Podaci firme ::::
Pogledan: 1357509

service description:

PRO-BAG doo


Mi smo porodična firma koja ima iskustvo u proizvodnji torbi od 1956. godine.
U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri smo proizveli nebrojeno vrsta i količine torbi. I dan danas, posle više od pola veka, glavni proizvodi su nam TORBE i na tu činjenicu smo i te kako ponosni.

Preporučujemo:

* Sportske torbe
* Promo torbe
* Pamučne torbe
* Juta torbe
* Eko promo torbe
* Nesesere
* Poslovne promo torbe
* Rančeve (ruksak)
* Avionske kofere
* Futrole za lap-top, tablet, telefon ....


NOVI PROIZVOD: TORBE OD PRIRODNE JUTE U 6 RAZNIH BOJA

LAZY BAG fotelje


Lazy bag fotelje proizvodimo u velikim količinama i u svim bojama. Idealni su za odmor. Pravimo ih i u posebno željenim dimenzijama. Štampanje po želji.Pravac našeg delovanja su jednostavno rečeno

EKOLOŠKE TORBE


Spojili smo Iskustvo i Ekologiju tako da sada proizvodimo torbe od Prirodnih materijala kao što su Pamuk, Lan, Juta, a također su zastupljeni i materijali koji se reciklažom PET ambalaže i obogaćivanjem raznim aditivima za poboljšanje razgradnje u zemlji pomoću bakterija, prerađuju u platno i ponovo upotrebljavaju a ujedno se tako priroda oslobađa od plastičnih flaša na najbolji mogući način.

Osim Eko torbi, u nošoj ponudi se nalaze i drugi ekološki proizvodi koji isto imaju veliku primenu u društvu. To su Papirne kese, Ekološke hemijske olovke koje su napravljene od bioplastike i kartona i rokovnici od recikliranog papira.

JEDNA EKOLOŠKA TORBA ZAMENJUJE I DO 1000 PLASTIČNIH KESA.

Proizvodimo i modele po zahtevu kupca.


Momentalno u našoj ponudi imamo sledeće proizvode: EKOLOŠKE TORBE, SPORTSKE TORBE, POSLOVNE TORBE, LAPTOP TORBE, FUTROLE ZA ORUŽJE, KOZMETIČKI NESESERI,NOVČANICI,...i jos mnogo toga što je u domenu našeg delovanja, pa i što nismo do sada pravili. Znanje je tu i spremni smo za nove izazove.

Promo torbe


Eko vrećica je pametnija alternativa od plastične vrećice – milijarde što dovodi do zagađenja i degradacije našeg okoliša svake godine. Promoviše vaše poslovanje uz istovremeno smanjenje ugljenika i odabirom lakšeg održavanja rešenja pakovanja.

Napravite pravi i odgovoran izbor sa Eko torbama.

Pamučne torbe


Organske pamučne torbe su jedan od najboljih proizvoda koji možete kupiti za svoje promo potrebe, jer sa njima ujedno i dajete poruku da se brinete o svojoj okolini. Organski pamuk se proizvodi koristeći 100% prirodni materijal kao ulaznu sirovinu bez ikakvih hemikalija ili veštačkih materijala. 100% organski pamuk postaje sve češći u našoj svakodnevnoj upotrebi i cenjen je od strane ljudi širom sveta.

Juta torbe


Juta torbe su napravljene od prirodnih materijala i tradicionalne veštine za borbu protiv modernog problema zagađenja. Juta torbe su veoma dugo traju – jedna torba će trajati duže nego hiljade plastičnih vrećica – i za razliku od plastičnih vreća kada se baci torba od jute, ona se sama biološki razgradi.

NOVO! Posedujemo sopstvenu sitoštampariju tako da je cena naših proizvoda sa štampom uvećana samo za troškove štampe.
Ostali podaci:

vaše slike:

eko kese proizvodnja
eko torbe
Ekološka ambalaža
Ekološke kese
Ekološke torbe
Ekološki reklamni materijal
Kecelje
Lazy bag
Lazy bag fotelje
majice
neseseri
nesseseri
Novčanici
Novčanici i torbe
pamučne torbe
platnene kese
platnene torbe
poslovne torbe
privesci
privesci za ključeve
Proizvodnja ekoloških torbi
proizvodnja reklamne opreme
proizvodnja torbi
promo kese proizvodnja
Podaci firme ::::.
Pogledan: 1179705

service description:

HONESTAS DOO biće podrška Vašoj firmi, čime god da se bavite - barem jedna od njihovih delatnosti će Vam sigurno trebati:

OPREMANJE HOTELA, RESTORANA, BANJA, SPA I WELNESS CENTARA

Opremanje hotela, motela, restorana, kafea, aerodroma, bolnica, banja i banjskih lečilišta, spa i wellness centara, za firmu Honestas predstavlja zadovoljstvo.
Oni znaju šta je sve potrebno za profesionalno opremanje ugostiteljskih objekata i od svega su nabavili ono najkvalitetnije.

Oprema za hotele, banje, spa i wellness centre koju izrađuju je sledeća:

- hotelski peškiri
- stolnjaci
- bade mantili i papuče
- posteljina za hotele


Hotelski peškiri i hotelska posteljina moraju uvek biti udobni i vizuelno privlačni. Možete odabrati izuzetan frotirski program, koji sadrži kako gotove proizvode, tako i metražu, pa vam se pruža mogućnost da izaberete ili postojeće modele ili možete da poručite da se radi specijalno za Vas. Možete izabrati i nešto luksuznije, kao što je saten, od kojeg se izrađuju veoma elegantni bade mantili.

Za opremanje restorana, kafića i klubova, Honestas izrađuje sledeće proizvode:


- stolnjaci za restorane
- nadstolnjaci
- salveti
Stoljnjaci za restorane, pored toga što su neophodni, doprinose dekoraciji stola, daju poseban akcenat atmosferi Vašeg objekta i ostavljaju jak utisak na goste. Honestas ih izrađuje po porudžbini, i za nestandardne dimenzije stolova, pa ćete, kakve god veličine ili oblika bili stolovi, uvek imate odgovarajuće stoljnake.


Firma Honestas predstavlja iz svog zastupničkog programa izuzetno kvalitetne proizvode španskog proizvođača Security Line i Tao Safety:


* zaštitna obuća
* radna obuća
* profesionalna obućaKarakteristike koje njihova HTZ obuća ima su visok nivo zaštite, moderan dizajn, kvalitet i udobnost prilikom nošenja.

Kada je u pitanju ova zaštitna obuća, Honestas je ekskluzivni zastupnik za Srbiju, Crnu Goru, BiH, Makedoniju i Republiku Srpsku. Svi njihovi proizvodi su iz EU i imaju oznaku EUR1.

Zaštitne cipele iz Honestasa, pored toga što su kvalitetne i udobne, izgledaju drugačije od ostalih - proizvode se u u različitim bojama i u interesantnim modelima, pa su estetski vrlo dopadljive. Zašto ne biste na ovaj način razbili monotoniju posla?

