Podaci firme ::::.
Pogledan: 73314

service description:

Kompanija EUROTEAM ENGINEERING DOO osnovana je 2006. godine. Osnovna delatnost firme je inženjering, prodaja, proizvodnja, ugradnja i održavanje sistema, uređaja i opreme u oblasti tretiranja i pripreme vode.

ETE je ekskluzivni zastupnik i distributer water cooler aparata firme WINIX® za područje ex-YU.
Distributer omekšivača za vodu DELTA WATER ENGINEERING i ekskluzivni poddistributer za DOW FILMTEC® program membrana do 100 GPD.

Naša rešenja podrazumevaju:
- PRIPREMU VODE ZA PIĆE,
- OMEKŠAVANJE VODE,
- UKLANJANJE GVOŽĐA, MANGANA…,
- MEHANIČKU FILTRACIJU,
- RO FILTRACIJU,
- ULTRA FILTRACIJU,
- UKLANJANJE HLORA IZ VODE,
- DEJONIZACIJU VODE …


Čista voda nema alternativu.

vaše slike:

Aparati za filtriranje vode
filter za pročišćavanje vode
filter za vodu
filteri za prečišćavanje voda
filteri za vodu
Podaci firme ::::.
Pogledan: 81586

service description:

"CST" doo je osnovan krajem 1990. godine. Osnivač i direktor je Obradović mr Stevan, dipl. inž. tehnologije.
Osnovna delatnost CST-a od osnivanja do danas, bila je razvoj i proizvodnja filtarsko - separacionih uređaja za tretman tečnih fluida u prehrambenoj tehnologiji, farmaciji i medicini.

OEM (Original Equipment Manufacturer)

Glavna oblast našeg inženjeringa je prerada vode i tečnih fluida. Nudimo postrojenja od proizvodnje ultra čiste vode do postrojenja za preradu otpadne vode. Pored kompletnih postrojenja nudimo i pojedinačne proizvode kao što su moduli ili merni instrumenti.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 52778

Crvenka, 25220
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Uvoznik i distributer vode Diva durmitorska izvorska voda iz Crne Gore.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 69076

service description:

Proizvodnja mernih, istraživačkih i navigacionih instrumenata i aparata


Sigma doo je osnovana 1989. godine. Osnovna delatnost je proizvodnja Hlorogen postrojenja i automatskih dozirnih sistema.
Prvo Hlorogen postrojenje je proizvedeno 1996. godine i od tada se konstantno unapređuje.

Sigma se takođe bavi inženjeringom i instaliranjem sistema za automatsku dezinfekciju pijaće vode. Obuka korisnika i održavanje sistema zaokružuje posao kojim se Sigma bavi.

Sa dugogodišnjim iskustvom Sigma nudi kompletno i kvalitetno rešenje dezinfekcije pijaće vode.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50410

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 113128

service description:

Inteh je osnovan 1990 godine u Sarajevu, a od 1992 godine uspešno posluje u Beogradu.

Sve vreme je generalni zastupnik Prominent GmbH za Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju.

Inteh je inženjering firma za izvođenje inženjering objekata u svim privrednim granama, naročito u vodoprivredi i prehrambenoj industriji. Ima odlične partnerske odnose sa svojim klijentima, zahvaljujući prvenstveno pouzdanim i kvalitetnim proizvodima, tehničkoj podršci, i pravovremenom servisu.

Inteh pruža kompletna rešenja, počev od ponude opreme, preko izrade projekta i ugovaranja, do isporuke i puštanja u rad opreme, koja je prilagođena specifičnim potrebama svakog kupca.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 37493

Veternik, 21203
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće AQUANIKA doo formirano je 2006. godine sa ciljem eksploatacije prirodne malomineralizovane - oligomineralne vode iz izvorišta BONUS IB 1 u Novom Sadu-Veterniku.

Osnovna delatnost preduzeća je flaširanje prirodne negazirane mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija u povratnu polikarbonatnu ambalažu.

Za potrebe flaširanja prirodne mineralne vode izgrađen je proizvodno-poslovni objekat i instalirana najsavremenija oprema za pripremu mineralne vode, kapaciteta 10.000 litara/sat i oprema za flaširanje prirodne mineralne vode, kapaciteta 4000 litara/sat.

