Podaci firme ::::

service description:

GAPAMAT d.o.o. od jula 2010. god. u Srbiji zastupa jednog od najvećih Čeških proizvođača otirača i zona za čišćenje, firmu GAPA MB s.r.o. iz Mlade Boleslavi (www.gapa.cz).

Proizvodimo otirače i zone za čišćenje po želji, i to za veleprodajnu i maloprodajnu mrežu kupaca.

    Naši proizvodi su svrstani u četiri kategotije:

  • Otirači ulazni

  • Otirači tekstilni

  • Obloge za bazene

  • Industrijski otirači

ULAZNI OTIRAČI se koriste kao prva zona za ciscenje i oni sluze za uklanjanje najgrublje necistoce: blata, snega, kamencica. U kategoriju ulaznih otiraca spadaju sledeci modeli:

TOPWELL 27 mm (standard, extra, super, lučna), TOPWELL 22 mm (standard, extra, super) TOPWELL 17 mm (standard, extra, super), TENWELL (standard, extra), OPENWELL 28/18 mm, LAWELL, BRUSHWELL, BRUSHWELL - LOGO, KARWELL, OKTAVA, ŠKRABAK, CLEANBOX, RINWELL, SANITNESS, RUBBERBRUSH.

Topwell otirači – osnovu ovih otiraca cine Al profili koji su povezani sajlama od nerdjajuceg celika. Sa tim se postize da otirac bude elasticniji, sto je znacajno prilikom njegovog odrzavanja.U Al profilima ucvscene su tekstilne ili gumene trake, ili cetke u obliku stubica. Topwell otiraci mogu biti visine od 27mm, 22mm i 17mm. Ova vrsta otiraca otporna je na opterecanje do 2.5t.

Ovi otirači se postavljaju tako sto se polazu u već pripremljene otvore koji su oivičeni sa aluminijumskim okvirima, ili na nivo tla, u aluminijske okvire koji imaju zakošene stranice zbog bezbednijeg prilaza otiračima. Širina zakošenog okvira može da bude 45 mm ili 65mm.

Tenwell
Otirači Tenwell jesu idealno rešenje za prostorije sa velikim prometom.. Zbog mnogih pozitivnih karakteristika materijal TENWELL se preporučuje za ugradnju u bolnicama, prolaznim zonama u hotelima, bankama, restoranima, svlačionicama, banjama, teretanama, kao i za pešačke staze i stepeništa, prostorije u skijaškim centrima, centrima za voženje rolera, autosalonima, kancelarijama, oko bazena i mnogo drugih.

Openwell
Otirač je sastavljen od elastičnih gumenih traka u obliku talasa, koje su nitnama pričvršćene za alumnijumsku traku. Ovo rešenje omogućava uklanjanje nečistoće korišćenjem sopstvene težine. Preporučujemo da dužina otirača bude tolika, da posetilac po njoj može da napravi od 3 do 5 koraka. Otirač nije samonosiv, mora da leži celom površinom na ravnoj podlozi!!! Otirač Openwell može kao jedini od svih otirača da se koristi obostrano.
Otirač nije pogodan za prolaz korpe sa kolicima za kupovinu kao i za kolica za prevoz paleta. 

Lawell
Samonoseći otirač sa osnovom od širokih aluminijumskih profila sa udubljenjima po dužini, koji su spajani fleksibilnim profilom koji omogućava savijanje otirača u rolnu. Al profili se kompletiraju sa gumenom trakom sa relijefom , za grubu nečistoću, ili sa tekstilnom trakom za sitnu nečistoću i vodu. 

Brushwell
Osnova otirača BRUSHWELL su plastični profili crne boje sa poliamidnim četkicama, koji su povezani prohromskim sajlama, što omogućava savijanje otirača u rolnu. Otirač je namenjen za 1. zonu čišćenja jer otklanja grubu nečistoću. Otirač BRUSHWELL je jako koristan za upotrebu ispred ulaza u zatvorene objekte sa površina sa sitnom nečistoćom, kao što su, na primer, teniski tereni, futbalska igrališta...

Rinwell
Veoma grub, jak i efikasan otirač. Otirač je otporan na klizanje i na veoma niskim temperaturama. Namenjen je za uklanjanje grube nečistoće. Uz potrebnu dužinu može da se koristi i kao unutrašnja završna zona za čišćenje.


