Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:3099
back|1|2|... | 98|99|100|... | 154|155|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 24504

Čačak , 32000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA: LAJSNE ZA SLIKARSTVO, BLIND RAMOVI I SLIKARSKA PLATNA, SLIKARSKI STALCI-ŠTAFELAJI, LAJSNE ZA GRAĐEVINARSTVO I LAMINATNE PODOVE, FRONTOVI ZA NAMEŠTAJ, MAŠINE ZA OBRADU DRVETA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 185915

service description:

Firma "EURODRVO" se bavi proizvodnjom građevinske stolarije

-Ulazna vrata
-Sobna vrata
-Prozori

Ulazna vrata radimo od masiva bilo kakvog izgleda i dimenzija.

Sobna vrata craft master furnirisana sa drvenim štokom sa mdf štokom, puna ili staklena, farbana ili natur.

Prozore radimo isključivo od lamelirane (višeslojne) građe.

Koristimo elzettov mehanizam.

Stavljamo aluminumske okapnice.

Stakleni deo 4+16+4 imamo mogućnost napuniti argonom.

Po potrebi farbamo, sa poliuretanskom farbom ili siladekorom.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 233374

service description:

"CUBING" doo osnovano je 2006 godine i pruža usluge iz oblasti građevinarstva.
Specijalizovano je za realizaciju projekata multifamilijarnih objekata, poslovno stambenih kao i za rehabilitaciju i adaptaciju postojećih objekata. Posedujemo stručnost i veštinu u rešavanju zahteva potrebnih za kvalitetno i konkretno nastupanje na tržištu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 128032

service description:

- Gradnja stanova, kuća i poslovnih objekata po sistemu ključ u ruke
- Nisko gradnja i visoko gradnja
- Zemljani radovi
- Armiračko-tesarski radovi
- Zidarski radovi (zidanje, malterisanje, izrada cementne košuljice)
- Molersko-farbarsko-fasaderski radovi
- Podopologački radovi ( keramika, parket, vinflex, brodski podovi, laminat itd)
- Izvođenje gipsarskih radova (amstrong plafoni, hanter daglas, klasična gipsana ploča)
- Izrada i postavka PVC, Alu i drvene stolarije
- Kompletno betoniranje, benatoniranje i uređenje dvorišnih i parking prostora
- Izvođenje elektro-instalaterskih radova
- Izvođenje vodo-instalaterskih radova
- Izvođenje gasnih i toplotnih instalacija
- Izvođenje dekorativnih betona u boji po želji investitora
- Trgovina na veliko i malo
- Prodaja svih vrsta građevinskog materijala
Podaci firme ::::.
Pogledan: 30816
Bogdana Kapelana bb
Guča, 32230
Srbija
Tel.: 065 252 5125
Fax: 032 855 916
Mapa

service description:

Izrada gradjevinskih drvenih lajsni, garnisli.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 40064

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRGOVINA GRAĐEVINSKIM MATERIJALOM, KNAUF PLOČE, IZOLACIONI MATERIJAL URSA, POKRIVKA, USLUGE PREVOZA 05-30 TONA, LAMINATNI PODOVI, ZIDNE PANELNE OBLOGE KOSCHE, NINERBERGER, POROTHERM, OPEKARIJA, CREP I KROVNA OPREMA, BRAMAC
Podaci firme ::::.
Pogledan: 12618

Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Preduzeće "Prodanović d.o.o" iz Šapca, firma za proizvodnju građevinarske limarije i krovnih pokrivača, osnovana 2002. godine, zauzima lidersku poziciju u ovoj grani industrije u regionu Zapadne Srbije.

Proizvodimo pocinkovane i PVC parapetne, fasadne i profilisane krovne limove, profilisane limove sa DRIPSTOP filcom aluminijumske lamperije, poluokrugle i četvrtaste pocinkovane i PVC oluke, kao i metalnu galanteriju za građevinsku limariju. Nalazimo se u Šapcu, u ulici Đure Pucara 124.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 30213

Kikinda, 23300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

VRATA
Vrata aluminijumska
Vrata od PVC-a

PROZORI
Prozori aluminijumski
Prozori PVC
Podaci firme ::::.
Pogledan: 31649
Janka Veselinovića 1
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • Bosch

service description:

* MALOPRODAJA i VELEPRODAJA REZERVNIH DELOVA ZA BOSH SISTEME
* ELEMENTI PUMPE VISOKOG PRITISKA
* POVRATNI VENTILI
* ULOŠCI DIZNE ZA SVE TIPOVE VOZILA i MOTORA
* ZAPTIVNI MATERIJALI i REZERVNI DELOVI ZA SVE TIPOVE PUMPI* Preduzeće Banatski soko je osnovano 2000. Godine kao preduzeće za maloprodaju i veleprodaju rezervnih delova za BOSCH sisteme.* Naša deletnost je prodaja rezervnih delova za sve tipove Bosch pumpi i drugih vrsta dizel pumpi, elemenata, povratnih ventila i uložaka dizni za sve tipove vozila i motora.* Sarađujemo sa vodećim dobavljačima ove opreme širom Evrope. Banatski Soko se svake godine pojavljuje na sajmu Autoshow u Beogradu i na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.* Sedište, komercijala i magacin firme Banatski Soko se nalaze u Novom Sadu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 21912
Podravska 23.
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

O NAMA
Dacijar Company je mlada firma u oblasti istraživanja obnovljivih vidova energije. Naši osnovni ciljevi su usavršavanje VIGL turbine, kao i pronalaženje novih tehničkih rešenja za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije u saradnji sa gospodinom Radosavom Popovićem.
VIGL turbina - vertikalni vetro-generator sa izmenljivom geometrijom lopatica – je patent zaštićen u Zavodu za intelektulanu svojinu Republike Srbije i Svetskoj organizaciji za intelektualnu svojinu (World Intellectual Property Organization).
Inovator VIGL turbine je Radosav Popović Pone (1953) iz sela Lugavčine kod Smedereva.

OBNOVLJIVA ENERGIJA
Sam naziv obnovljiva energija, potiče od činjenice da se energija troši u iznosu koji ne premašuje brzinu kojom se stvara u prirodi. Većina izvora obnovljive energije imaju beskonačne zalihe. Oni su isto tako veoma sigurni za životnu sredinu, što znači da možemo da izbegnemo određena razaranja, koji ostali izvori energije stvaraju. Kako naše društvo raste i napreduje, sve više zavisimo od izvora koje imamo. Koji su obnovljivi izvori energije koje možemo koristiti? Postoji nekoliko njih koji su vam već poznati.

TIPOVI OBNOVLJIVE ENERGIJE
Vetar je uobičajeni vid obnovljive energije.Vazduh oko nas se uvek kreće, mada se brzina vetra menja. Na široko otvorenim prostorima ne postoji ništa što bi zaustavilo vetar ili ga usporilo.To su prostori gde se vetar u najvećoj meri može pretvoriti u energiju upotrebom vetrogeneratora.
Solarna energija je veoma uspešan vid obnovljive energije. Postavljanjem sistema za solarnu energiju na krovove stambenih i poslovnih objekata možemo dobiti besplatnu energiju.
Hidroenergija je upotreba vode za stvaranje energije. Postoje mnogi veliki vodeni tokovi na svetu na kojima je ovaj proces u upotrebi.
Biomasa podrazumeva upotrebu različitih tipova otpadnih materija kao izvora energije.
Geotermalna energija je kompleksniji vid obnovljive energije. Ovaj proces podrazumeva korišćenje pare iz dubine zemlje kao izvor toplote i za proizvodnju električne energije u paro generatorima.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 34766
Nikolaja Gogolja 42
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/7870-272
Fax: 011/3774-134
Mapa

service description:

SPAJANJE FURNIRA PO NALOGU KUPCA, PRODAJA PRIRODNIH FURNIRA OD PLEMENITIH VRSTA DRVETA, PRODAJA OPLEMENJENIH PLOČA PRIRODNIM FURNIRIMA, PRODAJA SIROVIH PLOČA MEDIJAPANA

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 73119

Horgoš, 24410
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Kamenorezac
Podaci firme ::::.
Pogledan: 52927
Donja Vrežina . Knjaževačka bb
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/570-905
Fax: 018/570-906
Mapa

service description:

Arhibet nudi kompletno rešenje projektovanja, proizvodnje i ugradnje betonskih ploča. Naša želja je da odgovorimo svim vašim zahtevima i da zajedno stignemo do krajnjeg cilja, a to je obostrano zadovoljstvo
Podaci firme ::::.
Pogledan: 16383

Kruševac , 37000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće "B.O.S. Kompani" osnovano je 1997. godine. Trenutno ima 34 stalno zaposlenih radnika, pretežno mašinske struke. Delatnost preduzeća je hladno oblikovanje profila, tj. sečenje i savijanje limova i cevi prema dimenzijama po narudžbinama kupca.