Osnovni model ulaska na tržište je uslužno punjenje mineralne vode postojećim i novim distributerima sa ciljem da postanemo lideri u ovom segmentu, pre svega, na tržištu Vojvodine.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 35977

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

AQUAWELL doo iz Novog Sada, je domaće privredno društvo koje se bavi distribucijom prirodne izvorske vode sa Zlatibora u pakovanju od 19 litara, aparata za vodu neophodnih za konzumiranje ove vode kao i instant napitaka namenjenih za pripremanje uz pomoć naših vodomata i vode.

Naš slogan VAŠ IZVOR, VAŠ IZBOR vas navodi da se opredelite za savremeni način konzumiranja zdrave, prirodne izvorske vode u vašem poslovnom prostoru ili vašem domu.

Naša vizija je usmerena prema Vama, cenjeni korisnici, kao centralnoj figuri kojoj su upućeni svi naši napori i delovanja kako bi Vam bili dostupni u svakom trenu i omogućili kvalitetnu isporuku proizvoda i usluga iz našeg asortimana.

Vi cenjeni korisnici Vaša lojalnost i zadovolstvo, ste pokretač svih naših aktivnosti sa ciljem unapređivanja rada. I zato ako birate aparat sa vodom izaberite AQUAWELL aparate i prirodnu izvorsku vodu sa Zlatibora i imaćete prirodu nadomak ruke. Opredelite se za kavalitet, odgovornost i stručnost.

AQUAWELL doo poseduje vlastiti vozni park, koji omogućava da našim komitentima usluge dostave i servisa budu izvršene u najkraćem mogućem periodu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 76619

service description:

Bujanovačka kotlina je na krajnjem jugu Srbije, ograničena sa juga Rujan planinom (969 mnv), na jugo-zapadu severoistočnim padinama Skopske Crne Gore (Karadak), na severu i severozapadu planinom Krstilovicom, dok je prema severoistoku i istoku povezana sa Vranjskom kotlinom. Prosečna nadmorska visina kotline je 400 m.
Pojava mineralne i termomineralne vode u Bujanovačkoj kotlini pobuđuje interesovanje šire javnosti od pre tridesetak godina, premda su lekovita dejstva ovih voda bila poznata jos u tursko doba, iz koga je poznata tzv. Karaman Banja (Crno Blato).
Do 1966. godine u današnjoj Bujanovačkoj Banji postojao je jedan manji bazen korišćen u terapeutske svrhe.
Permanentna istraživanja mineralnih i termomineralnih voda Bujanovačke kotline od 1966. god. do današnjih dana dovela su do realizacije nekoliko eksploatacionih prostora.
Formiran je i urbanizovan banjski turistički centar Bujanovačka Banja na 2,5 km od Bujanovcaž i 13 km od Vranja, administrativnih centara na liniji međunarodnog putnog i železničkog pravca Beograd-Skoplje-Solun-Atina.
Nadomak Bujanovačke Banje - turističkog centra, izgrađena je moderna fabrika za proizvodnju vode i bezalkoholnih napitaka "BIVODA". Sa proizvodnjom je otpočela krajem 2000. god. kao jedna od proizvodnih čelina H.K.YUMCO iz Vranja. Fabrika poseduje modernu opremu svetskih proizvođača opreme za punionice vode i napitaka: Krones, BWT, Van Der Molen, kapaciteta 18000 l/sat, koja joj omogućava primenu vrhunske tehnologije flaširanja vode i bezalkoholnih napitaka.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 39251

Novi Sad, 21000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

U neposrednoj blizini Novog Sada, nalazi se izvorište oligomineralne vode, koja spada u kategoriju mineralnih voda koje su sa zdravstvnog aspekta najbolje za upotrebu.
Za vaše svakodnevne potrebe Đeram voda vam nudi praktičan i jednostavan način da u svom domu ili radnom mestu imate zdravu i sveže rashlađenu vodu, jednostavnom i praktičnom primenom. Nudimo Vam dve vrste aparata. Veliki stojeći aparat sa kompresorskim hlađenjem i manji sa elektronskim hlađenjem. Jedan balon vode sadrži 18,9 litara vode, a vodu besplatno donosimo na vašu adresu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 33975

