Podaci firme ::::.
Pogledan: 62786

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Colonnello MB d.o.o. je firma iz Beograda koja se već dugi niz godina bavi distribucijom italijanske espresso kafe, takođe prodajemo, servisiramo, dajemo na korišćenje besplatno, uz određenu potrošnju kafe ili kapsule, profesionalne, kućne i kancelarijske aparate za espresso kafu izuzetnog kvaliteta.
Kancelarijski aparati su izuzetno zgodni za mala i srednja preduzeća, izuzetnog su kvaliteta, rade na kapsule, koje takođe možete kupiti kod nas. Cena ovih aparata je veoma povoljna, najbolja na našem tržištu, a u slučaju da želite da iznajmite aparat i to je moguće, sasvim besplatno uz određenu potrošnju kapsula mesečno.
Ukoliko ste ugostitelj i imate profesionalni espreso kafe aparat i treba vam odlična italijanska espreso kafa ili želite da vam damo jedan na korišćenje besplatno onda nas pozovite.
Javite se da se dogovorimo.
Beograd, centralna i istočna Srbija i Vojvodina.


.....
Najpoznatiji i najvažniji sastojak kafe je kofein. Posle popijene kafe kofein se apsorbuje, što znači da prelazi u krv. Poluživot kofeina u krvi je oko 4 sata. To znači da se posle 4 sata njegova količina u krvi smanji na polovinu, pa u sledećih 4 sata još polovinu preostale količine itd. Poznato je da kofein stimuliše centralni nervni sistem. On povećava budnost, pažnju, raspoloženje. Sve u svemu, koliko god govorili da je štetna, u umerenim količinama vam neće naškoditi. Bar ne značajno.

Zabluda vezana za kafu je da povišava krvni pritisak. Ovo je samo delimično tačno. Pritisak će nešto porasti odmah posle popijene kafe, ali će taj efekat biti kratkotrajan. Posle toga će vrednost krvnog pritiska opasti više nego što je prvobitno porasla, tako da se može reći i to da kafa snižava krvni pritisak. Preterivanje sa kafom, kao i preterivanje u bilo čemu, nije dobro. Najčešći problemi koji se javljaju su nesanica, lupanje srca, uznemirenost i bol u želucu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 54016

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Primarna delatnost nam je distribucija italijanskog brenda espreso kafe „ESSSE-CAFE“. Pored toga, bavim se takođe distribucijom toplih napitaka (čajevi, topla čokolada..) koji su prvenstveno namenjeni ugostiteljskim objektima.

Obučen personal našeg preduzeća stoji na raspolaganju svim klijentima radi poslovne saradnje i bržeg napredovanja ka boljim rezultatima.

Svojom ponudom i servisom zadovoljićemo visoke standarde a našim kontinuiranim i vrhunskim održavanjem kvalitet proizvoda i ostale opreme. Naša servisna služba je obučena u italijanskim barista trening centrima kako bi što bolje upoznali tajne pravog italijanskog espresa i savladala do prefekcije sve detalje vezane za rad aparata za espreso kafu.

Takođe naši serviseri i nakon obuke, dva do tri puta godišnje posećuju barista trening centre, radi usavršavanja i praćenja savremenih dešavanja u svetu espresa. Isto tako italijanska servisna služba nekoliko puta godišnje obilazi naše servisersko osoblje, kako zbog usavrsavanja tako i zbog stručnog savetovanja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 56121

Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Naša firma postoji još od 1992. godine i bavimo se distribucijom proizvoda iz HoReCa programa, alkoholnih pića i konditorskih proizvoda renomiranih proizvođača.

HoReCa ponudom obuhvatili smo CremCaffe espresso kafu, Monin arome za kafene i druge napitke i brojne ugostiteljske dodatke za hotele, restorane i kafiće.

Ponuda konditorskih proizvoda bazirana je na distribuciji Vispak Visoko i Amoretti programa, koje već duži vremenski period uspešno distribuiramo na teritoriji Niša, južne i jugoistočne Srbije.

Facebook