| pogoci:178
back|1|2|3|4|... | 8|9|forw
Podaci firme ::::.

service description:

BIO BUTIK
PRODAJA ZDRAVE HRANE
PRODAJA MAKROBIOTIČKE HRANE
PRODAJA ORGANSKE HRANE


Termin „ makrobiotika“ vodi poreklo od grčkih reči macro (veliki) i biotokos (život).
Makrobiotička ishrana je ishrana koja podrazumeva konzumiranje pre svega različitih vrsta integralnih žitarica i mahunarki, a zatim i povrća, koštunjavih plodova i voća. Makrobiotika je specifičan način ishrane koji se sastoji u izbegavanju prejedanja, kao i u temeljnom žvakanju hrane pre gutanja. Makrobiotičari insistiraju na, što je moguće više, prirodnim namirnicama koje nisu pretrpele veće procese prerade. Što se hrane životinjskog porekla tiče, makrobiotičari izbegavaju mesa, a favorizuje se konzumiranje ribe.

U makrobiotičkoj ishrani preovladavaju zdrava ulja, mnogo složeni ugljeno hidrati i biljna vlakna iz povrća i voća, pa se kao takva smatra pogodnom za prevenciju i tretman digestivnih, srčanih i malignih oboljenja.

Makrobiotska ishrana veliku pažnju poklanja ne samo vrsti namirnica već i tome kako su gajene, načinu pripreme, i konzumiranja. Prednost se daje namirnicama gajenim u bio-vrtovima, đubrenim organskim đubrivima i neprskanim. Preporučuje se da ljudi koriste hranu koja uspeva u krugu od 100 km od mesta njihovog stanovanja, da se konzumiraju namirnice u skladu sa godišnjim dobom (lubenica u januaru – nikako).

Način ishrane treba da bude individualan, na njega utiče starost, zanimanje, konstitucija i kondicija. Uglavnom se koristi hrana biljnog porekla (žitarice, mahunarke, povrće i male količine semenki, voća i algi) uz malo ribe i morskih plodova. Umesto šećera za koji se danas pouzdano zna da je više otrov nego hrana, makrobiotika predlaže upotrebu tradicionalnih zaslađivača kao što su ječmeni i pirinčani slad i drugi zaslađivači od žitarica. Tu je još i upotreba nerafinisane morske soli kao i hladno ceđenih nerafinisanih ulja. Male količine morskih algi, koje su izuzetno bogate mineralima i mikroelementima, zaokružuju hranljivu vrednost makrobiotičkog tanjira.

Izbegava se meso, mlečni proizvodi, jaja, beli šećer, med, fabrički tretirana hrana, hemijski tretirane biljke, rafinisane namirnice, uvezeno voće i povrće, kao i neko kiselo povrće (paradajz, paprika, krompir i patlidžan). Koriste se razni načini pripreme (turšija, presno, kuvanje na pari, u vodi, dinstanje, prženje u ulju, kuvanje pod pritiskom, pečenje u rerni).

Makrobiotika je umeće koje nudi niz korisnih znanja i veština koje usvajamo kako bismo:
• postigli dobro zdravlje
• stvorili duševni mir i obnovili telo
• poboljšali sportske rezultate
• zadržali sopstveni mir, sreću i radost i unapredili odnose sa drugima

Makrobiotička ishrana je je samo jedan aspekt mnogo šireg pojma nazvanog makrobiotika, koji pored posebnog režima ishrane podrazumeva filozofiju, način i stil života, odnosno shvatanje sveta i događaja u njemu kao večite interakcije dve suprotne sile, nazvane jin i jang.


LEKOVITE BILJKE

Lekovite biljke su prvi lek koji je coveku uvek bio i bice dostupan. Lecenje biljem je oduvek imalo i imace važno mesto u zivotu coveka.

Lecenje lekovitim biljem pocelo je jos pre 16000 godina.

Kolevka biljne medicine je Kina a poznato je da su stari Babilonci pre 5000 godina spravljali biljne tablete u kombinaciji sa glinom.

600 godina p.n.e. Pitagora je svoje ucenike poducavao o nacinima lecenja uz pomoc lekovitog bilja.