Arandjelovac, 34300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Prepoznavši veliki potencijal tržišta vode koja se konzumira preko vodomata, Knjaz Miloš je krajem 2007. godine svoj sektor prodaje vode Aqua Una 18,9 lit. izdvojio i osnovao firmu Knjaz Miloš Natura d.o.o. Spojivši dugogodišnju tradiciju, kvalitet i iskustvo, sa velikim zalaganjem i entuzijazmom svojih zaposlenih uspeli smo da za nešto više od dve godine postanemo lider u prodaji i distribuciji vode koja se koristi preko vodomata. Imamo preko 80 zaposlenih u devet distributivnih centara na teritoriji Srbije. Specijalizovanim vozilima svakodnevno distribuiramo vodu i ostale proizvode na adrese naših cenjenih korisnika. Brzi rast i trenutno preko 20.000 korisnika postavljaju pred nas nove izazove i zadatke. Težimo da naša usluga iz dana u dan bude još bolja uz konstantno visok kvalitet proizvoda koji nudimo.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 20814

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Cilj naše misije je da klijentima obezbedimo kompletnu uslugu u oblasti istraživanja, korišćenja i zaštite podzemnih voda. Svojim praktičnim rešenjima zasnovanim na primeni naučnih dostignuća i savremenih tehnologija, pravovremenim i detaljnim pristupom problemima usmereni smo ka celovitom prilagođavanju svetskim standardima u ovoj oblasti.

Dosadašnjim radom, tim stručnjaka iz različitih oblasti, već se dokazao u rešavanju praktičnih problema iz različitih oblasti korišćenja i zaštite podzemnih voda:

- Flaširanje
- Aqua Parkovi i Banjski kompleksi
- Vodosnabdevanje
- Geotermalna energija i hidrogeotermalna energija
- Zaštita podzemnih voda
- Tehnologija pripreme vode u različite svrhe
- Odvodnjavanje temeljnih stopa
- Hidromelioracije u poljoprivredi i dr

Podaci firme ::::.
Pogledan: 75125

service description:

Proizvodnja uredjaja za tretman voda: filtracija, deferizacija, demanganizacija, uklanjanje amonijaka, uklanjanje nitrata, uklanjanje nitrita, uklanjanje arsena, omekšavanje, dekarbonizacija, demineralizacija, ultrafiltracija, nanofiltracija, revers osmoza, UV sterilizacija, dezinfekcija.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 50807
Izvorska 54.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:N TRADE d.o.o. je privatna firma osnovana 17.03.1994 godine a glavne njene delatnosti su

1. uvoz/izvoz
2. posredovanje ( zastupanje, distribucija, agencijski poslovi, reexport, vezani poslovi)
3. unutrašnja trgovina
4. proizvodnja destilacionih aparata za vodu ( domaći proizvod )
5. sklapanje i kompletiranje opreme
6. konsalting

Strategijski partneri u oblasti zastupanja i ekskluzivne distribucije za područja Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije su:

1. ASCO JOUCOMATIC, Holandija, najstariji proizvodjač elektromagnetnih ventila u svetu, a kasnije i prozvodjač industrijske pneumatike
2. GEORGIN, Francuska renomirani proizvodjač presostata, termostata i transmitera

Posebna pogodnost koju N TRADE pruža Kupcima je lager proizvoda principala i besplatni konsalting po pitanju optimalnog izbora opreme.

APARAT ZA DESTILACIJU VODE D-5, D-10 i D-20

Aparat za destilaciju vode je predviđen za laboratorijske, farmaceutske i druge potrebe, odnosno na svim mestima gde je potrebna destilovana voda.

Aparat se sastoji od postolja sa kotlom za proizvodnju pare i hladnjaka u kome se vrši kondenzacija. Kotao i hladnjak destilacionog aparata, kao i svi delovi koji dolaze u dodir sa parom i vodom, izrađeni su od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Sama konstrukcija aparata garantuje dobijanje kvalitetnog destilata.

Aparat se priključuje na vodovodnu mrežu, a priključenje na električnu mrežu vrši se preko razvodnog ormana koji obezbeđuje korisnik.

Potrošnja hladne vode iznosi 12l po litru destilata na čas.

Facebook