Podaci firme ::::.

service description:

Ekogradnja je porodična firma, osnovana 2002. godine, bavi se proizvodnjom betona i betonske galanterije. Poseduje sopstvenu betonsku bazu iz koje pripremljena betonska smeša odlazi u dve hiraulične vibro-prese, koje uz pomoć visokog pritiska i vibracije nabija beton u dva sloja, donji grublji i gornji finiji, sa kvarcnim peskom i mlevenim kamenom uz dodatak Bayerfox boje i krečnog cementa.

Svi proizvodi su atestirani na Institutu za građevinske materijale i na Građevinskom fakultetu u Subotici.Proizvodnja betonske galanterije

Behaton ploče iz našeg proizvodnog programa su namenjene popločavanju pešačkih i saobraćajnih površina. Širok spektar upotrebe u različitim okruženjima, (dvorišta, parkinzi, saobraćajnice, staze) omogućava raznovrsnost njihovih oblika i boja kao i mogućnost kombinovanja.

Behaton ploče se proizvode od prirodnih materijala tehnologijom vibro-presovanja i tehnologijom livenja. Sve ploče su dvoslojne - donji nosivi sloj je od betona d< 8mm, a gornji zaštitni sloj je od betona 0,2 mm sa kvarcnim peskom. Po želji naručioca ploče se proizvode u najrazličitijim bojama.

Materijali koji se koriste za izradu vibro-presovane betonske galanterije, kao i sama galanterija imaju sertifikate o kvalitetu izdate od akreditovane ustanove.

Prednosti behaton ploča su višestruke: lako se postavljaju (na pesak), lako se podižu u slučaju eventualnih radova, ne koriste se drugi materijali (cement, armatura), podnose opterećenja intenzivnog saobraćaja, ne klizaju se, otporne su na mraz, ulepšavaju prostor.

Podaci firme ::::.
Solunska 1
Palić, 24413
Srbija
Tel.: 024/754-555
Fax: 024/532-304

service description:

Betonski proizvodi

Facebook