Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:2998
back|1|2|... | 98|99|100|... | 149|150|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 161810

service description:

*Učinimo nešto da nam boravak u prostorijama bude prijatan, zdrav i okrepljujući.

*Učinimo nešto da nam okruženje bude prijatno, zdravo i okrepljujuće.

*Pomozimo metalnim površinama da što duže očuvaju svoju upotrebnu vrednost i da dobiju tešku bitku u borbi protiv korozije.

*Istaknimo lepotu i toplinu prirodnog drveta, starim drvenim predmetima vratimo sjaj, a novim površinama dodajmo osobine koje će ih učiniti još lepšim i trajnijim.

Mi u Pomoravlju svoj doprinos ovim težnjama dajemo kroz proizvodni program boja i lakova i to po receptu za dobru boju.

-Proizvodni program Pomoravlja obuhvata boje, lakove, lepkove i mase za zaštitu i dekoraciju površina od metala, drveta, unutrašnjih i spoljašnih zidnih površina, betona i proizvode specijalne namene. Široka paleta proizvoda kreće se od jednostavnih po sistemu »uradi sam« do najsloženijih sistema koji pružaju zaštitu u ekstremnim uslovima eksploatacije.

-Naši brendovi : Pomoluks, Pomofix, Pomodur, Akvakolor, Pomokol, Dekorpom i dr. predstavljaju sinonim za kvalitet i pouzdanost.

Zadovoljstvo nam je kada vidimo da je dobar deo naše stvarnosti ulepšan našim proizvodima. Stare fasade koje su poprimile novi sjaj, obnovljeni mostovi, lokomotive i vagoni, metalne konstrukcije počev od sportskih i tržnih centara u našoj zemlji, pa sve do udaljenih luka na severu Rusije, rudnici u Burmi, cementare, brodovi, dalekovodi koji dugi niz godina odolevaju ekstremnim vremenskim uticajima – samo su deo onog što smo učinili da produžimo životni vek materijala i ulepšamo stvarnost.

-Brzina, sigurnost, pouzdanost, kvalitet – naš je osnovni moto u radu.

Posetite nas i uverite se u istinitost ovih tvrdnji.
Čekamo Vas jer i postojimo zbog Vas.
... Po receptu za dobru boju...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 155450

service description:

Dobrodošli

Dobrodošli na internet prezentaciju našeg preduzeća. Mi smo osnovani 1995. godine kao preduzeće za inženjering, konsalting i projektovanje. Naši prvi koraci bili su trgovina na veliko elektromaterijalom, da bi se vremenom sve više preorjentisali na polje klimatizacije, gde smo počeli vrlo intezivno da se bavimo poslovima izvođenja i prodaje klima uređaja. Na sledećim stranam možete se upoznati sa širokim spektrom klima uređaja kao i velikim izborom raznovrsnog izolacionog materijala.
Naši kupci nam veruju, naš tim zna, a vi, PROVERITE NAS!

Klima uređaji i izolacioni materijal

Krajem devedesetih uspostavili smo kontakt sa jednom od vodećih firmi u svetu klima uređaja- LG Electronics, saradnja koja traje do današnjih dana. Sa ponosom Vam predstavljamo LG klima uređaje i prateću opremu, kao i referenc listu naših korisnika.

Takođe, postigli smo i uspešnu saradnju sa italijanskim partnerom L’Isolante K-Flex u domenu poliuretanskih izolacija za ventilaciju, termiku i hlađenje, te na našem lageru uvek možete naći i svu paletu izolacionog materijala. Kontakt Adresa

Nikole Spasića 3 / I
11000 Beograd
Republika Srbija


Telefoni

+381 11 2187-120
+381 11 328-3236

E-mail:

office@termotehna-mr.rs

vaše slike:

 klimatizacija
Podaci firme ::::.
Pogledan: 197474

service description:

„BEOZAN“ je samostalna zanatska radnja koja je nastala 1998 godine u cilju obavljanja građevinskih delatnosti sve do 2001 godine kada je „BEOZAN“ započeo delatnost izrade i ugradnje aluminijumske stolarije, a zatim 2004 godine izradu i ugradnju PVC stolarije.

- Na Dorćolu se nalazi proizvodnja aluminijumske stolarije, kancelarija (izložbeni prostor) i magacin

- U Barajevu se nalazi proizvodnja PVC stolarije, kancelarija (izložbeni prostor) i magacini.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 13560

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

"ABL System" d.o.o. Beograd je specijalizovano preduzece za ugradnju trajno-elastičnih dilatacija tip Thormajoint, koji je razvio svetski priznati ekspert, firma Prismo iz Engleske.

