Podaci firme ::::.
Bulevar Srpskih Ratnika 18
Vrnjačka Banja, 36210
Srbija
Tel.: 036-616-350

service description:

Poštovani,

Dobro došli u oazu zdravlja, topline, zadovoljstva i uživanja, dobro došli u “Merkur”!

Merkur predstavlja najsavremeniju medicinsku službu za prevenciju, dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju bolesti organa za varenje i šećerne bolesti. Smeštajni objekti Merkura su Merkur-novi, Mirko Tomić, Merkur-stari i Šumadija, kapaciteta 850 postelja. Objekti su širokog dijapazona kategorija, organizovani kao hoteli sa zdravstvenom službom u sobama i apartmanima.

Želimo Vam prijatne trenutke dok se budete informisali o našim objektima.

Ako pak, budete došli kod nas u banju, tokom boravka, o Vašem zdravlju staraće se naše medicinsko osoblje, a za Vaš prijatan boravak brinuće se naši ugostitelji.

Da li ćete više uživati u šetnji, plivanju u bazenu sa termo-mineralnom vodom, hladnoj mineralnoj vodi sa izvora, u masaži stručnih ruku ili vožnji biciklom po banjskom parku — zaključićete sami!

S poštovanjem,
Dr Dejan Stanojević, direktor


P.S.
Pored hotela, u sklopu Merkura postoje:

* Wellness center "Fons Romanus"
* Termomineralno kupatilo sa mineralnim izvorima,
* Ambulantno-polikliničko odeljenje sa specijalističkim službama (Rentgenološko odeljenje, Kliničko-biohemijska labaratorija sa - RIA labaratorijom, Odeljenje za dijabetes i lečenje gojaznosti, Odeljenje gastroenterologije, Odeljenje fizikalne terapije, Ginekološko-terapeutsko odeljenje)
* Kabineti (za ultrazvučnu dijagnostiku, endoskopiju, kardio-vaskularna ispitivanja, očne bolesti i laser terapiju, medicine sporta, Neuropsihijatriski, refleksoterapije-akupunkture)
* Dežurna medicinska služba.

P.P.S.
Merkur ostvaruje sve veću posetu zdravih gostiju u okviru sportskog, učeničkog, seminarskog i kongresnog turizma.

vaše slike:

Banje i lečilišta
Bolesti organa za varenje
Medicinska rehabilitacija

Facebook