HTZ cipele i papuče potrebne su, prema zakonu, kako građevinskim firmama, raznim proizvođačkim delatnostima, tako i kuvarima, a njihovo korišćenje biće kontrolisano. Zato je krajnje vreme da se obezbedi odgovarajuća zaštitna obuća. Uspostavite saradnju koja će trajati, jer ćete biti zadovoljni.* Reklamna galanterija je odličan način da svoju firmu ili svoj brend predstavite onako kako dolikuje - sa stilom, nenametljivo, ali upečatljivo. Bilo da je to poslovna galanterija koja će se koristiti kao lepi i primereni poslovni pokloni, ili su u pitanju reklamni proizvodi za potrebe Vaših promocija i sajmova, budite originalni i drugačiji.

Upravo to će Vam obezbediti reklamni materijal firme Honestas, čija izrada i štampa reklamnog materijala zadovoljava prohteve onih klijenata koji znaju šta žele da postignu svojom promocijom.

Izrada reklamnog materijala je potpuna tek kada se upotrebi reklamna štampa. Štampa na tekstilu, štampa na upaljačima ili štampa na olovkama je uvek efektna, ali će Vam Honestas dati i druge ideje.

Jer, oblast koju obuhvata prodaja reklamnog materijala je šarolika, pa su u ponudi reklamni upaljači, reklamni kalendari, privesci za ključeve, kartice za identifikaciju putne torbe, olovke, stilizovani držači za torbe, kusoari, reklamni roll up baneri, reklamni pultovi, poster štandovi, zaštitne navlake za odelo, pepeljare, futrole za ključeve, tabakere, zidni amblemi, stalci za daljince, zidni sat, kutije za papir, kutije za flaše, postolja za olovke, držači za vizitke, ram za fotografije, podmetači, jelovnici, knjiga standarda, knjiga utisaka, jelovnici kožni i drveni, vinska karta, rezervacije, konobarski novčanici.

Naravno, tu su i neizostavne reklamne majice i reklamne uniforme, koje su potrebne, koliko za promotivne aktivnosti, toliko i za uniformisanje u delatnostima u kojima je to neophodno. Izrada reklamnih majica, štampa i vez na tekstilu, doprineće predstavljanju Vaše firme u punom sjaju.

Pored reklamne štampe, možete odabrati i drugačije načine da utisnete svoj logo: gravuru, zlatotisk ili suvi žig na galanteriji. Za restorane su posebno interesantni jelovnici, cenovnici, podmetači i ostala kožna galanterija, na kojoj se radi utisnuće na koži.

Kancelarijski pribor, olovke, upaljači, kućni setovi, tekstil, rokovnici, kalendari, kožna galanterija, reklamni baneri... Reklamna galanterija može da bude različita, ali će krajnji efekat biti isti - reklama na koju ste ponosni, sticanje dobrog glasa i uspešnije poslovanje!

Upoznajte se sa uslugama ove firme, jer ćete steći pouzdanog saradnika, koji za Vas izrađuje samo najkvalitetnije proizvode, čime doprinosi da Vaše poslovanje bude uspešnije i atraktivnije.

Izrada tekstilnih odevnih predmeta, reklamnih peškira, hotelskih posteljina, bade mantila. Izrada reklamnih uniformi, reklamnih majica i ostale opreme za ugostiteljstvo.

Za sve proizvode nudimo i usluge: dizajniranja veza ili štampe Vašeg loga, ili bilo koje druge aplikacije.

Ostali podaci:

 • Tel.: 021/55-26-33, 

vaše slike:

brendirana htz oprema
brendirana radna odela
brendirane olovke
brendirane radne uniforme
brendiranje tekstila
frotir program
galanterija za ugostiteljstvo
hotelski program
HTZ obuća
HTZ oprema
nadstolnjak
odeća za hotelsko osoblje
Oprema za hotele
oprema za kafiće
oprema za ugostitelje
pamučni peškir
proizvodnja radnih odela
proizvodnja radnih uniformi 
promotivna tekstilna roba
promotivni materijal
radna obuća
radna odeća
Radna odela
Radne uniforme
Reklamna galanterija
reklamne majice
reklamne olovke
reklamni materijal reklamna galanterija
reklamni upaljači
rokovnik rokovnici
stolnjaci
stolnjaci i nadstolnjaci
Podaci firme ::::.
Pogledan: 1798081
Kruševačka 18
Aleksandrovac, 37230
Srbija
Tel.: 037/355-53-82
Fax: 037/355-53-84
Mapa

Kategorije:

service description:

Od sada u našoj poudi imamo graviranje fiber laserom, lasersko obeležavanje na metalu, bakru, aluminijumu, čeliku, prohromu... Radimo i uslužno graviranje reklamnog materijala, reklamne galanterije.

www.groas.rs

"GRO-AS"
D.O.O. Aleksandrovac, preduzeće za proizvodnju, promet, spoljnotrgovinski promet i usluge osnovano je 1993 god.Proizvodni program preduzeća

Proizvodnja Bakarnih i Aluminijumskih zaptivača
u SRPS.MC4.500
. Zaptivači bakarni i aluminijumski koriste se u industriji na svim zglobnim vezama za zaptivanje goriva, ulja i vazduha, u automobilskoj industriji i svim drugim granama gde se koriste ulja, goriva i vazduha.

Proizvodnja mazalica u svim oblicima sa konusnim i cilindričnim navojem u:
*SRPS.MC4.611 (DIN 3404)
*SRPS.MC4.612 (DIN 3402)
*SRPS.MC4.613 (DIN 71412)
*SRPS.MC4.614 (DIN 3405)
Mazalice imaju primenu u svim granama industrije, koriste se za podmazivanje svih zglobnih veza, kliznih površina itd.

Proizvodnja priključaka za vazduh Priključci se koriste u automobilskoj i procesnoj industriji.

Proizvodnja opruga od žice fi3 do fi20 za industriju, auto granu i poljoprivredne mašine Opruge imaju široku primenu u svim proizvodnjama i remontima.

Proizvodnja komponenti od metala za fiskalne uređaje, printere i GPS uređaje.

Proizvodnja ventila niskog pritiska od prohrona za ekspanzione posude.

Mogućnost proizvodnje svih vrsta komada iz šipke od fi 3 do fi 29.

- Nudimo mogućnost izrade na našim mašinama pozicije po zahtevu kupca.

- U našoj firmi posedujemo više automata krivuljara za visoku seriju, CNC automat, glodalice, prese, bušilice i termičku odbradu.

Posedujemo ISO 9001:2008 sertifikat.

Izrada delova sa obaveznim poreklom, atestom, materijala

Crevovodi za hidrauliku. Proizvodnja priključnih elemenata crevovoda i cevovoda za hidrauliku i pneumatiku svih tipova i kvaliteta za niski, srednji, visoki i super visoki pritisak kao i za specijalne namene: provod pregrejane pare i agresivnih fluida.