Od 2004 godine posedujemo licencu za izvođenje Thormajoint dilatacija.

Pored toga, izvodimo i ostale radove koji su vezani za mostove.

Vršimo sledeće usluge:

- Asfatna dilatacija - tip Thormajoint
- Karakteristike i pogodnosti
- Tehnologija izvođenja
- Zamena i ugradnja neoprenskih ležišta
- Izrada i montaža ograde
- Sanacija betonske konstrukcije – inijektiranje
- Ugradnja hidroizolacije
- Sanacija uličnih šahtova na bazi Thormajoint mase BJ
200
- Ostali Prismo proizvodi

Podaci firme ::::.
Pogledan: 85359

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema
Podaci firme ::::.
Pogledan: 106338
Filipa Filipovića 54
Loznica , 15300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Gradnja, oblaganje, oprema za ulicu, baštu, pokrivanje.Expromont se bavi proizvodnjom i ugradnjom behaton elemenata, granitnih i mermernih ploča kao i ukrasne betonske galanterije namenjene uredjenju eksterijera i enterijera vaših objekata svih tipova. Nasa firma je jedan od uvoznika granita i mermera koji nase tržište uspešno povezuje sa tržištem industrijski visoko razvijenim zemljama kao što su Kina, Indija, Italija, Brazil itd... Ono sto predstavlja nasu firmu u očima klijenata je svakako visok kvalitet usluga, povoljne cene i naglašena kreativnost u estetskom osmišljavanju projekata kojim se bavimo.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 246225

service description:

SZR “DUMIL” sa sedištem u Beogradu, u toku višegodišnjeg rada stiče iskustvo koje se sastoji od unapređenja, istraživanja i permanentnog razvoja, što omogućava ponudu proizvoda i usluga koji su na visokom tehničkom nivou. Najbolja potvrda za sve to su uspešno poslovanje i saradnja sa mnogim firmama, organizacijama, kao i fizičkim licima.


Osnovna delatnost firme „DUMIL“ je izrada i ugradnja:


roletni
komarnika
venecijanera
trakastih zavesa
plise zavesa
panelnih zavesa
rimskih - paketo zavesa
rolo zavesa
rolo vrata
harmo vrata
tendi
Sve proizvode koje izrađujemo po Vašim merama nudimo sa montažom i servisom u Vašem domu i/ili poslovnmom prostoru.
Za izradu koristimo kvalitetne i moderne materijale u zaštiti od sunčeve svetlosti. Kvalitet materijala omogućava dug vek trajanja svih naših proizvoda. Naše ekipe na terenu imaju dovoljno znanja i iskustva, da vam predlože i da vas posavetuju u izboru proizvoda, prilikom urđjenja vašeg doma i/ili poslovnog prostora.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 24966

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Tehnička keramika za potrebe industrije.

Aluminijum oksidna gusto sinterovana keramika.

Izuzetno otporna na: habanje, visoku temperaturu, kiseline.

Proizvodnja: Dizna za peskarenje.

Usnici za potrebe ciglana.

Zaštita površi od habanja abrazivnih materijala.

Pločice - antibalistička zaštita (panciri).

Posude za žarenje na visokim temperaturama.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 208128

service description:OAZA PROJEKT
IZRADA FONTANA, SISTEMA ZA ZALIVANJE TRAVNJAKA, UREĐENJE ZELENIH POVRŠINA
Fontane
Unutrasnje
Spoljasnje (baštenske)
Oprema za baštenske fontane
Pumpe
Prskalice
Filteri
Folije
Rasveta
Javne fontane
OASE oprema za gradske fontane
Prskalice
Pumpe
Rasveta
Prečistači i filteri
Elektro oprema
. Zalivni sistemi
Ozelenjavanje
Raster travnjaci
Detalji u vrtu
Vodenice
Bunari
Od osnivanja 1996 izrada fontana nam je bila primarna delatnost, tako da smo u proteklim godinama izgradili veliki broj fontana na koje smo ponosni kao i njihovi vlasnici, jedan manji broj smo prikazali u ovoj internet prezentaciji. Poručite naš opširniji elektronski katalog fontana.

