Armatura, gvozde, fert gredice,Behaton ploce,Betonsko gvozde,Bezbednost i zastita,celicna rolo vrata,celicne konstrukcije,celicni silosi,Cement, Krec, Malter,Distribucija gradevinskog materijala,Domace keramicke plocice,Drvene kuce,Fasadno izolacione ploce,Gradjevinske masine,Gradevina,Gradevinarstvo,Gradevinska bravarija,Gradevinska limarija,Gradevinska mehanizacija,Gradevinska stolarija,Gradevinska stolarija, ALU I PVC,Gradevinske masine,Gradevinski lepkovi,Gradevinski materijal, stovarista,Gradevinski metalni kontejneri,Gradevinski radovi,Gradevinsko preduzece,Gvozdarski materijal,hidraulicne instalacije,Hidraulicne pumpe,Hidroizolacija vlaznih kuca,Hidromasazne kade,Iznajmljivanje gradevinske mehanizacije,Izolacija (termo, hidro, zvucna),Izrada i montaza celicnih konstrukcija,Keramicke plocice,Kontejneri za reciklazu,Krovni pokrivaci,Letnje baste,Masine za gradevinarstvo,Merenje vlaznosti vazduha,Mobilna separacija sljunka,Montazne kuce,Najam gradevinskih skela,Obezbedenje i zastita,Ograde od kovanog gvozda,OSB ploce,Plocasti materijali,Procena stete,Prodaja gradevinskih masina,Proizvodnja sljunka,Projektovanje celicnih konstrukcija,Protivpozarna postrojenja,Protivpozarna vrata,putevi, saobracajnice,Rad sa gradevinskim masinama,Rekonstrukcija kaljevih peci,Rentiranje, izdavanje gradevinskih masina,Rezanje grade po meri,saht poklopci,Salonit ploce,samot, vatrostalni materijal,sarke za PVC vrata,Spusteni plafoni,Stepenice od kovanog gvozda,Stovariste gradevinskog materijala,Stovariste gradevinskog materijala Nis,Teska galanterija,Uredenje enterijera,Zaptivaci,Zastita na radu,Zastita od korozije,Zastitna oprema za varenje,Zastitne mreze za gradevinu,Zastitne resetke,Zvucna izolacija


| pogoci:3076
back|1|2|... | 98|99|100|... | 153|154|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 8619
Vele Nigrinove 16/2
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 132005

Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Stovarište građevinskog materijala
Podaci firme ::::.
Pogledan: 19403

Zemun, 11080
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Zastakljeni zidovi, fasade - aluminijumski okviri
Proizvodnja i prodaja aluminijumskih profila za zastakljivanje fasada

STAKLO, ZASTAKLJIVANJE
Materijali za zastakljivanje - polikarbonat
Polikarbonatske komoraste ploče LEXAN
VRATA
Vrata aluminijumska - unutrašnja
Vrata aluminijumska - ulazna
PROZORI
Profili za prozore - aluminijum
Prozori aluminijumski
OKOV ZA VRATA I PROZORE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 41198

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Register for event je (e)servis za registraciju događaja i prijavu učesnika za događaje. Servis Vam omogućava da na brz i efikasan način organizujete:

* poslovne sastanke sa partnerima
* poslovne prezentacije i promocije Vaše usluge ili proizvoda
* konferencije, kongrese, tribine... sa velikim brojem učesnika
* seminare, predavanja

Pozivanje i koordinacija prijava učesnika za događaje je možda jedan od najzahtevnijih koraka pri organizaciji događaja. Uz pomoć (e)servisa "Register for Event" na brz i jednostavan način učesnici mogu online da se prijave za događaj.

Registracija je BESPLATNA za sve posetioce sajta. Prijave se vrše pomoću online upitnika a prate u okviru statistike prijava. Na taj način će ostati više vremena da se pripremi realizacija događaja. Na stranici najava događaja se nalaze informacije o predstojećim događajima i link za online prijavu. Usluga online prijavljivanja za događaje je besplatna. Kompletna ponuda je predstavljena na strani paketi.

Za dobijanje obaveštenja o predstojećim događajima možete da se prijavite na mailing listu.

Želite da organizujete seminar, promociju, proslavu... a niste u prilici da obezbedite svu neophodnu opremu i pripremite sve detalje? Rent for Event Tim će Vam u potpunosti pružiti i tehničku i organizacionu podršku. Pod motom: "Sve na jednom mestu" obezbeđujemo za Vas sve što je neophodno da biste organizovali poslovne događaje i obezbedili da se svi učesnici dobro i ugodno osećaju.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 15769

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 96274

service description:

Firma "MANKOM - Petrović" je osnovana 1991. godine a od 2000. godine radi međunarodni prevoz za i iz zemalja Evropske unije. Posedujemo vozni park od 10 šlepera. Garantujemo siguran prevoz robe, tačnost i korektan odnos sa poslovnim partnerima.

