Podaci firme ::::
Pogledan: 707704
Toše Jovanovića 11
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/7547-135
Fax: 011/7547-495
Mapa

Tržišna marka:

 • Bilfinger Water Technologies
 • Crane - Depa
 • Crane - Krombach
 • Crane - Saunders
 • Crane - Tuflin
 • Crane - Xomox
 • Handol Pumps
 • Probig
 • Rotarex
 • Sydex
 • Xylem Brand Lowara Vogel

service description:

Snaga Binemikoma ogleda se u jedinstvenom kombinovanju proizvoda, usluga i znanja ljudi koji rade u firmi od njenog osnivanja 1993. god.

Binemikom se oslanja na bogatu osnovu tehničkog i praktičnog iskustva firmi koje zastupa i koje imaju dugu tradiciju poslovanja i opsluživanja klijenata u svim oblastima privrede kao i u domaćinstvima.

Zahvaljujući statusu ekskluzivnog zastupnika i distributera firmi: Xylem brand Lowara Vogel, Bilfinger, Crane, Sydex, Rotarex, u mogućnosti smo da svojim klijentima ponudimo raznovrsnu paletu proizvoda po najpovoljnijim uslovima.

Naša trajna opredeljenost jeste da slušamo potrebe klijenata i da interaktivnim pristupom, praktičnim rešenjima zasnovanim na savremenim tehnologijama, monitoringom i pravovremenim servisom iste zadovoljimo.

Naš proizvodni portfolio čine proizvodi koji imaju široku primenu u vodosnabdevanju, prepumpavanju otpadnih voda, postrojenjima za tretman pitke vode, postrojenjima za preradu otpadnih voda, građevinarstvu, hemijskoj i petrohemijskoj industriji, rudarstvu kao i industriji hrane i pića.
Delatnost smo proširili pružanjem usluga servisiranja pumpi proizvođača koje zastupamo, kao i pumpi drugih proizvođača. Uslugu servisiranja pumpi vršimo na visokom nivou, sa originalnim rezervnim delovima, u modernom i po svetskim standardima opremljenom novoizgrađenom objektu naše firme (Pančevački put br. 106). U istom objektu vršimo i montažu postrojenja za povišenje pritiska.

Geografska područja na kojima smo prisutni su Srbija, Crna Gora i Republika Srpska.
* Razne pumpe za vodu, jednostepene i višestepene horizontalne i vertikalne, bunarske pumpe, hidrofori sa i bez frekventnih regulatora HYDROVAR, protivpožarna postrojenja, procesne pumpe;
* Pumpe za otpadnu kanalizacionu vodu, drenažne muljne pumpe propelerske pumpe za velike kapacitete, oprema za prečišćavanje otpadnih voda: mešači i aeratori, flow booster, difuzori za biološki tretman voda itd.;
* Sve vrste odvajača kondenzata, odvajači tečnosti, odzrake, hvatači nečistoće, prečišćivači gasa, pumpe za kondenzat, regulatori pritiska, regulatori temperature;
* Konusne dvo-tro-četvoro i petokrake slavine sa i bez plašta za grejanje, regulacione slavine, loptaste slavine u raznim varijantama i izvedbama, leptir ventili od svih vrsta materijala, uključujući i teflonizirane;
* Cevi i fitinzi obloženi teflonom sa unutrašnje strane, flexibilna creva za sve vrste hemikalija, kompenzatori, membranski ventili.


Binemikom d.o.o.

Centrala

11030 Beograd
Toše Jovanovica 11
Tel: +381 11 30 58 138
+381 11 75 72 746
+381 11 75 47 135
Fax: +381 11 75 47 495
office@binemikom.rsServis

11210 Krnjaca – Beograd
Pancevacki put 106
Tel/Fax:
+381 11 27 48 968
+381 11 27 48 969

vaše slike:

Bilfinger Water Technologies
Crane - Depa
Crane - Krombach
Crane - Saunders
Crane - Tuflin
Crane - Xomox
Handol Pumps
Probig
Rotarex
Sydex
Xylem Brand Lowara Vogel

biološki prečistači za otpadne vode
bunarske pumpe
centrifugalne pumpe
cirkulacione pumpe
difuzori za aeraciju
distribucija pumpi
dozir pumpe
drenažne pumpe
fekalne pumpe
fine rešetke
grube rešetke
hidrocili
Podaci firme ::::.
Pogledan: 1026408

service description:

PROIZVODNJA ARMATURA

REGULACIONI VENTILI, SLAVINE, OSTALI ZATVARAČI OD HEMIJSKI OTPORNIH MATERIJALA I PROIZVODNJA PUMPI


PROGRAM
REGULACIONIH VENTILA

PROGRAM ARMATURA I PUMPI VISOKE HEMIJSKE REZISTENCIJE


Centrifugalne hemijske pumpe

Pumpe su pre svega namenjene transportu baza, kiselina, rastvora soli i svih drugih agresivnih tečnosti na koje je osnovni materijal pumpe otporan. Pored toga, mogu se koristiti za neagresivne fluide (organska jedinjena, vodu i sl.)


