| pogoci:495
back|1|2|... | 8|9|10|... | 24|25|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 107089

service description:

Ekoplast-S d.o.o. se bavi proizvodnjom svih vrsta kesa,folija I ambalaže od polietilena visoke gustine-hdpe (šuškavi) I polietilena niske gusi-ldpe (glatki) . Konstantnim usavršavanjem I ulaganjem u proizvodne kapacitete dostigli smo kapacitet od preko 40 tona prerade polietilena mesečno. Kvalitet proizvoda garantuje iskustvo od 15 godina I zadovoljni potrošači . Ekoplast-s 70% svojih proizvoda izvozi.
#
Od aprila 2010. Počeli smo sa proizvodnjom biorazgradivih kesa. Biorazgradivost se dobija dodavanjem specijalnog aditiva u procesu ekstruzije folije. Mi koristimo najkvalitetniji aditiv engleske firme SIMPHONY ENVIRONMENTAL LTD sa oznakom d2w.
Dodavanjem aditiv ne menjaju se fizičko-hemijske osobine kesa tako da se biorazgradive kese ne ralikuje od običnih kesa osim po vremenu razgradnje koje je kod biorazgradivih kesa svedeno na maksimalno 4 godine bez štetnih ostataka što je oko 100 puta manje u odnosu na obične kese čiji je vek raspadanja oko 400 godina. Kao dokaz biorazgradivosti naših kesa posedujemo sertifikat Engleske labaratorije za prevremeno starenje koji je priznat u celom svetu.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 77 23 515, 
  • Tel.: 064 26 89 251, 
  • Tel.: 064 30 11 725, 

vaše slike:

biorazgradive kese
biorazgradive kese sa ručkom
Butik kese
eko kese
eko kese proizvodnja
ekološke kese.
Kese
kese tregerice
kese za smeće
kese za zamrzivač
plastična vreća
pre džakovi vrećice
Podaci firme ::::.
Pogledan: 123009

service description:

Šahmatik iz Stare Pazove (Srbija) je privatna firma osnovana 1977. godine. U periodu od osnivanja pa do današnjih dana beleži se konstantan rast i razvoj preduzeća, a sa ostvarenim rezultatima poslovanja i stalnim proizvodnim i kadrovskim širenjem Šahmatik je stekao imidž izuzetno uspešne i efikasne firme.Osnovna delatnost firme Šahmatik je proizvodnja i prodaja sopstvenih proizvoda od plastike namenjene širokoj potrošnji. Prevashodno su to proizvodi neophodni u svakom domaćinstvu: za kuhinju, kupatilo, bašte, terase, ličnu i opštu higijenu i sl. Danas Šahmatik zapošljava više od 80 ljudi, a proizvodni procesi se obavljaju u tri smene. Poseduje oko 50 mašina prvenstveno za brizganje kao i ekstrudiranje i duvanje, a sa preko 300 vlastitih alata proizvodi lepezu od oko 230 proizvoda. Godišnji kapaciteti prerade PP-granulata, PE i ostalih materijala iznose oko 2000 tona. Proizvodne hale sa magacinskim prostorom obuhvataju oko 7000m2.

Po proizvodnim kapacitetima, brojem mašina i alata, kao i po broju zaposlenih, Šahmatik predstavlja jednu od najvećih firmi ove vrste na prostorima ovog dela Evrope.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 4518

Bukovac, 21209
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"FOLIJA KOMPANI" d.o.o. je firma koja se već dvadeset godina uspešno bavi proizvodnjom plastičnih kesa i folija od HDP ili LDP granulata.

Krenuli smo kao mala zanatska radnja, da bi smo postepeno osvajali tržište, a sa rastom obima proizvodnje proširivali smo i kapacitete ulaganjem u savremene mašine i objekte da bi smo do danas izrasli u firmu koja posluje u dve sopstvene proizvodne hale, koja broji 30 radnika i koja radi punim kapaciteom u tri smene, šest dana u nedelji.

