Podaci firme ::::.

service description:

Cenjeni posetioče,

Domi Tape d.o.o. Vam nudi poseban proizvod, 2B2 selotejp, koji je namenjen za zatvaranje PP i PE vrećica, posebno pogodan u prehrambenoj industriji, kod pakovanja pekarskih proizvoda, voća i povrća i sl.

Praktičnost ovog principa pakovanja se ogleda u tome što je jednim pokretom moguće zatvoriti vrećicu, koja se zbog kombinacije selotejp trake i papira može višekratno otvarati i zatvarati.

Za informacije o ceni i ostalim uslovima, stojimo Vam na raspolaganju, i pozivamo da nas kontaktirate.

www.2b2tape.com


PROIZVODNJA


Preduzeće DOMI TAPE DOO se bavi konfekcioniranjem samolepljivih traka i štampom na njih. Konfekcioniraju se sve vrste samolepljivih traka, a to su selotejp trake, krep trake, bandaž trake, PVC trake, obostrano lepljive trake, samolepljive folije, silver trake i ostale.

DOMI TAPE DOO poseduje veliku industrijsku mašinu za konfekcioniranje samolepljivih traka radne širine 1.450 mm, što znači da se iz velikih džambo rolni seku male dimenzije samolepljivih traka, čime je maksimalno zadržana lepljivost trake jer se samo u jednom premotavanju dobije konačna krajnja dimenzija trake.

Posedujemo i industrijsku mašinu za štampu na samolepljivim trakama. U pitanju je flexo štampa u jednoj, dve ili tri boje. Štampa se radi na polipropilenu, PVC-u, krep papirnoj traci i papiru.
Prema zahtevu kupca štampane trake mogu da podnose ekstremne temperature ili da su namenjene za konditorsku ili drugu industriju gde kutije neće ići na zamrzavanje.



SVE TRAKE IMAJU ODGOVARAJUĆU DEKLARACIJU.

Domi Tape kupci:

Pošta Srbija, Telekom Srbija, Pošta carinjenjenja Beograd, Podgorica, Aerodrom Beograd, Galenika AD Zemun, Klanica Bačka Topola, Carnex Vrbas, Sintelon Bačka Palanka, Velefarm Beograd, Milan Blagojević Smederevo, Magnohrom Kraljevo, Toza Marković Kikinda, Jafa Crvenka, BAG i deDeko Bačko Gradište i mnogi drugi.


KONTAKT

Domi-Tape d.o.o.
Preduzeće za proizvodnju samolepljivih traka
Karađorđeva 66
22240 Šid

Telefon: 022/716-866
Tel/Fax: 022/716-690

www.domitape.co.rs
maratonac@ptt.rs

Ostali podaci:

vaše slike:

2b2 samolepljive trake
ambalažne trake
brendirane trake
brendirani selotejp
lepljive trake za pakovanje
neutralne samolepljive trake

Facebook