| pogoci:786
back|1|2|... | 22|23|24|... | 39|40|forw
Podaci firme ::::.
Pogledan: 27803

service description:

Prerada i konzervisanje voća i povrća, trgovina na veliko
Podaci firme ::::.
Pogledan: 90956

service description:

Firma je osnovana 2010.godine sa sedištem u Beogradu.

Bavimo se pretežno snabdevanjem HoReCa kanala, STR,
pijaca... Svakim danom stičemo sve veće poverenje klijenata i širimo mrežu novih kupaca. Saradnju sa svim našim klijentima i partnerima zasnivamo na visokoj profesionalnosti i korektnoj saradnji. U okviru firme postoji komercijalna služba i služba logistike.

HoReCa, voće i povrće

- Med (kadica i kesica),
- Šećer u kesicama (beli i zuti)
- Keks za kafu i čaj Del Monte
- Topla čokolada...
- Sve vrste pečuraka, pomorandža, limun...

Papirna konfekcija

- Salvete
- Toalet papir
- Ubrusi
- Papirne maramice...

Uvozni program

- Početkom 2013. godine firma potpisuje ekskluzivne ugovore sa kompanijama iz Makedonije koje se bave vinskim programom i handmade sezonskim salatama (ajvar, ljutenica, feferoni, krastavci...)

Distribucija

- Distribucija je jako bitan segment u poslovanju, zato se baziramo na tačnosti i preciznosti. Dostavu radimo sedam dana u nedelji na teritoriji Beograda.

Partnerstvo

- Partnerstvo je bitan segment svakog poslovanja, tako i naša firma nastoji da učvrsti svoje poslovne veze sa svima koji su istog razmisljanja. Zato otvoreno pozivamo sve zainteresovane koji žele da plasiraju svoje proizvode na teritoriji Beograda i inostranstvu, pošalju svoju ponudu.

Klijenti

- Možemo se pohvaliti da sarađujemo sa značajnim brojem renomiranih restorana, kafića... U ovom trenutku imamo bazu od oko hiljadu klijenata i taj broj svakodnevno raste. Ukoliko želite da budete naš klijent, javite se i naša komercijalna služba će Vas posetiti i prezentovati ponudu i uslove saradnje.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 3872
Dositejeva 8.
Bečej, 21220
Srbija
Tel.: 021/6913-240
Fax: 021/6913-392
Mapa

service description:

- Kompletne mašinske usluge u poljoprivrednoj proizvodnji
- Usluge sušenja i skladištenja žitarica
- Mašinske i bravarske usluge u izradi i popravci poljomašina, skladišne opreme
Podaci firme ::::.
Pogledan: 162251

service description:

Prerada voća po najmodernijoj tehnologiji
Prerada malina, jagoda, kupina, borovnica, ribizla, šljiva, višnja, mix
Sušenje voća
Hladnjače


Sušenje – konzerviranje dehidracijom

Cilj svakoga konzerviranja je sprečiti te procese, dakle mikroorganizmima, kako skraćeno zovemo štetne gljivice plesni i bakterije, oduzeti za život i razmnožanje preko potrebnu toplinu i vlagu.
Trajnost namirnica možemo delotvorno produžiti jednostavno snižavanjem temperature namirnica u hladioniku, ali samo za relativno kratko vrijeme. Znatno trajniji i delotvorniji je postupak dehidracije, oduzimanja vode, ili jednostavnije rečeno - sušenje. Pritom treba znati i voditi računa o tome da mnoge štetne gljivice plesni tek kod manje od 15% vode u namirnici počinju svoje kvarljivo djelovanje. S druge strane, većina bakterija se već kod 35% vode u namirnici nemogu više razmnožavati.

Što se događa tokom sušenja?