Punilica za agresivne tečnosti

Uređaj za doziranje i punjenje agresivnih tečnosti napravljen od visokomolekularnog polipropilena, kapaciteta 800 - 2000 boca na čas

Armature i pumpe visoke hemijske rezistencije

Proizvodi su namenjeni za agresivne i neutralne tečnosti i gasove u sledećim granama industrije: bazna hemija, prerađivačka hemija, farmacija, kozmetika, prerada kukuruza, prerada mleka, proizvodnja bezalkoholnih napitaka, proizvodnja alkoholnih pića, proizvodnja celuloze i papira, tekstilna industrija, energetika i hemijska priprema vode, prečišćavanje otpadnih voda, vodosnabdevanje, industrija boja i lakova, industrija deterdženata i sredstava za pranje ...

Regulatori bez pomoćne energije

Regulator bez pomoćne energije ili reducir ventil za paru, vodu i gasove, primenjuje se u vodovima i postrojenjima pod pritiskom za redukciju pritiska protočnog fluida. Reducir ventili mogu da se koriste kao pojedinačni, samostalni elementi ili u sklopu reducir stanica.

Trodelne loptaste slavine

Jednostavna konstrukcija i rukovanje,mali prostor za ugradnju u odnosima na drugu armaturu, brzo otvaranje i zatvaranje zakretanjem ručice za 90 stepeni, poprečni presek kružnog oblika sa punim ili suženim prolazom, izuzetno mali hidraulički otpor jer nema skretanja strujne linije protočnog medija, baukasten princip gradnje – jednostavno održavanje i smanjeni troškovi lagerovanja rezervnih delova, različite konbinacije materijala pružaju mogućnost široke oblasti primene.

Stabilni sistemi za protivpožarnu zaštitu

Nadzemni hidrant, Lonac za penu, Mlaznice za hlađenje krova, Mlaznica za vodenu zavesu, Skretači pene, Sprej mlaznica za vodu, Stabilne mlaznice za tešku vazdušnu penu, Elektromagnetni membranski ventili

Separatori

Polietilenski separatori Euro - normi EN 858, za podzemnu ugradnju, sa integrisanim separatorom mulja, sigurnosnim plovkom protiv prelivanja mineralnih ulja kalibrisanim za tečnosti gustine 0.85 do 0.95 g/cm3, sa koalescentnim filterom koji omogućava da je sadržaj zaostalog ulja niži od 5 mg/l što je prema DIN EN 858 najviše
dozvoljeno.

vaše slike:

armatura
armature za procesnu industriju
Podaci firme ::::.
Pogledan: 194287

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Procesna oprema za voće i povrće.

Mašine za pakovanje - sistemi za odmeravanje sa više glava,vertikalne pakerice, horizontalne mašine za kesice, flow-pack sistemi za pakovanje, kartoniranje i ostale mašine na kraju linije za završno pakovanje.
Oprema za punjenje (flaširanje) - mašine za punjenje, mašine za etiketiranje, mašine sa termoskupljajućom folijom, mašine za obavijanje kartonom, obmotačice, paletizeri itd.


* Prehrambena procesna oprema
* Pakovanje
* Punjenje-Flaširanje
* Inspekcija/Kontrola proizvoda
* Materijali za pakovanjePodaci firme ::::.
Pogledan: 201820

service description:

SZR VAR, Kovilj
Specijalizovana zanatska radnja za zavarivanje prohroma, aluminijuma i obojenih metala

Delatnost:

- Zavarivanje (Al, prohrom, obojeni metali...)

- Proizvodnja procesne opreme za medicinu, prehrambenu industriju i druge grane industrije

PROCESNA OPREMA od prohroma:

- oprema za mesare
- oprema za klanice
- oprema za pečenjare
- mašine za ceđenje paradajza
- mašine za odvajanje koštica od šljiva
- mašine za mlevenje kajsija, krušaka i drugog voća
- sudovi za vino, rakiju, mleko (litraža po porudžbini)
- dozatori za praškaste materije
- duplikatori sa i bez mešalice
- oprema za preradu lekovitog bilja

- Prohromska stepeništa, ograde i rukohvati

Podaci firme ::::.
Pogledan: 301444

service description:

Već dugi niz godina bavimo se proizvodnjom opreme od nerđajućeg čelika najpoznatijih svetskih proizvođača. Dugogodišnje iskustvo i brojni kooperanti garantuju kvalitet svihnaših proizvoda.

U našoj proizvodnoj ponudi nalazi se mnoštvo opreme koja služi za opremanje industrije za preradu mleka, klanične industrije, industrije za proizvodnju mineralne vode, sokova, vina, jakih alkoholnih pića, piva i za preradu lekovitog bilja. Takođe smo u prilici da vam predstavimo i najrazličitije elemente za opremanje enterijera ugostiteljskih, turističkih i stambenih objekata. Naši proizvodi pokrivaju kompletan proces proizvodnje u navedenim oblastima industrije - od pripreme do finalizacije i punjenja tj. pakovanja.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 173052
Cara Dušana 81
Šid, 22240
Srbija
Tel.: 022/710-518
Fax: 022/715-478
Mapa

service description:

PROIZVODNJA SELOTEJP TRAKA I MAŠINA ZA DRVNU I PAPIRNU INDUSTRIJU, KONFEKCIONIRANJE I ŠTAMPU SELOTEJPA, LIFTOVA I TRANSPORTERA

„ALTOM“ d.o.o. osnovan je 1993 godine.

