Podaci firme ::::
Pogledan: 859947

service description:

SERVIS GORIONIKA I GASNE TEHNIKE I TERMOENERGETSKE OPREME
OVLAŠĆENI SERVIS KUĆNIH GASNIH KOTLOVA - THERMONA

Preduzeće “Termo-Tim” d.o.o. Novi Sad je osnovano 1998.godine, osnivači preduzeća su stručnjaci iz elektrotehnike u oblasti termoenergetike već duži niz godina.
”Termo-Tim” zauzima vodeću poziciju u servisiranju gorionika i prateće termoenergetske opreme. Prisutni smo u svim granama industrije, radimo na postrojenjima za proizvodnju toplotne energije: na parnim kotlovima, na toplovodnim kotlovima za centralno grejanje. Vršimo popravke gorionika na sušarama, u pekarama, na ciglanama ,u livnicama, mlekarama. Prateću opremu za gorionike i za ostalu termoenergetsku opremu koristimo i ugrađujemo proizvode svetskih proizvođača: Dungs, Honeywell, Suntec, Satronic, Landis&Steufa, Siemens, Krömschröder i dr.Usluge servisa:

• Servisiramo sve vrste visokopritisnih i rotacionih gorionika na sve vrste goriva (nafta, mazut, lož ulje, zemni gas, TNG) proizvođača: Weishaupt, Saacke, Ray, Venterm, Ganz, Riello i dr.
• Raspolažemo opremom i rezervnim delovima svih proizvođača
• Veoma stručna defektaža i rešavanje problema u roku od 24 h po pozivu korisnika na teritoriji cele Srbije
• Sve intervencije na kotlovima THERMONA realizujemo u najkraćem roku po pozivu korisnika poštujući obaveze definisane ugovorom
• Pružamo usluge sezonskog održavanja svih vrsta kotlarnica u stambenim objektima
• Remontujemo i izrađujemo sve vrste elektrokomandnih ormara i upravljačkih pultova kotlovskih postrojenja koristeći vrhunsku opremu (Shrack, Siemens, Fanal i dr.)

Usluge laboratorije za gasne instalacije-

• Regulatora pritiska za gas, ventila sigurnosti i sl.
• Kotlova i kotlovskih postrojenja
• Nadzemnih čeličnih cevovoda
• Elektromagnetnih ventila
• Gasovoda i gasovodnih instalacija


Ostali podaci:

 • Živković Branko
  Tel.: 063/523-134, 
 • Fešiš Zoltan
  Tel.: 063/547-583, 
 • Spasojević Branko
  Tel.: 063/512-691, 

vaše slike:

baždarenje ventila
Centralno grejanje
Cevi prirubnice ventili armature
električni kotlovi
elektro kotlovi za centralno grejanje
Gasna tehnika oprema
gasni kotlovi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 121871

service description:

Osnovna delatnost firm ej ugradnja ekonomičnih protočnih kotlova na struju. Osim kotlova za centralno grejanje, ugrađujemo i protočne bojlere.

EPK - OGANJ su električni protočni kotlovi i bojleri čiji je princip rada zasnovan na direktnom pretvaranju električne energije u toplotnu. Oni se koriste za grejanje kuća, stanova i objekata drugih namena. Prvi kotlovi koji su radili na ovom principu, korišćeni su na brodovima i podmornicama ruske vojne flote (RVF) .

SZR "KATANA" iz Kragujevca je za proteklih devet godina rada, razvila, usavršila i patentirala 19 tipova kotlova koji se mogu priključiti na električnu mrežu na 63 različita naćina i višestruko po kvalitetu prevazilaze ruske i ostale uredjaje koji rade na ovom principu.

Kotlovi ove serije mogu se priključivati na monofazni od 220V, trofazni 3x380V, kao i istovremeno na monofazni i trofazni napon. Ovaj kotao može raditi na različitim naponima u opsegu od 90V do 600V bez ikakvih fizičkih izmena, s tim da se u skladu sa vrednostima napona mora podesiti provodljivost vode ili da se odgovarajućom automatikom raguliše jačina struje u kotlu.

SZR "KATANA" je jedini proizvođač kotlova u svetu, koji je rešio problem priključivanja ovih kotlova na električne mreže sa strujnom diferencijalnom zaštitom.