Proizvodnja:

-Kese tregerice
-Biorazgradive kese
-Folije za poljoprivredu
-Džakovi za smeće
-Kese za smeće
-Rolnice za smeće
-Kese za zamrzivače
-Termoskupljajuća folija
-Papiri za mesnu industriju

Štampanje kesa

U mogućnosti smo da Vam ponudimo štampu kesa ili folija u šest boja, do max. 1100 mm širine. Štampa kesa se obavlja na savremenim četvorobojnim i šestobojnim flekso mašinama.

Reciklaža

Očuvanje prirodne sredine je naš prioritet! U skladu sa tim opredeljenjem nabavili smo sve neophodne mašine i opremu za reciklažu poluproizvoda i gotovih proizvoda škartiranih u proizvodnom procesu, tako da se može reći da naša fabrika praktično radi bez otpada, što je izuzetan doprinos ekologiji na lokalnom nivou.
Reciklažu radimo samo za sopstvene potrebe!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 29113

service description:

IZRADA OPREME OD PLASTIČNIH MASA

Mašine za sučeono zavarivanje polipropilenskih i polietilenskih cevi su najsavremenije i najsigurnije mašine za zavarivanje plastičnih cevi. One poseduju i mogućnost kompijuterske kontrole svakog vara, kao i izdavanje garancije na svaki var sa specifikacijom postupka varenja...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 115530

service description:

Građevinski materijali i izolacija.PROMICO je osnovan krajem 2007 godine.

Bavimo se uvozom i veleprodajom. Paleta naših proizvoda vam nudi potpunu sigurnost, kvalitet i brži način rada u današnjem građevinarstvu. Kvalitet nam je osnovna vodilja i smatramo da je jedini put ka opstanku na tržištu. Naš glavni cilj je maksimalno prilagođavanje potrošaču.

VRSTE MATERIJALA, KOJE VAM NUDIMO:

- FOLIJE
- PROFESIONALNE SAMOLEPLJIVE TRAKE
- NETKANI TEKSTILI (NON-WOVENS)

- GEOTEKSTIL
- NON-WOVENS
- KROVNE FOLIJE
- SAMOLEPLJIVE TRAKE
- PAROPROPUSNE FOLIJE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 117482

service description:

"LITOPAPIR" Čačak je privatno preduzeće, osnovano 1954. godine. Bavi se proizvodnjom ambalaže od papira i kartona.
Pored osnovne delatnosti, preduzeće se bavi i:

-štampanjem
-izdavačkom delatnošću
-knjigovezačkim i završnim radovima
-spoljnotrgovinskim poslovima u okviru svoje delatnosti
-održavanje opreme

U svom bogatom asortimanu nudimo:
-natron vreće
-eko-kese sa ručkom
-kese sa četvrtastim dnom
-kese sa ravnim dnom
-parafinisani papir
-omotni papir
-hilzne
-kombi dozne
-prstenove
-kućišta
-transportne kutije
-hromokartonske kutije
-knjige
-novine
-časopise
-omotnice
-blokovsku robu
-obrasce
-školski pribor
Podaci firme ::::.
Pogledan: 51374

service description:

Papirne hilzne imaju višestruku primenu u raznim granama industrije.
Hilzne se najčešće koriste u prehrambrenoj, tekstilnoj, papirnoj, hemijskoj, građevinskoj, grafičkoj i elektro industriji.

Okvirno, papirne hilzne se koriste svugde gde je neophodno neki materijal namotati na rolnu ( uglavnom su to razni: papiri, folije, tekstil, polietilen i tsl. ) ili iskoristit "šupljinu" unutar njenog zida.

Proizvodni program u kompanije HIZNA d.o.o se može podeliti na:
papirne cevi ( tzv. hilzne );
papirni prsten;
kombi dozne;
Papirne cevi (hilzne) imaju najčešću primenu kod:
PP folije;
PE folija;
Aluminijumske folije;
namotavanja papira, tekstila, štampanih materijala.
Primena papirnog prstena se nalazi u:
namotavanju konca;
samolepljivih traka;
PP traka.
Primena kombi dozne je najčešća kod:
pakovanja praškastih proizvoda u hemijskoj industriji;
kod pakovanja čajeva i začina;
okrugle ambalaže.
U programu kombi dozni je i proizvodnja okruglih kutija za ekskluzivno pakovanje pića i tsl.