Osnovna delatnost preduzeća bila je proizvodnja mašina i uređaja raznih namena (uglavnom za preradu papira i drveta), kao i proizvodnja papirnih traka.

1999. godine počinje proizvodnja samolepljivih traka, što je danas glavna delatnost preduzeća.

„ALTOM“ d.o.o. je prva fabrika za proizvodnju samolepljivih traka u Srbiji.


Firma zapošljava 15 radnika i raspolaže savremenim kapacitetima za proizvodnju samolepljivih ambalažnih traka svih vrsta sa i bez štampe.

Altom trake su ekološke ambalažne trake bez mirisa , ponašaju se izvanredno na niskim i povišenim temperaturama, otporne su na vlagu, UV svetlost i starenje.
Od samog zasnivanja preduzeće „ALTOM“ d.o.o. se bavi proizvodnjom mašina za različite grane industrije. U proteklih 15 godina proizvedeno je više od 100 različitih mašina.

Najviše su bile obuhvaćene mašine za papirnu industriju, teretne liftove, kao i mašine za konfekcioniranje i štampu selotejpa.

Neke od proizvedenih mašina su:

Mašina za izradu papirnih (ading, termo, fax i računskih) traka

Disolveri za boju

Toper za duvan

Protivstrujne mešalice

Mašina za sečenje selotejpa

Peć na biomasu

Podbušivač

» Mašine za štampu samolepljivih traka - Selotejpa

» Mašina za punjenje-pražnjenje osovina za namotavanje trake

» Mašine za izradu kartonske ambalaže

» Teretni liftovi

» Briketirke

» Brente
Podaci firme ::::.
Pogledan: 270908
Čaki Lajoša 1
Temerin, 21235
Srbija
Tel.: 021/844-767
Fax: 021/844-767
Mapa

Tržišna marka:

 • Armor
 • Collamat
 • Domino
 • Elmed
 • FT System
 • Lock
 • Telesis
 • Toshiba

service description:

Od 1990. godine, Elmed nudi inovativna rešenja za kodiranje, etiketiranje i sledljivost proizvoda, kontrola kvaliteta. Naš cilj je oduvek bio ostvarenje uspešnih i dugovečnih partnerskih odnosa sa klijentima, doprinoseći time povećanju efikasnosti proizvodnje, sledljivosti proizvoda i zaštiti brenda.
Podržani neprestanim rastom, 2004. godine, proširili smo aktivnosti na sisteme za inspekciju proizvoda i pokrenuli sopstvenu proizvodnju samolepljivih etiketa, transportnih sistema, stalaka, nosača, kao i specijalne inženjerske projekte.
Naš tim od preko 40 obučenih stručnjaka u prodaji, servisu, razvoju, primenjenim rešenjima i administraciji neprestano rade na usavršavanju svojih veština, istovremeno doprinoseći zadovoljstvu naših kupaca.
Kancelarije u Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Skopju (Makedonija), Tirani (Albanija), zajedno sa matičnim centrom u Temerinu (Srbija) omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo lokalnu podršku, kratko vreme odziva, kao i potrošni materijal, rezervne delove i novu opremu.
Široka paleta svetski afirmisanih, vodećih proizvoda i višegodišnje iskustvo, omogućava nam da ponudimo visokokvalitetna, u praksi testirana rešenja, uz vrhunsku tehničku podršku.


INDUSTRIJSKA OPREMA:- INDUSTRIJSKO OBELEŽAVANJE: INK JET, LASERI, PRINT AND APPLY, ETIKETIRKE, INDUSTRIJSKI ŠTAMPAČI, ETIKETE I NALEPNICE.- KONTROLA I ZAŠTITA PROIZVODA: METAL DETEKTORI, INSPEKCIJSKI SITEMI ( "INSPEKTORI" ), MERNI SISTEMI ( VAGE)- OPREMA ZA FIZIKALNU TERAPIJU U MEDICINI- ZASTUPNICI FIRMI: DOMINO, MARKEM, TOSHIBA, LOCK, FT SYSTEM, TELESIS, ISKRA MEDICAL, VEPLAS, LABEL-AIRE, DATALOGIC

Ostali podaci:

 • Tel/fax
  Tel.: 021/844-787, 
 • Tel/fax
  Tel.: 021/844-797, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 195844

service description:

PRERADA VOĆA I POVRĆA

Ostali podaci:

 • Tel/fax
  Tel.: 011/2756-982, 
 • Tel/fax
  Tel.: 011/2755-859, 

vaše slike:

divergentni kalibrator
horizontalna pasirka
kalibrator sa valjcima
mašine za pranje voća
Podaci firme ::::.
Pogledan: 122085

service description:

PROJEKTUJE: PROCESNU OPREMU, IZMENJIVAČE TOPLOTE, MESARSKE MAŠINEIZRAĐUJE: SUDOVE POD PRITISKOM, PROCESNU OPREMU IZMENJIVAČE TOPLOTE, OPREMU ZA PRERADU OTPADNIH VODA, MESARSKE MAŠINE, ELEMENTE ENTERIJERA, STEPENIŠNE I DVORIŠNE OGRADE OD NERĐAJUĆEG ČELIKA

Proizvodni program:

-Procesna oprema od nerđajućeg čelika za farmaceutsku i kozmetičku industriju
-Procesna oprema od nerđajućeg čelika za prehrambenu industriju
-Procesna oprema od nerđajućeg čelika za hemijsku industriju
-Oprema za pneumatski transport
-Oprema za otprašivanje i industrijsku ventilaciju
-Oprema za tretman vode
-Oprema za reciklažu
-Energetska oprema
-Ostalo
Podaci firme ::::.
Pogledan: 167208
Valjevski put 504
Stubline, 11507
Srbija
Tel.: 011 87 91 196
Fax: 011 87 91 196
Mapa

service description:


Mont d.o.o. je porodično preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u preradi metala i izradi raznih vrsta metalnih uređaja i opreme. Na početku su to bile kovačke radionice, a 1991 god. osnovano je preduzeće METAL- MONT koje se bavilo proizvodnjom i montažom termoenergetske i procesne opreme, zatim 1993. MONT, a 2006 god. ono je preregistrovano u MONT d.o.o.

Primarna delatnost MONT d.o.o. je proizvodnja, projektovanje, inženjering i montaža procesne i termoenergetske opreme i postrojenja, a pored toga, osvojena je i proizvodnja mašina alatki za obradu metala deformacijom (valjci za rolovanje lima, hidraulične prese i makaze). Proizvodnja se odvija u dve proizvodne hale zajedničke površine od oko 1500 m2 u blizini Obrenovca. MONT d.o.o. je jedno od retkih preduzeća u ovoj oblasti koje bez pomoći kooperanata pruža usluge od projektovanja, proizvodnje do ugradnje uređaja iz svog proizvodnog programa. Veliki broj kvalitetno izvedenih radova i isporučenih odgovornih uređaja govore u prilog kvalitetu i profesionalnosti zaposlenih u našoj firmi.

Naše proizvode odlikuje savremenost i trajnost, što najbolje potvrđuju zadovoljni naručioci sa kojima smo ostvarili dugogodišnju i obostrano uspešnu saradnju. Takođe, akcenat se stavlja na primenu novih i unapređivanje postojećih tehničkih rešenja, primenu novih materijala i aktuelnih, ali proverenih tehnologija izrade i zaštite.

Činjenice o nama:

Lokacija: Stubline, na magistralnom putu,fabrički krug 35 ar

Objekti: proizvodna hala 700 m2,objekat u fazi izgradnje 1000 m2

Oprema: Mašine za obradu metala deformacijom,preseraj,zavarivanje

Vozni park: Autodizalice 8t,šleper,terenska i putnička vozila,agregati

Radna snaga: 20 visokokvalifikovanih radnika, 3 diplomirana inženjera
Podaci firme ::::.
Pogledan: 242601

service description:

PROIZVODNJA OPREME ZA PREHRAMBENU I TEKSTILNU INDUSTRIJU
Istorija

Prve mašine koje su napravljene u Matingu jesu mašine za testo. Odluka da se počne sa proizvodnjom mašina za preradu testa doneta je na osnovu sagledavanja tržišta i procene da na našem tržištu nema pravih prduzeća koja se bave ovom delatnošću. Firma je u početku pored vlasnika i direktora dipl.maš.ing. Aleksić Milenka zapošljavala svega dva radnika. Vremenom uz povećanje obima posla povećao se i broj zaposlenih.

Danas Mating ima oko 40 zaposlenih, dominantan je na prostorima Srbije i Crne Gore u oblasti proizvodnje mašina za pekarsku industriju, a cilj je da se nametnemo na tržištima okolnih zemalja.

Bitan period preduzeća jeste 1999. godina kada je napravljena hala (sadašnja lokacija firme) na putu Niš - Zaječar ispred sela Malča.