U kozmeticke svrhe biljke su u upotrebi vec 7000 godina. Rimski lekar Galen, zapisao je recept biljne kreme za lice, jos pre 1800 godina, koji i danas cini osnovu svih savremenih krema.

Lekovite biljke su mocni lekovi, cinjenica je da one cine osnovu mnogih savremenih lekova, od aspirina pa dokle god mozete da zamislite. Cesto ne kostaju nista a pomazu mnogo.

Industrijski proizvedena "prirodna kozmetika" sadrži sinteticke konzervanse, koji su uzrok za trecinu svih mogucih alergija na kozmeticka sredstva.

Upotreba biljaka u kuhinji, kao zacin za jela, pocela je pre 50000 godina.

Tradicionalna medicina tvrdi da lekovite biljke mogu da izlece sve bolesti samo ako se pravilno upotrebe. One oduvek pobuđuju veliko interesovanje. Rastu svuda oko nas, lako se uzgajaju i prerađuju, ne zagađuju i nisu opasne za okolinu, a što je najvažnije - mnogo manje štete od mnogih vestackih sastojaka, a koje nalazimo u skoro svim lekovima, kozmetickim preparatima i vestackoj hrani.

Lekovito bilje je pravi dar prirode. Danas je u upotrebi oko 10 000 vrsta biljaka a istrazivanja o njihovim lekovitim svojstvima se vrse gotovo neprekidno u svim krajevima sveta.

Radno vreme:


Ponedeljak - petak:
09:00 - 20:00

Subota
08:00 - 14:00

vaše slike:

Bio hrana
dijetetska hrana
Distribucija zdrave hrane
gljive
hrana i lek
hrana iz prirode
Hrana za dijabetičare
Ishrana za sportiste
kuća zdravlja
lekovite biljke
lekovite gljive
lekoviti dodaci ishrani
Podaci firme ::::.
Kolutska 67
Bezdan, 25270
Srbija
Tel.: 025/811-343

service description:

Prodavnica rezervnih delova za vozila Zastava, VW, Lada, Tomos, Imt, kao i auto kozmetike i zaštite.

Glavni asortiman robe nam čine proizvodi poznatih svetskih i domaćih proizvođača koji garantuju pouzdan kvalitet po povoljnim cenama.
-Chemol
-INA
-Liqui Moly
-Shell
-Valvoline
-Champion
-Ferodo
-AcDelco
-Arexons
-Bosch
-Denso
-Black Horse
-KG Bearing
...
-Otvoreni smo za saradnju sa novim komitentima.
Kontaktirajte nas !
Podaci firme ::::.

service description:

TET COMPANY d.o.o. Beograd, registrovano je 1990. godine i upisano u Registar Privrednih subjekata Republike Srbije kao Preduzeće za spoljno- trgovinski promet sa 100% privatnim kapitalom osnivača.

TET COMPANY u okviru svog spoljno-trgovinskog prometa uspešno sarađuje sa inostranim proizvođačima i distributerima lekova, kao i snabdevanje domaćih veledrogerija i apoteka.

TET COMPANY ima visoko stručni kadar angažovan u Savetovalištu, spreman da u svako doba pruži pravu informaciju za sve proizvode uvoznog programa.

TET COMPANY je pouzdan partner kome se veruje!

vaše slike:

centar za informacije o lekovima
distribucija lekova

service description:

PREVOZ PUTNIKA

OD VRATA DO VRATA POUZDANIM PREVOZOM
PREVOZ PUTNIKA MINIBUSOM


Vršimo prevoz putnika sa vrhunsko kvalitetnim vozilom na relacijama u zemlji i inostranstvu:

Subotica - Austrija - Nemačka - Švajcarska (Zirih i Basel) i nazad.

Redovne linije su svake druge nedelje, vozimo i vanredne linije po potrebi putnika.