Zagrejani vazduh koji struji oko plodova suši, tj. isparava sloj vlage na njihovoj površini, potom se izgubljena vlaga opet nadoknadi iz dubljih slojeva, p o n o v n o ispari, itd. P o s t u p a k je brži ako je temperatura okoline ili u prostoriji viša. Naravno, važna je propustljivost za vlagu u tkivu voća, povrća ili začinskoga bilja, te veličina površine s koje se isparuje vlaga. Veća propustljivost i veća površina znače brže i temeljitije sušenje. Kod sušenja, zagrijavanje ne služi za uništavanje mikroorganizama kao kod sterilizacije; ono samo određuje stepen dehidracije. Prema tome, najvažniji preduveti za sušenje su strujanje suvog vazduha i toplina.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 340129

service description:

Osnovna delatnost firme je proizvodnja kompletne poljoprivredne mehanizacije,kao što su berači kukuruza,pumpe za navodnjavanje,rasturivači đubriva,prikolice i ostale priključne mašine.

Majevica Holding a.d. je proizvođač: mašina alatki, odlivaka, stabilnih rezervoara, pokretnih cisterni i poljoprivrednih mašina.
Text Box: Tradicija MAJEVICA Holding a.d. seže do daleke 1905. godine. Pod današnjim imenom radi od 1951. godine. Osnivač je pet akcionarskih društava. Dinamičan razvoj ostvaruje zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa poznatim evropskim proizvođačima slične opreme, saradnji sa naučno-istaživačkim institutima i sopstvenim razvojnim službama. Stoga imamo veoma raznovrstan proizvodni program.

Poljooprema a.d. proizvodi mašine za pripremu zemlje, setvu, međurednu obradu, ubiranje krompira, ubiranje šećerne repe, berače kukuruza, prikolice, rasturače stajnjaka, pumpe za navodnjavanje i kanalokopače.

Mašine alatke a.d. proizvodi oštrilice alata za metal i drvo, brusilice za ravno i profilno brušenje, rendisaljke, dubilice, kućišta za ležajeve.Vrši remonte svih vrsta konvencionalnih alatnih mašina i usluge mašinske obrade.

Livnica a.d. proizvodi godišnje 600 tona odlivaka kvaliteta SL-150 - SL 300 i NL 500 težine od 0.20 do 2.000 kg . Takođe proizvodi odlivke za poljooprivredne i alatne mašine, kanalizacioni i trgovački liv. Detaljnije...

Pumpe i cisterne a.d. proizvodi pumpne automate, stabilne rezervoare i pokretne cisterne.


Podaci firme ::::.
Pogledan: 99895
Peđe Milosavljevića 23 a
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

GENERALNI ZASTUPNIK SCMIDTH & WEZEL GMBH EFA MAŠINE I OPREMA ZA KLANIČNU I MESNU INDUSTRIJU
GENERALNI ZASTUPNIK NIEBLING I SEEWALD, HCCP HIGIJENSKE I TEHNIČKE ČETKE I HEMIJSKA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE U INDUSTRIJI HRANE I PIĆA.

Od 1995. godine zastupa više renomiranih nemačkih kompanija koje se bave proizvodnjom mašina, rezervnih delova i potrošnog materijala za klanice i prehrambenu industriju.

Osim navedenog FENIKS TRADE R.V.P. INTERNACIONAL u svojoj ponudi ima širok asortiman HACCP opreme za prehrambenu industriju kao sto su: HTZ odeća i obuća, pribor, dezo barijere, aparati za čišćenje penom (penomati), linije za pranje gajbi, INOX stolovi i garderoberi, HACCP pribora za profesionalno čišćenje industrija hrane i pića i drugo.
U svom sastavu ima i servis mašina koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 17158
SOLUNSKA 36/4
Beograd, 11000
Srbija
Tel.: 023 549 412
Fax: 011 2186 657
Mapa

service description:

O Nama

Altis Chemicals se ističe po vrhunskom kvalitetu proizvoda i stručnosti i iskustvu kadrova u proizvodnji ulja i maziva. Za svoje potrošače osim redovne isporuke nudi usluge saveta u primeni, izboru odgovarajućih proizvoda i njihovom najefikasnijem korištenju.