Ostali podaci:

 • Tel.: 018/4661-839, 
 • Tel.: 018/4661-830, 
 • Tel.: 018/4661-454, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 198852
Janka Veselinovića 68
Šabac , 15000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA, PRODAJA, UGRADNJA I SERVIS OPREME ZA UPRAVLJANJE, MERENJE I REGULACIJU U INDUSTRIJSKIM PROCESIMA
ELEKTRONIKA - UREĐAJI, KOMPONENTE, PROJEKTOVANJE I INŽENJERING
Podaci firme ::::.
Pogledan: 203513
Partizanska 23/2
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 011/208-7256
Fax: 011/331-7639
Mapa

service description:

Procesna oprema i delovi Beo Eko R
Kompletna rešenja za probleme u industriji:
- abrazije
- erozije
- kavitacije
- korozije
- hemijskog uticaja
- precizne reparacije
- hitne reparacije
- zaptivanje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 212986

service description:

1. TEHNOLOSKE LINIJE, POJEDINACNE MASINE, UREDJAJI I APARATI ZA PROIZVODNJU BOJA, LAKOVA I LEPKOVA
-LABORATORIJSKI, KONZOLNI, ZIDNI, STUBNI DISOLVERI
-LABORATORIJSKI INDUSTRIJSKI PERL - MLINOVI
-MESSACI ZA VISOKOVISKOZNE I PASTOZNE MATERIJALE
-SPECIJALNI MESACI SA POGONOM U EX ZASTITI
-PUMPE ZA TRANSPORT BOJA I LAKOVA
-REZERVNI DELOVI

2. TEHNOLOSKE LINIJE, POJEDINACNE MASINE, UREDJAJI I APARATI ZA PROIZVODNJU KOZMETICKIH I FARMACEUTSKIH PREPARATA
- POSUDE ZA RASTAPANJE SA I BEZ MESALICE
-POSUDE u REAKTORI ZA INFUZIONE RASTVORE I SIRUPE
-MOBILNE POSUDE SA I BEZ MESALICA
-HOMOGENIZATORI, MIKSERI OD V=5 LIT. DO V=250 LIT.
-DESTILATORI DEMINERALIZATORI I UV STERILIZATORI
-KONTEJNERI ZA SIRUPE

3. TEHNOLOSKE LINIJE, POJEDINACNI UREDJAJI I APARATI ZA PROIZVODNJU KONDITORSKIH PROIZVODA
-UREDJAJI ZA TEMPERIRANJE (TEMPERIRERKE ZA KREM I COKOLADU)
-UREDJAJI ZA OTAPANJE (OTAPACI ZA BILJNU MAST, VIBRO OTAPACI ZA COKOLADNE BLOKOVE)
-ELEMENTI SKLADISNOG PROSTORA I CEVOVODA (SPREMNICI ZA KREM/COKOLADU, PRIHVATNE POSUDE DVOKRAKE I TROKRAKE SUPLICIRANE SLAVINE, DUPLICIRANI CEVOVODI, PUMPE ZA KREM/COKOLADU)
-ELEMENTI MEHANICKOG TRANSPORTA (ZAVOJNI TRANSPORTERI, SNEKE, ELEVATORI TRANSPORTNE, CELICNE, ILI TRANSILON TRAKE)
-ELEMENTI PNEUMATSKOG TRANSPORTA (SKRETNICA, DOZATORI, VAZDUSNA ZAUSTAVA, STAKLO ZA POSMATRANJE I DR.)

4. TEHNOLOSKE LINIJE, UREDJAJI I APARATI ZA PROIZVODNJU KECAPA I MAJONEZA, RENA, DECIJE HRANE I SL.

5. SPECIJALNI MESACI I UREDJAJI ZA TRETIRANJE ZRNASTIH I PRASKASTIH MATERIJALA
-HORIZONTALNI BLENDER MESACI
-KONUSNI I KONUSNO - PUZNI MESACI
-V u MESACI
-DVOSTRUKO KONUSNI I KOSI MESACI
-KONUSNA VAKUUM SUSNICA
-DOBOSI ZA DRAZIRANJE
-CENTRIFUGE

6. TEHNOLOGIJE I OPREMA ZA TRETMAN PITKIH I OTPADNIH VODA

7. INDUSTRIJSKA ELEKTRONIKA, ELEKTROMOTORSKI POGONI - FREKVENTNI REGULATORI
Podaci firme ::::.
Pogledan: 152851
BUBANJSKA DOLINA 33
Niš, 18000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

AdresaBUBANJSKA DOLINA 33
Telefon 280 423, 269 847
Adresa MOBILNI TELEFON
Telefon 064/2924 504
Email ilijas47@gmail.com
Tekuci racun 125-1773259-93
PIB 105544554
PROIZVODNJA PROCESNE OPREME: PRANJE AMBALAŽE, PAKOVANJE ROBE, UNUTRAŠNJI TRANSPORT I AUTOMATIZACIJA PROCESA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 178830
Bulevar 12. Februara 82
Niš, 18000
Srbija
Tel.: 018/580-644
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 81287
Stoje Tošić 2/17
Čačak , 32000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA, REMONT I REKONSTRUKCIJA: PEĆI ZA TERMIČKU OBRADU, IZRADA SVIH VRSTA GREJAČA, IZRADA MERNOREGULACIONE OPREME SA RAČUNARSKIM VOĐENJEM I ZAPISIVANJEM TEMPERATURE, OPREMA ZA POLJOPRIVREDU, INDUSTRIJSKI VENTILATORI, OPREMA IZ OBLASTI CIGLARSKE INDUSTRIJE I GALVANIZACIJE, INŽENJERING
Podaci firme ::::.
Pogledan: 151377
Vrbaška 16
Srbobran, 21480
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