- Program proizvodnje brzovezujućih hidrauličnih i pneumatskih spojnica, točkića srednjih nosivosti za unutrašnji transport.

Referenc lista:

-PPT Trstenik
-PPT Armature Aleksandrovac
-“Metalac” G.Milanovac
-“HCP” Kruševac
-“Galeb system” Beograd
-”M2M solution” Beograd
-IMK “14 Oktobar” Kruševac
-FPM “Agromehanika” Boljevac
-“Utva” Kačarevo
-“Rapp Zastava” Kragujevac
-”Sloboda” Čačak
-”Vatrosprem” Beograd
-”Henkel” Kruševac
-“Kruševac put”
-“La Vita” Aleksandrovac
- itd.

Ostali podaci:

Sedište/kancelarija:

Kruševac, Biznis inkubator, ul. Jasički put bb

Proizvodnja:
Aleksandrovac, ul. Kruševačka br. 18

Tel.: 037/355-53-82 Fax: 037/355-53-84
Fax: 037/355-61-71

Aleksandar Tel.: 063/108-23-49
E-mail: groassrbija@gmail.com

Grozdan Tel.: 063/641-109

vaše slike:

aluminijum
Aluminijumski zaptivači
Bakar
Bakarni zaptivači
cevovodi
creva
creva za pneumatiku
creva za traktor
crevovod
Podaci firme ::::
Pogledan: 1859726

service description:

Štamparija LIPA bavi se pružanjem grafičkih usluga.

Dugogodišnji rad i kvalitetna oprema su garancija kvaliteta koji nudimo. Korektne cene i preciznost u rokovima su osnovni razlozi izbora ove štamparije u mnogim firmama.
Neprestano praćenje i nabavka savremenih tehnologija i materijala, kvalitetna štampa i poštovanje rokova su razlog da nam ukažete svoje poverenje.

Opremljeni smo za sito-, tampon-, ofset-, digitalnu štampu i štampu i katovanje na ploter-kateru radne sirine 1,6 m.

Pružamo uslugu izrade grafičkih filmova i hladne plastifikacije.

Radimo na mašinama sledećih proizvodjača: Heidelberg, Mimaki, Xerox, PrePress, Hewlett Packard

  NUDIMO VAM:

 • POZIVNICE

 • REKLAMNI MATERIJAL

  • Upaljači

  • Olovke

  • Kalendari

  • Privesci

  • Rokovnici

  • Ostalo

 • VIZIT KARTE

 • FLAJERI

 • PLAKATI

 • MAJICE

 • KESE

 • NALEPNICE

 • KNJIGE

 • KATALOZI

 • FASCIKLE

 • BLOKOVSKA ROBA

 • IZLOZI

 • BILBORDI

 • AUTO GRAFIKA

 • TABLE

 • SVETLEĆE REKLAME

 • CIRADNA PLATNA
 • vaše slike:

  Autografika
Bilbordi
Digitalna štampa
digitalna štampa na tekstilu
dizajn ekskluzivnih pozivnica
dizajn i izrada pozivnica
ekskluzivne pozivnice
flajeri
grafička delatnost
grafička priprema
Grafička priprema i dizajn
grafička priprema za štampu
grafičke usluge
Grafičke usluge štamparije
hemijske olovke
izrada pozivnica
katalog
Knjiga
majice
Nalepnice
ofset štampa
olovke
plakat
plakati
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 1363797

  service description:

  Još od 2004. godine naša firma bavi se uslužnim vezom na savremenim vez mašinama.
  Naporan rad, stalno usavršavanje, praćenje trendova i zahteva tržišta izrodili su naše veliko iskustvo u oblasti veza.
  Naše usluge obuhvataju i izradu programa i dizajna za vez na svim vrstama tkanina. Osim veza na ravnim površinama (majice, pantalone, jakne, peškiri......) vršimo i vezenje na kapama raznih vrsta.

  VEZ NA TEKSTILU
  USLUŽNI VEZ
  REKLAMNA GALANTERIJA
  PROMOTIVNI MATERIJAL
  REKLAMNE KAPE
  REKLAMNE MAJICE
  RADNE UNIFORME
  REKLAMNI MATERIJAL

  N O V O

  Novo u ponudi 3D vez jedinstven u Evropi!
  3D vez u bilo kom obliku i boji izrada po želji kupca!
  Novi dvoslojni i troslojni privesci, oblikovan
  po zahtevu kupca.
  Brendiranje sa vašim logom ili motivom po
  želji.
  Dostupno u raznim bojama i debljini.

  METALNI JARBOLI SA ZASTAVAMA
  METALNI JARBOLI PROIZVODE SE PO NARUDŽBI.KRATAK ROK IZRADE.IZRADA I MONTAŽA.
  KUTIJA ZA FLAŠU
  DRVENA KUTIJA ZA FLAŠU.CENA 350 DIN+PDV NA TIRAŽ OD 1 - 10 KOM

  SLOBODAN DIZAJN.PROIZVOD JE OD PRIRODNOG MATERIJALA
  Izrada suvenira, promotivnih i reklamnih materijala u vidu privezaka za ključeve od drveta, pleksiglasa i eva pene.
  Izrada natpisa, kao i uslužno sečenje i graviranje različitih materijala, drveta, pleksiglasa, eva pene, gume za pečate.
  Izrada tablona, pločica sa natpisima imena, titula, kućnih brojeva.
  Graviranje slika na drvetu, idealno kao poklon ili uspomena.
  Poklonite svojim poslovnim partnerima privezak sa logom Vaše firme, poklonite unikatnu sliku izgraviranu u drvetu ili pleksiglasu.

  vaše slike:

  amblem
butik
design
dresovi 
dresovi i majice
eva pena
eva privesci
graviranje na keramiku
graviranje na staklo
grb
izrada amblema
izrada grbova
izrada privezaka
jarboli
jarboli postolja
kačketi
kape
Kecelje
klirit
Kompjuterski vez na tkanini
Konfekcija
laser
lasersko graviranje
majica
majice
majice za decu
majice za odrasle
mašinski vez
odeća
pamučna roba
pamučni materijal
pamučni program
platnene torbe
plexiglas
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 484387

  service description:

  PROIZVODNJA I PRODAJA POSLOVNE I EKSKLUZIVNE KOŽNE GALANTERIJE

  Preduzeće “Galman” d.o.o. je osnovano februara 2007-e godine kao privatno preduzeće. Iako je relativno novo preduzeće poseduje 15 godina iskustva u proizvodnji kožne galanterije, koje je preko zanatske radnje,
  preraslo u preduzeće sa velikim brojem sopstvenih proizvoda, poslovnih partnera i klijenata.

  Glavni cilj preduzeća “Galman” je stvaranje prepoznatljivog brenda, stoga svi naši klijenti mogu biti sigurni da će naš proizvod uvek ispunjavati sve zadate standarde kvaliteta.

  "Galman" je sinonim za proizvode najvišeg kvaliteta.

