Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:3004
back|1|2|... | 126|127|128|... | 150|151|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 45358
Vladimira Nazora 6
Ruma, 22400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće LIMIS doo je osnovano 2002. godine u Rumi.

Usluge projektovanja, koje nudimo, predstavljaju kombinaciju Vaših ideja, želja i našeg iskustva, a u cilju postizanja idealne ravnoteže između Vaših potreba i mogućnosti.

Samo projektovanje se sastoji iz više faza, od kojih prva nije obavezna a ostale tri jesu:

* prva faza je izrada IDEJNOG REŠENJA
* druga faza je izrada SITUACIONOG PLANA
* treća faza je izrada IDEJNOG PROJEKTA
* četvrta faza je izrada GLAVNOG PROJEKTA

PRODAJA CAD SOFTVERA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 28862
Vladimira Radovanovića 2
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

ZASTUPNIK "TRELLEBORG BUILDING SYSTEMS" ŠVEDSKA SA PROIZVODNIM PROGRAMOM: HIDROIZOLACIJE OD EPDM-a GUME, DECKPROOF SISTEM IZOLACIJE MOSTOVA, MATAKI HIDROIZOLACIJE OD BITUMENA, EUROSTRIP SISTEM DIHTOVANJA VRATA I PROZORA, VARNAMO SAMOLEPIVE DIHTUNG TRAKE, DIHTUNZI ZA STOLARIJU, ANTIVIBRACIONI ELEMENTI ZA INDUSTRIJU
Podaci firme ::::.
Pogledan: 140360

service description:

G.R. Sjaj fasade vam nudi mogućnost izrade fasada od veštačkog kamena i popularne Demit fasade

Fasade od veštačkog kamena

Demit fasade

Skele za montažu liftova
Podaci firme ::::.
Pogledan: 94701

service description:

Matični deo firme se bavi projektovanjem, dizajnom enterijera,
kao i izvođenjem završno-zanatskih radova u građevinarstvu.

Podeljen je na :
1. projektantski sektor i
2. sektor operative – izvođenje radova


Arhi.pro Elektronika je ogranak koji se bavi projektovanjem i izvodenjem elektroradova na sistemima niskog i srednjeg napona (jaka struja), telekomunikacionih i signalnih sistema (slaba struja).

Ogranak je podeljen na projektantski sektor i sektor operative, i specijalizovan je za polja niskonaponskih instalacija, računarskih mreža, sistema obezbedjenja (signalizacija i dojava provale i prepada), sistema video nadzora, sistema kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, video/audio interfonskih sistema, internih TV sistema, sistema ‘Pametnih zgrada’ (Building management systems), itd.


Arhi.pro Furniture je ogranak stolarske proizvodnje
u okviru koje se projektuje i proizvodi kancelarijski nameštaj,
i elementi opremanja prostora raznih namena.

Arhi.pro Project je ogranak za projektovanje velikih objekata,
sa projektantskim timom koji sačinjavaju stručnjaci
iz oblasti arhitekture, građevine i elektrotehnike.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 27130

Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Architektura biro za projektovanje
Projektovanje, nadzor, urbanizam

-Projektovanje stambenih,

stambeno-poslovnih i poslovnih objekata

-Projektovanje izvedenih stanja objekata

-Izrada projekta za legalizaciju objekata

-Inženjering

-Nadzor

-Izgradnja objekata

-Rekonstrukcije objekata

-Adaptacije objekata
Podaci firme ::::.
Pogledan: 180508

service description:

Oprema za trafike, radnje, prodavnice, markete, butike. Opremanje trafika, radnji, prodavnica, marketa, butika i poslovnog prostora.

metalna galanterija za opremanje trgovinskih objekata
metalna galanterija za opremanje ugostiteljskih objekata
metalna galanterija za opremanje turističkih objekata
metalna galanterija za široku potrošnju
kavezna oprema za svinjogojstvo
kavezna oprema za živinarstvo
kavezna oprema za govedarstvo
metalni nameštaj
usluge površinske zaštite: nikal, dekorativni hrom, tvrdi hrom
galvansko cinkovanje i
plastifikacija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 24233
Mačvanski Belotić, Nikole Pašica
Bogatić, 15350
Srbija
Tel.: 015/ 7787-253
Fax: 015/ 7786-403
Mapa

service description:

Granex d.o.o. je ugledna, sigurna i uspešna firma koja se sa svojom poslovnošcu i kvalitetom rada ne razlikuje od vodećih evropskih firmi za proizvodnju i preradu kamena. Naša deviza je: pouzdanost u radu i kvalitet naših proizvoda i usluga svim klijentima, od pojedinačnih gradana do najvecih kompanija, mora da bude jednak onom koji imaju sigurne i uspešne svetske firme. Naši partneri iz Srbije i sveta mogu da potvrde da ovo načelo veoma poštujemo.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 64446
Karađorđeva 61
Sremski Karlovci, 21205
Srbija
Tel.: 021/462-841
Mapa

service description:

“ENTERIJER” se bavi proizvodnjom kompletnog programa drvne galanterije, fasadne i unutrašnje stolarije, stepeništa svih oblika i namena, komadnog nameštaja, kuhinja, i ekskluzivnog mozaik parketa.