Prevoz do izabrane lokacije

Mercedes Sprinter namenjen i prilagodjen dugim vožnjama, veoma konforan i komotan, pružićemo Vam zadovoljstvo putovanja pod uslovima koji Vama najviše odgovaraju.
Naše vozilo ima ugradjenu klimu, redovno se održava i uvek smo spremni za polazak na put bez obzira da li su vaše potrebe prevoza u Subotici ili van grada, bilo gde u Srbiji ili inostranstvu.


GARANTUJEMO VAM UDOBNU VOŽNJU DO VAŠEG ODREDIŠTA


Vršimo prevoz putnika i do aerodroma i sa aerodroma.
Naša usluga vam je dostupna od 0-24h.

I još jedna usluga: Iznajmljivanje minibusa za sopstvene potrebe sa vozačem

Garantujemo Vam udobno putovanje, visok stepen profesionalnosti i odgovornost prema našim putnicima.
Naše udobno i tehnički ispravno vozilo obezbediće Vam siguran dolazak do Vama željene destinacije u dogovorenom roku.

Ostali podaci:

  • Tel.: +381 69 11 865 82, 
  • Tel.: +381 65 21 865 82, 

vaše slike:

brzi prevoz
kombi prevoz putnika
međunarodni prevoz
međunarodni prevoz putnika
minibus prevoz
pouzdani prevoz
prevoz do aerodroma
prevoz do aerodroma Beograd
Podaci firme ::::.
Industrijska zona bb
Bačka Palanka, 21400
Srbija
Tel.: 021/75-57-724

service description:



Mašinsko tkani tepisi

Proizvodni program mašinsko tkanih tepiha čine kolekcije u dezenima od klasičnog do modernog dizajna kao i stilizovano-klasični dezeni.

Tepisi se izrađuju od vunenog prediva, polipropilenskog frize, BCF i Heat set filamenta.

Asortiman čine vunena prediva čija je finoća izrade od Nm 2/1; 2/2; 2/3 do Nm 15/1; 15/2; 15/3.

Postupak izrade je polučešljano i češljano predivo, dok su varijante izrade sirovo i bojeno predivo.
Podaci firme ::::.
Svetozara Miletića 24.
Čurug, 21238
Srbija
Tel.: 062/168-05-96

service description:



Firma Trskarnica Pavlović je osnovana 2013. godine. Bavi se sečom, preradom i prodajom trske i trsčanih proizvoda.


Osim trske u snopovima i trsčanih proizvoda nudimo vam i razne druge usluge koji su usko povezane uz naš proizvodni program.


Robu saljemo kurirskom službom a za veće količine je organizovan prevoz robe do vas!


Jedino što trebate da uradite jeste da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila i pritom ćete dobiti i strucno obljasnjenje u vezi proizvoda i samog montiranja.

Ostali podaci:

  • Tel.: 064/488-70-60, 
  • Tel.: 061/29-19-960, 
Podaci firme ::::.

service description:

O nama

Preduzeće za proizvodnju kartonske ambalaže SPB osnovano 1992. godine u Aranđelovcu, za proteklih 18 godina, stalnim unapređenjem i razvojem proizvodnih kapaciteta i opreme, visokim kvalitetom proizvoda, poštovanjem zahteva tržišta, i proširenjem proizvodnog asortimana, svrstalo se među značajnije prerađivače kartona u Centralnoj Srbiji.

Preduzeće SPB poseduje automatsku liniju za proizvodnju ameriken transportne ambalaže i automatske linije za proizvodnju štancovane ambalaže, koje uz dugogodišnje iskustvo u proizvodnji kartonske ambalaže i istručnost 12 zaposlenih garantuje visok kvalitet proizvoda, pristupačne cene i garantovan ugovoren rok isporuke.

vaše slike:

balirani karton
hromo karton
karton
Podaci firme ::::.

service description:

FSH "BEČEJKA" d.o.o. jedan od vodećih proizvođača gotove stočne hrane i distributer premiksa renomiranog evropskog proizvođača LIKRA (Linz-Austrija)

service description:

TIP proizvodno-trgovinsko d.o.o. u svojoj ponudi ima sisteme PVC profila Decco i Thermicco i zajedno sa svojim partnerom iz Poljske populaizuje pomenute sisteme kako u zemlji tako i u okruženju.