- PROIZVODNJA TRANSPORTNIH TRAKA I PROIZVODNJA GUMENOTEHNIČKE ROBE ZA GRAĐEVINSKU Nikola Kovačić ugledni privrednik, zanatlija, čovek od znanja i zanata osnovao je ’’Vulkan Gumu-BELT’’ kao samostalnu vulkanizersku radionicu za pružanje vulkanizerskih usluga pod nazivom ’’Vulkan’’ davne 1966 godine.
Ovo preduzeće se od male vulkanizerske radnje sa dva radnika, samih osnivača, razvilo u savremeno preduzeće sa 70 radnika.
Vulkan Guma - Belt svoj proizvodni program bazira na proizvodnji gumenih transportnih sistema i specijalnih transortnih traka namenjenih prevashodno za prehrambenu, poljoprivrednu, hemijsku, rudarsku, građevinsku industriju, kao i za sve ostale oblasti industrije. Pored proizvodnje vršimo i servisne usluge na terenu, kao npr. (oblaganje mlinova).
Svi proizvodi Vulkan Gume-BELT dokazali su se u praksi i funkcionalnošću i kvalitetom. Težnja za kvalitetom krunisana je krajem 1999. godine uručivanjem ISO Certificata 9001:2000 od strane ocenjivača LOYD L.R.Q.A.
Kvalitet je cilj i obaveza ove firme. Zadovoljni kupci iz svih grana industrije su potvrda postignutog kvaliteta. Proizvodi iz pogona Vulkan Gume-BELT vode brigu o životnoj okolini, bezbednosti i zdravlju ljudi.
Naši proizvodi su nosioci velikih svetskih i domaćih priznanja i zaštićeni su patentom. # SUČ-Spiralni usmerivač čistač
# Elevatorske transportne trake
# Gumeno tehnička roba
# Glatke transportne trake
# Oblaganje mlinova za mokro mlevenje sirovina
# Gumeni prelazi preko šina
# Reljefne transportne trake
# Rebraste transportne trake
# Harmonikaste transportne trake

vaše slike:

Guma
Podaci firme ::::.
Pogledan: 380361

service description:

Proizvodnja procesne opreme, mašina, uređaja i alata od kiselootpornih prohrona, vatrostalnih prohrona i titana za hemijsku, prehrambenu i farmaceutsku industriju kao i ugostiteljstvo
Podaci firme ::::.
Pogledan: 169309

Jagodina , 35000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Detektori metala i linijske vage - Metal Detectors and Checkweighers

Uređaji za obeležavanje (markiranje, kodiranje) - Printers for marking (coding)
(lasersko markiranje, mehaničko obeležavanje - graviranje, elektrohemijsko markiranje)

Sistemi za merenje doziranje i kontrolu u ekstruzivnim procesima

Uređaju za aktiviranje površine korona postupkom

Mašine i uređaji za kablovsku industriju i oprema za labaratorijsko ispitivanje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 131266
Karađorđeva 12, TC Danubius Lok. 210
Smederevo , 11300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA PROCESNE TEHNIKE, OPREME, MASINA

PRERADA MINERALNIH SIROVINA, SUVO I MOKRO MEŠANJE, INDUSTRIJSKO ODPRAŠIVANJE, KOMPRESORSKE STANICE, PNEUMATSKI TRANSPORT
Podaci firme ::::.
Pogledan: 171797

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

Tržišna marka:

 • Smc japan

service description:

PROIZVODNJA OPREME ZA UPRAVLJANJE U INDUSTRIJSKIM PROCESIMA
AUTORIZOVANI DISTRIBUTER FIRME SM JAPAN ZA INDUSTRIJSKU PNEUMATIKU

HIDRAUIKA / PNEUMATIKA
INDUSTRIJSKA PNEUMATIKA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 99421
Momčila Tapavice 2
Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

IZRADA REZERVNIH DELOVA ZA RAZNE MAŠINE : ZUPČANICI...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 69647
Sime Šolaje 15
Nova Pazova, 22330
Srbija
Tel.: 022/323-598
Fax: 022/323-597
Mapa

service description:

Probijanje lima

Savijanje lima

Rolovanje lima

Deformacija lima

Makaze za lim

Sečenje lima

Univerzalne mašine

Savijanje cevi i profila

Testere

Software
Podaci firme ::::.
Pogledan: 83078
Sedam Sekretara Skoja 40
Kragujevac , 34000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

- ZASTUPNIŠTVO ZA WAGNER SRBIJA I CRNA GORA- OPREMA ZA FARBANJE ELEKTROSTATIČKIM PRAHOM I FARBANJE TEČNIM PREMAZIMA- 10 GODINA SA VAMA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 220491

service description:

PROIZVODI: FABRIKE I PROIZVODNE LINIJE ZA PRAŠKASTE MATERIJALE ZA ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU; SPECIJALNA POSTROJENJA; ZAŠTITNU OPREMU
Podaci firme ::::.
Pogledan: 59839
Relje Savića 22
Futog, 21410
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA SUŠARA ZA DRVO SA KOTLOVSKIM POSTROJENJIMA, IZRADA KOTLOVA NA ČVRSTO GORIVO, SUŠARE ZA PILJEVINU I ČELIČNE KONSTRUKCIJE, VODOVOD I GREJANJE PELET
Podaci firme ::::.
Pogledan: 106152
Jasički put br.2
Kruševac , 37000
Srbija
Tel.: 037-421-502
Fax: 037-429-653
Mapa

service description:

Proizvodni program: traktori guseničari, utovarivači točkaši, hidraulički bageri, guseničari i točkaši, komponente, procesna oprema, remont mašina i komponenata, proizvodne usluge.

