNJA, BB MINAQUA DOO NOVI SAD, SIMEX ORGINAL DOO SUBOTICA, SOMBOLED DOO SOMBOR, SUNCOKRET DOO HAJDUKOVO, COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SERBIA DOO KRUŠEVAC, ZDRAVO ORGANIC DOO SELENČA, SIKA DOO BEOGRAD, EM COMMERCE DOO BAČKA TOPOLA, SIMEX ORGINAL DOO SUBOTICA, GEBI DOO ČANTAVIR...

  vaše slike:

  birografika
CMR obrazac
Etiketa u rolni
Etiketa za PET ambalažu
etikete
Etikete u rolni
flekso štampa
Flexo etiketa
flexo štampa
Flexo štamparija
grafička priprema za štampu
grafičke usluge
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 2149323

  service description:

  Preduzeće “UNIVERZAL” je veletrgovina kancelarijskim i školskim priborom, poslovnom galanterijom, igračkama.

  U periodu poslovanja od dvadeset godina razvili smo prodaju širokog asortimana robe sa izuzetno povoljnim cenama, visokog kvaliteta i odličnim uslovima prodaje. Veliki prodajni salon u kome je izložen celokupan asortiman olakšava izbor i kupovinu.
  Isporuka je odmah po vašem pozivu. Ekspeditivnost je naš adut.
  Preduzeće „UNIVERZAL“ je specijalozovano za snabdevanje najvećih supermarketa u našoj zemlji sa najboljom ponudom školskog i kancelarijskog programa.
  Napredak „UNIVERZAL“-a prati i sopstvena proizvodnja i stalno ulaganje u nju. Spajalice, mašina za spajalice, municija za heftalice (klamarice), univerzalni lepak, fax i termo rolne, tempere, ukrasni papir su samo jedan deo našeg proizvodnog programa koji se stalno proširuje.

  Naš moto je da uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.

  UNIVERZAL vezuje svoj početak rada za knjižaru papirnicu "Plavi Čuperak" koja je osnovana 1987. godine.
  Jedna od prvih privatnih knjižara na teritoriji Jugoslavije čiji su osnivači porodica Kekić, po svom radu i asortimanu bila je poznata većini novosađana.
  Knjižara "Plavi Čuperak" poslovala je veoma uspešno do aprila 1992. godine kada se osniva odnosno registruje preduzeće UNIVERZAL.

  Tokom 2005. godine, UNIVERZAL otvara prodajni salon u Beogradu i gradi magacinski prostor površine 3000 m2, sa preko 600 paletnih mesta opremljen najsavremenijom opremom za prijem, praćenje i otpremu robe.

  Otvaranjem poslovnog prostora u Nišu 2008. godine, UNIVERZAL je proširio svoju prodajnu mrežu i pokrio čitavu teritoriju Srbije.

  UNIVERZAL DANAS
  Univerzal je svoju poslovnu politiku prilagodio novim uslovima poslovanja.
  Poslujemo prema standardima i modelima savremenih svetskih kompanija ISO standard 9001:2000, pri čemu su kvalitet i briga o kupcu osnovne smernice u našem radu.
  Sa timom iskusnih stručnjaka, firma UNIVERZAL uspeva da uspešno proširi i učvrsti lidersku poziciju na tržištu.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 021/6790-429, 
  • Tel.: 021/6403-211, 
  • Tel.: 021/6403-207, 
  • Tel.: 021/6790-428, 
  • Tel.: 021/6402-490,  Fax: fax 021/6402-068

  vaše slike:

  autići
baloni
Baterije
CD
društvene igre
DVD
faks rolna
fascikle
film rolne za fax aparate
flomaster
folije
fotokopir
fotokopir papir
gumice
hemijske olovke
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 528727

  service description:

  OTKUP RAČUNARA: www.pcrestoring.rs

  O RADNJI

  PC RESTORING je samostalna zanatska radnja koja se bavi servisiranjem računarske opreme pravnim i fizičkim licima.Takođe se bavimo otkupom neispravne i zastarele računarske opreme i komponenti kako od pravnih tako i od fičizkih lica.

