Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:2995
back|1|2|... | 126|127|128|... | 149|150|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 101024
Miloja Pavlovića 11.
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Aqua Art Project je preduzeće osnovano 1992.godine, sa sedištem u Beogradu. Pruža usluge arhitektonskog i urbanističkog projektovanja, inženjeringa i izvođenja radova u građevinarstvu.

Tokom proteklih godina projektovali smo više objekata različitih namena, od stambenih i poslovnih objekata, rezidencijalnih vila do proizvodnih hala. Projekti za objekte izgrađene bez građevinske dozvole i projekti enterijera realizovani u potpunosti su takodje deo naših ostvarenih poslovnih angažmana.

Izvođački radovi i nadzor izgradnje objekata obuhvataju adaptacije, dogradnje i rekonstrukcije, koje su vršene u proteklom periodu a i danas. U projektnom birou Aqua Art Project - a zaposlena su pet diplomirana inženjera arhitekture, diplomirani prostorni planer, diplomirani pravnik i ekonomista kao i ostali stručni kooperanti. Našm radom možemo dokazati kvalitet i pouzdanost na svim nivoima saradnje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 147291
Đorđa Radujkova 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING-PROJEKTOVANJE-PROIZVODNJA-PROMET
FABRIKA STOČNE HRANE, MEŠALICE - MIKSERI, SILOSI, PUŽNI TRANSPORTERI, ELEVATORI, SUŠARE ZA ZRNO, MLINOVI, ČEKIČARI, MAŠINE ZA DORADU SEMENA

SILOSI

Silosi su danas najsavremeniji objekti za skladištenje zrna. Silosi su kružnog preseka izrađeni od pocinkovanog čeličnog valovitog lima. Silos se montira na betonsku podlogu. Sa podlogom je spojen preko nosećih stubova temeljnim vijcima. Silosi se pune preko vertikalnog kofičastog elevatora. Trokraka preklopka omogućava da se zrno iz elevatora gravitacionim cevima usmerava u silos po izboru ili u drumsko prevozno sredstvo. Silosi sa ravnim dnom prazne se pužnim transporterima. Silosi sa metalnim konusom prazne se slobodnim padom pomoću gravitacionih cevi u stopu elevatora, a zatim u drumsko vozilo.

LANČASTI TRANSPORTER

Lančasti uređaj je uređaj stacionirane izvedbe namenjen za mehanizovan, horizontalan ili transport pod manjim uglovima zrnastog materijala. Najčešća primena je za potrebe punjenje i pražnjenja silosa, a takav vid transporta se koristi na oko 40% ukupnog broja silosa. Transport materijala ovim uređajem najčešće se obavlja u okviru linije mašina i uređaja na daljine do 50m , a samo u retkim slučajevima se koristi kao samostalan uređaj.

* Koristi se za horizontalni transport zrnastih i mlevenih materijala u poljoprivredi. Učinak je 30, 50 i 100 tona/čas. Pogon motoreduktorom (1-7 kW)
*
1. usipni koš
2. poklopac
3. transportni lanac
4. pogon motoreduktor
5. izlaz materijala


TRAKASTI TRANSPORTER

Trakaste transportere primenjuju za horizontalni transport semena ili pod uglom od 20 stepeni. Nalazi veliku primenu u semenskim pogonima jer neostećuje seme.

SPIRALNI (PUŽNI) TRANSPORTERI

Pužni transporteri koristi se za manje transportne dužine za horizontalni i kosi a redje za vertkalni trnsport zrnastog ili praškastog materijala. Horizontalni pužni transporter se satoji od metalnog korita, koji ima po sredini osovinu na kojoj su smešteni elementi za transport zrna "spirala" ili pužnica po čemu je dobio ime.Zrno leži u koritu a spirala transportuje (gura) zrno po dnu korita. Prilikom takvog transporta dolazi do trenja zrna koji se transportuje i korita. Zatim trenje zrna i spirale koji je na srednjoj osvini i okreće se u pravcu transporta zrna. Razmak izmedju spirale i korita može da dovede do lomljenja zrna.
Pužni transporter je jedan od jeftinijih uredjaja za transport zrna ili praškastih materijala. Pouzdan je kao izuzimač iz silosa i dozator za šaržne vage. U zavisnosti od konstrukcije spirale može da služi kao mešač. Prilikom transporta materijal se meša. Zbog ovih osobina pužni transporter je u vrhu potro&scraon;nje energije po toni transportovanog zrna.
Pužni transporter treba koristiti za kraće transportne dužine do 10m. Moderni pužni transporteri izradjuju se sa velikim brojem obrtaja , što mu povećava kapacitet ali srazmerno tome i potrošnju enegiju, kao i lom zrna. U smenskim doradnim centrima se pužni transporter najmanje koristi. Jeftin je i efikasan za transport materijala (zrna) na male razdaljine. Transport zrna do mlinova za mlevanje. Transport praškasti komponenti (prekrupe, sojinog griza, i sl.). U zavisnosti od kapaciteta prečnik korito pužnog transportera izradjujemo od D= 120mm do 500mm. Kapacitet se kreće do 80t/h suvog zrna merkantilne pšenice.

