Podaci firme ::::.
Pogledan: 331839

service description:

NAŠIM ČAJEVIMA PROTIV MIOMA NA MATERICI,CISTAMA NA JAJNICIMA,ČVORICIMA I CISTAMA NA ŠTITNOJ ŽLEZDI,DIJABETA,NERVOZE I VIŠKA KILOGRAMA!!!

Krstić Jelena – Požega- FEMINA

Zovem se Krstić Jelena imam 39 godina iz Pozege. Unazad tri godine imala sam velikih problema sa miomom na materici koji mi je izazivao
velika krvarenja, kao I sa cistom na levom jajniku.


Osecala sam bolove i napetost u trbuhu. Koristila sam hormonske tablete koje su mi samo privremeno rešavale problem. Nisam znal šta dalje.
Čitajuci novine saznala sam za firmu Herba Medica Natural iz Prokuplja koja je mnogim ženama rešila problem koji sam i ja imala. Rešila sam da pokušam i ja, zato što u bilje i alternativnu medicinu imam velikog poverenja.
Dobila sam terapiju i koristila je redovno uz korekciju ishrane. To mi je bio jedini spas, u protivnom operacija je bila neizbezna. Moj ginekolog je sa nevericom gledao u
snimak koji je pokazao ultrazvuk.
Miom I cista su nestali a zajedno sa njima I sve moje brige.
Moja upornost i vera u ozdravljenje su pobedili. Hvala.

Miladinović Gordana – Leskovac- FEMINA TRIO

Zovem se Miladoinovic Gordana, imam 51 godinu iz Leskovca. Čvoriće na štitnoj žlezdi imala sam unazad 5 godina.

Nisu mi predstavljali neke veće probleme, ali njihovo prisustvo je u meni izazivalo strah i nervozu. Ako bude doslo do nekih većih komplikacija.
Već dugo
unazad čitala sam o firmi Herba Medica Natural iz Prokuplja i ispovesti žena kojima su oni pomogli. Nisam mogla vise čekati i rešila sam da i ja koristim tu terapiju koja se sastojala isključivo iz čajeva. Nije bila komplikovana za korišćenje, a ja sam se iz dana u dan osećala sve bolje. Korisitila sam terapiju 2 meseca i nakon toga otisla sam na kontrolu kod mog
endokrinologa.
Rezultata je bilo i to pozitivnih. Desni rezanj je bio potpuno čist, a na levom su ostale male mikrocistične promene koje su bile zanemarljive. Ja i danas koristim čaj čisto radi preventive.
Hvala firmi Herba Medica Natural iz Prokuplja i zelim in puno uspeha.IMUNOSTRESART - je biljna mesavina koja predstavlja pravi eliksir za čitav organizam.Izuzetno povoljno deluje na poboljsanje opšteg stanja organizma tako sto čisti krvne sudove,jača imunitet I deluje umirujuće.
Preporučuje se korišćenje kod nervoze,depresije,nesanica,povišenih vrednosti holesterola,triglicerida,hipertenzije,arterioskleroze,hronicno slabe cirkulacije,kao i kod svih stanja i oboljenja koja nastaju kao posledica pada imuniteta.Takodje nas caj pomaze i kod oboljenja jetre I to hepatita B I C,uvecanje I masne jetre kao I kod svih bakteriskih infekcija
a to su gljivicne infekcije,upale pluća,bronhitisa,hronicne asme i koksaki virusa.Takodje je dobro da se ovaj caj koristi preventivno kako bi se sprecilo pojava prethodno navedenih stanja i oboljenja.

VICTORY – je biljna mesavina namenjena osobama koje boluju od dijabeta I to juvenilnog
tipa 1 i 2.Dijabetes tipa 1 javlja se kod mladjih osoba ( ispod 30 godina )i to uglavnom u vreme puberteta kao i kod dece gde su ostecene beta celije,pancreas i pacijenti su insulin zavisni. Dijabetes tipa 2 su obicno osobe starije od 40 godina a veliki broj tih pacijenata je gojazan I insulin zavistan. Victory pomaze odrzavanje normalnih vrednosti secera u krvi kao I normalizaciju rada pankreasa,takodje sprecava nastanak kardiovaskularnih tegovba (holesterol,trigliceridi,arterioskleroza I oslabljena cirkulacije ) koje cesto prate ovo oboljenje ili ih ublazava ukoliko su vec nastala.U kombinaciji sa adekvatnom ishranom koja sadrži dosta povrca,ribe I morskih plodova nasa mesavina ce dati zadovoljavajuci efekat I moze se koristiti neograniceno.