  Proizvodnja se vrši ručno od strane veštih majstora tako da smo sigurni u stalni kvalitet uz poštovanje
  svih zadatih standarda. Posedujemo dizajnerski atelje,
  koji stalno razvija nove stilove i proizvode, a takođe brine i o ispunjenju Vaših posebnih zahteva.

  Naša koža kao i naš proizvod ispunjava sve međunarodne standarde.

  Program ekskluzivne kožne galanterije obuhvata širok asortiman proizvoda napravljenih od materijala najvišeg kvaliteta. Sastavni deo programa je i poslovna kožna galanterija rađena tako da zadovolji
  sve potrebe današnjeg poslovnog čoveka i žene

   U NAŠOJ PONUDI MOŽETE NAĆI

  • KOŽNE TORBE

  • KOŽNE NOVČANIKE

  • KOŽNE KAIŠEVE

  • SUVENIRE IZRAĐENE OD DRVETA U KOMBINACIJI SA KOŽOM

  UTISKIVANJE SVIH VRSTA ORNAMENATA ILI VAŠIH IZABRANIH MOTIVA

  vaše slike:

  galanterija
grafičke usluge galanterija
Koža kožna galanterija
Kožna galanterija
Kožne torbe
Kožni kaiševi
Novčanici
Novčanici i torbe
Reklamna galanterija
reklamni materijal reklamna galanterija
galanterija
grafičke usluge galanterija
Koža kožna galanterija
Kožna galanterija
Kožne torbe
Kožni kaiševi
Novčanici
Novčanici i torbe
Reklamna galanterija
reklamni materijal reklamna galanterija
galanterija
grafičke usluge
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 217738
  Vlajkovićeva 4
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  PROIZVODNJA SVIH VRSTA ZASTAVA I RADNIH UNIFORMI

  Trebaju Vam zastave, baneri, transparenti...?
  Pored standardne ponude (zastave, baneri, transparenti, reklamni panoi, stoljnjaci, navlake, prekrivke, stone i kapitenske zastavice, reklamni otirači, zavese…) želimo da Vam prezentujemo sjajne mogućnosti za dekoraciju i brendiranje enterijera (lokali, klubovi, poslovni prostor, sajamski štandovi) i još mnogo toga što zajedno osmislimo kao dobro rešenje za spoljnju i unutrašnju dekoraciju/reklamu na više od deset vrsta tekstila). Uz sve naše proizvode nudimo i prateću opremu, od postolja za zastave (drvo, mesing, pvc) do rollpad-ova, montažnih panoa jarbola...

  Tehnologija digitalne sublimatik štampe na tekstilu daje mogućnost primene i najsloženijih motiva (fotografija, logotipa, grbova...) Tekstil i boje koje koristimo potiču od najpriznatijih svetskih proizvodača i u kombinaciji sa našim iskustvom garantuju vrhunski kvalitet proizvoda. Štampani tekstil se može prati, peglati, habati i izlagati UV zracima pri čemu boje zadržavaju postojanost i intenzitet.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 67577

  Beograd - Zvezdara, 11050
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Štamparija "Penda" inovacijama i modernim shvatanjima pri radu sa svojim klijentima u oblasti reklamiranja putem propagandnog reklamnog materijala, dostigla je visok nivo uspeha i zaslužila poštovanje svojih klijenata.

  Nudimo Vam između ostalog usluge:

  - Tampon štampe
  - Sito štampe
  - Termo štampe
  - Digitalne štampe, tabačna
  - Digitalna stampa velikog formata
  - Laserska gravura

  Štamparija "Penda" od papirne galanterije nudi Vam izradu vizit karti, memoranduma, koverte, brošure, flajere, blokove, nalepnice, papirne kese, čestitke, kataloge i mnogo toga drugog.

  U mogućnosti smo da na različitim kućnim setovima, tekstilu, olovkama, upaljačima i opremi za kancelarije odštampamo Vaš logo firme ili tekst po želji.

  Reklamni materijal i promotivni materijal najvišeg kvaliteta očekuje Vas upravo u našoj štampariji. Naš rad se ogleda u kompletnom obavljanju svih procesa izrade reklamnog i promotivnog materijala odnosno proizvoda od dizajn, pripreme za štampu, procesa štampe, dorade i isporuke na Vašu kućnu adresu ili adresu preduzeća. Budite sigurni da ćemo sprovesti u delo svaku Vašu zamisao.

  Ljudi s ciljevima postižu uspeh zato što znaju gde idu!
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 228542
  Cara Dušana 6
  Žitište, 23210
  Srbija
  Tel.: 023/822-222
  Fax: 023/822-222
  Mapa

  service description:

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 288980

  service description:

  Proizvodimo:
  • Ekskluzivne drvene ambalaže za sve modele flaša, teglica, torti, čokolada, pralina…
  • Drvene galanterije
  • Suvenire
  • Drvenih elemenata za lasersko graviranje mašinski i ručni duborez,oslikavanje
  • Stolice i nameštaj
  • Baštenske garniture

  • Bavimo se opremanjem enterijera apartmana, stanova, kafića, restorana već dugi niz godina
  • Izradom svetlećih reklama
  • Obeležavanje poslovnog prstora
  itd
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 441762

  service description:

  Preduzeće "Sprint" bavi se:

  - proizvodnjom štampanog materija
  - nabavkom i distribucijom mašina i oruđa poljoopreme
  - kao i uvozom i trgovinom robe široke potrošnje

  Pored toga što garantuje vrhunski kvalitet i moderan dizajn proizvoda uspeva da održi i konkurentne cene, da striktno ispoštuje rokove isporuke i na taj način olakša kupovinu klijentima.

  Dugogodišnja tradicija u poslovanju, dobra organizacija posla i visoka motivisanost zaposlenih razlozi su visokog rejtinga firme.

  Spremni smo da u svakom trenutku odgovorimo na specifične zahteve klijenta u pogledu potrebne mehanizacije i tehnike i da ih realizujemo u najkraćem roku.
  Naš kvalitet potvrđuju naši poslovni partneri. Otvoreni smo za nova saznanja i za permanentno poboljšanje poslovne prakse. U tom smislu planiramo nove investicije vezane za inoviranje tehnologije.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 203267
  Viljusa bb.
  Čačak , 32100
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Proizvodni potencijal - oko 5 000 m2 poslovnog prostora, savremena tehnologija, racionalna organizacija, 100 radnika odgovarajuće struke i kvalifikacije.

  Više proizvodnih programa sa preko 1 500 različitih artikala.

  Preko tri decenije stabilnosti i trajnosti u poslovanju sa karakterističnim trendom postepenog, ali stalnog razvoja.

  3 000 poslovnih partnera u zemlji i oko 100 u inostranstvu, pre svega u Evropi.

  Brojne nagrade i priznanja za proizvodne rezultate, poslovnu politiku i partnerski odnos, kvalitet i dizajn proizvoda.

  Fleksibilni tehnološki postupci u proizvodnji omogućavaju da se, u okviru osnovnih proizvodnih programa, zadovolje i svi specijalni zahtevi naših kupaca.