Proizvodni Program

MOTORNA ULJA I TEČNOSTI ZA VOZILA

* Motorna Ulja za Dizel Motore - Multigradna
* Motorna Ulja za Dizel Motore - Monogradna
* Motorna Ulja za Benzinske Motore
* Motorna Ulja za Motore na Autogas
* Hipoidno Ulje za Menjače i Diferencijale
* Ulje za Kočnice DOT 3
* Antifriz

SREDSTVA ZA HLAĐENJE I PODMAZIVANJE PRI OBRADI METALA

* Cela Ulja za Rezanje
* Cela Ulja za Kaljenje
* Ulja za Mehaničku Obradu Metala
* Mineralno Vodorastvorno Sredstvo - Mlečna Emulzija
* Polusintetička Ulja - Transparentna Emulzija
* Sintetička Vodorastvorna Sredstva - Providna Emulzija


INDUSTRIJSKA ULJA

* Hidraulična Ulja
* Ulja za Reduktore
* Ulja za Prenos Toplote
* Ulja za Klizne Staze
* Ulja za Podmazivanje Lanaca Motornih Testera
* Ulje za Kalupe

ULJA ZA POLJOPRIVREDNU MEHANIZACIJU

* Traktorsko ulje


Sedište/ Proizvodnja:
Požeška 15 A
23 000 Zrenjanin

Telefon:
023 549 412
011 2186 657

Faks:

023 549 807

Email: altischemicals@gmail.com
Primena: 063 389 214

Ostali podaci:

  • Aleksandra
    Tel.: 063/389-198, 

vaše slike:

industrijska ulja
Podaci firme ::::.
Pogledan: 138354

Beočin, 21300
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

STOČNA HRANA
STOČNA HRANA, PREMIKSI
FABRIKA STOČNE HRANE
PROIZVODNJA STOČNE HRANE


PROIZVODNJA I PROMET STOČNE HRANE, POTPUNIH I DOPUNSKIH KRMNIH SMEŠA, JEDNOPROCENTNIH I PETOPROCENTNIH PREMIKSA, KOMPONENTE ZA STOČNU HRANU I ADITIVI, PRODAJA SEMENSKE ROBE, PESTICIDA, ĐUBRIVA I DOPUNSKOG PROGRAMA ZA POLJOPRIVREDU
Podaci firme ::::.
Pogledan: 113985

service description:

Kompanija FPE (Food Processing Equipment) je osnovana pre 30 godina i u svom programu ima četiri različite proizvodne linije.
FPE može da ponudi najbolja rešenja koja će odgovarati najrazličitijim zahtevima kada se radi o linijama za sendvičiranje i linijama za rolate. Dizajn i sistem proizvodnje firme FPE su izučavani i unapređivani da omoguće njihovim klijentima da budu kompetentni na tržištu sa novim proizvodima.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 40207
Vojvođanska bb
Bač, 21420
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

- Restoran sa prenoćištem sa 6 soba – 12 ležajeva
- U restoranu 120 mesta
- Oko restorana nalazi se jezero površine jednog jutra, poribljeno, bogato ribom som, šaran, štuka
- Moguće je pecanje ribe i razna takmičenja
- Oko restorana i jezera ima 6 jutara zemlje, pa ima mogućnosti za proširenje delatnosti

- Ovaj isti objekat se prodaje na večito sa kompletnom opremom u restoranu, jezerom sa ribom i površinom zemlje na kojoj se nalazi.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 60941

Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Preduzeće Tiki Vent je osnovano 1992 god. Prateći trendove domaćeg tržišta, 1997 god. Tiki Vent se reorganizuje iz dotadašnje trgovine rezervnim delovima u preduzeće specijalizovano za uvoz i prodaju delova motorne grupe. Zahvaljujući temeljnom istraživanju tržišnih trendova preduzeće Tiki Vent je dostiglo vodeće pozicije u trgovanju delovima motora.