ELEVATORI

Elevatori se koriste za vertikalni transport zrna u silosima.
Delovi elevatora su :

* glava elevatora, na kojoj je montiran pogon i iz koje izlazi transportovani materijal
* stopa elevatora u koju ulazi materijal za transport cevi kroz koje prolazi trak sa koficama
* noseća traka sa koficama.


Zrno se u elevator uvodi kroz otvor na stopi koja može da bude postvljena sa prednje ili zadnje strane elevatora. Kofice zahvataju zrnoinose ga naviše. Zbog centrifugalne sile koja deluje na krivini doboša zrno izleće iz kofice i kreće se po trajektoriji koja predstavlja rezultantu obima brzine doboša i ubrzanja zemljine te#382;e. Obimnu brzinu doboša i profil glave treba tako odabrati da svako zrno padne u izlazni otvor na glavi elevatora.
Ovo je najkvalitetniji vid transporta jer materijal koji se transportuje stoji u kofici a kofica se kreće. Tu je smanjen lom na minimum. Najmanja je potrošnja energije po toni transportovanog zrna. Kapaciteti koje izrađujemo kreće se od 10t/h suvog zrna merkantilne pšenice do 100t/h. Preklopke i cevovodi za transport zrna. Cevovodi se koriste za gravitacioni transport zrna.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 7090
Maksima Gorkog 8.
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Građevinska firma, građevinske usluge..
Podaci firme ::::.
Pogledan: 16175
Sinđelićeva 11.
Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 27592
Slovačka 7.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 23812
Zahumska 26.
Beograd - Zvezdara, 11050
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GEOKRULJ d.o.o. je privatno preduzeće čija je osnovna delatnost pružanje usluga iz oblasti geodezije i građevine.
Licenca za rad je izdata rešenjem 03 broj 952-03-229/03
GEOKRULJ d.o.o u zakupu drži poslovni prostor površine 88m2 u zgradi Centroprojekta, Zahumska 26.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 95634
Konjevići 283/2
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/352-527
Fax: 032/459-290
Mapa

service description:

Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda, dugovečnosti, čvrstoće površine i lakog održavanja, pa zbog toga nalazi sve širu primenu. Postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu, a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primene inoxa.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom i onda granice za njegovu primenu ne postoje - sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova, kuća, vikendica, stambenih zgrada, poslovnih prostora hotela, restorana, javnih objekata, butika, prodavnica....)Počeli smo kao porodično preduzeće koje se bavi obradom metala duži niz godina, a od 2001. god. i obradom inox-a. Kako je rast potreba za inox proizvodima bio evidentan to se odrazilo i na promenu u nazivu naše firme pa od 2006.menjamo ime u NBS METAL - INOX sa sedištem u Čačku- Konjevići. Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda uočljivo je širenje tržišta i sve veći broj kupaca. Tako da danas naše proizvode možete sresti i van granica Srbije u mnogim zemljama EU, Crnoj Gori, Bosni i Hrcegovini…

Osnovna delatnost je izrada konstrukcija, kapija, ograda, gelendera za balkone, terase, stepeništa , rukohvata za vrata, kako u privatnim tako i u javnim objektima. Po narudžbini radimo i neke delove opreme za hotele, restorane, pekare, kioske brze hrane, i sve ono sto možete zamisliti od inoxa ili nekog drugog metala. Posebno smo ponosni delom pogona koji se bavi izradom nameštaja, opremom za butike (za mnoge poznate robne marke),a cilj koji imamo pred sobom je još veća afirmacija i širenje na tržištu upravo iz ovog segmenta naše delatnosti. Kažu da dobitnu kobinaciju ne treba menjati tako da mi i dalje nudimo samo naše iskustvo, kvalitet, dugogodišnju garanciju i povoljne cene.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 102055
Gutenbergova 14
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018 20-12-01
Fax: 018 20-12-00
Mapa

service description:

Registrovana osnovna delatnost je projektovanje i proizvodnja elektro-mašinske procesne opreme i rezervnih delova. EM DIP se bavi i remontom razne industrijske opreme i u slučaju potrebe i izvođenjem radova.
Posedujemo dugogodišnje iskustvo, sposoban i stručni kadar kao i savremene proizvodne mašine i opremu. Osposobljeni smo za najsavremeniju proizvodnju veoma kvalitetne opreme i delova za sledeće industrijske grane: mašinska, automobilska, rudarska, građevinska i hemijska.