  Kreativnost, organizacija i visoka tehnologija u funkciji kvaliteta - kvaliteta koji odaje i Vaš stil

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 254214

  service description:

  Kancelarijski i reklamni materijal, birooprema:
  Papiri, koverte, sveske
  Arhiviranje dokumenata
  Stoni pribor
  Računari i oprema
  Toneri, kertridži, filmovi
  Birooprema
  Prezentacija
  Piće i kafa
  Sredstva za higijenu
  Reklamni materijal
  Zaštitna oprema


  Arhiviranje dokumenata - PODKATEGORIJE
  Registratori i pregradni kartoni
  Fascikle i folije
  Torbe, mape i držači papira
  Police i ormarići za dokumenta
  Telefonski imenici, vizitari
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 264436

  service description:

  Reklamna galanterija
  Štamparija, štamparske usluge
  Vez, gravura
  Dizajn
  Izrada i postavljanje reklama velikih formata
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 183488

  service description:

  "V-design" studio se bavi uslugama iz oblasti grafičkog dizajna među kojima bi izdvojili sledeće:

  - IZRADA PEČATA, na licu mesta za 5 minuta
  - ŠTAMPA NA MAJICAMA, unikatno, po želji, na komad, tiražno, višebojno...
  - GRAVIRANJE LASEROM
  - IZRADA REKLAMNIH SAMOLEPLJIVIH NATPISA
  - IZRADA NATPISNIH PLOČICA
  - VIZIT KARTE
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 75572
  Miroljuba Matijevica 39
  Čačak , 32100
  Srbija
  Tel.: 032/55-63-665
  Mapa

  service description:

  Proizvodnja reklamno - poslovne galanterije, biro artikala, pvc omota
  i etuia raznih dimenzija, pvc samolepljivih omota za garantne listove i
  deklaracije, jelovnika i vinskih karti za restorane i hotele itd.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 211705

  service description:

  IZRADA LOGOTIPA

  Sigurno Vam se mnogo puta desilo da ste uočili i zapamtili znak neke firme pre nego što ste uopšte saznali šta ta firma proizvodi. Prepoznatljiv znak i naziv firme i/ili proizvoda svakako je nešto od čega počinje biznis. Uz praćenje savremenih trendova i kretanja u ovoj oblasti, klijentima ćemo ponuditi nekoliko varijanti naziva i logotipa, a konačan izbor ćemo odrediti u dogovoru sa naručiocima ove usluge.

  Ukoliko je privredni subjekat posebno zainteresovan za zaštitu robne marke, odnosno želi da brendira proizvod, koji bi bio plasiran i van granica SCG, najsigurnija provera obavlja se u inostranstvu. Za ovu uslugu smo orijentisani na siguran izvor provere preko specijalizovane advokatske kancelarije, koja se bavi isključivo ovim pitanjem i to preko međunarodnih institucija. To je najsigurniji vid utvrđivanja i registracije brenda, koji se pri tom uvodi u međunarodni registar žigova.

  REKLAMNI MATERIJAL

  Imamo višegodišnje iskustvo u izradi reklamnog materijala, od vizit-karti, preko raznih reklamnih letaka (flajera), kataloga i publikacija, knjiga, plakata, do bilborda. Pri tome se možete uveriti da naša grafička rešenja reklamnog materijala staju uz rame sa reklamnim materijalom izrađenim bilo gde u svetu.

  Na osnovu pomenutog iskustva, sarađivali smo sa više štamparija i stekli uvid u njihov rad, pa lako možemo da odredimo najbolju od više ponuda raznih štamparija, uzimajući u obzir odnos cena / kvalitet. Ono na čemu insistiramo je i tačnost rokova, jer je to uslov poslovnosti.

  Pre nego što materijal ode u štampu, naručiocu usluge stavlja se na uvid kako će izgledati reklamna štampa. Tek kada klijent odobri, materijal odlazi na štampanje. Dakle, u potpunosti smo podređeni zahtevima naručilaca usluga grafičkog dizajna i štampe.


  REKLAMNE KAPE, MAJICE, UPALJAČI, OLOVKE....


  REKLAMNI BILBORDI:

  Pored ostalog, u ponudi imamo i mogućnost oglašavanja putem bilborda. Posebna pogodnost je angažovanje firme koja se bavi izradom konstrukcija za bilborde i reklamne panoe. Cene su niže čak 30 % u odnosu na preduzeće koje angažuju marketinške agencije specijalizovane za ovaj vid reklamiranja. Tako se u i okviru firme može postaviti originalni bilbord, koji poslovnom prostoru daje drugu dimenziju.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 268781

  service description:

  Preduzeće "DM KOPA "osnovano je 1992. godine. Od tada pratimo najsavremenija tehničko-tehnološka i dizajnerska rešenja u oblasti poslovne galanterije usklađene sa potrebama savremenog poslovnog čoveka.

  U procesu proizvodnje koristimo kožu vrhunskog kvaliteta domaćeg porekla i veštačke materijale, eko-kožu, bravice i šnale iz uvoza.

  Kompletan proizvodni proces obavlja se u sopstvenom pogonu, dakle mi zaista jesmo proizvođači naše robe i na
  tome isistiramo jer smatramo da je to informacija relevantna za naše sadašnje i buduće potencijalne kupce. U mogućnosti smo da odgovorimo na specijalne zahteve koji su iz domena naše branše.

  Vrhunski kvalitet kože, ručna izrada starih maistora, savremena linija, moderan dizajn i funkcionalnost proizvoda su argumenti našeg uspeha.

  Izborom nekog od naših proizvoda dobijate sofisticiran i kvalitetan proizviod dizajniran za sve ukuse i prilike.

  Neka stil Vaš i Vašeg partnera bude naša briga.

  vaše slike:

  Eko koža
koža
Koža
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 216386
  Aleksandra Dubčeka
  Beograd, 11000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  ELEKTROTEHNIČKO PREDUZEĆE ZA PROJEKTOVANJE, IZRADU, MONTAŽU I SERVIS SVETLEĆIH FIRMI I REKLAMA
  BRENDIRANJE
  BRENDIRANJE IZLOGA
  BRENDIRANJE VOZILA
  AUTOGRAFIKA
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 151438
  Majke Jevrosime 7
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/334-4684
  Fax: 011/334-0748
  Mapa

  service description:

  Štampa, digitalna štampa.
  Grafički dizajn, reklama.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 125684

  Vrnjačka Banja, 36210
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 125995

  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Zahtevi tržita nam postavljaju svakog dana nove standarde, potrošači takođe očekuju više, tako da postaje neminovno da moramo ulagati i davati sebe, kako bismo očekivali rezultate i na tržištu. Mi smo tu da vam pomognemo, da vam olaksamo i ucinimo mogucim tu komunikaciju izmedju vas i vasih klijenata. Da viziju vase firme i vaseg poslovanja na lep, kreativan i praktican nacin predstavimo svima...