Ostali podaci:

 • mr Zoran Radmanovac dipl.ecc.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 64475
36216 Novo Selo
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA MAŠINA ZA IZRADU KARTONSKE AMBALAŽE: MAŠINE ZA BIGOVANJE KARTONA, MAŠINE ZA ŠTANCOVANJE KARTONA, MAŠINE ZA LEPLJENJE KARTONSKIH KUTIJA, MAŠINE ZA ŠTAMPANJE KARTONSKIH KUTIJA, MAŠINE ZA ŠLICOVANJE I PROREZIVANJE KARTONA, MINI SLOTERI
PROIZVODNJA MAŠINA ZA PAKOVANJE: PRAŠKASTIH MATERIJALA, ZRNASTIH MATERIJALA, KOMADNIH MATERIJALA
PROIZVODNJA TRANSPORTNIH SISTEMA ZA OPSLUŽIVANJE MAŠINA ZA PAKOVANJE
Podaci firme ::::.
Pogledan: 356594
Đure Salaja 13
Smederevo , 11300
Srbija
Tel.: 026/614-483
Fax: 026/614-483
Mapa

service description:

IZRADA I MONTAŽA ČELIČNIH KONSTRUKCIJA
REMONT I ODRŽAVANJE POSTROJENJA
MONTAŽA I ODRŽAVANJE CEVOVODA, GREJNIH INSTALACIJAKLASIFIKACIJA DELATNOSTI
Izvor baza podataka GRADJEVINARSTVO SRBIJEProizvodi i usluge
•Montažne zgrade - metalni kostur - (P)
•Montažne zgrade - rashladne komore - (P)
•Montažne zgrade - industrijske - (P)
•Montažne zgrade - sportske - (P)
•Kompletni kosturi zgrade - (P)
•Metalne komponente prefabrikovane - (P)
•Metal konstruktivni - višeslojne podne obloge - (P)
•Montažni sistemi - (P)
•Metalni profili - (P)
•Metal konstruktivni - ekstruzija - (P)
•Metal konstruktivni - livovi - (P)
•Metal konstruktivni - prostorni okviri - (P)
•Čelični međuspratni sistemi - (P)
•Rešetkasti nosači od čelične žičane užadi, mreže od čelične žičane užadi - (P)
•Kruti rešetkasti nosači, stubovi - (P)
•Industrijski dimnjaci - (P)
•Slobodnostojeći rashladni tornjevi - (P)
•Vodotornjevi - (P)
•Stubovi - (P)
•Oblaganje, pokrivanje panelima - metalni paneli - (P)
•Industrijska vrata - krila s bočnim vešanjem - (P)
•Industrijska vrata - bočno vešanje okvir i kostur - (P)
•Industrijska vrata - podizna - (P)
•Industrijska vrata - podizna rolo - (P)
•Industrijska vrata - segmentna - (P)
•Industrijska vrata - velike brzine otvaranja/zatvaranja - (P)
•Industrijska vrata - velikih dimenzija - hangari, stadioni - (P)
•Industrijska vrata - zastori za provetravanje - (P)
•Garažna vrata - s bočnim vešanjem - metalna - (P)
•Pokrivanje krovova - (U)
•Montaža industrijski proizvedenih čeličnih elemenata - (U)
•Montaža i demontaža skela i radnih platformi - (U)
•Montaža dimnjaka, industrijskih peći i dr. - (U)
•Postavljanje gasnih instalacija - (U)
•Postavljanje instalacija za grejanje, ventilaciju, opreme i kanala za hlađenje ili klimatizaciju - (U)
•Limarski radovi - (U)
•Projektovanje - (U)
•Inženjering - (U)
•Konsalting - (U)

(P) - Proizvodnja, (T) - Trgovina, (U) - UslugeOstali podaci:

vaše slike:

Antikorozivna zaštita
Bravarija metalne konstrukcije
Podaci firme ::::.
Pogledan: 83549
Knjeginje Milice 9
Trstenik , 37240
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

PROIZVODNJA ALATA ZA DUVANU I BRIZGANU PLASTIKU I PROIZVODNJA PROCESNE OPREME
Podaci firme ::::.
Pogledan: 96663
Industrijska bb
Ćuprija, 35230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 369778

service description:

O nama...


Mi smo mala, porodična, firma, koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom mašina za obradu drveta, procesne opreme za prehrambenu industriju kao i mašina i opreme za pakovanje, zrnastih, praškastih i tečnih materija.