Usluge

* Sečenje
* Brušenje
* Zavarivanje
* Savijanje / kružno savijanje
* Obrada čeličnom sačmom
* Farbanje
* Mašinska obrada
* Rezanje plazmom
* Obrada laserom

vaše slike:

ekološki kamini na tečno gorivo
Podaci firme ::::.
Pogledan: 42256

Užice , 31000
Srbija
Tel.: 031/563-041
Fax: 031 510 245
Mapa

service description:

#
Prodajni program

* Dekorativni stiropori
* Građevinske folije
* Hidro izolacije
* Krovne pokrivke i krovni prozori
* Mašinski malteri
* Podovi
* Sistemi suve gradnje
* Termo izolacije
* Zvučne izolacije

Podaci firme ::::.
Pogledan: 59553
POLJSKI PUT 24
Nova Pazova, 22330
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja aluminijumskih konstruktivnih sistema i PVC stolarije. Za 10 godina postojanja preduzeće je uglavnom plasiralo svoje proizvode na domaće a malim delom i na inostrano tržište. U poslednjih 5 godina preduzeće je zabeležilo značajan rast na tržištu a težnja vodećih ljudi preduzeća jeste i dalje usavršavanje, modernizacija, podizanje kvaliteta proizvodana još veći nivo a samim tim zadovoljenje potrebe kupaca i proboj na nova tržišta.

Osnovne aktivnosti preduzeća su proizvodnja:

* Aluminijumske i pvc stolarije;
* Izloga i portala;
* Aluminijumskih kliznih i harmonika elemenata;
* Aluminijumskih krovnih konstrukcija;
* Fasada od alubonda;
* Aluminijumskih fasada (strukturalne i polustrukturalne);
* Aluminijumskih ograda;
* Termo-izolovanog stakla;
* Čelične konstrukcije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 82541
Cara Konstantina 65
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kompanija SUNCE osnovana je 23. avgusta 1929. godine kao mala porodična radionica za izradu bravarije. Osnivač Aleksandar Marinković bio je poznat bravar- majstor vrhunskog zanata čije ograde i danas krase grad na Lepenici i svedoče o dugoj tradiciji izuzetnog kvaliteta. Po simbolu Sunca koji je postavljen na “kamenom mostu” u centru Kragujevca, a koji je iskovan u radionici “Marinković” kompanija je dobila ime po kome je danas poznata i van granica Srbije.

Vrsni bravarski zanat i umetnost, ali i istinske vrednosti prenosile su se sa kolena na koleno kao pravo porodično blago. Naslednici Aleksandra Marinkovića, sin Ljubiša i unuci Dušan i Vladimir, nastavljajući tradiciju uspešno vode kompaniju koja danas ima preko stotinu zaposlenih.

Kompanija Sunce Marinković d.o.o. zahvaljujući osmodecenijskom radu sa ponosom zauzima lidersko mesto najuspešnijih kompanija u industriji proizvodnje aluminijumske i PVC stolarije. U radnim jedinicima kompanije "Sunce Marinkovic" zaposleno je više od dvadeset visoko kvalifikovanih menadžera, kao i preko stotinu vrsnih majstora. Svi oni zajedno stoje iza garancije kvaliteta SUNCE proizvoda.

Ušteda energije i novca
SUNCE stolarija štedi Vaš novac i energiju. Ugradnjom SUNCE stolarije i niskoemisionog stakla uzuštedećete i do 1000€ godišnje. Visokokvalitetna, energetski efikasna SUNCE stolarija je pre svega odlična insvesticija i dugoročno rešenje za Vaš dom. Izuzetne karakteristike PVC stolarije napravljene od nemačkih profila vrhunskog kvaliteta posebno dolaze do izražaja kada je reč o energetskoj efikasnosti. PVC stolarija idealno dihtuje, smanjuje potrebu za dodatnim grejanjem zimi i hlađenjem tokom leta.

Veliki izbor boja i oblika
Vaši prozori ne moraju biti beli. Budite smeli i drugačiji! Odaberite jednu od boja iz RAL karte ili se opredelite sve popularnije dekore drveta. Boja na PVC prozorima je izuzetno postojana i otporna na sve atmosferske uticaje kao što su sunčevi zraci, vetar, kiša, mraz i temperaturne oscilacije, ali je zaštićena i od ljuštenja ili pucanja boje.