  Studio KREATIKA vam nudi:

  * Kreiranja grafičkog i drugog vizuelnog identiteta firmi, manifestacija i događaja
  * Izrade i održavanja Web sajtova
  * Štampa reklamnog i drugog materijala (digitalna štampa, offset štampa, tampon i sito štampa)
  * Široka lepeza reklamne galanterije
  * Luksuzna i kožna galanterija

  Sve usluge realizujemo prema željama klijenata, u zadatim rokovima.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 82084
  Oblakovska br. 5
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/ 369-23-05
  Fax: 011/ 2647-384
  Mapa

  service description:

  Štamparija "Staze" osnovana je 1995.-e godine. Pružanjem usluga visokokvalitetne ofset i sito štampe, ostali smo u korak s vremenom, i proširili paletu usluga i proizvoda.
  Danas, kod nas možete dobiti kvalitetnu štampu u sito, ofsetu ili digitalnoj tehnici. Obradu i pripremu donetog materijala takođe možete završiti kod nas.
  Mnogobrojni zadovoljni klijenti potvrda su našeg kvaliteta.
  Besplatni katalog
  Flajeri & leci
  Plakati
  Katalozi & brošure
  Nalepnice & etikete
  Knjige & časopisi
  Kancelarijski materijal
  Fascikle
  Rokovnici & blokovi
  Štampanje na majicama
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 203106

  Užice , 31000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  DECO FUN proizvodi dečji nameštaj i kućne dekoracije koristeći sekundarne drvene proizvode. Sa glavnom kancelarijom u Užicu gde se nalazi proizvodnja i sa magacinom u Beogradu, veći deo svoje proizvodnje plasira kroz veleprodaju – prodavnicama, robnim kućama i hiper marketima pokrivajući skoro sve delove Srbije i Crne Gore.

  DECO FUN proizvodi dečiji nameštaj i opremu – zidne lampe, lustere, čiviluke, zakačke, ogledala, police, dečije motivacione slike, drvene cvetove, razni dečiji nameštaj. Drugi deo naše ponude sadrži različite proizvode dizajnirane i distribuirane od strane DECO FUN a proizvedene u saradnji sa ostalim proizvođačima.

  Svi DECO FUN proizvodi su napravljeni od prvoklasnih materijala koristeći različite tehnologije završne obrade - lasersko sečenje drveta, lasersko obeležavanje, graviranje laserom, različite štamparske tehnologije itd.

  DECO FUN takođe pravi proizvode po narudžbi za kupce sa specijalnim zahtevima za njihove reklamne kampanje.

  DECO FUN pruža usluge graviranja i sečenja laserom, krivolinijsko sečenje drveta do debljine 30 mm i serijsko farbanje malih predmeta.

  Pakovanje je napravljeno prema svetski prodajnim standardima – svi naši proizvodi su u user friendly pakovanju sa bar kodom. Veleprodajna distribucija se takođe radi u adekvatnom transportnom pakovanju, prikladnom za skladištenje.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 124292

  Subotica , 24000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Veliki izbor školskog, kancelarijskog i reklamnog materijala
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 268733
  Vladike Ćirića 33
  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Tel.: 021/530-674
  Fax: 021/551-220
  Mapa

  service description:

  "VA COMMERCE" je privatno preduzeće osnovano 1999. godine u Novom Sadu, kao veleprodaja reklamnog materijala, poslovne galanterije i kancelarijskog materijala. Mlada i ambiciozna ekipa radi pod sloganom "poklonite sa stilom" i vodi se idejom da su poslovni pokloni sastavni deo protokola i poslovnog bontona.

  U skladu sa potrebama i željama "VA COMMERCE" nudi kompletan program:

  - reklamni materijal i širok asortiman reklamnih poklona vrhunskog kvaliteta, sa mogućnošću štampe znaka i logotipa firme

  - kancelarijski materijal renomiranih svetskih proizvođača

  - školski pribor

  - igračke

  - usluga štampe

  - usluge FOTOKOPIRANJA sa najsavremenijom aparaturom

  - maloprodaja svega pomenutog
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 40956
  Bulevar Arsenija Čarnojevića 41, Lokal 2, Blok 23
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/143-486
  Fax: 011/143-486
  Mapa

  service description:

  IZRADA I PRODAJA GEOGRAFSKIH I ISTORIJSKIH KARATA, ATLASA I GLOBUSA, IZRADA RELJEFNIH KARATA KAO I RELJEFNIH REKLAMA

  Ostali podaci:

  • Tel/fax
   Tel.: 011/3130-463, 
  • Tel/fax
   Tel.: 011/3130-464, 
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 166589

  service description:

  Office 1 Superstore posluje u Srbiji od 2003. godine i do sada je razvio mrežu u 20 gradova koju čini 31 prodavnica. Za ovo kratko vreme otvoreno je devet maloprodajnih objekta u Beogradu. Osim u Beogradu, maloprodajni objekti otvoreni su i u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Vranju, Paraćinu, Pirotu, Čačku, Kruševcu, Leskovcu, Užicu, Kraljevu, Pančevu, Jagodini, Vršcu, Aleksincu, Vrbasu i Kikindi. U našem asortimanu su zastupljene četiri grupe proizvoda: kancelarijski materijal, elektronika i potrošni materijal, reklamna glanterija i kancelarijski nameštaj.

  Naš moto
  U Office1Superstore-u klijenti mogu da zadovolje sve svoje potrebe za kancelarijskim proizvodima pod jednim krovom i po povoljnim cenama.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 124841
  Karađorđe put 30
  Subotica , 24000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 223133

  service description:

  GRAFIČKE USLUGE, ŠTAMPARIJE
  OFSET, SITO I DIGITAL PRINT STAKLO - KERAMIKA
  REKLAMNA OPREMA
  ŠTAMPA

  Ne propustite priliku da dobijete štampu po nižoj ceni samo zato što nas niste kontaktirali

  Kvalitetno štampanje je vema zahtevan posao, bilo da se radi o malim ili velikim tiražima. Greške koje se dogode u procesu štampanja ne mogu se naknadno ispraviti, ali zato mogu da Vas dosta koštaju – u vremenu, novcu i stresu. Iskustvo koje mi imamo u štampanju, a koje datira od 1990. godine, garantuje da štampu možemo da obavimo kvalitetno, pouzdano, u roku i, što je najvažnije, po cenama koje su niže nego kod gotovo svih drugh štamprija u Srbiji. Najniže cene možemo da postignemo zbog akumuliranog znanja i iskustva, kao i nebrojeno mnogo sati provedenih u unapređenju organizacije posla i smanjenju troškova radi zadovoljenja Vaše osnovne potrebe kada je štampa u pitanju – Najbolji kvalitet štampe i ispoštovan rok isporuke za najnižu moguću cenu.

  Pozovite nas. Poziv košta malo a uštede mogu biti velike.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 226609

  service description:

  Svetleće reklame
  Reklama, propaganda


  SteMix s.z.r je firma koja se bavi izradom, montažom i servisom svih vrsta svetlećih i nesvetlećih reklama. U tom poslu imamo 20 godina iskustva.