Tehnocomm je počeo sa radom još 1993 godine i od tada, stalno upotpunjujući svoj proizvodni program novim mašinama, vrlo uspešno opstaje na tržištu, pre svega visokim kvalitetom, širokim asortimanom, ali i niskom cenom proizvoda.

Naša poslovna politika se zasniva na kvalitetnom, pouzdanom, jeftinom proizvodu, koji se izrađuju u našem proizvodnom pogonu, sopstvenim kapacitetima, sa što manje angažovanih radnika, zbog bolje kontrole procesa proizvodnje.


+381-36-671076
+381-63-255547
info@tehnocomm.com
www.tehnocomm.com

vaše slike:

 mašine za pakovanje
Automatske mašine za pakovanje
Automatske pakerice
kompjuterizovane mašine za pakovanje
Mašine za obradu drveta
Mašine za pakovanje
Podaci firme ::::.
Pogledan: 56864
Beočinski Put BB
Rakovac, 21299
Srbija
Tel.: 021/871-701
Fax: 021/871-701
Mapa

service description:

PROCESNA OPREMA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI: MLEKARE, SOKARE, PEKARE I DR.

Ostali podaci:

 • Tel/fax
Podaci firme ::::.
Pogledan: 109247
Preljina
Čačak , 32000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

INŽENJERING, BRAVARSKE KONSTRUKCIJE, SVE VRSTE SUŠARA I PEĆI DO 1000 C, SUŠARE ZA VOĆE I POVRĆE SA PRIPREMOM, SUŠARE ZA DRVO I KOTLOVE, VENTILACIJE, VENTILATORE, OPREMA ZA PEKARICE, SVE VRSTE FARBARA SA SUŠENJEM, SVA OSTALA PROCESNA OPREMA, PRERADA POCINKOVANOG LIMA
Podaci firme ::::.
Pogledan: 65950
Bate Jankovića 102
Čačak , 32000
Srbija
Tel.: 032/343-065
Mapa

service description:

PROIZVODNJA MAŠINA ZA GRAFIČKU INDUSTRIJU

Ostali podaci:

 • Mobilni
  Tel.: 062/288-195, 
 • Tel.: 032/320-395, 
 • Mobilni
  Tel.: 065/3430-650, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 164761
Žarka Zrenjanina 1.
Senta , 24400
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

TRGOVINA NA VELIKO I MALO KOTRLJAJUĆIM LEŽAJEVIMA, KLINASTIM KAIŠEVIMA, GALOVIM LANCIMA, TRGOVINA NA VELIKO I MALO BICIKLIMA I REZERVNIM DELOVIMA, GUMAMA
SERVIS I ODRŽAVANJE BICIKALA
TRGOVINA NA VELIKO I MALO I UGRADNJA TRANSPORTNIH TRAKA "HABASIT"
TRGOVINA NA VELIKO I MALO HTZ OPREMOM
Podaci firme ::::.
Pogledan: 243013

service description:

PROIZVODNJA I PRODAJA AUTOMATSKE OPREME ZA PUNJENE MIRNIH I GAZIRANIH PIĆA U STAKLENOJ I PLASTIČNOJ P.E.T. AMBALAŽI, PUNJAČI, ZATVARAČICE, ETIKETIRKE I PRIPREMA GAZIRANIH PIĆA (PREMIKS)

TEHNOMETAL D.O.O.

DAŠNICA, ALEKSANDROVAC, SRBIJA

www.tehnometal.co.rsFinansije i opšti poslovi
Tel. +381(0) 37 761-441
Fax +381(0) 37 761-321
racunovodstvo@tehnometal.co.rs

Projektovanje i razvoj:
Tel. +381(0) 37 761-136
Fax +381(0) 37 761-135
razvoj@tehnometal.co.rs

Komercijala:
Tel. +381(0) 37 761-136 (lokal 115)
komercijala@tehnometal.co.rs

Tehnička podrška:
tehpodrska@tehnometal.co.rs

Direktor:
Tel. +381(0) 37 761-441 (lokal 103)

Ostali podaci:

 • marketing Vladimir Pribaković
  Tel.: 037-761-136, 
 • direktor Miroslav Arsić
  Tel.: 037/761-441, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 64546
Cerska 1
Valjevo , 14000
Srbija
Tel.: 014/221-637
Fax: 014/221-637
Mapa

service description:

IZRADA I MONTAŽA KLANIČNE OPREME, IZRADA REZERVNIH DELOVA ZA ELEKTROPRIVREDU

Ostali podaci:

 • Direktor
  Tel.: 014/226-551, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 75057
Amerić 169
Mladenovac, 11400
Srbija
Tel.: 011/8201-771
Fax: 011/8201-237
Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 96437
Supski put bb
Ćuprija, 35230
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 78436
Zmaj Jovina 58
Stara Pazova, 22300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

POLOVNE MAŠINE ZA PRERADU PLASTIKE I METALA, PROIZVODNJA RAZNIH PLASTIČNIH PROIZVODA

Facebook