- Prevoz i organizacija prevoza robe u međunarodnom i domaćem drumskom saobraćaju

- Servis za održavanje vozila
Podaci firme ::::.
Pogledan: 57198
DOBROPOLJSKA 15
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

"Kontakt papir" d.o.o. osnovan je 1989 godine kao preduzeće u privatnom vlasništvu. Kao preduzeće registrovano za spoljnotrgovinski promet bavimo se pre svega uvozom i distribucijom u veleprodaji, a od 2008. godine pokrenuli smo maloprodaju pod brendom tapetino;.

Naša distributivna mreža obuhvata veliki broj maloprodajnih objekata koji pokrivaju celokupnu teritoriju Srbije.

Programi
Zidne tapete i bordure
Fototapete
Samolepljive folije i vitraži
Samolepljive bordure
Nalepnice - zidni stikeri
Podne prostirke.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 108961

service description:

Uvoz repromaterijala
Proizvodnja brusnih materijala za drvnu industriju
Proizvodnja brusnih materijala za metalnu industriju
Proizvodnja brusnih traka
Podaci firme ::::.
Pogledan: 83783

Smed. Palanka , 11420
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Beli šatori sa prozorima, dekoracija u više boja, okrugli i redni stolovi, klupe i stolice, patos i tepih, usluga hrane i pića...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 26838
Železnik Darinke Radović 35
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: (0) 11/258 01 4
Mapa

service description:

Neophodna potreba tržišta za efikasnijim, kvalitetnijim i naravno, povoljnijim uslugama u određenim sferama poslovanja dovela je do ideje da se oformi jedno multifunkcionalno i kvalitetno privredno društvo za usluge, trgovinu i turizam.
"BGDS Trade" d.o.o. Beograd postoji četiri godine. Za to vreme je uspostavio kontakte sa brojnim klijentima. Visok nivo kvaliteta usluga koje je "BGDS Trade" d.o.o. Beograd uspostavio, kao i zadovoljstvo korisnika usluga predstavljaju najbolji dokaz profesionalnog poslovanja
"BGDS Trade" d.o.o. Beograd ostvaruje saradnju sa pravnim i fizičkim licima u pogledu svih vrsta osiguranja, registracije, tehničkog ispitivanja i analize motornih i priključnih vozila. S obzirom na kvalitet usluga obim poslovanja "BGDS Trade" d.o.o. Beograd se povećava na mesečnom, a i godišnjem nivou za 25-30%.


Odlike koje identifikuju "BGDS Trade" d.o.o. Beograd su:

- Odgovornost – prema interesima klijenata
- Profesionalizam – koji dolazi do izražaja čak i u komplikovanim situacijama, a u cilju postizanja zadovoljstva klijenata
- Dugoročno partnerstvo – koje je uzrokovano upravo odgovornim ponašanjem i profesionalom pristupu zahtevima klijenata.

Navedene odlike predstavljaju kompetentnost, pouzdanost i sposobnost "BGDS Trade" d.o.o. Beograd u pružanju svojih usluga, što doprinosi učvršćivanju liderske pozicije na tržištu i uzrokuje sticanje poverenja i ostvarivanje dugoročne saradnje sa partnerima i klijentima.

Pored do sada napomenutih usluga "BGDS Trade" d.o.o. Beograd se bavi i pribavljanjem dokumentacije za nepokretnu imovinu klijenata, posredovanjem u prodaji nekretnina, posredovanjem u kupovini nekretnina za potrebe klijenata i konsaltingom u ovoj sferi poslovanja.

Ime "BGDS Trade" d.o.o. Beograd je poznato i u poslovima izgradnje telekomunikacione infrastrukture za Telekom Srbija a.d. i širenju mreže javnog osvetljenja za EDB na teritoriji grada Beograda i za EPS na teritoriji Republike Srbije. Od građevinskih radova koje smo obavljali na ovim poslovima su najdominantniji građevinski iskopi, zavarivački i bravarski radovi.

Misija "BGDS Trade" d.o.o. Beograd:

- da svojim delovanjem pruža najkvaliteniju uslugu klijentima
- da klijenti budu zadovoljni i sa finansijskog aspekta najpovoljnijim cenama usluga i
- da klijentima upriliči zadovoljstvo kroz međusobnu saradnju.