Raspolažemo sa velikim lagerom kvalitetne građe, koju pažljivo selektujemo, sušimo u sopstvenim sušarama, te daljim procesom proizvodnje finalno obrađujemo.
Naši proizvodi izrađuju se najnovijim tehnologijama, ali se ne retko koristi i ručna obrada, te ostajemo dosledni svojoj tradiciji i filozofiji stvaranja prepoznatljivih proizvoda koji zadovoljavaju sofisticiran ukus naših kupaca.
Svaka faza proizvodnje pod strogom je kontrolom kvaliteta što garantuje ispravnost i trajnost. U fazi projektovanja punu pažnju posvećujemo estetici, ali i svim tehničkim detaljima te stvaramo proizvod iza koga ćemo ponosno stajati. Poštovanjem rokova, iskazujemo poštovanje prema kupcima, jer naši zadovoljni kupci – najbolja su reklama.
Asortiman proizvoda je širok, a samo Vaša i naša mašta granica su mogućeg i izvodljivog, jer naš tim stručnih i iskusnih ljudi, s
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55703
STEVANA DEČANSKOG 21/1
Lapovo (Varoš), 34220
Srbija
Tel.: 034/851 614
Mapa

service description:

IZRADA GIPSANIH ELEMENATA ZA ENTERIJERE; GLET MASA, LEPAK ZA GIPS, GRAĐEVINSKI LEPAK, MAŠINSKI MALTER, POLUDISPERZIJA, DISPERZIJA, PODLOGA; AKRILNE I EKOLOŠKE BOJE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 100888
Miloja Pavlovića 11.
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Aqua Art Project je preduzeće osnovano 1992.godine, sa sedištem u Beogradu. Pruža usluge arhitektonskog i urbanističkog projektovanja, inženjeringa i izvođenja radova u građevinarstvu.

Tokom proteklih godina projektovali smo više objekata različitih namena, od stambenih i poslovnih objekata, rezidencijalnih vila do proizvodnih hala. Projekti za objekte izgrađene bez građevinske dozvole i projekti enterijera realizovani u potpunosti su takodje deo naših ostvarenih poslovnih angažmana.

Izvođački radovi i nadzor izgradnje objekata obuhvataju adaptacije, dogradnje i rekonstrukcije, koje su vršene u proteklom periodu a i danas. U projektnom birou Aqua Art Project - a zaposlena su pet diplomirana inženjera arhitekture, diplomirani prostorni planer, diplomirani pravnik i ekonomista kao i ostali stručni kooperanti. Našm radom možemo dokazati kvalitet i pouzdanost na svim nivoima saradnje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 147003
Đorđa Radujkova 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

MARKETING-PROJEKTOVANJE-PROIZVODNJA-PROMET
FABRIKA STOČNE HRANE, MEŠALICE - MIKSERI, SILOSI, PUŽNI TRANSPORTERI, ELEVATORI, SUŠARE ZA ZRNO, MLINOVI, ČEKIČARI, MAŠINE ZA DORADU SEMENA

SILOSI

Silosi su danas najsavremeniji objekti za skladištenje zrna. Silosi su kružnog preseka izrađeni od pocinkovanog čeličnog valovitog lima. Silos se montira na betonsku podlogu. Sa podlogom je spojen preko nosećih stubova temeljnim vijcima. Silosi se pune preko vertikalnog kofičastog elevatora. Trokraka preklopka omogućava da se zrno iz elevatora gravitacionim cevima usmerava u silos po izboru ili u drumsko prevozno sredstvo. Silosi sa ravnim dnom prazne se pužnim transporterima. Silosi sa metalnim konusom prazne se slobodnim padom pomoću gravitacionih cevi u stopu elevatora, a zatim u drumsko vozilo.

LANČASTI TRANSPORTER

Lančasti uređaj je uređaj stacionirane izvedbe namenjen za mehanizovan, horizontalan ili transport pod manjim uglovima zrnastog materijala. Najčešća primena je za potrebe punjenje i pražnjenja silosa, a takav vid transporta se koristi na oko 40% ukupnog broja silosa. Transport materijala ovim uređajem najčešće se obavlja u okviru linije mašina i uređaja na daljine do 50m , a samo u retkim slučajevima se koristi kao samostalan uređaj.