TEKSTILNI OTIRAČI

Shatwell
Otirač je proizveden od 100% polipropilena učvršćenog u mekeni PVC, koji ne propušta ni prašinu, ni vodu. Jako je otporan na ogrebotine i ima veliku mogućnost absorbovanja tečnosti.

Catwell - Logo
Radi se o otiraču sa logom, radi povećanja imidža vaše firme. Otirač je proizveden od 100% polipropilena učvršćenog u nepropusni materijal. Otirač je otporan na ogrebotine i ima povećanu osobinu absorbovanja tečnosti. Pružamo vam mogućnost da proizvedemo bilo kakav oblik u različitim bojama (u skladu sa našim uzornikom).

Cleanwell
Otirač sličan tepihu za finu završnu fazu čišćenja obuće. Proizveden od sečenih poliamidnih vlakna, koja su u gustim redovima učvršćena u nepropustljivu osnovnu podlogu

Atrium - Logo
U pitanju je otirač tipa tepiha, proizveden od poliamidnog vlakna. Realizacija loga se vrši utkavanjem vlakna u nitrilnu podlogu otirača. Otirač ATRIUM – LOGO je standardno završen gumenom trakom širine 2cm i po potrebi može da bude proizveden u obliku i dimenzijama po želji kupca. Osnovan izbor je 60 boja, koje možemo da dopunimo za tražene nijanse. Ovaj otirač je zahvaljujući antistatičkim osobinama jako otporan na opterećenje i ima povećanu stabilnost boja (Xenotest ISO 105 B02:>6).
Otirač ispunjava zahteve indeksa gorenja B1 – DIN 4102.

Kokos
Naravno da svaki „arhaično nastrojen esteta“ imaće primedbe na to, da smo u našu ponudu stavili klasičan Kokos i to iz razloga njegovog sintetičog porekla. Međutim, pozitivnog u vezi ovog proizvoda ima toliko, da vredi da ih spomenemo: čvrstoća njegovih vlakana – ne lome se, ne ispadaju, ne gužvaju se, možete da ga perete vodom pod pritiskom, stalnost boja itd

Većina higijenskih problema se pojavljuje pored ostalog i zbog toga što nije urađeno čišćenje površina od mikroba i drugih mokroorganizama. Sa obzirom da se naša firma bavi proizvodnjom i prodajom ulaznih zona za čišćenje, tražimo rešenja kako smanjiti, najbolje potpuno ukloniti unošenje istih na obući u ugostiteljske objekte, objekte za proizvodnju prehrambenih proizvoda itd...

Korišćena sredstva odlažite u skladu sa preporukama proizvođača tih sredstava.

U unutrašnjim prostorijama preporučujemo korišćenje crvenog industriskog otirača SANITNESS DE LUXE, koji je otporan na različite hemikalije i masnoće. Ovi otirači su protivklizni i smanjuju umor nogu radnika.


Itisoni FANWELL

Optimalno rešenje za velike prostorije sa povećanim prometom. U pitanju je ekstremno trajan materijal otporaniji na gužvanje od svih koji su trenutno dostupni na tržištu. Materijal možete koristiti za enterijer kao i za eksterijer.


Otirač za dezinfekciju FULWELL

Otirači Fulwell su namenjeni za savršeno uklanjanje mikroba i drugih mikroorganizama. Ovi otirači su namnjeni pre svega za objekte za proizvodnju prehrambenih proizvoda kao i objekte za gajenje životinja. Otirači su proizvedeni za velika opterećenja.


Proširenje asortimana

Naš sistem otirača i zona za čišćenje sadrži „čelični otirač“ ŠKRABAK = STRUGAČ za uklanjanje veoma grubih nečistoča. Iz bezbednosnih razloga u otvore ovih otirača od 1. Decembra 2009 godine ugrađujemo čepove sa specijalno obrađenom površinom, koja povećava učinak uklanjanja nečistoće i eliminiše klizanje. Broj ovih čepova na 1m2 je standardno određen, ali po želji kupca možemo njihov broj povećati.

Ostali podaci:

  • Vladimir Jančić
    Tel.: 063/844-42-84, 

vaše slike:

čelični otirač 
industrijske podloge
industrijski otirači

Facebook