FIT RELAX – je mesavina odabranog bilja koja pomaze kod balansiranog smanjenja telesne tezine,I samim tim pojacava cirkulaciju I brze iskoriscenje hranljivih materija unesenih kroz ishranu.Osmisljen je tako da doprinosi ubrzavanju metabolizma u vidu pojacanog ciscenja I eliminacije uticaja neadekvatne ishrane.Takodje pomaze kod psihicke napetosti,razdrazljivosti,nesanice ujedno povecava koncentraciju.Anti stres –se koristi kod potpuno zdravih I uravnotezenih osoba,da bi se postiglo stanje smirenosti I opustenosti organizma kao I kod blazih I trzih oblika neuroze,anksioznih stanja
I svih najtezih oboljenja centralnog nervnog sistema.Nas caj je tako uradjen da pomaze kod oslabljene cirkulacije I svih problema vezanih za slabosti krvih sudova.Samim tim kod poboljsane cirkulacije Moze se koristiti neogranicen vremenski period I ne stvara nikakvu zavisnost.


Ostali podaci:

 • Dostupni telefoni za Srbiju:
  Tel.: 027/33 32 02, 
 • Tel.: 027/33 11 95, 
 • Dostupni telefoni za Crnu Goru:
  Tel.: 068/40 02 05, 
 • Tel.: 067/91 56 334, 
 • Dostupni telefoni za Bosnu:
  Tel.: 066/05 80 35, 
 • Tel.: 066/05 72 62, 

vaše slike:

biljni čajevi
čaj
čaj za bubrežni pesak
čaj za dijetu
čaj za holesterol
čaj za mršavljenje
čajevi
čajevi za jetru
Podaci firme ::::.
Pogledan: 130241

service description:

Florapin bilje i med posluje već dvadeset godina, i u svom prodajnom asortimanu ima veliki broj čajeva i čajnih mešavina, pčelinjih proizvoda i preparata, sirupa, eliksira, kapi, melema i kozmetike. Od svog osnivanja sarađuje sa najpoznatijim firmama i institutima iz naše zemlje:
- OLEEQUE Florapin
- Institut za proučavanje lekovitog bilja Dr. Josif Pančić
- Tilija
- Herbalist
- Eko Line
Pored firmi, ostvarena je i izuzetna saradnja sa domaćim pčelarima, čiji se proizvodi: bagremov, livadski med, saće u medu i polenov prah, nalaze u prodaji, sa garancijom vrhunskog kvaliteta.
Od početka 2012. godine Florapin bilje i med postaje ekskluzivni distributer proizvoda firme OLEEQUE Florapin, direktnim potrošačima i pravnim licima. Distributivna mreža proizvoda firme OLEEQUE Florapin proširena je na teritoriju cele Srbije.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 90369

service description:

Melissa Fito cajevi uskoro izlaze na trziste. U ponudi ce biti sedam vrsta cajeva.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 307557

service description:

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom radu u svim segmentima poznavanja lekovitog bilja odlučili, smo da osnivanjem firme "MONERA" damo sopstveni doprinos u oblastima koje najbolje poznajemo, a to su:

-dijabetes - šećerna bolest
-povišeni holesterol i trigliceridi
-kao i oboljenja vezana za jetru

Stvorili smo dva vrhunska dijetetska preparata "Antidijabet plus" i "Hepavit plus" koji se koriste kao dodatna terapija kod navedenih oboljenja i od samog početka su opravdala naša očekivanja i dugotrajni rad u pravljenju pravih srazmera kojima će se postići najbolji učinak za korisnike našeg čaja.

Sva potrebna stručna istraživanja i kategorizacija preparata urađeni su na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu, a jednom mesečno se vrši kontrola zdravstvene ispravnosti u Institutu za javno zdravlje Niš.

Odlučujući se za dve bolesti koje razvojem urbanog načina života predstavljaju masovno oboljenje sa ubrzanim rastom u čitavom svetu, firma "MONERA" daje svoj puni doprinos u tradicionalnom načinu lečenja (narodna - tradicionalna medicina) i pokušava maksimalno koristiti lekovitost pojedinih biljaka u poboljšanju zdravstvenog stanja korisnika naših čajeva, što u velikom broju slučajeva i uspevamo.