Takođe, preduzeće poseduje veleprodaju i maloprodaju svih profila i kvaliteta limova, cevi, čelika, punih materijala, pocinkovanog lima.

Zbog sve većeg zahteva i interesovanja kupaca, preduzeće nabavlja nove mašine sa sve većim mogućnostima, ulaže u nove kapacitete i uspešno širi tržište.

Jedan od segmenata koji pokazuje rast firme jeste i pogon za proizvodnju i distribuciju građevinske limarije na lokaciji Jasički put BB.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 76310

service description:

BNK PRODUCT doo je domaće privatno, građevinsko preduzeće koje na regionalnom tržištu posluje od 2008. godine

Delatnosti kojima se preduzeće bavi su :

- proizvodnja panelnih sistema za suvu gradnju,
- CNC sečenje i obrada polystirena (stiropora),
- obrada armature (ispravljanje, sečenje i savijanje),
- proizvodnja fert gredica
Podaci firme ::::.
Pogledan: 133976

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

OPLEMENJENA IVERICA, KUHINJSKE RADNE PLOČE, VRATA ZA KUHINJSKE ELEMENTE, KANT TRAKE, OKOV ZA NAMEŠTAJ, PROIZVODNJA KANCELARIJSKOG I KUHINJSKOG NAMEŠTAJA, PRODAJA MAŠINA ZA OBRADU DRVETA
Ključ našeg uspeha je:

1. Kvalitet i inovativni dizajn naših proizvoda, o čemu svedoče i brojna priznanja i nagrade osvojene u proteklim godinama, medju kojima su “Zlatni ključ” na Sajmu nameštaja u Beogradu za kuhinjske radne ploče, Zlatna medalja na Sajmu nameštaja u Novom Sadu za frontove i kancelarijski nameštaj, i druge.

2. Pružanje kompletne usluge. Uslužnom strategijom StilLes kompanija nastoji da unapredi odnos sa kupcima i u tu svrhu poseduje vozni park koji mu omogućava transport i distribuciju proizvoda u širem regionu.

Osnovni zadatak StilLes kompanije u budućnosti jeste otkrivanje novih alternativnih tržišnih mogućnosti, što bolja pozicioniranost sopstvenih proizvoda kao i permanentno usavršavanje kvaliteta

Strateški plan StilLes kompanije jeste da u skorijoj budućnosti postane centar proizvodnje i prodaje repromaterijala iz koga će se snabdevati industrije za proizvodnju nameštaja i van granica naše zemlje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 38752

service description:

PROIZVODNJA I PRODAJA PLASTIČNIH ČETKI ZA SPECIJALNE NAMENE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 67104

Subotica , 24000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Završni građevinski radovi

Gipsarski radovi:
-uređenje potkrovlja
-oblaganje zidova
-pregradni zidovi
-palfoni
-detalji

Ostale usluge:
-molerski radivi
-keramičarski radovi
-demit
-fasade
Podaci firme ::::.
Pogledan: 19037

Apatin, 25260
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Proizvodno građevinsko preduzeće “RAPID” Apatin, a.d. osnovan je pre šest decenija i spada u grupu najvećih ciglarskih kompanija u Srbiji. "RAPID" proizvodi fasadnu silikatnu opeku u više formata i boja, pogodnu za zidanje svih vrsta zidova i oblaganje enterijera.
Savremenom automatskom tehnologijom, od čistog prirodnog materijala – peska, nadaleko poznatog, "dunavca", kao osnovne komponente i kreča, proizvodi se fasadna silikatna opeka i blokovi u količini i kvalitetu koji u ukupnoj proizvodnji fasadne opeke u Srbiji zauzimaju dominantan položaj.
U tradiciji kompanije od samog nastanka je proizvodnja gipsanih elemenata (dekorativnih, pregradnih gips-ploča i dekorativnih lajsni i ukrasa...) koje su apatinski gipsari ugradili u reprezentativne objekte u zemlji, Rusiji, Poljskoj, Iraku, Uzbekstanu…

Osnovni moto kompanije “RAPID” je kvalitet i postojanost.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 24716

Čačak , 32100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA I PRODAJA REPROMATERIJALA ZA IZRADU NAMEŠTAJA
| pogoci:3099
back|1|2|... | 98|99|100|... | 154|155|forw

Facebook