Danas je preduzeće Tiki Vent ovlašćeni distributer vodećih svetskih proizvođača rezervnih delova i svojim lagerom od preko 15,000 artikala pokriva kompletnu potražnju tržišta Srbije za delovima motora.

Ukoliko vam neophodan deo motorne grupe za Vaš motor sa unutrašnjim sagorevanjem, bilo da je u pitanju putničko vozilo, teretno vozilo, plovilo, poljoprivredna ili radna mašina, obratite nam se i u najkraćem mogućem roku Vaš problem će biti rešen.

Pozovite nas i iskusite remont motora uz podršku najboljih.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 82274

Pančevo , 26100
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Osnovni proizvodni program:

- Nearmirana ili žicom i platnom armirana gumena creva za protok vazduha ili rashladne tečnosti u motornim vozilima
- Armirana creva visokog pritiska do 20 bara za: vazdušne kocnice i prskalice (fi10, fi13, fi16, fi19 itd.)
- Armirana rebrasta creva dužine do 6 metara za pretakanje vode, nafte, kiselina, i za prehrambenu industriju
- Teretni program vazdušnih i vodenih creva za sve tipove kamiona, traktora, autobusa i radnih mašina
- Zavrsna creva za protok betona do 800 bara

Osim navedenih proizvoda, prave se creva za:

- transport cementa, šljunka, žita itd dimenzija do fi300
- livenje valjaka
- garniture creva rashladnog sistema za traktore i kamione

- Izrada creva po uzorku i dimenzijama

- Usisno-potisna creva za sve vrste cisterni i pumpi.

Proizvodnja ostalih proizvoda od gume
Podaci firme ::::.
Pogledan: 86365

service description:

PROIZVODNJA OPREME ZA PREHRAMBENU I TEKSTILNU INDUSTRIJU
Istorija

Prve mašine koje su napravljene u Matingu jesu mašine za testo. Odluka da se počne sa proizvodnjom mašina za preradu testa doneta je na osnovu sagledavanja tržišta i procene da na našem tržištu nema pravih prduzeća koja se bave ovom delatnošću. Firma je u početku pored vlasnika i direktora dipl.maš.ing. Aleksić Milenka zapošljavala svega dva radnika. Vremenom uz povećanje obima posla povećao se i broj zaposlenih.

Danas Mating ima oko 40 zaposlenih, dominantan je na prostorima Srbije i Crne Gore u oblasti proizvodnje mašina za pekarsku industriju, a cilj je da se nametnemo na tržištima okolnih zemalja.

Bitan period preduzeća jeste 1999. godina kada je napravljena hala (sadašnja lokacija firme) na putu Niš - Zaječar ispred sela Malča.

Ostali podaci:

  • Tel.: 018/4661-839, 
  • Tel.: 018/4661-830, 
  • Tel.: 018/4661-454, 
Podaci firme ::::.
Pogledan: 91435

service description:

PRERADA VOĆA
- SMRZNUTO VOĆE
- SUŠENO VOĆE

Proizvodni proces obuhvata nekoliko etapa:
- uzgajanja zasada šljive i drugog voća
- berba
- sušenje
- prerada
- pakovanje finalnog proizvoda

Da bi ostvarili glavni cilj, a to je visok kvalitet proizvoda, pažljivo se kontroliše svaka etapa u procesu proizvodnje.
Zahvaljujući primeni savremene tehnologije i naučno-tehnološkim saznanjima iz oblasti prerade hrane, smatramo da se nalazimo u samom vrhu sa svetskim proizvođačima sličnih proizvoda.
Sistem principa za proizvodnju hrane HACCP, koji je neophodan za izvoz u EU i brojna druga tržišta, od 2009. godine postao je obavezujući i unutar Srbije.
HACCP sistem više nije samo neophodan uslov za izvoz već i za prodaju na domaćem tržištu.

