GRIFON MEDIA

Podaci firme
KONSTANTINA FILOZOFA 8/3
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/ 3982 104

service description:

»Grifon media« formirana je u Beogradu Avgusta 2005. godine, sa ciljem da na području Srbije realizuje i razvija sopstvenu mrezu outdoor medija.
»Grifon media« uvodi novi vid u tradicionalnu americku tradiciju spoljnjeg oglasavanja, koja objedinjuje know-how i iskustva vodećih svetskih kompanija. Kako bi se bolje uvazile specifičnosti kulturnog, istorijskog, socioloskog i urbanstičkog prostora, korisćena su iskustva, rezultati istrazivanja, kao i saznanja Evropske asocijacije spoljnjeg oglasavanja(FEPE) sa seditem u Parizu.
»Grifon media« radi vec 4 godina na realiziciji progama »Mega medij«. Do sada smo realizovali oko 30 Megabordova, reklama velikih povrina sirom Beograda, kao i najveću reklamu u Evropi od 7 500 m² na hotelu »Jugoslavija« , a cilj nam je da pokrijemo sve veće gradove u Republici Srbiji jer jedino tako moze da se realizuje nasa strategija marketinga na nivou zemlje.

Tehnologija izrade reklamne poruke je stampa na platnu (Mash ili Vinil) sa rokom trajanja 3-5 godina. Ovaj postupak omogucava visekratnu upotrebu iste poruke, promenu lokacija, izmenu jednog dela poruke i jos mnogo toga, a po isteku dogovoreno roka prelazi u Vase trajno vlasnistvo.

Grifon media d.o.o. Beograd nudi usluge u tri osnovne oblasti: Iznajmljivanje reklamnih povrsina, priprema za stampu i stampa kao i montaza reklamnih poruka.
Da bi uspelo da ostane uvek u vrhu iz ove oblasti preduzece Grifon media d.o.o. Beograd svakodnevno se informise i prati svetske trendove u domenu spoljnog oglasavanja i kako bi i dalje nudili vrhunski kvalitet kontinuirano se vrsi kontrola ispravnosti kako reklamnih panoa tako i samih reklamnih poruka.
Nase buduce glavne konkurentske prednosti ukljucuju nove tipove bilborda na benzinskim stanicama Luk Oil-a ,mreza od 2500 lica i povrsine velikih kvadratura, profesionalno odrzavane megabordove sa profesionalno obucenom ekipom ljudi raspolozivoj 24 casa za bilo koju intervenciju, 24 casa dostupni nasim klijentima preko info sluzbe za bilo koju informaciju o raspolozivosti slobodnih povrsina ili nekoj drugoj informaciji koja je bitna nasem sadasnjem ili buducem klijentu koja ce omoguciti laksi pristup nasoj mrezi .

U buducnosti Grifon media d.o.o. Beograd planira da poveca obim poslovanja i osim postojecih panoa prosiri svoje poslovanje u svim vecim gradovima sirom Republike Srbije kao i da postavi megabordove na svim ulascima u grad Beograd. Isto tako planiramo postavljanje on line web sajta preko kojeg ce klijenti moci da prate raspolozivost, razvoj i da izvrse on line rezervaciju odredjenih povrsina.