Okruglu ambalažu karakteriše i proizvodnja različitih modela futrola ( priznanja, diplome ).
Podaci firme ::::.
Pogledan: 75644
Pančevački put 85
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Cilj organizacije za reciklažu recan je povraćaj upotrebljenih limenki za piće u proces proizvodnje u obliku vredne sirovine.

U više evropskih zemalja ova ogranizacija otvorila je reciklažne centre. U njima se utvrđuje kvalitet metala upotrebljenih limenki, one se potom sortiraju, presuju u bale i prosleđuju u topionice metala. U topionicama, bale se pretapaju i od njih nastaje sirovina pogodna za proizvodnju novih limenki za piće.

Cilj je da se potrošačima pića u limenkama pruži podsticaj kako bi se dostigla što veća stopa povraćaja.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 235010

service description:

L.A.B.B Group vodi sistem Povratnih Transportnih Pakovanja, koji se sastoji od iznajmljivanja plastičnih gajbi. Poslovna ideja sistema iznajmljivanja naših gajbi jedinstvena je u svetu i obezbeđena zaštitom Autorskog dela, što eleminiše pojavu konkurencije. Iznajmljivanje naših proizvoda- gajbi zasniva se na saradnji četiri firme, tačnije rečeno na saradnji četiri osnivača L.A.B.B. Group-a.

* LUX PLASTIC se bavi proizvodnjom plastične ambalaže i reciklažom iste.
* AQUACLEAN pere i održava ambalažu, a istovremeno vrši kontrolu oštećene ambalaže, koja se šalje u LUX PLASTIC na reciklažu.
* BIOTRANS vrši prevoz naše ambalaže od glavnog magacina LABB GROUP-a do proizvođača, kao i od otkupnih stanica do perionice i konacno opet do glavnog magacina. Transport se takode vrši od perionice do proizvodnje u slučaju kada oštećena ambalaža ide na reciklažu, a zatim do centralnog magacina LABB GROUP-a.
* BIORETUR pronalazi potrošace, sklapa ugovor sa njima i odžava kontakt zbog eventualnih promena istog.

L.A.B.B. GROUP nudi potencijalnim potrošačima, kroz zatvoren krug poslovanja ove četiri firme, korišćenje naših proizvoda uz minimalan trošak. Sistem je tek u razvoju ali se očekuje da se u narednom periodu proizvede oko milion gajbica, dok bi taj broj na dalje konstantno rastao.
Pored toga sto znatno olakšava transport robe i logistiku, sistem povratnih gajbi je dizajniran tako da redukuje otpad, poveća volumen recikliranja i smanji količinu oštećene robe. Većina običnih gajbi koje su do sada korišćene nisu mogle da se upotrebljavaju više puta, tako da su uglavnom bacane i to najčešče bez recikliranja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 143467

service description:

Do 2002. INTERCORD d.o.o. je bio regionalno ovlašćeni distributivni centar renomiranih stranih firmi kao što su: amortizeri MONROE, izduvni sistemi WALKER, opruge KILLEN, remenje GATES, pločice JURID, gume PIRELLI.
Prerada sekundarnih sirovina.

Prvi poslovi su bili sakupljanje i prodaja otpadnog gvoždja.
Organizovanje reciklažnih aktivnosti.