  Vršimo otkup celokupnog računarskog hardvera, neispravnih računara, štampača, fotokopira, ostale periferne računarske opreme, mobilnih telefona, matičnih ploča od telefona, ploča od telefonskih centrala, ploča od poker aparata, programatora od veš mašina, kao i ostalih štampanih ploča koje na sebi imaju plemenite metale.

  Pored usluge servisiranja računarske opreme i otkupa računarskog hardvera vršimo i prodaju servisiranih matričnih štampača Olivetti PR2 I PR2E koji imaju primenu za uslužne šaltere pošta i banaka kao i tehničke preglede.

  Svim pravnim licima PC RESTORING nudi BESPLATAN upis u poslovni imenik Biznisclub na adresi www.biznisclub.rs

  Kontakt:
  SZR PC RESTORING
  Ul. Cara Lazara 17
  11130 Kaluđerica
  Tel: 064 41 41 500
  Fax: 011 411 21 34
  goran@pcrestoring.rs
  Radno vreme: 09:00-16:00

  vaše slike:

  antivirusna zaštita
EE otpad
električni otpad
Elektronika
elektronski otpad
Imenik & Adresar
Informatika
kancelarijska oprema
Olivetti pr2e
otkup grafičkih kartica
otkup keramičkih procesora
otkup matičnih ploča
otkup neispravnih fotokopira
otkup neispravnih hard diskova
otkup neispravnih matičnih ploča
otkup neispravnih mobilnih telefona
otkup neispravnih napajanja
otkup neispravnih računara
otkup neispravnih ram memorija
otkup neispravnih štampača
otkup ploča od mobilnih telefona
otkup ploča od telefonskih centrala
otkup računara
otkup štampanih ploča
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 554794

  Lapovo (Varoš), 34220
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Proizvodimo papir, papirnu konfekciju.
  Bavimo se i proizvodnjom toaletnog papira, papirnih ubrusa, papirnih maramica i salveta.

  Salvete
  Salvete izradjene od najkvalitetnijeg celuloznog materijala.


  Maramice
  Obične i parfimisane papirne maramice izradjene od najkvalitetnijeg celuloznog materijala.

  Ubrusi
  Izrađen od najkvalitetnijeg jednoslojnog recikliranog ili celuloznog materijala.

  Rolne
  Higijenski toalet papir izrađen od najkvalitetnijeg jednoslojnog recikliranog ili celuloznog materijala.

  Listići
  Higijenski toalet papir izrađen od najkvalitetnijeg recikliranog materijala.

  vaše slike:

  Higijenski papir
Papirna galanterija
papirne maramice
papirne rolne
papirni ubrusi
Reciklaža papira
salvete
toalet papir
Higijenski papir
Papirna galanterija
papirne maramice
papirne rolne
papirni ubrusi
Reciklaža papira
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 472400
  Temerinska 20
  Novi Sad, 21100
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  “INFOGRAF – GOTI” d.o.o. je firma koja se bavi uvozom i distribucijom IT proizvoda.

  “INFOGRAF-GOTI” danas uvozi brendove : Orink, Toten, Tenda, XL - Scan, Eacan, Team, Winstars, Deep Cool, United Star, LW- San. Pored nasih uvoznih programa mi distribuiramo i svetski poznate brendove poput : HP-a, Epson-a, Intel-a, Canon-a, Microsoft-a,Gigabayt-a, AMD-a i dr. Proizvodnja i brendiranje sopstvenih proizvoda rezultat je nase dugogodisnje saradnje sa Kineskim poslovnim partnerom. “IG Max” je brend pod kojim distribuiramo, napajanja i kucista za racunare . ”Smashing Case” je nas brend za notebook i laptop torbe, dok smo pod imenom “CRAFT” izbrendirali : tastature, miseve, web kamere i slusalice.

  vaše slike:

  Informatika
Održavanje računara
prodaja poslovnih softvera
prodaja tonera
Računari i oprema
Servis računara
servis štampača
Softveri
toneri
Informatika
Održavanje računara
prodaja poslovnih softvera
prodaja tonera
Računari i oprema
Servis računara
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 434061
  Tronoška 18
  Zemun, 11080
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  Tržišna marka:

  • A Plus
  • ACME
  • Citizen
  • Comix
  • Edding
  • Fun Range
  • Handy
  • Herma
  • O CO
  • Oxford
  • Retype
  • WMZ

  service description:

  OFFICECOM se bavi uvozom i veleprodajom kancelarijskog materijala, školskog pribora, prateće kompjuterske opreme i ekskluzivnog pisaćeg pribora renomiranih svetskih proizvođača.