U SUNCU su Vam na rapolaganju klasični oblici prozora, lučni i okrugli, kao i oblici prilagođeni specifičnostima Vašeg doma. Opredelite se za klizna vrata, klasična balkonska vrata, prozori na kip ili obično otvaranje.

Toplotna i zvučna izolacija
Zahvaljujući vazdušnim komorama SUNCE prozor ima izuzetne termo-izolacione karakteristike. Dokazano je da sa SUNCE prozorima i vratima drastično smanjujete grejanje u toku zime i hlađenje u toku leta. Ujedno, dajete i svoj doprinos u zaštiti životne sredine od globalnog zagrevanja, jer SUNCE prozori redukuju potrebu za zagrevanjem i tako utiču na smanjenje štetne emisije ugljen-dioksida (CO2) između 30-70%.

SUNCE prozori i vrata imaju izuzetne performanse i kada je u pitanju zaštita od buke. Zato predstavljaju odlično rešenje za Vas ukoliko živite u domu izloženom bilo kakvim zvucima spolja. Termo-flot stakla smanjuju buku za čak 20%, a SUNCE prozori napravljeni od kvalitetnih profila mogu smanjiti nivo buke za dodatnih 50% što ukupno iznosi neverovatnih 70%.

Jednostavnost održavanja
SUNCE stolarija je izuzetno otporna na sve vremenske uticaje kao što su toplota, hladnoća, mraz, kiša ili vetar, i veoma se lako održava. Dovoljno je da prozore i vrat očistite blagim, neabrazivnim sapunom i vodom ... i to je sve. Nije potrebno da ih šmirglate, farbate, lakirate i konstantno održavate. Na taj način SUNCE stolarija pored novca štedi i vaše vreme.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 111941

Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/557-157
Mapa

Tržišna marka:

  • Axis
  • Panasonic
  • Sony

service description:

TELESAFE d.o.o. preduzeće za inženjering, proizvodnju i prodaju sigurnosne opreme.Naša osnovna delatnost je elektronsko obezbeđenje objekata.
PREDUZEĆE POSEDUJE LICENCE ZA IZVOĐENJE

Protivprovalni sistemi sa centrom za monitoring – PARADOX, DSC, HONEYWELL, BOSH

Protivpožarni sistemi sa centrom za monitoring - C-TEC, GLT, ESSER, KILSEN

Video nadzor-lokalni i udaljeni – slika na mobilnom telefonu – JVC, PANASONIC, SAMSUNG

IP kamere i računarske mreže – video nadzor preko interneta – SONY, AXIS

Integresani sistemi i sistemi ožičavanja za informacione tehnologije

Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena, kontrola parkinga – CROSS POINT

Sistemi za razglas. – MONACOR

Interfonski sistemi – ELVOX, BITRON
Naša prednost su proizvodi i usluge po zahtevu kupca gde rešavamo i najzahtevnije projekte, bez obzira na standardne proizvode svetskih kompanija čiji smo konzumenti i distributeri
U tom smislu integrišemo svetska dostignuća u toj oblasti kao i sopstvena rešenja daljinskog nadzora i upravljanja iz sopstvenog centra za nadzor.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 150786

service description:

Kroz dugogodišnje uspešno poslovanje bavili smo se i dalje nastavljamo uspešno da se bavimo izradom i montažom čeličnih konstrukcija, industrijskih, poslovnih i agroindustrijskih objekata po sistemu inžinjeringa i nadogradnje objekata, izrada procesne opreme, cevovoda, silosa, rezeorvara, PVC stolarije, strukturalne fasade, oblagačko-pokrivačkih-limarskih radova, mašinskom obradom metala, instalacijama vode, struje i grejanja u industrijskim i poslovnim objektima, magistralnim vodovodima i toplotnim podstanicama, finalnom preradom drveta (građevinska stolarija i enterijeri), proizvodnjom sušara, kontejnera, čeličnih fazonskih komada, regulatora pritiska, sistema navodnjavanja "kappo kap", autoservisnom opremom, razvodnim ormanima, i bavimo se visokogradnjom.

Pouzdanost, kvalitet i garancija su potvrđeni našim angažovanjem na objektima kapitalne izgradnje: Fabrika glinice "Birač" u Zvorniku i Mostaru, Aluminijumski kombinat u Podgorici, hidroelektrane "Đerdap", "Mratinje" i "Perućac", Termoelektrane "Ugljevik", željezare u Jasenicama i Zenici, brodogradilišta u Splitu, luke "Bar" i "Misurata" u Libiji, cinkarna "Celje", "Prva iskra" u Bariču, magacina "Agro seme" u Rumi, Poslovnih zgrada u Novom Sadu i više stambenih zgrada u Zvorniku...

