Bard d.o.o.

Podaci firme

service description:

Osnovna delatnost preduzeca je maloprodaja i veleprodaja kompletnog proizvodnog programa "Eurosalona" iz Beograda, ciji smo ekskluzivni zastupnici za podrucje Srbije juzno od Beograda. u nasoj ponudi se nalaze: kuhinje, trpezarijske garniture,decije,spavace i dnevne sobe, kozne i garniture u stofu, kancelarijski namestaj,namestaj za opremanje ugostiteljskih objekata kao i najkvalitetniji materijali vodecih svetskih proizvodjaca za uredjenje enterijera:
- Laminati, gotovi parketi, pvc-podovi, tepisi, itisoni.
- Podovi za sportske dvorane i vestacka trava za sportska igralista.
- Drvene i aluminijumske lajsne za podove i plafone.
- Dekorativni kamen za oblaganje zidova u enterijeru i exterijeru.
- Dekorativne tapete, zavese i garnisne.
- Dekorativna rasveta za stambeni i poslovni prostor.

Opremanje vaseg stambenog i poslovnog prostora radimo u saradnji sa nasim projektnim biroom "BARD Inzenjering", sto podrazumeva kompletan proces po sistemu "kljuc u ruke", od izrade idejnog projekta pa do izvodjenja enterijerskih radova, transporta i montaze.

Sem prodaje i inzenjeringa, "BARD" d.o.o je pokrenuo i proizvodnju dekorativnih aluminijumskih profila u saradnji sa vodecom srpskom firmom za preradu aluminijuma "Nissal" iz Nisa. dekorativni aluminijumski profili za sve vrste drvenih podova, laminata i keramike proizvode se po nacrtima i zasticenim sablonima "BARD" d.o.o. i u narednom periodu to ce biti vodeca oblast u prepoznavanju firme na srpskom trzistu.