  Pri izradi koristimo kvalitetne i savremene materijale i postupke pri tom vam nudeći najpovoljnije cene i najkraće rokove izrade.

  Neki od naših proizvoda i usluga: svetleće i nesvetleće reklame svih vrsta, 3d slova, displeji, neonske reklame, reklamne table, LED reklame, brendiranje izloga i jos mnogo toga.

  Na sajtu se možete upoznati sa našom ponudom kao i već izrađenim reklamama. Za sve informacije koje ne pronađete na sajtu možete nas kontaktirati i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 415305

  service description:

  Marketing agencija
  Dizajn studio

  Dielle D.o.o. je dizajn studio. Usluge koje pruža su dizajn svih grafičkih proizvoda, štampa velikih formata, na razne vrste materijala, priprema za štampu,brendiranje vozila i objekata, izrada art, fashion i studijskih fotografija, promo materijali.

  * Grafički dizajn i priprema
  * Štampa velikih formata
  * Priprema za štampu
  * Brendiranje vozila
  * Brendiranje izloga
  * Brendiranje objekata
  * Autografika
  itd

  Ostali podaci:

  • Tel.: 063 8 917 916, 

  vaše slike:

  Autografika
Brendiranje
Brendiranje izloga
Brendiranje vozila
izrada i montaza reklama
Izrada reklama
Izrada svetlećih reklama
Marketing agencija
Marketing usluge
proizvodnja svetlećih reklama
Reklama i propaganda
Reklama na vozilima
reklama oprema
Reklame
Reklamna galanterija
reklamni baneri
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 89933

  Novi Sad, 21000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  CLIPPING CENTAR

  Ninamedia je kompanija koja se od 2002. godine bavi praćenjem medija, analizama medijskog sadržaja, prevodilačkim uslugama, medija monitoringom, arhiviranjem medijskog sadržaja, te od kraja 2007. godine istraživanjem tržišta i javnog mnjenja, implementiranjem novih softvera i metodologija u istraživačkim projektima.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 165971
  Cvijićeva 29
  Beograd, 11000
  Srbija
  Tel.: 011/2078-000
  Mapa
  Web: www.dpc.rs

  service description:

  Digitalna štampa i grafičke usluge.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 218761

  service description:

  Marketing agencija

  Leo Burnet Worldwide - najveća svetska marketinška mreža

  Jedna od najvećih i najznačajnijih agencija za komunikacije na Balkanu

  Pored brojnih kampanja oglašavanja u Srbiji vodimo kampanje na još mnogo tržišta!

  LB je ambiciozno i brzo rastuće preduzeće, sa iskusnom i stručnom timom mladih ljudi, stručnjaka za marketing.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 243157

  service description:

  Marketing agencija

  Agencija IKA V je otvorena u decembru 2008 g. sa prvobitnom orijentacijom ka štampanim medijima. Usledio je rad sa redakcijama, kontakti sa oko 80% oglašivača u štampanim i elektronskim medijima.
  Prikupljene informacije tokom takvog rada sada koristimo da bismo poslovne ponude naših klijenata usmerili na prave tokove.
  Ako ste nova firma izgradnjom korporativnog i vizuelnog identiteta, opet ste na početku. Postavljanjem sajta urađen je tek deo posla, zatim sledi internet marketing, a osim virtuelnog predstavljanja, sledi Vam i klasična prezentacija u javnosti.
  Vama je potrebno da odlučite šta želite. Zato smo za Vas odabrali saradnike koji su svoju uspešnost i profesionalizam dokazali višegodišnjim radom.

  Za upoznavanje sa marketingom dovoljan je svega jedan semestar, a za ovladavanje marketingom potreban je životni vek.
  (Filip Kotler)
  Biznis koji sebe smatra imunim na potrebu da se oglašava, pre ili kasnije će postati imun i na biznis.
  (Derbi Braun)

  Naše usluge:
  Oglašavanje u štampanim medijima
  Reklamni štampani materijal
  Internet marketing
  Prezentscija preduzeća na internetu
  Prodaja oglasnog prostora u medijima itd
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 330712

  service description:

  Početak našeg poslovanja je 1991. godina kada je otvorena SZR Bleki.

  Kao mala zanatska radnja svoje poslovanje smo zasnivali na sito štampi.

  Na početku smo radili samo sa papirom, da bismo 1996.godine,

  usled razvoja poslovanja, proširili svoju delatnost.

  Proširenje se ogleda u štampanju na materijalima svih vrsta za

  potrebe promotivnih kampanja naših klijenata.

  1999. godine osnivamo Beki Kolor koji 2006. godine postaje kompanija

  koja svojim kvalitetom proizvoda i usluga zaslužuje ime

  koje u svakom pogledu prati razvoj - Bleki kolor d.o.o.

  Pravac razvoja kojeg se držimo je najbolji kvalitet iznad svega!

  Ono što može da potvrdi da smo na pravom putu

  su zadovoljni klijenti kao i proporcionalan rast i razvoj naše kompanije.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 614474

  service description:

  Firma TIM company ct se bavi proizvodnjom i prodajom artikala koji služe kako za izlaganje robe tako i za obeležavanje prodajnog prostora na prodajnim mestima u maloprodajama i veleprodajama. Od svetlećih reklama svih vrsta za unutrašnje i spoljne prostore, pozicionera svih vrsta pa do prodajnih polica, promo pulteva, ramova svih dimenzija, držača flajera i cenovnika... sve to u ponudi po standardnim dimezijama ili po zahtevu kupca. Takodje, deo proizvodnog programa su i izrada štandova, iznajmljivanje istih, opremanje maloprodajnih objekata, obeležavanje prostora, info tabli….

  Po zahtevu kupca možemo ponuditi i uslužno angažovanje naših CNC i laserskih mašina velikog formata.

  Naša ponuda takođe sadrži i promo i reklamni materijal koji u većem delu proizvodimo ili smo uvoznici.

  Firma u svom domenu delatnosti vrši razne marketinške usluga, gde bi naročito dali akcenat na - outdoor reklamiranje.

  Sve ponude i aktivnosti su usmerene ka jednom cilju - da se kupcima tokom cele godine nametnetemo kao kuća koja stalno u svakom trenutku može da servisira korisničke zahteve bilo da su oni izraženi kroz ekspeditivnost i efikasnost bilo kroz kvalitet i inventivnost a za potrebe kupaca u stalnim propagandnim kampanjama, sajmovima, kongresima, seminarima, kako i u domenu marketinga i promo i reklamnog materijala.
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 133186
  Makedonska 6
  Kragujevac , 34000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

   Preduzeće BONUS doo se bavi proizvodnjom ekskluzivne kožne poslovne i promotivne galanterije:

  • Novčanici

  • Futrole za olovke i naočare

  • Kaiševi

  • Organajzeri, rokovnici

  • Privesci za ključeve i etui za ključeve

  • Omotnice ili uvlake za dokumenta (pasoš, platne ili vizit kartice, vozačka dokumenta)

  • Telefonski imenici

  • Pljoske (napravljene od prohroma-inox)

  • Drugi proizvodi za čiju izradu se koristi prirodno štavljena koža


  Za proizvodnju se koristi samo pažljivo odabrana prirodna goveđa koža visokog kvaliteta.