  Klijenti OFFICECOM-a su firme specijalizovane za snabdevanje krajnjih potrošača, knjižare- papirnice, kompjuter šopovi, lanci maloprodajnih objekata, sistemi super i hiper marketa kao i veleprodaje koje trguju najširim asortimanom kancelarijskog i školskog pribora.

  Asortiman firme je napravljen sa ciljem da se direktno sa zaliha zadovolje potrebe za najtraženijim artiklima, uz mogućnost naručivanja bilo kojeg artikla iz ponude naših partnera.

  Ključni elementi ponude OFFICECOM-a su:

  VEOMA ŠIROK ASORTIMAN: 4.000 najmodernijih kancelarijskih proizvoda, koji se nalaze NA LAGERU. Izuzetan kvalitet PO POVOLJNIM CENAMA.


  ORIGINALNE ROBNE MARKE: odaberite sa potpunim poverenjem ono što vam je potrebno iz velikog spektra kvalitetnih robnih marki koje dolaze od VODEĆIH SVETSKIH PROIZVOĐAČA.


  NAJBOLJA USLUGA ZA VAS: mi smo predani usluzi kupca i naš tim se trudi da vam u svakom trenutku pruži NAJBOLJI MOGUĆI SAVET i da to učinimo BRZO I EFIKASNO.


  LAKO NARUČIVANJE telefonom, faksom, e-mailom, online naručivanje


  BRZA ISPORUKA širom Srbije

  vaše slike:

  A Plus
ACME
Citizen
Comix
Edding
Fun Range
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 494135
  Bokeljska 54
  Subotica , 24000
  Srbija
  Tel.: 024/546-883
  Fax: 024/547-150
  Mapa

  service description:

  ŠTAMPANJE I IZDAVANJE KNJIGA, UDŽBENIKA I SVESAKA, KOMPJUTERSKI OBRASCI 1+0 DO 1+5 NA NCR HARTIJI

  Pre 19 godina . . .

  Izdavačko, štamparsko i trgovinsko preduzeće ”ČIKOŠ” - Subotica, Bokeljska 54. je osnovano 08. 06. 1990. godine u privatnom vlasništvu, sa ciljem da vrši štamparske usluge i trgovinu na veliko i malo.

  U početku, još bez štamparske opreme, rad se svodio na trgovinu sa gotovim proizvodima, da bi prvi obrasci izašli iz štampe 1. oktobra 1990. godine.

  U tom periodu, prvenstvena zamisao je bila da se izgradi i kompletira štamparija beskonačnih obrazaca za potrebe kompjuterske obrade podataka. Vrlo brzo dolazi do proširenja proizvodnog programa, zbog tražnje komintenata za štampanjem vizit karata, memoranduma, blokovske robe i drugog kancelarijskog materijala. U tom cilju, osnivač preduzeća diplomirani grafički inženjer Jožef Čikoš je još iste godine investirao u nabavku klasične offset mašine, pored već postojeće rotacione mašine.

  Povećavanjem mašinskog parka proizvodni asortiman postaje raznovrsniji, uz proširenje postojećeg poslovnog prostora i izgradnju dve prodavnice. Stalnim proširenjem proizvodnog programa, konstantnim rastom pružanja štamparskih usluga i poslova, povećao se i broj zaposlenih, koji danas broji 35 ljudi, od kojih jedan broj čine radnici - invalidi.

  1. jula 1993. godine, preduzeće se transformisalo u “ČIKOŠ HOLDING” d.o.o. sa dva preduzeća u svom sastavu, i to: “Čikoš štampa” d.o.o. i “Čikoš Promet” d.o.o. Na taj način, stvoreni su uslovi za što efikasniji i produktivniji razvoj štamparstva, sa jedne, i trgovine sa druge strane.