Posebno želimo da napomenemo da prilikom izvođenja fontana koristimo opremu lidera u ovoj oblasti nemačke firme OaseOase opremu možete poručiti kod nas, takođe možemo Vam pomoći prilikom izbora iste, kao i prezentovati rad opreme. Pogledajte i prikaz rada određenih komponenti iz Oase asortimana
Podaci firme ::::.
Pogledan: 67117
Zemunska bb
Ugrinovci, 11277
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Koal Mont d.o.o. je mlada firma, osnovana 2009. godine u Beogradu.

Osnovne delatnosti:
- Aluminijumska stolarija (vrata, prozori, gelenderi, ograde,
komarnici, roletne)
- Klima uređaji (ugradnja, servisiranje, popravke)
- Elektro-instalacije (ugradnja novih, zamena starih)


Podaci firme ::::.
Pogledan: 7987
Partizanska 205.
Ugrinovci, 11277
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Pipelife International
PIPELIFE je jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji sistema plastičnih cevi.
PIPELIFE grupa je nastala 1989. godine. Osnivači i vlasnici su internacionalne kompanije Wienerberger i Solvay (joint-venture).

Poslovne aktivnosti PIPELIFE grupe su usmerene na razvoj, proizvodnju i distribuciju plastičnih cevnih sistema. Naš položaj na tržištu nam omogućava da naše partnere snadbevamo odličnim proizvodima i uslugama, koji su rezultat stalnog unapređenja i inovacija.

PIPELIFE grupa se sastoji od preko 30 kompanija, koje su locirane uglavnom u Evropi ali i u SAD-u i Kini. PIPELIFE grupa je 2007. godine zapošljavala preko 2850 ljudi, sa prometom koji je bio veći od 875 miliona EUR.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 32772

Zrenjanin, 23100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Delatnost:
- Izvođenje građevinskih radova - nisko gradnja;
- Ručni i mađinski iskop zemljišta;
- Odvoz zemlje i šuta sopstvenim prevozom;
- Mašinsko podbušivanje ispod puteva i pruga;
- Sečenje betona najsavremenijim hidrauličnim mašinama;
- Razbijanje betona hidrauličnim mašinama;
- Bušenje rupa u betonu Ø50-200 mm hidrauličnom mašinom;
- Bušenje rupa u zemlji - svrdlom prečnika 400 mm sa
dubinom do 2 m;
- Betoniranje temelja, staza, parkinga,.....;
- Izrada šahtova.
- Štemanje betona velikim bagerskim čekićem od 400 kg
Podaci firme ::::.
Pogledan: 19956

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 181990

service description:

Vila Dobrodolac

Nalazi se u Brzeću na 1.100 m/nv. Pogodan za porodičan odmor sa dobrom domaćom kuhinjom. Udaljen je 250 m od polazne stanice žičare "Bela reka I" i 500 m od hotela "Junior".
Prvi u Srbiji nudimo all inclusive Aranžmane. Kapacitet kuće je 40 Ležajeva. Sve sobe imaju Francuske ležajeve + jedan ili dva pomoćna ležaja. Tv i Telefon usvakoj sobi. Za goste koji žele da nauče da skijaju nudimo Besplatnu Ski - opremu.

-KOPAONIK 7 POLUPANSIONA SAMO 99 EURA.
-VILA DOBRODOLAC JE UDALJENA 5 MIN PEŠAČENJA OD ŽIČARE BELA REKA.
-UDOBAN SMEŠTAJ.
-KUPATILO I TV U SOBI.
-DOMAĆA KUHINJA.
-ZA SOBE SA ĐAKUZI KADAMA DOPLATA 50 EURA ZA 7 DANA.

S poštovanjem.
Nenad Dobrodolac

vaše slike:

Ekskluzivni smeštaj Kopaonik
Kuća za odmor
Putovanja
Skijanje Kopaonik
skijanje Srbija
smeštaj
Smeštaj na Kopaoniku
SPA centar
SPA hidromasažni bazeni
spa vikend
Sportski turizam
Turizam
Turizam Kopaonik
Turizam Srbija
Ugostiteljstvo i turizam
Vila
Wellness i SPA centri
Wellness SPA centri
žičara
Zimovanje
zimovanje bela reka
zimovanje kopaonik
Podaci firme ::::.
Pogledan: 9211
Vele Nigrinove 16/2
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 219486

service description:

Osnovana 20.3.2006. u Beogradu. Stolaraska radnja "VUČKO Company" se već duži niz godina bavi proizvodnjom kancelariskog nameštaja kao i ostalog komadnog nameštaja na veliko.