PJ Reciklažni centar

PJ RecikplastPodaci firme ::::.
Pogledan: 124510

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Delatnost:
MAŠINE:
Stolovi za digitalnu završnu obradu raznih pločastih materijala, digitalni printeri, laseri, CNC ruteri, kateri
OPREMA:
Oprema za varenje PVC banera, prese za stavljanje ringlica, merni uredjaji
ALATI:
Skalperi, nožići, skvidžiji i filcevi za lepljenje folije, makaze, lenjiri, grebalice folije, razni alati za laminiranje folije MEDIJI ZA KATER:
Monomer sjajne i mat folije, peskirne, ceradne, automobilske, reflektujuće, fluoroscentne, translucentne, transfer folije MEDIJI ZA DIGITALNU ŠTAMPU (SOLVENT): PVC baneri: frontlit, backlit, blockout, mesh; papiri: citylight, blueback papiri, foto, gumirani; backlit PE film, poli-propilenski (PP) baner, platna: tyvek, canvas; samolepljive PVC folije: sjajne, mat, sa crnim lepkom, providne - 3 god / 5 god / 7god., za zakrivljene površine - 10 god. perforirane-prozorske, reflektujuće, peskirne, flex
MEDIJI ZA DIGITALNU ŠTAMPU (WATER-BASED): coated mat papiri, foto papiri, umetnički (fine-art) papiri, backlit filmovi, baneri, kanvas samolepljiva PVC folija LAMINATI:
u rolni za hladnu laminaciju: sjaj, satenski sjaj, mat; podna laminacija; tečni: standardni, za automobile, za kanvas, anti-grafiti program, za prskanje kompresorom.
PLOČE:
kašir pene: Foam-x i Kapa, profili za spajanje i zakačaljke, ekspandirane PVC ploče: Palight i Palfoam, ekstrudirane akrilne (PMMA) ploče - bezbojne i opal, magnetne ploče u rolni, poli-stiren bele ploče
OPREMA GRAFIKE:
roll up sistemi, L, X i W displeji, A-board, back-board i dodatne PS ploče, police za kataloge, promo pultovi, klik ramovi i svetleće reklame (klasik, slim i ultra thin) u dimenzijama po želji PROGRAM ADHEZIVA I TEČNOSTI (3M i CLEARSTAR): lepljive trake, duplo-lepljive trake, čičak trake, magnetne lepljive trake, profesionalni lepkovi za pleksiglas, poli-karbonat, poli-propilen, poli-stiren, poli-etilen, aplikatori za lepljenje, sredstvo za ojačanje ivica samolepljive folije, sredstvo za skidanje samolepljive folije, sredstva za čišćenje lepka i masnoća pre nanošenja folije, sredstva za lakše nalepljivanje folije. ZAŠTITNE FOLIJE (3M):
za zaštitu od sunca i UV zračenja za vozila i za objekte, sigurnosne folije ZAŠTITNA OPREMA (3M): zaštitne maske, bešavne rukavice za lepljenje auto-grafike
Podaci firme ::::.
Pogledan: 14816
Mladenovačka 11
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011 2507 300
Fax: 011 2507 255
Mapa

service description:

BMTT Pak

BMTT PAK doo je firma koja se bavi uvozom i distribucijom proizvoda za pakovanje hrane. U okviru naše ponude možete naći veliki broj modela od plastične, aluminijumske i stiropor ambalaže, koje koriste: restorani, ketering službe, fast food-ovi, pekare, proizvođači pečuraka, mesne industrije, poslastičarnice, proizvođači voća i povrća itd. Naši proizvodi zadovoljavaju sve ekološke standarde što dokazju sertifikati koje posedujemo.Kontakt

Adresa: Mladenovačka 11, 11000 Beograd
Tel: +381 11 2507 300, +381 11 2507 255
Fax: +381 11 2507 300, +381 2507 255
Mob: +381 60 6429 500
Email: bmttpak@gmail.com
vaše slike:

aluminijumska ambalaža
Plastična ambalaža
Podaci firme ::::.
Pogledan: 36399

Borča, 11211
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Firma se bavi zastupništvom u prodaji mašina za preradu plastike renomiranih kompanija iz Italije, post-prodajnim servisom, savetovanjem u tehnologiji prerade plastičnih masa, prodajom mašina za preradu plastičnih masa, prodaju granulata i regenerata. Zadužena za prodaju na teritoriji jugoistočne Evrope, TECNO PLASTIKA d.o.o. će vam pružiti najbržu i najkvalitetniju informaciju svih preduzeća iz zastupništva a kontakte klijenta uneti u bazu podataka proizvodjača mašina za plastične mase u centrali u Italiji.
Član je prodajne grupe kompanije TECNOVA S.r.L. koja je inicirala osnivanje i rad ovog preduzeća a koja je jedna od najvećih kompanija za proizvodnju i prodaju mašina za reciklažu i regeneraciju plastičnih masa u svetu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50380
Cara Dušana 81
Šid, 22240
Srbija
Tel.: 022/710-518
Fax: 022/715-478
Mapa

service description:

PROIZVODNJA SELOTEJP TRAKA I MAŠINA ZA DRVNU I PAPIRNU INDUSTRIJU, KONFEKCIONIRANJE I ŠTAMPU SELOTEJPA, LIFTOVA I TRANSPORTERA

„ALTOM“ d.o.o. osnovan je 1993 godine.

Osnovna delatnost preduzeća bila je proizvodnja mašina i uređaja raznih namena (uglavnom za preradu papira i drveta), kao i proizvodnja papirnih traka.

1999. godine počinje proizvodnja samolepljivih traka, što je danas glavna delatnost preduzeća.

„ALTOM“ d.o.o. je prva fabrika za proizvodnju samolepljivih traka u Srbiji.


Firma zapošljava 15 radnika i raspolaže savremenim kapacitetima za proizvodnju samolepljivih ambalažnih traka svih vrsta sa i bez štampe.

Altom trake su ekološke ambalažne trake bez mirisa , ponašaju se izvanredno na niskim i povišenim temperaturama, otporne su na vlagu, UV svetlost i starenje.
Od samog zasnivanja preduzeće „ALTOM“ d.o.o. se bavi proizvodnjom mašina za različite grane industrije. U proteklih 15 godina proizvedeno je više od 100 različitih mašina.

Najviše su bile obuhvaćene mašine za papirnu industriju, teretne liftove, kao i mašine za konfekcioniranje i štampu selotejpa.

Neke od proizvedenih mašina su:

Mašina za izradu papirnih (ading, termo, fax i računskih) traka

Disolveri za boju

Toper za duvan

Protivstrujne mešalice

Mašina za sečenje selotejpa

Peć na biomasu

Podbušivač

» Mašine za štampu samolepljivih traka - Selotejpa

» Mašina za punjenje-pražnjenje osovina za namotavanje trake

» Mašine za izradu kartonske ambalaže

» Teretni liftovi

» Briketirke

» Brente
Podaci firme ::::.
Pogledan: 59500
Milije Stanojlovića 4.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:


Garažna vrata po meri
Sva naša vrata radimo prema merama vašeg garažnog otvora. Naš inženjer, po pozivu dolazi kod vas
i na licu mesta vam daje potrebne informacije, predlaže najracionalnije rešenje i uzima mere.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 113924

service description:

KANCELARIJSKA OPREMA
REKLAMNI MATERIJAL
POSLOVNA GALANTERIJA
PC OPREMA
EKOLOŠKI REKLAMNI MATERIJAL


Bavimo se sito štampom, tampon štampom, ofset štampom, digitalnom štampom i laserskom gravurom.

Kroz široku paletu proizvoda i usluga nastojimo da zadovoljimo svačiji ukus.
Otvoreni smo za sve vrste saradnje i poslovne dogovore.

Tu smo da izadjemo u susret svakom Vašem zahtevu, kako kvalitetom, tako i kratkim rokom isporuke.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 103200
Tolstojeva 47
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/206-820
Fax: 018/206-822
Mapa

service description:

“SELT – SA” je renomirana firma sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i distribuciji svih vrsta samolepljivih i krep traka. Naše osnovno poslovno opredeljenje je da kupcima učinimo dostupnim naše proizvode na način na koji im to najviše odgovara.