Hvala na poverenju!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 395990

service description:

BIOLAK biljna apoteka, sa tradicijom postojanja dužom od 20 godina.
Jedna je od prvih ustanova koja je počela uz pomoć lekovitog bilja i biljnih preparata pomaže ljudima u lečenju i izlečenju mnogih bolesti. Počev od najobičnije prehlade, upala, infekcija pa do ozbiljnih dijagnoza kao što su miomi, ciste, tumor, rak, leukemija i sterilitet.
Lečenje lekovitim biljem i biljnim preparatima spada u sam vrh alternativne medicine, tako da uz svaku terapiju zvanične medicine istovremeno se vrši i lečenje alternativnim metodama i sredstvima.

Biolak je mesto na kojem možete nabaviti kompletnu Brojsovu terapiju koja se primenjuje u slučajevima najtežih oboljenja, mioma, cista, tumora, leukemije i dr. Terapija se sprovodi po knjizi Rudolfa Brojsa "Rak, leukemija i druge prividno neizlečive bolesti, izlečive prirodnim putem", a sve preparate potrebne za sprovođenje terapije možete nabaviti u našem prodajnom objektu u Novom Sadu.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 165921

service description:

Omoromano

Pruža Vam se prilika da probate napitke čije su tajne čuvane hiljadama godina. Biljna mešavina koja ulazi u sastav ovih čajeva kroz jedinstvenu ceremoniju mešanja bilja, originalna je receptura koju su znali sveštenici Apolonovog hrama u Delfima.

Ovi čajevi smatrani su u to vreme Božanskim napicima, a spravljali su se od mirisnih, začinskih, aromatičnih, lekovitih i Božanskih biljaka: bosiljka, lovora, lipe, ruzmarina, cimeta, đumbira, timijana, lista koprive, kamilice…i danas se ručno pakuju, pripremaju i piju po istom uputstvu.

Naša dugogodišnja praksa donela je uspehe u ex. Jugoslaviji, Švedskoj, Australiji, Kanadi i Nemačkoj, gde je dobijeno i odobrenje pod brojem 212-2872 A 28-32 vlade Gornje Bavarske i zaštita znaka, imena i patenta pod brojem 39901584.

Od velikog broja originalnih receptura biljnih mešavina čaja kroz iskustvo, praksu i rezultate, odlučili smo da Vam ponudimo sedam čajeva iz naše kolekcije.Naše iskustvo na putu Znanja je višedecenijsko i potvrđeno je na nekoliko kontinenata i u više zemalja, kao što su: Amerika, Kanada, Australija, Švedska, Engleska, Nemačka, Portugalija, Španija, Češka, Slovačka, Italija, Austrija i druge.

Naš rad usmerio je ljude ka rešavanju sudbinskih, nasleđenih, stečenih, izazvanih problema i životnih situacija. Praksa je pokazala da ćete čoveku najlakše pomoći kada ga naučite da nađe u sebi rešenje problema, a to podrazumeva: način života, ishranu, korišćenje određenih vrsta mirisa, upotrebu čajeva i slušanje saveta lekara.


Poštujući sebe istovremeno poštujemo i Božanske zakone, prirodne zakone, zakone učenja i zakone države u kojoj živimo.
Mudar čovek zrači nebeskim sjajem u tamnim vremenima, kako nas uče mudrost i iskustvo. Znanja nemaju vlasnika. Da li će se i koliko znanje kroz naSve biljke ovih čajnih mešavina navedene su u svim vodećim svetskim farmakopejama.


AFRODITINA VODA (Feniksova voda)
Kombinacija ovih biljnih vrsta drevna je receptura, koja se dovodi u vezu sa grčkom boginjom ljubavi i lepote Afroditom i mitološkom pticom feniks, simbolom neiscrpne snage.Od davnina se verovalo da mešavina ovog čaja povoljno utiče na ten, privlačnost, jača samopouzdanje, skrivene potencijale i blagotvorno deluje na ukupnu lepotu čoveka. Ova čajna mešavina preporučivala se i osobama koje se teško uključuju u svet oko sebe. Verovalo se da povoljno utiče na rad žlezda i disajnih organa pri čemu imate osećaj da dišete punim plućima.


