Enterijer s.z.r

Podaci firme
Karađorđeva 61
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 021/462-841

service description:

“ENTERIJER” se bavi proizvodnjom kompletnog programa drvne galanterije, fasadne i unutrašnje stolarije, stepeništa svih oblika i namena, komadnog nameštaja, kuhinja, i ekskluzivnog mozaik parketa.

Raspolažemo sa velikim lagerom kvalitetne građe, koju pažljivo selektujemo, sušimo u sopstvenim sušarama, te daljim procesom proizvodnje finalno obrađujemo.
Naši proizvodi izrađuju se najnovijim tehnologijama, ali se ne retko koristi i ručna obrada, te ostajemo dosledni svojoj tradiciji i filozofiji stvaranja prepoznatljivih proizvoda koji zadovoljavaju sofisticiran ukus naših kupaca.
Svaka faza proizvodnje pod strogom je kontrolom kvaliteta što garantuje ispravnost i trajnost. U fazi projektovanja punu pažnju posvećujemo estetici, ali i svim tehničkim detaljima te stvaramo proizvod iza koga ćemo ponosno stajati. Poštovanjem rokova, iskazujemo poštovanje prema kupcima, jer naši zadovoljni kupci – najbolja su reklama.
Asortiman proizvoda je širok, a samo Vaša i naša mašta granica su mogućeg i izvodljivog, jer naš tim stručnih i iskusnih ljudi, s