Pored svoje osnovne delatnosti, naša firma je postala ekskluzivni distributer za "LINPAC" za Srbiju, tako da danas u ponudi imamo širpku paletu proizvoda za pekare, mesate, poslastičare, knjižare.

Najzastupljeniji artikli iz našeg asortimana su : Stiroporske tacne, posude za Catering, PET ambalaža i folije za pakovanje hrane za koje smo mi direktni uvoznici. Takođe pored navedenih artikala u svojoj ponudi imamo i posude od polistirena i PS ambalaža , selotejp trake visokog kvaliteta i snažne lepljivosti, krep trake , streč folija, kancelarijski i reklamni materijal kao i školski pribor.

Počeli smo sa prodajom i vakuum kesa za pakovanje mlečnih i suvomesnatih proizvoda.

U dogovoru sa kupcima robu dovozimo našim dostavnim vozilima .
Postali smo eksluzivni distributer za "LINPAC" za jugoistočnu Srbiju!!!
Nalazimo se u ulici Studenička 47 u naselju Pantelej.
Imamo širok asortiman robe za pekare, mesare, poslastičare, knjižare.
Dođite ili nas pozovite i uverite se sami.


Proizvodnja:
Ul: Tolstojeva 47 Naselje D.Vrežina
Kancelarija:
Ul: Studenička, Naselje Pantelej

Telefoni:
Komercijala: +381 (0)18/ 206 - 820
Fax: +381 (0)18/ 206 - 822
Mobilni: 064 / 15-82-835
E-mail: seltt@medianis.net

vaše slike:

ambalaža od stiropora za hranu
Podaci firme ::::.
Pogledan: 15099
Kablarska 4
Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Proizvodnja i prodaja plastičnih materijala.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 30735

service description:

Više od 20 godina preduzeće ORBEG posvećeno je zadovoljavanju potreba svojih klijenata u oblasti proizvodnje delova od gume. Profesionalnim pristupom poslovanju ispunili smo visoke zahteve i izgradili poverenje renomiranih, domaćih i stranih kompanija, kao što su: Coca Cola, Simens, NIS, Energoprojekt, DR Oetker, BIGZ, Klas, BPI, Soko Štark, Takovo, FMP i mnogi drugi. Poslujući sa navedenim kompanijama izgradili smo kapacitete koji su omogućili da se priključenjem Srbije CEFTA sporazumu, naši proizvodi nađu i na tržištima zemalja članica.

Vaš specifični zahtev razmatran je u okviru svake faze proizvodnog procesa od strane našeg inženjerskog tima radi postizanja najboljih mogućih performansi gotovih proizvoda. Fleksibilnost našeg proizvodnog procesa omogućava zadovoljenje vaših potreba bez obzira da li se radi o pojedinačnoj proizvodnji ili masovnim serijama.
Proizvodni program sačinjavaju gumeno tehnička roba (zaptivke, odvojnici, hvatači, sisaljke, grajferi), transportne trake (gumene, plastične, specijalne), profili (silikonski, gumeni i sunđer profili različitih oblika) i gumene obloge (kaiševa, točkova, valjaka, hvatača i različitih površina).
Garant kvaliteta, pored stručnosti i iskustva, predstavlja i upotreba sertifikovanih uvoznih sirovina namenjenih najzahtevnijim uslovima ekspolatacije u različitim industrijskim granama poput: građevinske, auto, pekarske, štamparske, prehrambene industrije kao i u mnogim drugim.

Naše ciljeve, razvoj i modernizaciju, ostvarujemo konstantnim ulaganjem u nove tehnologije i stručno usavršavanje mladih kadrova. Širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta za nas predstavlja imperativ koji novo doba sa sobom donosi. Verujemo da budućnost pripada hrabrima.
Mi u ORBEG-u volimo poslovne izazove, očekujemo i vaš.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 27776
Save Kovačićeva 31
G. Milanovac, 32300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodnja ostalih proizvoda od plastike.
| pogoci:495
back|1|2|... | 8|9|10|... | 24|25|forw

Facebook