service description:

Da bi ste opremili kupatilo i kuhinju u svom stanu, pored novca, potrebno je pronaći svu potrebnu opremu na jednom mestu.
Kvalitetno i povoljno, teško je pronaći, ali ipak moguće. „AZUR“ Vam nudi sve za Vaše kupatilo na jednom mestu po veoma pristupačnim cenama.
Za kupljenu robu obezbeđen je prevoz u gradskom području.
Sa našom ponudom bolje se možete upoznati na sledećim stranama prezentacije ili nas posetite u našem prodajnom salonu koji se nalazi u Beogradu – Zvezdara, nedaleko od fabrike „KLUZ“, Bulevar kralja Aleksandra 359.

Sve na jednom mestu za opremanje kupatila: baterije, bojleri, vodokotlići, kade, tuš kabine, kupatilski nameštaj, sanitarije i galanterija. Veliki izbor i kanalizacionog materijala, kao i elektro-materijal.

Ostali podaci:

  • Tel.: 063/ 810 89 13, 
Podaci firme ::::.
Savića Mlin 39
Mladenovac, 11400
Srbija
Tel.: 011/82-32-231

service description:

Ostali podaci:

Podaci firme ::::.
Petra Drapšina 23
Kovin, 26220
Srbija
Tel.: 013/746-824

service description:

O nama
Preduzeće "ČIČIĆ" d.o.o. je osnovano 1993. godine. Ima dva maloprodajna salona i to prodavnica ANA koja se nalazi u ulici Železnička 2 u Kovinu i prodavnica MATEJA koja se nalazi u ulici Petra Drapšina 23 takođe u Kovinu.
Raspolažemo velikim asortimanom keramičkih pločica, laminata, kupatilskog nameštaja i sanitarije kao i mnogim modelima tuš kabina i kada. Naš asortiman smo proširili novim proizvodima kao što su: lexan, onduline, tegola, sobna ulazna vrata itd...
Neke od proizvoda koje držimo u prodaji poput keramičkih pločica smo uspešno plasirali u objekte kao što su WEST PHARMACEUTICAL SERVICES zatim firmi koja se bavi izgradnjom stanova BUDUĆNOST iz Novoga sada.
Pored firmi sa kojima uspešno sarađujemo sve ove godine nama su takođe i važni i krajnji kupci - stanovništvo gde se trudimo da im maksimalno izađemo u susret i ispoštujemo njihove želje.
Prodaja
Address:

Petra Drapšina 23

Kovin

Vojvodina

Srbija

26220

E-mail:
prodaja@cicic.co.rs
Telefon:
013/746-824
Website:
http://www.cicic.co.rs

vaše slike:

akrilne kade
Hidromasažne kade

Facebook