PVC dekorativni paneli, zauzimaju važano mesto u trenutnom poslovanju naše firme. Danas smo čestim inovacijama i podizanjem nivoa kvaliteta kao i tehnološkog razvoja naših proizvoda značajno povećali obim proizvodnje i prometa te značajno skratili rokove izrade.

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.

service description:


Dugi niz godina smo uz Vas.

Upotpunite Vaš prostor sa mekim i toplim štofom iz naše široke kolekcije mebla, osećajte se prijatno uz moderne kombinacije boja sa našim modelima zavesa, dajte Vašem prostoru jedan noviji izgled kakav ste oduvek želeli.

Posetite nas u Šapcu (Obilazni put bb), gde su veleprodaja i showroom, dok su maloprodajni objeti u samom centru Šapca, Rume i Indjije.

Vaša poseta će ulepšati Vaš i naš još jedan radni dan.

Podaci firme ::::.
Kisačka 62/A
Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6390 944
Fax: 021 446 077

service description:

Ukoliko vam je potreban tanji ili puniji mebl štof, eko koža ili vam je potreban mebl za tapaciranje hotelskog i poslovnog nameštaja, ili vam treba materijal za oblaganje starog kauča Aleksej mebl štofovi ima odgovarajući materijal za svaku priliku. U našem asortimanu mozete pronaći veliki broj materijala smirenih tonova, ali i jarkih boja, razigranih dezena kao i različite vrste materijala koji doprinose toplini Vašeg doma.
Mebl štofovi
U zavisnosti od namene nudimo Vam širok asortiman meblova različitih proizvodjača, dezena i sastava od tanjih dekorativnih do debelih, jakih i visokokvalitetnih mebl štofova. Mebl štofovi su proverenog kvaliteta i kvalitetne izrade, velikog broja dezena mogu se koristiti za tapaciranje garnitura ili za prekrivače.
Veliki izbor pažljivo odabranih mebl štofova, najkvalitetnije tkanine, modernog dizajna, toplih boja i reljefne strukture najbolja su preporuka za Vaš nameštaj. Završni tretman termofix obrade čini ih fleksibilnim i savršenim za rad. Sastav takođe, garantuje kvalitet: tkanine su izrađene od pamuka, viskoze, akrila i poliestera.
S obzirom na to kolika je raznolikost mebl štofova s toga se mogu koristiti za različite namene i prostore, kako u opremanju enterijera stambenih prostora, javnih objekata, hotela, pozorišta, restorana, ambasada tako i za tapaciranje i oblaganje različitih površina. Meblovi se mogu koristiti i u kombinaciji sa određenim zavesama i draperijama koje mogu biti iz istih kolekcija.
Visokokvalitetni prirodni materijali, ali i dobra mešavina materijala, mogu Vam ulepšati svaki enterijer i pomiriti vaš nameštaj sa zavesom ili draperijom. Prirodni materijali, kao što su: lan, pamuk ili neka od njihovih mešavina, mogu biti u mnogo boja i dezena, jer je tkanje gušće ili ređe.
Lako održavanje, izuzetan opip i moderan dizajn doprineo je velikoj potražnji za ovim materijalima i dugogodišnje prisustvo na našem tržištu. Neki od ovih materijala su atestirani na 100.000 Martin dejla (trenja) što garantuje nepromenjen desetogodišnji izgled.
Osim ovih materijala firma ima i druge ponude tkanih mebl štofova po veoma konkurentnim cenama.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063 599 685, 
Podaci firme ::::.
Praška 1
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 063/557-385
Fax: 024/538-305

service description:

O nama | Kontakt



SPORT TROFEJ SUBOTICA

Radno Vreme 07:00 – 15:00

Direktor: Grbić Željko



Tel./fax: +381 24 538 305

Mobilni: +381 63 557 385

E-mail: sportskitrofej@gmail.com

———————————————————————————————————————————————-

• DOO Sport Trofej se nalazi u najsevernijem gradu u Srbiji, u Subotici. Prepoznatljivi smo po brzini izrade, kvalitetu izrade i što je najbitnije, po veoma niskim cenama.