* Koristi se za horizontalni transport zrnastih i mlevenih materijala u poljoprivredi. Učinak je 30, 50 i 100 tona/čas. Pogon motoreduktorom (1-7 kW)
*
1. usipni koš
2. poklopac
3. transportni lanac
4. pogon motoreduktor
5. izlaz materijala


TRAKASTI TRANSPORTER

Trakaste transportere primenjuju za horizontalni transport semena ili pod uglom od 20 stepeni. Nalazi veliku primenu u semenskim pogonima jer neostećuje seme.

SPIRALNI (PUŽNI) TRANSPORTERI

Pužni transporteri koristi se za manje transportne dužine za horizontalni i kosi a redje za vertkalni trnsport zrnastog ili praškastog materijala. Horizontalni pužni transporter se satoji od metalnog korita, koji ima po sredini osovinu na kojoj su smešteni elementi za transport zrna "spirala" ili pužnica po čemu je dobio ime.Zrno leži u koritu a spirala transportuje (gura) zrno po dnu korita. Prilikom takvog transporta dolazi do trenja zrna koji se transportuje i korita. Zatim trenje zrna i spirale koji je na srednjoj osvini i okreće se u pravcu transporta zrna. Razmak izmedju spirale i korita može da dovede do lomljenja zrna.
Pužni transporter je jedan od jeftinijih uredjaja za transport zrna ili praškastih materijala. Pouzdan je kao izuzimač iz silosa i dozator za šaržne vage. U zavisnosti od konstrukcije spirale može da služi kao mešač. Prilikom transporta materijal se meša. Zbog ovih osobina pužni transporter je u vrhu potro&scraon;nje energije po toni transportovanog zrna.
Pužni transporter treba koristiti za kraće transportne dužine do 10m. Moderni pužni transporteri izradjuju se sa velikim brojem obrtaja , što mu povećava kapacitet ali srazmerno tome i potrošnju enegiju, kao i lom zrna. U smenskim doradnim centrima se pužni transporter najmanje koristi. Jeftin je i efikasan za transport materijala (zrna) na male razdaljine. Transport zrna do mlinova za mlevanje. Transport praškasti komponenti (prekrupe, sojinog griza, i sl.). U zavisnosti od kapaciteta prečnik korito pužnog transportera izradjujemo od D= 120mm do 500mm. Kapacitet se kreće do 80t/h suvog zrna merkantilne pšenice.

ELEVATORI

Elevatori se koriste za vertikalni transport zrna u silosima.
Delovi elevatora su :

* glava elevatora, na kojoj je montiran pogon i iz koje izlazi transportovani materijal
* stopa elevatora u koju ulazi materijal za transport cevi kroz koje prolazi trak sa koficama
* noseća traka sa koficama.


Zrno se u elevator uvodi kroz otvor na stopi koja može da bude postvljena sa prednje ili zadnje strane elevatora. Kofice zahvataju zrnoinose ga naviše. Zbog centrifugalne sile koja deluje na krivini doboša zrno izleće iz kofice i kreće se po trajektoriji koja predstavlja rezultantu obima brzine doboša i ubrzanja zemljine te#382;e. Obimnu brzinu doboša i profil glave treba tako odabrati da svako zrno padne u izlazni otvor na glavi elevatora.
Ovo je najkvalitetniji vid transporta jer materijal koji se transportuje stoji u kofici a kofica se kreće. Tu je smanjen lom na minimum. Najmanja je potrošnja energije po toni transportovanog zrna. Kapaciteti koje izrađujemo kreće se od 10t/h suvog zrna merkantilne pšenice do 100t/h. Preklopke i cevovodi za transport zrna. Cevovodi se koriste za gravitacioni transport zrna.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 7052
Maksima Gorkog 8.
Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Građevinska firma, građevinske usluge..
Podaci firme ::::.
Pogledan: 16125
Sinđelićeva 11.
Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 27505
Slovačka 7.
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 23730
Zahumska 26.
Beograd - Zvezdara, 11050
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GEOKRULJ d.o.o. je privatno preduzeće čija je osnovna delatnost pružanje usluga iz oblasti geodezije i građevine.
Licenca za rad je izdata rešenjem 03 broj 952-03-229/03
GEOKRULJ d.o.o u zakupu drži poslovni prostor površine 88m2 u zgradi Centroprojekta, Zahumska 26.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 95301
Konjevići 283/2
Čačak , 32100
Srbija
Tel.: 032/352-527
Fax: 032/459-290
Mapa

service description:

Inox ili prohrom je materijal budućnosti zbog svog atraktivnog izgleda, dugovečnosti, čvrstoće površine i lakog održavanja, pa zbog toga nalazi sve širu primenu. Postao je obavezan u prehrambenoj industriji kao apsolutno ekološki materijal koji nema štetna dejstva za čoveka i okolinu, a savremenu arhitekturu gotovo ne možemo zamisliti bez primene inoxa.