  Treba napomenuti da je jedan od razloga formiranja preduzeća "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." 1993. godine i da ovo preduzeće pored pružanja štamparskih usluga postane i preduzeće za zapošljavanje, rehabilitaciju i obuku invalidnih lica. Tako je preduzeće "ČIKOŠ ŠTAMPA d.o.o." postao član zajednice invalidnih preduzeća Srbije, i u svom sastavu ima najmanje 50% invalidnih lica. Pored toga što vodi brigu o tim ljudima, u ovim prostorijama se stalno obučava oko 15 učenika, pre svega srednje škole za slušno oštećena lica i srednje grafičke škole.

  Godine 2008. ČIKOŠ HOLDING d.o.o. se transformisalo u ČIKOŠ GROUP d.o.o.

  vaše slike:

  CTP
Digitalna štampa
Dizajn
Grafičke usluge štamparije
Kancelarijska i biro oprema
katalog
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 2246956
  Cvije Kukolja 57.
  Nova Pazova, 22330
  Srbija
  Tel.: 022/321-927
  Mapa

  Kategorije:

  service description:

  Stolarska radionica JELA iz Nove Pazove se bavi proizvodnjom finalnih proizvoda od drveta i pločastih materijala.

  Naša osnovna delatnost je proizvodnja nameštaja i opremanje enterijera stambenih,poslovnih,ugostiteljskih objekata.

  Pored izvodjenja svih vrsta stolarskih radova i izrade kuhinja,plakara,decijih,spavaćih,dnevnih soba,gradjevinska stolarije,stepeništa bavimo se i izradom i restauracijom stilskog nameštaja i proizvodnjom drvene galanterije,zatim .

  Vodeći računa o visokom nivou kvaliteta.

  Ostali podaci:

  • Tel.: 065/8119-196, 

  vaše slike:

  adaptacija enterijera
baštenski nameštaj
dečiji nameštaj
dizajn kancelarijskog nameštaj
dizajn nameštaja
Drvena stolarija
drvena unutrašnja vrata
drvena vrata
Drvene stepenice
drveno stepenište
Ekskluzivni nameštaj
Enterijer
enterijer od punog drveta
enterijer sve od drveta
enterijerska vrata
enterijerski radovi 
gazišta za stepenice
Gradjevinska stolarija
Hotelski nameštaj
izrada enterijera
Izrada nameštaja
izrada sobnih vrata
izrada stepenica
izrada ulaznih vrata
Kancelarijski nameštaj
komadni nameštaj
Kreveti namestaj enterijeri
kućni nameštaj
kuhinja
kuhinje
kuhinje po meri
Kuhinjski element
kuhinjski elementi
Kuhinjski nameštaj
kuhinjski sto
Luksuzni nameštaj
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 171697

  service description:

  vaše slike:

  Fiskalne kase i štampači
ink jet štampači
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 60070
  D Tucovića 119b
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011 2420-304
  Fax: 011 2406-314
  Mapa

  service description:

  Kancelarijske stolice
  Kancelarijski nameštaj - OFFICE
  Kancelarijski nameštaj - WORK
  Moderne stolice
  Plastične stolice
  Kućni stilski nameštaj
  Trpezarije
  Klub stolice
  Barske stolice
  Bicikle na sklapanje ....

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 79932
  Porodice Trajković (Banjica) 42.
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/3098-822
  Mapa

  service description:

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 68733
  Đevđelijska 9/1
  Beograd - Zvezdara, 11050
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Naša delatnost je prodaja i proizvodnja transportne ambalaže, ambalaže za pakovanje hrane i HTZ opreme.