• Dugi niz godina uspešnog poslovanja stoji iza nas. Primarna delatnost, kojom se prvenstveno bavimo, je proizvodnja sportskih trofeja, kao sto su medalje, pehari, plakete, statue, diplome, zahvalnice i ostalo odličje.

• Sportski trofej simbolizuje pouzdanost, poštenje, kvalitet, brzinu i kontinuitet.

• Naši prodajni menadžeri u potpunosti su posvećeni svom poslu i na najbolji mogući način trude se da Vam pruže optimalnu uslugu, svakog dana.

vaše slike:

ekskluzivni pehari
kutije za plakete
Medalje i pehari
Podaci firme ::::.
Trg Okt. Revolucije 7
Subotica , 24000
Srbija
Tel.: 024/552 424

service description:

Prodavnica zdrave hrane

PRODAVNICA - KATALOG
• Lekovite gljive, korenje i medicinske biljke
• Neera Dijeta
• Organske žitarice, mahunarke i semenke
• Proizvodi od soje
• Zdraviji slatkiši
• Kokosovo ulje
• Organski musli
• Knjige o zdravlju

Stara Pazova, 22300
Srbija
Tel.: 021/472-09-72

service description:

Proizvodimo unikatne vunene tepihe od čiste runske vune (100% vuna). Vuna za tepihe je domaća ili novozelandska. Svi tepisi su ručno taftovani, a mogu biti i ručno čvorovani ako Vi tako želite. Dimenziju, boju, dezen, gustinu i visinu flora možete birati sami, jednostavno rečeno sve što vi zamislite mi to možemo i da uradimo.

Opremamo kuće, stanove, poslovne prostore.

Sa svojim dizajnerima dolazimo lično do Vas i pomažemo Vam da svoje ideje o izgledu prostora lako realizujete.

Proizvodimo i staze za spavaće sobe, gazišta za stepenište, tapiserije, garnišne, zavese, draperije. Sve po meri i želji!
Podaci firme ::::.
Војводе Мишића 28
Kragujevac , 34000
Srbija
Tel.: 034/330-432
Fax: 034/361-616

service description:

Podaci firme ::::.
Trg Kralja Milana Podzemni prolaz pp 7/1
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 063/404-014
Fax: 018/520-120

service description:

Radnja GAGA I SINOVI osnovana je 15.6.1992. godine i vec dugi niz godina uspesno se bavi prodajom pozamanterije, vunica i repromaterijala za sice i rucne radove. Pored prodajnog asortimana koji cini bogat izbor dugmadi, rajsferslusa, cipki, lastiza, traka, igala, konca, vunica, goblena i aplikacija, pruzamo i zanatske usluge korekcije odevnih predmeta kao i postavljanje nitni, drikera i ringlica. Iz godine u godinu, trudimo se da pratimo modne trendove i da shodno tome obogacujemo asortiman i kvalitet usluge. Visegodisnje iskustvo takodje nam pomaze u odabiru sto kvalitetnije robe. Osluskujuci zelje i savete nasih cenjenih kupaca, trudimo se da im stojimo na usluzi i po kvalitetu i kvantitetu asortimana, ali i po pristupacnim cenama. Dugogodisnju saradnju imamo sa raznim renomiranim proizvodjacima cije brendove uspesno zastupamo i od kojih bismo izdvojili: UNITAS Zagreb (Ljubica, Runolist, svila Mare, Tulipan...), ST.GEORGE (Manuela, Perlgarn, Glicer...) COATS (Red Heart- Margareta, Liza, Bella..., Milward- pribor za rucno i masinsko sice, Gedifra- vunice i konci) TETEKS YARN (Menada, Perilita, Jelak, Eva, Zana, Sandra...), YUMCO (Koral, Duga, Vera, Cable, Hakelgarn...)...
Sa ponosom iz naseg asortimana izdvajamo veliki izbor termo aplikacija i amblema, obicnog i punog veza, sa sljokicama, strasom i kristalima.
Na vama ostaje samo da uzivate u prezentaciji, a na nama da vam se zahvalimo na saradnji i dugogodisnjem poverenju koje se trudimo da opravdamo i da na obostrano zadovoljstvo dostignemo zavidan nivo u kupoprodaji nasih proizvoda i usluga.
Za kontakt, predloge, savete ali i kritike, pisite na gagaisinovihit@gmail.com
Контакт подаци
Телефон