Vizija "BGDS Trade" d.o.o. Beograd:

- da učvrsti lidersku poziciju na delu teritorije GO Čukarica i da proširi pružanje usluga na ostale delove Beograda
- da osim povećanja obima biznisa i benefita za sebe bude atraktivan poslodavac za sve, a prvenstveno mlade kreativne ljude, ljude koji žude za novim saznanjima i izdizanjem svoje stručnosti na viši nivo
- da proširi svoje delatnosti koje će doprineti omasovljavanju srodnih poslova u našoj paleti usluga (poslovi obezbeđivanja objekata i ljudi, projektantski biroi, proizvodnja odevnog brenda, hrane, uvoz-izvoz...) i
- da se primenom savremenih tehnologija u svojim poslovima i konsaltingom o ekologiji aktivno uključi u očuvanje i zaštitu životne sredine.

"BGDS Trade" d.o.o. Beograd planira da u dogledno vreme proširi svoje delovanje, tj. pružanje usluga i van granica Republike Srbije, konkretno na tržištu regiona, Evropske Unije i Rusije, kako neposredno, tako i preko inostranih saradnika.

Darinke Radović 35
11250 Železnik
(M.Z. Novi Železnik)
Tel/fax:
+381 (0) 11/258 01 43
+381 (0) 11/258 01 22
Mob:
+381 (0) 64/116 34 69
+381 (0) 64/188 23 60
+381 (0) 63/473 563
+381 (0) 63/321 601
e-mail: registracija@bgds.rs

vaše slike:

legalizacija objekata
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55048
Industrijska 4
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Alfa color je osnovan 2005. godine u martu mesecu.
Alfa color je ekskluzivni distributer Mipa proizvodnog programa za Srbiju sa Kosovom i Crnu Goru.

Napredak metalurgije koja ja razvijala nove, sve upotrebljivije legure, doveo je i do razvoja industrije zaštitnih premaza.
Iz proizvodnog programa MIPA treba izdvojiti industrijske premaze, namenjene antikorozivnoj zaštiti metala, naročito gvožđa i čelika. Ovi premazi se koriste u antikorozivnoj zaštiti čeličnih konstrukcija (mostovi, stadioni, sportske dvorane, benzinske pumpe…), zatim zaštiti silosa i rezervoara u naftnoj, hemijskoj i prehrabenoj industriji, zaštiti građevinske, putne i poljoprivredne mehanizacije i antikorozivnoj zaštiti najrazličitijih kontejnera za transport i boravak.
Dobro odabran sistem antikorozivne zaštite, preporučen u skladu sa međunarodnim trendovima i standardima(ISO 12944), uz dobru pripremu površine i adekvatnu aplikaciju premaza, omogućava dug vek trajanja zaštićene površine.
Sistemi za antikorozivnu zaštitu se odlikuju brzim sušenjem i očvršćavanjem , odličnom zaštitom od korozije, postojanošću u uslovima dugotrajne izloženosti atmosferskim uticajima, odličnom mehaničkom otpornopću i širokom paletom boja.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 14511
Gogoljeva 13
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021/455-874
Fax: 021/63-51-040
Mapa

service description:

PROJEKTOVANJE I IZGRADNJA OBJEKATA (PRETHODNE STUDIJE OPRAVDANOSTI, IDEJNI I GLAVNI PROJEKTI, REVIZIJE PROJEKATA, NADZOR NAD IZGRADNJOM OBJEKATA, VOĐENJE INVESTICIONE IZGRADNJE)
HIDROGEOLOŠKA ISTRAŽIVANJA (STUDIJE, PROJEKTI DETALJNIH HIDROGEOLOŠKIH ISTRAŽIVANJA, ELABORATI O REZERVAMA PODZEMNIH VODA)
UVOĐENJE I ODRŽAVANJE SISTEMA KVALITETA (PREMA STANDARDIMA: ISO 9001, ISO 17025 JUS ISO/IEC UPUTSTVU 65, HACCP)
Podaci firme ::::.
Pogledan: 71781
Grabovac BB
Trstenik , 37240
Srbija
Tel.: 037/415-736
Fax: 037/415-736
Mapa

service description:

DISTRIBUCIJA PROHROMSKIH MATERIJALA, OPREMA OD NERĐAJUĆEG ČELIKA, SUDOVI, ARMATURA OD NERĐAJUĆEG ČELIKA, GRAĐEVINSKA BRAVARIJA OD PROHROMA, MONTAŽA INDUSTRIJSKIH POSTROJENJA I CEVOVODA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 103417

service description:

Gradjevinske mašine, gradjevinski alati


PROIZVODNJA KLIPNIH I VIJČANIH KOMPRESORA
SERVIS I ODRŽAVANJE KOMPRESORA SVIH PROIZVOĐAČA
GENERALNI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER ZA SRBIJU I BIH KOMPRESORA BOGE, VORTEX KOMPRESORA, SUŠAČA VAZDUHA DRYTEC BELGIJA, MINI PNEUMATIKA CLIPPARD BELGIJA, ELEKTROMAŠINA ELEKTRO MASCHINEN NEMAČKA
ORIGINALNI REZERVNI DELOVI
SEPARATORI, FILTERI, ULJA, SKF LEŽAJEVI I GUMENE SPOJNICE
KOMPLETAN ASORTIMAN PNEUMATSKE OPREME
SERVIS I PRODAJA NISKOPRITISNIH KOMPRESORA (DUVALJKE ILI VAKUUM PUMPE)
EXPORT-IMPORTEM-PRO DOO POSEDUJE SERTIFIKAT KONTROLE KVALITETA ISO 9001:2001
Podaci firme ::::.
Pogledan: 145646

service description:

„AS ELEKTRO“ d.o.o.