Od 2009 usled velike tražnje rešili smo da proizvodnju proširimo i obhvatimo i maloprodaju.

Proizvodnja "VUČKO Company" sastoji se iz :

* mašinskog pogona za grubu obradu drveta kao sto su: mašine za rezanje, dihtovanje, abrihtovanje stonih i nadstonih glodalica, mašina za polukružno sečenje i obradu.
* mašinsko pogona za finu obradu drveta kao stu su: mašine za šlajfovanje (polukružna šlajferice) tračna šlajferica, mašine za fino rezbarenje obaranje ivica i obrada istih.
* mašinskog pogona za rezanje i kantovanje pločastih materijala kao sto su: veritkalni formatiža, horizontalnog formatizera i kanterica
* mašinski pogon za presovanje elementata kao i mašine za vakumiranje 3D folije

Pored izrade nameštaja i davanja zanatskih usluga kao novinu ubacili smo i prodaju repro materijala kao sto su:

* pločaste materijale
* okov za stolariju
* kant trake (abs, pvc, melaminske)
* 3D folije
* aluminiumske profile za frontove
* šine i mehanizme za klizne i američke plakare

Izrada:

* kancelarijskog, kuhinjskog, stilskog kao i ostalog komadnog nameštaja po želji i meri od pločastog materijala i masiva
* prozora i vrata spoljnih kao i unutrašnjih vrata (obloženih 3D folijom)
* nastrešnica, baštenskih kućica sa lakim ili teškim pokrivačima

Usluge:

* rezanja i kantovanja polocastih materijala
* lepljenje 3D folije u vakum presi
* rezanja, grube i fine obrade masiva
* lepljenja i spajanja materijala u hladnoj presi

Prodaja:

* pločastog materijala
* kant traka, pvc traka, melaminskih traka, 3D folija
* okova, šrafova, šina za klizna vrata i ostale prateće opreme za stolariju
* aluminijumskih frontova za plakare i kuhinje

Podaci firme ::::.
Pogledan: 137808

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stovarište građevinskog materijala
Podaci firme ::::.
Pogledan: 43644

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Register for event je (e)servis za registraciju događaja i prijavu učesnika za događaje. Servis Vam omogućava da na brz i efikasan način organizujete:

* poslovne sastanke sa partnerima
* poslovne prezentacije i promocije Vaše usluge ili proizvoda
* konferencije, kongrese, tribine... sa velikim brojem učesnika
* seminare, predavanja

Pozivanje i koordinacija prijava učesnika za događaje je možda jedan od najzahtevnijih koraka pri organizaciji događaja. Uz pomoć (e)servisa "Register for Event" na brz i jednostavan način učesnici mogu online da se prijave za događaj.

Registracija je BESPLATNA za sve posetioce sajta. Prijave se vrše pomoću online upitnika a prate u okviru statistike prijava. Na taj način će ostati više vremena da se pripremi realizacija događaja. Na stranici najava događaja se nalaze informacije o predstojećim događajima i link za online prijavu. Usluga online prijavljivanja za događaje je besplatna. Kompletna ponuda je predstavljena na strani paketi.

Za dobijanje obaveštenja o predstojećim događajima možete da se prijavite na mailing listu.

Želite da organizujete seminar, promociju, proslavu... a niste u prilici da obezbedite svu neophodnu opremu i pripremite sve detalje? Rent for Event Tim će Vam u potpunosti pružiti i tehničku i organizacionu podršku. Pod motom: "Sve na jednom mestu" obezbeđujemo za Vas sve što je neophodno da biste organizovali poslovne događaje i obezbedili da se svi učesnici dobro i ugodno osećaju.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 20388

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Zastakljeni zidovi, fasade - aluminijumski okviri
Proizvodnja i prodaja aluminijumskih profila za zastakljivanje fasada

STAKLO, ZASTAKLJIVANJE
Materijali za zastakljivanje - polikarbonat
Polikarbonatske komoraste ploče LEXAN
VRATA
Vrata aluminijumska - unutrašnja
Vrata aluminijumska - ulazna
PROZORI
Profili za prozore - aluminijum
Prozori aluminijumski
OKOV ZA VRATA I PROZORE
| pogoci:2998
back|1|2|... | 98|99|100|... | 149|150|forw

Facebook