  Izlazeći u susret željama naših klijenata, program smo oplemenili luksuznim pakovanjem.

  Po Vašoj želji ćemo toplim žigom (blind druck) utisnuti logotip, grb, poruku ili željeni znak.

  vaše slike:

  Koža kožna galanterija
Kožni kaiševi
kožni proizvodi
Proizvodnja kožne galanterije
Reklame
Reklamna galanterija
reklamni materijal
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 97543
  Stanoja Bunuševca 69
  Niš, 18000
  Srbija
  Tel.: 018/590-321
  Fax: 018/590-321
  Mapa

  service description:

  SVETLEĆE REKLAME, ŠTAMPANJE VELIKIH FORMATA, IZRADA PEČATA, NEONSKE REKLAME

  Ostali podaci:

  • Tel/fax
   Tel.: 018/592-221, 
  • Mobilni
   Tel.: 063/475-410, 

  vaše slike:

  Firmopisci svetleće reklame oznake
izrada pečata
Izrada svetlećih reklama
neonske reklame
reklamni materijal reklamna galanterija
Firmopisci svetleće reklame
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 152991

  service description:

  “LAMPION“ doo je preduzeće u privatnom vlasništvu osnovano 1999.godine, sa sedištem u Vladike Ćirića 29. Tokom godina predanog rada, kvalitetnim pristupom te profesionalnošću zadobili smo poverenje velikog broja kupaca. Već deset godina uspešno pariramo na tržištu:

  - kancelarijskog materijala,
  - biroopreme,
  - poslovnih poklona,
  - poslovne galanterije,
  - ekskluzivnih proizvoda od kože,
  - sredstava i pribora za održavanje higijene,
  - kompletne usluge štampe: ofset, sito, tampon, laserska gravura, suvi žig,vez, termopreslikači.

  Korektna saradnja sa direktnim uvoznicima i proizvođačima, rezultirala je vrlo prihvatljive cene naših prodajnih artikala.

  Odlika našeg poslovanja je: ekspeditivnost, dobra organizovanost i kontakt zaposlenih i spoljnih saradnika, kvalitetna i brza usluga, kvalitet roba i usluga, stalni lager i dobre cene.

  Naš moto je zadovoljan kupac koji se vraća i dovodi svoje prijatelje.


  NAŠA PONUDA:

  * - PAPIRI I PAPIRNI PROIZVODI
  * - PRIBOR ZA PISANJE
  * - KANCELARIJSKA GALANTERIJA
  * - ARHIVIRANJE I ODLAGANJE DOKUMENATA
  * - BIROTEHNIČKA OPREMA I POTROŠNI MATERIJAL
  * - PROMOTIVNI I NOVOGODIŠNJI POKLONI
  * - ŠKOLSKI PRIBOR I OPREMA
  * - SREDSTVA I PRIBOR ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE
  * - USLUGA SVE VRSTE ŠTAMPE

  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 181675

  service description:


  D.O.O. Perfect Studio preduzeće za export-import, trgovinu, usluge i proizvodnju

  Usluge

  Perfect Studio vrši usluge štampe reklamnog materijala, sito i tampon štampe.

  D.O.O. Perfect Studio preduzeće za export-import, trgovinu, usluge i proizvodnju.

  * dizajn i štampa
  * vizit karte, pozivnice, letci
  * nalepnice, blokovska roba
  * štampanje na reklamni materijal (hemijske, upaljače, majice, rokovnike, kalendare)
  * tampon štampa na metal, plastiku, drvo i na keramiku
  * štampanje na majice i peglanje floka

  27 Marta 20/a
  24000 Subotica

  tel: 024/552-949

  mob: 064/185-19-29


  email: studiod@tippnet.co.rs

  vaše slike:

  Grafičke usluge i štamparija
ofset flexo sito štampa
pozivnice za venčanje
Reklamna galanterija
reklamni materijal
reklamni materijal reklamna galanterija
sito štampa
sito štampa kataloga
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 191877

  service description:

  ALDUMINIS je preduzeće koje postoji od oktobra 2003 godine i od osnivanja sa velikim uspehom posluje u oblasti marketinga.

  U ponudi preduzeća ALDUMINIS možete naći veliki asortiman reklamne galanterije kao široku paletu usluga koje mogu doneti efikasnije poslovanje Vašeg preduzeća

  Naš tim Vam možepripremiti ceo asortiman sa uštampanim logom Vašeg preduzeća:

  1) Poslovna grafička galanterija:
  Memorandumi, blokovska roba, visit karte, letke, plakati, nalepnice, kalendari, fascikle, katalozi, koverte, kese (PVC i papirne – ekskluzivne i obične) itd…

  2) Reklamna galanterija:
  Olovke, upaljači, privesci, satovi, balone, majice, kačketi, dukserice, kišobrane, radna odela, rančeve, rokovnike, rganizere. Kožna galanterija, vinski setovi, trakice itd…

  U mogućnosti smo i da Vam ponudi veliki broj usluga:
  Zakup medijskog prostora u novinskim kućama, radio i TV stanicama na celoj teritoriji Srbije, radimo izradu web prezentacija, umnožavanje CD/DVD i direktna štampa na njima kao i mnoštvo drugih usluga.

  Prednost našeg preduzeća i jeste u tome što na jednom mestu možete obezbediti kompletne marketinske aktivnosti koje su neophodne za efikasnije poslovanje Vašeg preduzeća.

  vaše slike:

  Digitalna štampa
grafičke usluge
kancelarijski materijal
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 66349
  Banijska 91
  Subotica , 24000
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  EKSKLUZIVNI ZASTUPNIK: MAŠINE, OPREMA, MATERIJALI ZA GRAVIRANJE I OBELEŽAVANJE "GRAVOGRAPH" FRANCUSKA
  INFORMACIONI SISTEM ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU VIZUELNU KOMUNIKACIJU "COSIGN" BELGIJA
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 46031
  Goranska BB
  Smederevo , 11300
  Srbija
  Interesujte se Mapa

  service description:

  MARKETINŠKE USLUGE
  USLUGE OGLAŠAVANJA
  ŠTAMPANJE I PRODAJA KANCELARIJSKE GALANTERIJE
  Podaci firme ::::.
  Pogledan: 23282
  Kovanlučka 53
  Niš, 18000
  Srbija
  Tel.: 018/594-881
  Mapa
  E-mail: arsicz@ptt.rs

  service description:

  SITO ŠTAMPA NA SVIM MATERIJALIMA: MAJICE, KAČKETI, ZASTAVE, OLOVKE, UPALJAČI, KALENDARI... IZRADA REKLAMA I NATPISA NA MESINGU (ECOVANJE), PLEKSIGLASU, STAKLU...

  Ostali podaci:

  • Mobilni
   Tel.: 064/1395-077, 

  Facebook