HACCP sistem je izuzetno značajan jer podrazumeva praćenje svih faza proizvodnje, tako da se na osnovu dokumentacije u svakom trenutku može utvrditi ko je obavio koju delatnost određenog dana, pa odgovornost za bezbednost proizvoda u velikoj meri prelazi s države na samog proizvođača.
Firma “AGRANELA” kako bi usaglasila poslovanje sa postojećom zakonskom regulativnom i unapredila kvalitet svojih usluga koristi HACCP sistem za bezbednost hrane.
Zato sa punom odgovornošću i profesionalnom ozbiljnošću nudimo saradnju svim potencijalnim domaćim i stranim kupcima.

vaše slike:

distribucija voća
izvoz smrznutog voća
Izvoz voća
Otkup voća
Podaci firme ::::.
Pogledan: 59025

service description:

Preduzeće "SLOGA" doo je osnovano 1992 godine kao firma trgovine na veliko poljoprivrednim proizvodima, prodaja i otkup, da bi vremenom od 2000 godine uvidom u tržište, počelo da se opredeljuje za proizvodnju.

Proizvodnja be se odnosila na potpune smeše za ishranu životinja. U tom pravcu se i počelo sa prikupljanjem analiza od tržišta, zahteva kupaca a ujedno i traženje najpovoljnijih ponuda za izradu projekata i nacrta za nabavku mašina i opreme.

Sa napred pomenutim težnjama od 2003 godine počelo se sa proizvodnjom potpunih i dopunskih smeša za ishranu domacih životinja.

Od 2008. godine preduzeće Sloga doo poseduje HACCP standard o bezbednosti stočne hrane kao i dozvole za izvoz iste u zemlje regiona Balkana.

Podaci firme ::::.
Pogledan: 108316

service description:

"LIMPRODUKT" je trgovinsko-zanatska radnja koja se bavi:
- TRGOVINOM LIMOVA
- LIMARSKOM GALANTERIJOM
- ALATOM ZA GRAĐEVINSKU LIMARIJU
- PRETEĆOM OPREMOM

"LIMPRODUKT" se takođe bavi:
- CEVIMA
- PROFILIMA
- FLAHOVIMA

Posedujemo najsavremenije mašine za RASECANJE i SAVIJANJE limova kao što su:
- SLITERI
- DUGAČKI APIPONG
- MAŠINE ZA BESKONAČNE OLUKE I CEVI,
tako da smo u mogućnosti da izvršimo sve Vaše zahteve iz naše delatnosti.

Nadamo se da ćemo uspostaviti neki vid saradnje - Vaš LIMPRODUKT, Loznica.

MATERIJAL ZA ŽIVOT I BUDUĆNOST!
Podaci firme ::::.
Pogledan: 49123
Lipov Gaj 39
Veternik, 21203
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

Podaci firme ::::.
Pogledan: 33563

service description:

otkup, prerada i pakovanje poljoprivrednih i šumskih plodova.
Podaci firme ::::.
Pogledan: 132737

service description:

Rasadnik "TROŠKA" doo postoji već 30 godina.

Dugogodišnja tradicija proizvodnje voćnih sadnica.

Godišnje proizvodimo oko 100.000 sadnica raznih sorti:

-Šljiva
-Kruška
-Dunja
-Trešnja
-Višnja
-Jabuka
-Orah

Patuljasto i stubasto voće itd.

Pored sadnica bavimo se i proizvodnjom vegatativnih podloga:

-Jabuka M-9, MM-106,M-26
-Dunja BA-29
-Leska- istrarski dugi, istarski okrukli, halski džin, beli lamber itd...
Podaci firme ::::.
Pogledan: 18571
Karaulska 14.
Beograd, 11000
Srbija
Interesujte se Mapa

service description:

| pogoci:786
back|1|2|... | 22|23|24|... | 39|40|forw

Facebook