  - streč folija
  - folije za pakovanje
  - trake za pakovanje
  - PP i PET trake
  - čelične trake
  - mašine i alati za pakovanje
  - kep trake
  - pakovanje hrane
  - HTZ oprema
  - drvene palete
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 26976

  Beograd - Palilula, 11101
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Štampa, prodaja i personalizacija plastičnih kartica i prateće opreme

  ID plastične kartice
  Lojali kartice
  RFID kartice
  Poklon kartice
  Kartice za popuste
  Kartice za kontrolu pristupa
  Pametne kartice

  Visokotehnološka rešenja za štampanje, personalizaciju i upotrebu plastičnih kartica. Širok spektar profesionalne opreme i komponenata za sistem plastičnih kartica, softvera i potrošne robe za njihove operacije. Možemo da realizujemo različite vrste projekata za štampanje, personalizaciju, slanje i dostavu plastičnih kartica u kratkom roku, uz obzir na potrebe za odličan kvalitet, niske cene i odličnu uslugu. Bilo da su Lojalti, Bonus, Pripejd, Poklon, RFID, IDentifikacione plastične kartice ili neke druge, MTH Grupa Vam pruža potpunu podršku u procesu izrade i upotrebe kartica.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 770178

  service description:

  Proizvodnja papirnih kesica za pekare, hamburgerije i restorane brze hrane, svih velicina i sa stampom po zelji, od razlicitih materijala. U proizvodnom programu imamo i bakalske kese za pakovanje brasna, secera, cajeva...
  Takodje u ponudi imamo i papir sa polietilenskom folijom, kao i mesarski (pekarski) papir raznih dimenzija (po Vasoj zelji).
  Vrsimo transport porucene robe do Vaseg magacina.
  Asortiman proizvoda

  1. Papirne kese sa šestougaonim dnom

  Bakalske kese
  2. Papirne kese sa faltom i presavijenim dnom

  papirne kese od belog papira
  hamburger kese
  kese za palačinke
  3. Kese sa ručkom od natrona

  4. Razno

  mesarski papir
  bela klobučna hartija(flis papir)
  servijete
  selotejp traka
  pelenice za piliće
  kartonske podloške za parče pice
  lepenka presovana siva
  kutije za torte
  čašice za pomfrit
  kutije za pizzu
  alu-folija
  streč-folija
  5. Toalet proizvodi

  toalet papir u rolni-rinfuz
  toalet papir 10/1
  toalet papir listić
  ubrus beli
  ubrus beli Džambo
  salvete
  6. OPS (plastična, pet ambalaža)

  stiropor ambalaža

  Ostali podaci:

  • Tel.: 060/500-2540, 
  • Tel.: 060/500-2541, 
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 46089

  Novi Beograd, 11070
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Dobrodošli u "Indikator" d.o.o. kopirnicu i servis kopir aparata, laserskih štampača i usluga koje pružamo. Kod nas možete potražiti savete, ukoliko imate firmu, ali nemate još oformljen dizajn.

  Nudimo stalan popust za firme! Ukoliko imate firmu i želite da sarađujemo, imamo idealno rešenje za Vas! Pružamo najbolju i najpovoljniju ponudu, naročito u pogledu cena, kvaliteta, uslova i načina plaćanja, kao i rokova isporuke.

  Kopiranje Kopirnica je opremljena Canon kopir aparatima koji Vam pružaju maksimalan kvalitet kopije i štampe. Kopir aparati omogućuju sve vrste kopija, crno-belo ili kolor, do A3 formata.

  Štampa, uz Canon aparate, vršimo i hp laserskim štampačima. Vršimo crno-belu i kolornu štampu, do A3 formata. Nudimo veliki izbor papira, različite gramature, boje, reljefne, mat, sjajne, nalepnice, deklaracije. Kvalitetno, brzo i efikasno štampamo sve vrste memoranduma, flajera, letaka, vizit karti, plakata, postera, itd.

  Plotovanje, štampa velikih formata Ploter Canon, vrši visoko kvalitetnu štampu velikih formata do A0, kako linijskih crteža, texta, tako i kolornih fajlova.

  Koričenje Pored spiralnog nudimo termo koričenje i usluge tvrdog poveza za maturske, master, doktorske radovi, itd.

  Plastifikacija, mat i sjajna, do A3 formata, ID kartice, vizit karte, slike, posteri...

  Vizit karte kao mali ali bitan "komad hartije", može biti od izuzetne važnosti za reklamu Vaše firme ili u Vaše privatne svrhe. Pored usluge štampanja istih, nudimo i prepravke, doradu Vaše postojeće pripreme, a ukoliko je nemate i sam dizajn. Naš tim će se postarati da dobijete kvalitetnu reklamu, i da omogući svaku dalju saradnju.