Delatnost:

1.Izrada elektroenergetskih instalacija,

2.Izrada gromobranskih instalacija ( klasičan gromobran, Gromobran sa ranim startom...),

3. Izrada instalacija protivpožarne zaštite,

4. Izrada instalacija protivprovalne zaštite,

5. Izrada interfonkog i videointerfonskog sistema,

6. Izrada videonadzora CCTV,

7. Izrada telefonsko/računarske instalacije ( strukturno kabliranje ),

8. Projektovanje instalacija jake i slabe struje.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 251642

service description:

*** NEDELJOM 10% POPUSTA ***

Brod - Restoran Savski Galeb

Itelijansko mediteranska kuhinja

Stari brod Galeb, nekada ribarski, koji je bio u Apatinu i Somboru, 1983.godine je polako doplovio do Beograda i prispeo u svoju matičnu luku na novobeogradskoj obali Save. Tada je bio prvi, a i danas je jedini brod-restoran na Savskom keju.

Usledila je adaptacija broda tako da je od njega nastao lepotan, brod-restoran Savski Galeb koji je pobuđivao veliku pažnju ne samo beograđana već i mnogih ljudi koji su dolazili u naš grad iz celog sveta.

Gostio je predstavnike republika, diplomate, svetske umetnike, sportiste, političare, direktore kompanija i mnoge druge. Na njemu su sklapani značajni poslovni ugovori i to se smatralo znakom prestiža.

Resstorani na Savi.
Danas, ponovo renoviran brod-restoran Savski Galeb, sa novim domaćinom želi Vam dobrodošlicu. Uz zvuke starogradske muzike i pogledom na reku Savu, svako ko dođe ima pravo i šansu da u mislima otplovi na milje daleko samo ako to poželi, da uživa u prirodi baš kao i u druženju sa ljudima koji vole prirodu, reku i njene ćudi i... Savske Galebove.

Radimo organizacije raznih proslava i okupljanja. Naš kapacitet u zimskom periodu je 120 a u letnjem periodu 150 mesta.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 55014

Sremčica, 11253
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Rezana građa
Rezana građa obuhvata proizvodnju letvi, štafni, gredica, dasaka,
stolarski suvih dasaka i talpi u standardnim veličinama.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 116774

service description:

Banja Komerc
Aranđelovac, Srbija

Nakon 15 godina postojanja u uspešnog poslovanja u domenu proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu, kompanija Banja Komerc uvodi novu trgovinsku marku BEKAMENT. Prateći svetske trendove u menadzmentu kvaliteta i marketingških aktvinosti kompanija Banja Komerc dostize kvalitet i postaje dostojan konkurent na tržištu proizvoda za građevinarstvo. Zahvaljujući savremenom pristupu poslovanju takođe napreduje u svom cilju da postane lider u proizvodnji materiala za građevinarstvo. Proizvodi Banje Komerc su zastupljeni na celokupnom prostoru bivše Jugolsavije (Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija) kao i na trzisitima Nemačke, Švajcarske, Rusije, ALbanije gde se krug korisnika tih materijala stalno širi…
Kompanija trenutno ima 130 zaposlenih i taj broj se stalno povećava zapošljavanjem novog, mladog kadra.
U cilju kvalitetnijeg i brzeg odgovora na potrebe potrosaca kao i radi kvalitetnije i brze distribucije proizvoda centrala kompanije je od 2006. godine locirana u Beogradu.
Trgovinska marka BEKAMENT je nastala 2003. godine udruzivanjem tehnologije svajcarske kompanije BEKAMENT Gmbh i proizvodnih kapaciteta kompanije Banja Komerc iz Srbije.


Proizvodi

* Podloge i impregnacije
* DEKOMENT Boje
* DEKOMENT unutrasnji malteri
* FASOMENT fasadne boje
* FASOMENT fasadni malteri
* BEKA-KLEBER gradj. lepkovi
* Lepkovi i mase za izravnavanje
* BEKA-RENOVA - izravnavanje
* KERAMENT sistem za polaganje keramike
* MASINSKI MALTERI
* SUVA GRADNJA
* Spoljni ukrasni elementi

vaše slike:

boja
| pogoci:3076
back|1|2|... | 98|99|100|... | 153|154|forw

Facebook