Podaci firme ::::.
Stevana Peci Popovića 21
Veternik, 21203
Srbija
Tel.: 021/820-245
Fax: 021/820-555

Tržišna marka:

  • Aaefx
  • Bsn
  • Controlled labs
  • Nutrex
  • Primaforce
  • Scitec nutrition

service description:

O firmi PANSPORT




Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na ovdašnjem tržištu. Saradnja Pansport-a sa renomiranim svetskim proizvođačima kao što su Dymatize, AAEFX, Scitec Nutrition, zatim, Universal Nutrition, Natrol, Controlled Labs, potom, SNI, Primaforce, Scivation, Labrada, Isostar i dr., omogućava potrošačima sa ovih prostora da dodju do neophodnih dodataka ishrani.

Pre svega tu mislimo na vitamine, minerale, biljne ekstrakte, proteine, kreatin, NO reaktore, aminokiseline,zatim, preparate koji se koriste za lakše i brže dobijanje mišićne mase i definicije, sagorevače masti, preparate za oporavak, prohormonske preparate, sportsku opremu i još mnogo toga. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda iz Pansport-ovog asortimana svojim sertifikatima potvrđuju laboratorije VMA iz Beograda. Sudeći po dugogodišnjem iskustvu Pansport-a, najtraženiji suplementi su:

Proteini Aminokiseline

Kreatin Vitamini i minerali

Sagorevači masti

Pansport kompaniju čini mlad i ambiciozan tim veoma stručnih ljudi iz oblasti fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i sporta i suplementacije. Kako bi održali korak s trendovima, pored sajta ,www.pansport.rs stručni saradnici daju sve potrebne informacije na Pansport-ovom forumu (pansport.rs/forum), kao i na društvenoj mreži Facebook.Svi oni koji to žele, mogu postati fanovi Facebook grupe Pansport , aktivno učestvovati u diskusijama, dobiti odgovore na sva pitanja i informisati se o akcijama i super ponudama.

Kompanija Pansport započela je sa radom u avgustu 2001. godine. Za 10 godina uspešnog poslovanja otvoreno je 22 maloprodajna objekta u svim većim gradovim Srbije i u Podgorici. U Beogradu Pansport je otvorio 5 prodavnica, u Novom Sadu 3, u Nišu 2, a u ostalim gradovima gde smo prisutni, po jednu. U malim gradovima i selima Pansport snabdeva potrošače preko mreža apoteka, teretana, fitnes centara i direktnih distributera kojih ima preko dvesto.


Podaci firme ::::.
Jurija Gagarina 149
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/2168-620

service description:

Naš prodajni program sadrži nekoliko stotina različitih artikala, i to: vitamine, minerale, biljne preparate, proteine, gotove napitke, nitro okside, aminokiseline, preparate za mršavljenje i specijalizovane preparate za sportiste.

Proizvode iz naše ponude koriste najpoznatiji sportski klubovi u gotovo svim sportovima, zatim reprezentacije u vaterpolu, odbojci, fudbalu, košarci, ragbiju, plivanju, biciklizmu, borilačkim sportovima, atletici, naši olimpijski i paraolimpijski timovi. Takođe, sarađujemo sa mnogim fitnes klubovima, teretanama, lekarskim ordinacijama, apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Preporučujemo da uvek kupujete proizvode firmi koji svoje suplemente proizvode po najvišim standardima i čiji je cilj ne samo da proda taj proizvod i ostvari dobit već da kupac bude u potpunosti zadovoljan i zaštićen.
Kategorije


Vitamini i Minerali

Proteini

Weight Gainers

Meal Replacment Powders

Amino Kiseline

Creatin

Sagorevaci masti

Nitro Oksidi

Preparati za Sportske povrede

Prohormoni i Stimulatori hormona

Preparati za Potenciju

Ostali preparati

vaše slike:

oprema za borilačke veštine

Facebook