Podaci firme ::::.
Zaovine - zaseok Popovići
Bajina Bašta, 31250
Srbija
Tel.: 064 8475 427
Fax: 064/8475-427

service description:



Vila "Čarobna koliba raspolaže sa:

-dnevnim boravkom sa kuhinjom

-dve spavaće sobe

-kupatilom

Objekat je površine 50 m2 i raspolaže sa 6 ležajeva –

-dve sobe sa po dva ležaja i jedan u dnevnom boravku.


Upoznajte Zaovine:


Zaovine su čuvene kao mesto na kojem je otkriven živi fosil biljnog sveta, Pančićeva omorika. U zaseoku Đurići 1875. godine čuveni botaničar Josif Pančić otkriva novu „felu“, endemoreliktnu vrstu četinara kojoj daje naziv Pančićeva omorika (Picea omorika). Zaovine su jedino stanište Pančićeve omorike na serpentinitu.


U akumulacijama je evidentirano 14 vrsta riba, predstavnika 6 familija: potočna pastrmka, kalifornijska pastrmka, skobalj, klen, mrena i dr.


Izletnički vidikovci (Zmajevac, Bela Voda i Gavran);


Geomorfološka atrakcija u dolini reke Beli Rzav, na Lukama: Grad, sa ostacima srednjovekovnog utvrđenja, za koju je vezana legenda o plemiću i njegovoj nevernoj ženi;


Mesto Crkvine u podnožju Grada i ostaci srednjovekovne crkve bazilike.


Kanjon „Sklopovi“ reke Beli Rzav

kontakt

064 8475 427

carobna_koliba@hotmail.com
Podaci firme ::::.
Banja Vrujci
Gornja Toplica, 14243
Srbija
Tel.: 014/60-007

service description:

Vila Jelena se nalazi u samom centru banje Vrujci,uvučena 20m od glavne ulice dovoljno da pruži prijatan boravak i miran san. Vila Jelena se nalazi između 2 banjska kompleksa bayena Vrujci i bazena Premijer (Nova banja). Prekoputa nas se nalazi hotel Vrujci teren za fudbal košarku, tenis i odbojku. Na pedesetak metara je Dom zdravlja, Centar za rehabilitaciju, lekovita voda i blato.Takodje veliki broj restorana i trgovina upotpunjuju sadržaj okoline.
Vila Jelena ima sobe sa jedbin, dva tri i četiri ležaja dva studija (dvokrevetni i četvorokrevetni ) i apartmane. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom kao i TV, KATV, DVD. Sobe su prijatnog enterijera i opremljene su po uzoru na hotelski smeštaj. Vila Jelena ima zaposlene sobarice koje održavaju visoki nivo higijene, a dolaze i na vaš poziv. Vila Jelena u svojoj kolekciji poseduje 500 filmova svih žanrova namenjeni deci i odraslima. Vila Jelena takodje poseduje mini terasu sa jakuzzi kadom bicikle za vožnju itd.
Podaci firme ::::.
Divčibare
Divčibare, 14204
Srbija
Tel.: 014/232-080

service description:

Eksluzivan i autentičan ambijent na padinama Divčibara će Vam pružiti najugodniji osećaj života i odmora na planini tokom cele godine. Fantastičan smeštaj na jednoj od najlepših planina na Balkanu. Kompletno opremljena 2 apartmana, veliki dnevni boravak sa kaminom, dve kompletno opremljene kuhinje, 2 trpezarije, 2 kupatila sa tuš kabinama, 3 spavaće sobe, sa vinskim podrumom i letnjom terasom. Ceo objekat je opremljen centalinim grejanjem.
Pravo mesto za Vaš miran odmor!

service description:

Kompleks je smesten na obroncima Fruske Gore (u blizini Instituta u Kamenici), a opet udaljen od centra Novog Sada za manje od 10 km. Restoran, sa dve sale, velikom i udobnom bastom i rostiljem nudibogat meni i velik izbor najkvalitetnijeg pica. 20 godina duga tradicija garantuje kvalitet. Savremen motel sa negovanim vrtom je pravo mesto za odmor na cistom vazduhu. Pazljivo birane boje i materijali ucinice vas boravak izvanredno ugodnim. Na raspolaganju su Vam dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne sobe, gde svaka od njih ima kablovsku televiziju, telefon i moderno kupatilo. Za nase goste posebno je obezbeden prostrani parking u okviru motela. Na kraju dana mozete popiti pice ili odigrati partiju bilijara u salonu zabave.
Podaci firme ::::.
43. Nova 44.
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/754-951

service description:

Vila Madams je udaljena od centra Subotice 8km i povezana gradskim prevozom (linija 6), a od autoputa E-75 (Beograd-Novi Sad-Horgoš) izlaz sever 2,5km. Sa terase Vaše sobe pruža se predivan pogled na 50m udaljeno Palićko jezero.

Nalazimo se svega 50m od Palićkog Omladinskog jezera. Vila poseduje zatvoreni parking i veliku letnju terasu. Sobe su I kategorije i svaka ima kupatilo, CATV, internet i svoju terasu . Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i dvokrevetnim trokrevetnim i po potrebi četverokrevetnim poluapartmanima.


Vila Madams
Palić, Srbija
43. nova 44
tel: +381 (0)24 754 951, 755 765
+381 (0)63 86 31 523
e-mail: vila.madams@yahoo.com
web: www.vilamadams.com

Facebook