HIJAKINTOVA VODA (Delfinova voda, Bacač koplja)
Biljna mešavina ovog čaja, po verovanju starih Grka, daje jaku privlačnost, snagu erotskog magnetizma, rešava impotenciju, neplodnost kod muškaraca i žena, stimuliše pravilan rast, razvoj i oblikovanje tela; naročito se preporučivala deci i sportistima. Verovalo se da uspešno otklanja probleme sa kožom, čisti bubrežne, mokraćne kanale i polne organe.


ORLOVA VODA (Zevsov štit)
Mešavina ovog čaja, po predanju i verovanju starih naroda, brzo transformiše erotsku energiju u energiju svesti. Verovalo se da je delotvorno sredstvo za čišćenje organizma, da reguliše nivo šećera, holesterol i metabolizam, a samim tim dovodi telesnu težinu u normalu. Nekada su ovim čajem eliminisali većinu štetnih produkata: topili i izbacivali kamen i pesak iz bubrega, žuči; pročišćavali mokraćne puteve. Prema legendi ovaj čaj je izlečio mladića koji je imao maligno oboljenje, a bio je miljenik na dvoru. Orao mu je doneo Zevsov štit na kome je bila ispisana receptura ove biljne mešavine koja ga je vratila u život, a radost na dvor; otuda imena Orlova voda ili Zevsov štit.


LJUBAVNA VODA (Čovečija voda; stari naziv – Izvor na Delosu)
Nekada se ova kombinacija čajeva davala svima koji su mislili i osećali da ih niko ne razume, da su odbačeni, sami i sl. Verovalo se da se korišćenjem ovog čaja poboljšava komunikacija čoveka sa samim sobom i njegovom okolinom, sprečava asocijalnost i sve ono što smeta pojedincu da se uključi u tokove savremenog, brzog života. Antički Grci su verovali da se pijenjem ovog čaja razvija osećaj harmonije i razumevanja, da život postaje ljubav.


POSEJDONOVA VODA (Jezerska voda)
Stari Grci su mešavinu ovog čaja pili za brzo očišćenje i eliminaciju svih neprirodnih stanja (magičnosti, nagaza, uroka, zlih čini, zaposednutosti pojedinaca i familija).
Upotrebom ove biljne mešavine rešavali su probleme u vezi sa svim upalnim procesima u organizmu: regulisali rad štitne žlezde, nizak pritisak, pritisak koji varira i otklanjali neurozu, osećaj gušenja, asocijalnost, bol u grudima i kostobolju. Verovalo se da ovaj čaj uravnotežuje snagu organizma kod ljudi koji osećaju vremenske promene (meteoropata) i kod biološki starijih ljudi.
Legenda kaže: demoni zaposedoše Posejdonove sveštenike i uđoše u njih.
Mučiše se, tražeći pomoć, a moćni Posejdon im dade recept ovog čaja da piju, te očistiše telo i dušu; otuda naziv Posejdonova voda.


IZVORSKA VODA (Jaka voda)
Antički Grci su se spravljanjem čaja od ovog bilja brzo okrepljivali, vraćali snagu nakon duže i teže bolesti, depresije i iscrpljenosti. Smatrali su da se pijenjem ovog čaja, postiže puna ravnoteža svih pozitivnih sila, slično svežini izvora- otuda naziv Izvorska voda.


PLANINSKA VODA (Božiji dar)
Po verovanju starih Grka, biljke koje daju ovu mešavinu su Božiji dar.
Ovaj čaj je rešavao probleme visokog krvnog pritiska, nervozu srca i svih oblika duševnih tegoba; smirivao organizam, umanjivao agresije i poboljšavao koncentraciju.
Kada su hteli da stiču nova i proširuju postojeća znanja, da upravljaju sobom uz primenu znanja, koristili su ovaj čaj.Podaci firme ::::.
Pogledan: 225236

service description:

Malina impex DOO Valjevo; Filter čajevi, rinfuz čajevi, začini, praškasti proizvodi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 148418

service description:

PROIZVODNJA I PRERADA LEKOVITOG BILJA, IZRADA FILTER ČAJEVA, ETERIČNIH ULJA I TINKTURA.

Facebook