* 18520120
* 63404014

Адреса

* Trg Kralja Milana, Stari podzemni prolaz, lok. 7/1
* 18000 Niš, Serbia


* gagaisinovihit@gmail.com
Podaci firme ::::.
Đorđa Stanojevića 12.
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2176-293
Fax: 011/228-7118

service description:

Mr.Bricolage u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi



Kompanija "Briko Spec" posluje u okviru francusko-bugarskog partnerstva "Doverie Brico", koja ima desetogodišniji ugovor o franšizingu sa matičnom francuskom kompanijom "Mr. Bricolage“. Kompanija "Doverie Brico" poseduje pravo na francuski brend "Mr.Bricolage" u Jugoistočnoj Evropi.



Prodavnice „Mr Bricolage“ sagrađene su po francuskim standardima po kojima su proizvodi izloženi u prostoru sa maksimalnom funkcionalnošću i udobnošću za kupce. Osoblje je specijalno obučeno da klijentima ponudi savet i rešenje za njihove projekte. Svaka prodavnica nudi neke dodatne usluge poput rezanja drveta, stakla, uramljivanja, toniranja, rezanja ključeva, oštrenja lanaca, transporta kupljene robe.



Osim bogatog asortimana proizvoda za uređenje doma i bašte, klijentima nudimo i novi koncept i poslovnu filozofiju koja se zasniva na ponudi različitih proizvoda i ideja za popravku, uređenje i dekoraciju.

Naš koncept je već duži niz godina prisutan u svetu, a poslednjih godina poprima jednu novu dimenziju u kojoj kupci biraju da samostalno obavljaju određene radove ne samo kako bi uštedeli, već i kako bi zadovoljili svoje potrebe za kreiranjem i stvaranjem nečeg novog i drugačijeg.





Prodavnice u Srbiji

Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa "Mr. Bricolage" u Srbiji, vredan 9 miliona evra otvoren je 8. decembra 2009. godine u Nišu. Na površini od 2 hektara, izgrađen je moderan prodajni centar površine 5.800 m2 u kojem kupci mogu da nađu više od 30.000 proizvoda za uređenje doma i bašte. Izgradnja objekta završena je u planiranom roku, a taj trgovinski centar zaposlio je 75 ljudi iz Niša i okoline.



Kompanija "Mr. Bricolage", osim sadašnje lokacije u Nišu, kupila je i zemljište pored hipermarketa gde planira da izgradi veliki logističko-distributivni centar odakle će snabdevati tržne centre "Mr. Bricolage" u Makedoniji i Srbiji.

"Mr. Bricolage" namerava da u Srbiji u narednih nekoliko godina otvori još 4-5 trgovinskih centara.



Francuski lanac hipermarketa "Mr. Bricolage" otvorio je 22. juna 2010. godine u Novom Sadu svoj drugi prodajni objekat po principu "uradi sam" u Srbiji.

Podaci firme ::::.
Lazin trg 16
Svilajnac , 35210
Srbija
Tel.: 035/312-708
Fax: 035/321-251

Kategorije:

service description:

Podaci firme ::::.
Balkanska 72
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: (0)37 430 970
Fax: 037/428-556

service description:

Podaci firme ::::.

Novi Sad, 21000
Srbija
Tel.: 021 6450 024
Fax: 021 6450 065

service description:

Direktni uvoznici saksijskog i rezanog cveća iz Holandije. Vele i maloprodaja u staklenicima od 3500m2. Kejom prema kamenjaru, u Novom Sadu. Cvetni aranžmani za sve prilike (svadbe, sajmovi, proslave...)Prodajni centar Plantland nudi najkvalitetnija cveća, aranžmane, biodekoracije...
| pogoci:178
back|1|2|3|4|... | 8|9|forw

Facebook