  Skeniranje Ukoliko imate neke važne dokumente, slike, fotografije, knjige koje nemate u elektronskoj formi, a želeli biste da ih imate, mi smo tu da Vam pomognemo da ih sačuvate. Vršimo skeniranje u sve formate koji vam zatrebaju pdf, jpg, tiff, itd. Skenirane fajlove možemo Vam prebaciti na CD/DVD/USB ili poslati mail-om.

  Priprema za štampu Želite da dizajnirate svoj logo, vizit kartu, memorandum, letke, ili bilo koji drugi reklamni materijal, a nemate ideju, mi smo tu da Vam pomognemo. Naš mali ali iskusni tim će Vam pružiti maksimalnu uslugu i zagarantovan kvalitet. Pored dizajna, vršimo i uslužno prekucavanje textova, rukopisa, doradu postojećih, obradu fotografija, itd.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 45915
  Porečka 9
  Beograd - Palilula, 11108
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Trgovina sa tonerima
  Toneri za laserske štampače, kancelarijski materijal.

  Osnovna delatnost naše firme je remont, reparacija i punjenje tonera za laserske štampače kao i servis svih tipova i modela laserski štampača.

  Trudimo se da imamo veliki izbor proizvoda i velike zalihe gotovih remontovanih i napunjenih tonera, sve to po povoljnim cenama.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 35040
  Vojvode Petra Bojovica 31
  Zrenjanin, 23100
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Štampači za deklaracije

  Doo MIS-COMERC se vec dugi niz godina bavi problematikom deklarisanja i obeležavanja proizvoda.

  Naša ponuda sadrži sve što Vam je potrebno da na najjednostavniji i najekonomičniji način rešite problem etiketiranja i deklaracija. U tom smislu, pored kompletnog potrošnog materijala za štampu, koji podrazumeva etikete – nalepnice i ribone predvidjenih za štampu iz rolne na termotransfer štampačima, u našoj ponudi su i štampači „CITIZEN“ , vrhunskih performansi.

  Pored standardnih – belih papirnih etiketa u ponudi imamo etikete u boji (žuta,plava,crvena i zelena + fluorescentne boje) kao i polietilenske, srebrne, metalizirane, zaštitne odnosno hologramske nalepnice, kao i termo eco i termo top stikere.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 46197
  Rakovica Oslobođenja 39
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/256-33-19
  Fax: 011/356-42-00
  Mapa

  service description:

  Upravljanje industrijskim i opasnim otpadom

  Svi poslovi se baziraju na
  modernom pristupu upravljanja projektima i svetskim dometima u novim tehnologijama.
  Miteco je jedna od prvih i vodećih kompanija u Srbiji i regionu u oblasti upravljanja otpadom sa strateškim pristupom industrijskim pogonima u pronalaženju održivih rešenja. Naš cilj je da kroz profesionalnu uslugu obezbedimo minimizaciju negativnih uticaja na životnu sredinu uvođenjem principa održivog razvoja u upravljanju otpadom.

  Koristeći više od tri decenije iskustva, naša kompanija radi na stalnom unapređenju usluga putem obuka zaposlenih, usvajanjem novih tehnika i procedura, ulaganjem u sopstvenu infrastrukturu i opremu. Proaktivno delovanje i integralna rešenja predstavljaju osnov za naše uspešno poslovanje.

  Miteco

  Oslobođenja 39, Beograd, Srbija

  Tel: +381 11 3564 200
  +381 11 2563 318
  +381 11 2563 319
  Fax: +381 11 3564 199
  E-mail: info@miteco.rs

  vaše slike:

  bezbednosni konsalting
reciklaža akumulatora
reciklaža električnog otpada
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 70015

  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Online prodavnica potrošnog materijala i informatičkih uređaja vodećih svetskih brendova.

  Naša je ponuda do sada obuhvatala potrošni materijal za sve vrste štampača, kao i prateću opremu.
  Uz činjenicu da su danas ovi proizvodi sastavni deo života svih nas, kako privatnog tako i poslovnog, sada naše proizvode, pored pravnih, mogu kupovati i fizička lica.

