Sara Kom

Podaci firme

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/26-27-294

service description:

Firma SARA KOM se specijalizovala za projektovanje i izgradnju rashladnih komora svih veličina i namena, bilo da se radi o proizvodima biljnog ili životinjskog porekla, u stanju smo da u kratkom roku predamo komoru na upotrebu, po principu ključ u ruke.

Firma SARA KOM osnovana je 1990. godine i do danas beležimo neprestani rast i razvoj. Vodeći smo dobavljač rashladne i klimatazacione opreme i rezervnih delova. U Srbiji zastupamo kompanije: Incold i ECO. Sedište i izložbeno prodajnog prostor nam je u Beogradu - Dorćol, a skladišteni prostor se nalazi u Luci Beograd.

Naš osnovni moto je individualan pristup. Na taj način najefikasnije rešavamo zahteve hlađenja i skladištenja hrane. Naši stručnjaci prate svetska kretanja i svakim danom unapređujemo proizvodni program i proširujemo prodajni asortiman. Opremu Vam nećemo samo prodati nego ćemo izvršiti montažu i edukovati Vaše osoblje pravilnom rukovanju kako bi oprema nesmetano radila. Takođe odravžamo servis i rezervne delove i nakon garantnog roka, a dogradnjom i modernizacijom produžavamo radni vek opreme. Slobodno nas kontaktirajte, zatražite savet a mi ćemo se potruditi da odgovorimo Vašim zahtevima.

Pri izradi komora oslanjamo se na opremu sa sopstvenog lagera, koji prokriva širok spektar zahteva. Sve komponente koje ugrađujemo su vrhunskog kvaliteta, ispitane i sa potrebnim sertifikatima. U komore ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta, a prvenstveno kompanija: Copeland, Friga Bohn, Seven Frigo, Riva Cold, Guntner, Eco, Incold, Dorin.