Podaci firme ::::.
Pogledan: 128527
Dimitrije Tucoviča 14.
Senta , 24400
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

  • INKA

service description:

Ako ste već razmišljali da približite prirodu sebi,
sanjali o nečemu što je jedinstveno, ne svakidašnje,
najverovatnije rešenje je uvek ispalo teškim pa ste zbog toga i odustali.

Netragajte dalje, kod nas ste pronašli najlakši metod ostvarivanja ranijih planova!
Veštačke stene, zidni paneli i akvarijumske pozadine su izrađene od veštačke smole,
koja je izuzetno lak ne samo težinski nego i za ugradnju!
Pustite svoju maštu u svoju baštu, stan ili akvarijum,
i uživajte u sopstvenoj mini oazu čak i ako živite na petom spratu!

vaše slike:

INKA

baštenski ivičnjaci
Podaci firme ::::.
Pogledan: 38934

Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 064/19-75-969
Mapa

service description:

WALL DECOR - ZIDNE OBLOGE I UREĐENJE ENTERIJERA

walldecor uredjenje enterijera
Walldecor, kao prvi i jedini proizvođač zidnih obloga ovog tipa na našem tržištu, predstavlja seriju unikatnih zidnih obloga za Vaš enterijer! Najnovija tehnologija i najkvalitetnija oprema i materijali koje Walldecor koristi obezbeđuju najviši kvalitet zidnih obloga na našem tržištu. Walldecor zidne obloge su osmišljene i projektovane da imitiraju neke od najlepših i najneobičnijih vrsta stena, kamenja i životnih okruženja koje možemo pronaći u prirodi.

Iza Walldecor enterijera stoji ime začetnika zidnih 3D obloga kod nas. U pitanju je gospodin Florian Kovač, inovator, umetnik, kreator i glavni dizajner koji je svojim predanim radom od 2004. godine i željom za dostizanjem najvišeg mogućeg kvaliteta, neprestano razvijajao nove tehnike ne bi li zadovoljio prvenstveno sopstvene visoke standarde, a onda i želje svojih klijenata.

Svoj talenat za dekoraciju pretočio je u vid primenjene umetnosti svojeručno izrađujući trodimenzionalne zidne obloge i dekorativne materijale koji krase enterijere širom naše zemlje i sveta. Vođen dugogodišnjim iskustvom razvio je tehniku izrade do granica najvišeg kvaliteta tako da Walldecor zidne obloge predstavljaju savršen odraz realnosti prirodnog okruženja.

Zahvaljujući pomenutom iskustvu, znanju, predanom radu, kreativnosti i najvišem kvalitetu proizvoda, Walldecor zidne obloge izrasle su u jedinstvenu robnu marku i postale simbol kvaliteta o čemu svedoče brojni uspešni projekti u protekle 4 godine koje možete pogledati na stranici “REFERENCE”

Facebook