PREDNOSTI GREJANJA KOTLOVIMA EPK - OGANJ
- dimenzije su mu 50 -100 puta su manje od klasičnih kotlova iste snage;

- zbog svoje jednostavnosti kao i zbog činjenice da se voda zagreva direktno protokom struje kroz nju, praktično ne postoji mogućnost kvarova i pregorevanja grejača;

- grejanje ovim kotlom je dva do tri puta jeftinije u odnosu na ostale nacine;

- u slačaju nestanka tečnosti u grejnom sistemu, kotao prestaje sa radom, što isključuje mogućnost kvarova, termićkih oštećenja i požara;

- uređaji koje proizvodi SZR "KATANA" imaju pet puta veću snagu i 43% do 75% manju potrošnju električne energije za iste grejne efekte u istim uslovima rada u odnosu na slične.


EKONOMIČNOST - Grejanje sa EPK-OGNJEM elektricnim kotlovima je 2 do 3 puta ekonomičnije od bilo kog drugog načina. Temperaturu u prostorijama reguliše termostat koji automatski isklučuje rad kotla kada temperatura dostigne odredjenu vrednost. Zbog načina na koji vrše predaju elektro energije molekulima vode, ovi kotlovi su sigurno ubedljivo najekonomičniji i ostaće zauvek neprevazidjeni u stepenu iskorišćenosti električne energije. Zbog svoje ubedljive ekonomičnosti koja prelazi u idealnu vrlo brzo ce potisnuti sve ostale načine grejanja (centralno, gasno i dr.)

EKOLOGIJA - Za razliku od kotlova na tečna i čvrsta goriva pri radu ne stvaraju nikakva štetna isparenja, čadj, pepeo, niti bilo kakve druge po zdravlje korisnika i stanovništva štetne materije. Pri radu su nečujni.

BEZBEDNOST - Kotlovi se odlikuju povišenom sigurnošću i stepen zaštite je takav da bi kotlovi i bez termostata, automatskog osigurača i automatske sklopke, a u slučaju da sistem ostane bez vode, automatski prestao da radi.

ODRŽAVANJE - EPK-OGANJ je tako konstruisan i od takvih materijala napravljen da ne postoji mogućnost kvara. Njegov grejač, za razliku od ostalih fizički može da izdrži mnogo veću jačinu električne energije od one koju koristi pri radu, tako da ne postoji mogućnost pregorevanja.
U svim karakteristikama koje se ocenjuju kod raznih načina grejanja ekonomičnosti, funkcionalnosti, bezbednosti, jednostavnosti za rukovanje,i održavanje EPK-OGANJ je bez premca u svemu. I to nije sve o uštedama i prednostima ovog kotla. Ako ga uporedimo sa dva do sada najčešca načina grejanja, centralnim i gasnim, ovaj sistem ne samo da je po svim prethodno navedenim funkcijama ubedljivo iznad ova dva, već i sama njegova ugradnja tri puta manje košta jer se ne mora plaćati skupi priključak i ugradnja podstanice za centralno grejanje ili isto tako skupi priključak i kotao za grejanje na gas. Za taj, u ovom slučaju nepotreban izdatak može se ugraditi kompletna instalacija sa EPK-OGNJEM.

vaše slike:

električni kotlovi
elektro kotlovi za centralno grejanje
elektroprotočni kotlovi
Podaci firme ::::.
Pogledan: 269009

service description:

Preduzeće TEHNOSERV se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom metalnih konstrukcija kao i projektovanjem , proizvodnjom i izvođenjem radova u oblasti toplotne tehnike i to:

* Kotlarnice za proizvodnju pregrejanje i suhozasićene vodene pare
* Toplovodne i vrelovodne kotlarnice na čvrsto, tečno i gasovito gorivo
* Mazutne stanice
* Remont kotlova i kotlovskih postrojenja
* Klimatizacija i ventilacija:
o Klima komore za centralnu ventilaciju
o Kompletna klimatizacija poslovnih, industrijskih i stambenih objekata
o Klimatizacija pojedinačnih prostorija
* Procesna oprema u industriji
o Izmenjivači toplote
o Sudovi pod pritiskom
o Rezervoari
o Reaktatori, duplikatori, mešalice
* Energetski cevovodi
o parni cevovodi
o cevovodi za vodu
o cevovodi za komprimovan vazduh
o cevovodi od nerđajućeg čelika
* Serijska proizvodnja toplovodnih, vrelovodnih i parnih kotlova na čvrsto, tečno i gasovito gorivo 18-10000kW

Nudimo Vam celokupno rešenje mašinskog dela objekta po sistemu ključ u ruke, pri čemu će Vas naš tim stručnjaka voditi kroz proces puštanja u rad.

Obratite nam se s poverenjem!

Ostali podaci:

 • Fabrika
  Tel.: 024/523-033, 

vaše slike:

 klimatizacija
Bravarija metalne konstrukcije
cevi za klimatizaciju
cevovodi
Energetika
Gas

Facebook