Ovakav gotovo savršen materijal mora biti ispraćen adekvatno kvalitetnom obradom i onda granice za njegovu primenu ne postoje - sve je moguće enterijeri i eksterijeri (stanova, kuća, vikendica, stambenih zgrada, poslovnih prostora hotela, restorana, javnih objekata, butika, prodavnica....)Počeli smo kao porodično preduzeće koje se bavi obradom metala duži niz godina, a od 2001. god. i obradom inox-a. Kako je rast potreba za inox proizvodima bio evidentan to se odrazilo i na promenu u nazivu naše firme pa od 2006.menjamo ime u NBS METAL - INOX sa sedištem u Čačku- Konjevići. Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda uočljivo je širenje tržišta i sve veći broj kupaca. Tako da danas naše proizvode možete sresti i van granica Srbije u mnogim zemljama EU, Crnoj Gori, Bosni i Hrcegovini…

Osnovna delatnost je izrada konstrukcija, kapija, ograda, gelendera za balkone, terase, stepeništa , rukohvata za vrata, kako u privatnim tako i u javnim objektima. Po narudžbini radimo i neke delove opreme za hotele, restorane, pekare, kioske brze hrane, i sve ono sto možete zamisliti od inoxa ili nekog drugog metala. Posebno smo ponosni delom pogona koji se bavi izradom nameštaja, opremom za butike (za mnoge poznate robne marke),a cilj koji imamo pred sobom je još veća afirmacija i širenje na tržištu upravo iz ovog segmenta naše delatnosti. Kažu da dobitnu kobinaciju ne treba menjati tako da mi i dalje nudimo samo naše iskustvo, kvalitet, dugogodišnju garanciju i povoljne cene.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 101725
Gutenbergova 14
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018 20-12-01
Fax: 018 20-12-00
Mapa

service description:

Registrovana osnovna delatnost je projektovanje i proizvodnja elektro-mašinske procesne opreme i rezervnih delova. EM DIP se bavi i remontom razne industrijske opreme i u slučaju potrebe i izvođenjem radova.
Posedujemo dugogodišnje iskustvo, sposoban i stručni kadar kao i savremene proizvodne mašine i opremu. Osposobljeni smo za najsavremeniju proizvodnju veoma kvalitetne opreme i delova za sledeće industrijske grane: mašinska, automobilska, rudarska, građevinska i hemijska.


Usluge

* Sečenje
* Brušenje
* Zavarivanje
* Savijanje / kružno savijanje
* Obrada čeličnom sačmom
* Farbanje
* Mašinska obrada
* Rezanje plazmom
* Obrada laserom

vaše slike:

ekološki kamini na tečno gorivo
Podaci firme ::::.
Pogledan: 42166

Užice , 31000
Srbija
Tel.: 031/563-041
Fax: 031 510 245
Mapa

service description:

#
Prodajni program

* Dekorativni stiropori
* Građevinske folije
* Hidro izolacije
* Krovne pokrivke i krovni prozori
* Mašinski malteri
* Podovi
* Sistemi suve gradnje
* Termo izolacije
* Zvučne izolacije

Podaci firme ::::.
Pogledan: 59438
POLJSKI PUT 24
Nova Pazova, 22330
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja aluminijumskih konstruktivnih sistema i PVC stolarije. Za 10 godina postojanja preduzeće je uglavnom plasiralo svoje proizvode na domaće a malim delom i na inostrano tržište. U poslednjih 5 godina preduzeće je zabeležilo značajan rast na tržištu a težnja vodećih ljudi preduzeća jeste i dalje usavršavanje, modernizacija, podizanje kvaliteta proizvodana još veći nivo a samim tim zadovoljenje potrebe kupaca i proboj na nova tržišta.

Osnovne aktivnosti preduzeća su proizvodnja:

* Aluminijumske i pvc stolarije;
* Izloga i portala;
* Aluminijumskih kliznih i harmonika elemenata;
* Aluminijumskih krovnih konstrukcija;
* Fasada od alubonda;
* Aluminijumskih fasada (strukturalne i polustrukturalne);
* Aluminijumskih ograda;
* Termo-izolovanog stakla;
* Čelične konstrukcije.
| pogoci:3004
back|1|2|... | 126|127|128|... | 150|151|forw

Facebook