  U želji da olakšamo nabavku firmama kao krajnjim korisnicima, proširili smo i asortiman naših proizvoda, i sada pored potrošnog materijala i uređaja, na našem sajtu možete naći i celokupan kancelarijski materijal koji Vam je potreban za nesmetano funkcionisanje Vaše firme.

  Bogata ponuda koja sadrži više od 2.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača kupcima je dostupna online.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 468113

  service description:

  AMBALAŽNI PAPIRI
  KARTONI
  SELOTEJP TRAKE
  RAZNI PAPIRI (TABULIR, FOTOKOPIR...)
  AMBALAŽNA FOLIJA
  STREČ FOLIJA
  TOALET PAPIR U ROLNAMA
  UBRUSI
  KESE
  HTZ RUKAVICE
  KAŠIČICE ZA EKSPRESO
  ZGLOBNE SLAMKE (SLAMČICE)
  SALVETE
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 137336
  Vuka Karadžića 1/A
  G. Milanovac, 32300
  Srbija
  Tel.: 032/710-222
  Fax: 032/710-222
  Mapa

  service description:

  KANCELARIJSKI MATERIJAL, ŠKOLSKI PRIBOR, PUTNA GALANTERIJA

  Ostali podaci:

  • Tel/fax
  • Telefax
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 216391
  Bulevar Oslobođenja bb.
  Zrenjanin, 23100
  Srbija
  Tel.: 023/510-200
  Fax: 023/535-551
  Mapa

  service description:

  ONIX je osnovan 1992 godine od tada je pouzdan partner u snabdevanju vaše firme štampanim, reklamnim i potrošnim materijalom.

  Svojim klijentima nudimo upravo ono što žele a to je da ne brinu da li će biti ispoštovani izgledom i vremenom isporuke svoje narudžbine.  Potpuno smo posvećeni potrebama svojih klijenata koji u svakom trenutku mogu da se oslone na naše stručno i ljubazno osoblje. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta svojih usluga, kao i na proširenju svog prodajnog asortimana, prateći trendove savremenog i modernog poslovanja.

  Otvoreni smo za saradnju, nove ideje i sve vidove poslovnog partnerstva.

  Naš program:
  Papirna konfekcija
  Pisaći pribor
  Sredstva za lepljenje
  Kancelarijski materijal
  Arhiviranje dokumenata
  Kalkulatori i računske mašine
  Potrošni materijal za štampače
  Uslužni program
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 89955
  Radnička 11
  Užice , 31000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Samolepljive etikete - nalepnice

  Nalepnice izrađujemo na rotacionim – magnetnim cilindrima i ravnim alatima.

  Proizvodimo i štampamo na samolepljivim materijalima etikete za mesnu, hemijsku, prehrabenu industriju i nalepnice za široku potrošnju. Nalepnice možemo štampati do 6 boja. Toniranje etikete – nalepnice i zaštitni UV lak je sastavni deo štampe.

  Samolepljive DIRECT-THERMAL ili TERMAL-TRANSFER nalepnice su naša specijalnost. Koristimo samolepljive papire najpriznatijih svetskih proizvođača vrhunskih karakteristika. Sve etikete – nalepnice mogu biti odštampane i na silikonskoj podlozi na kojoj se štampaju markeri za pozicioniranje. Varijabilna štampa podataka na nalepnici (doštampavanje) i perforacija se vrši istovremeno dok traje proces izrade etikete. Nalepnice za matrične štampače izrađujemo u svim dimenzijama.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 34371
  Bate Bulića BB
  Petrovac (Mlava), 12300
  Srbija
  Tel.: 060/333-19-32
  Mapa

  service description:

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 33486
  Starine Novaka br.2
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Copy Centar TAŠ jedan od vodećih servisa u regionu , uz pomoć visoke tehnologije, najmodernijih aparata,
  iskustva i kvalitetno obučenog osoblja nudi usluge digitalnog kopiranja, štampanja, raznih vrsta koričenja i pratećih usluga.

  Prodaja i servis mašina
  Fotokopiranje
  Digitalna štampa
  Koričenje
  Plotovanje
  Štampa postera
  Štampa na slikarskom platnu
  Štampa linijskih crteža itd.
  | pogoci:317
  1|2|... | 6|7|forw

  Facebook