Uspešnost izvođenja investicionih radova dokazana je na velikom nizu industrijskih i agroindustrijskih objekata, distributivnih centara i servisnih radionica. Više godina smo prisutni na ino tržištu (Češka, Rusija, Nemačka, Libija...) gde šaljemo naše kadrove na usavršavanje i tuplasiramo naše proizvode.


PROIZVODNI PROGRAM:

* izrada i montaža čeličnih (metalnih) konstrukcija za industrijske, poslovne i agroindustrijske objekate po sistemu inženjeringa i nadogradnje objekata
* rešetkasti i poligonalni stubovi baznih stanica mobilne telefonije i dalekovoda
* procesna oprema, cevovodi, silosi, rezervoari 5-100 T, posude pod pritiskom
* građevinsko-pokrivačko-limarski radovi i mašinska obrada metala
* magistralni toplovodi i gasovodi, instalacije grejanja i podstanice
* novi proizvodi: sušare, kontejneri za stanovanje i kancelarije, čelični fazonski komadi
* sopstveni vozni park i autodizalice do 50 T

PROIZVODNI KAPACITETI:

* 5000 m2. proizvodnog prostora sa linijama za proizvodnju čelicnih konstrukcija i opreme, mašinske obrade metala, proizvodnja crne i aluminijumske bravarije i limarije
* 1500 m2. radioničkog i skladišnog prostora za proizvodnju opreme za cevovode
* 2000 m2. radioničkog prostora sa linijom za proizvodnju metalnih reprodukcionih elemenata
* 3000 m2. radioničkog prostora sa linijom.


U okviru našeg društva nalaze se 3 firme:
1. Metalno d.o.o. Novi Sad
2. Metalno a.d. Zvornik
3. Zanus a.d., Šekovići, Zvornik
Podaci firme ::::.
Pogledan: 44998
Braće Jugović 9.
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 147531

service description:

PROIZVODNI PROGRAM - GRAĐEVINARSTVO: PREMAZI ZA ZAŠTITU I DEKORACIJU DRVETA, PREMAZI ZA ANTIKOROZIVNU ZAŠTITU I DEKORACIJU METALA, UNUTRAŠNJE I FASADNE BOJE, DEKORATIVNI MALTERI I TERMO FASADE, LEPILA ZA PLOČICE, STIROPOR, DRVO I PARKET, AUTO PROGRAM; GRAFIKA: HEMIKALIJE ZA OFSET, SITO I FLEKSO ŠTAMPU, LEPILA ZA GRAFIČKU INDUSTRIJU I INDUSTRIJU PAPIRNE KONFEKCIJE, LEPILA ZA LEPLJENJE ETIKETA NA STAKLENU, METALNU, PLASTIČNU I PET AMBALAŽU, BOJE ZA FLEKSO ŠTAMPU
Podaci firme ::::.
Pogledan: 122143

service description:

Sečenje i prodaja pločastih materijala,

izrada nameštaja po meri,

okov za nameštaj.

Ostali podaci:

  • Tel.: 034/324-780, 
  • Tel.: 065/302-5251, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50769

Sremska Mitrovica, 22000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 129201

service description:

Preduzeće ELKOMS a.d. iz Beograda osnovano je 1995 godine.

U sklopu preduzeća delatnost obavljaju:

* projektni biro za izradu tehničke dokumentacije.
* operativni pogon za izvođenje elektroenergetskih, telekomunikacionih i signalnih instalacija, mašinskih instalacija, instalacija vodovoda i kanalizacije, građevinskih i građevinsko zanatskih radova.
* komercijalni sektor za zastupanje i distribuciju, opreme za klimatizaciju, proizvođača RC Group iz Italije.


Preduzeće ima 25 zaposlenih radnika, od toga 13 sa visokom i višom stručnom spremom (inženjeri elektrotehnike, mašinstva, arhitekture, građevinarstva i rudarstva), ostali sa srednjom stručnom spremom i VKV spremom.

Preduzeće održava dugogodišnju uspešnu saradnju sa više od deset spoljnih kooperanata: privatnih preduzeća i zanatskih radnji, u kojima radi više od 200 zaposlenih.

Neki od najvećih investitora u poslednjih par godina su: "Telekom Srbija", Vojska Jugoslavije, "Habitpharm", "Univerzitet Megatrend", i drugi.
| pogoci:2995
back|1|2|... | 126|127|128|... | 149|150|forw

Facebook