Podaci firme ::::.
Bulevar Milutina Milankovića 190
Novi Beograd, 11070
Srbija
Tel.: 011/614-03-93

service description:

Proizvodnja i prodaja koverata
Najveći asortman koverata po kvalitetu veličini i boji
Podaci firme ::::.

service description:

Kancelarijski materijal

Office.co.rs je važan deo kompanije Expo Line iz Beograda, koja se dugi niz godina bavi distribucijom, proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog materijala i nameštaja.

Od spajalica do registratora i heftalica. U Office Expo kancelarijski materijal & namestaj ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše dnevne kancelarijske potrebe. Odaberite artikle koji su vam potrebni iz kategorija: pošta, pribor i organizacija radnog stola, folije, nalepnice i etikete, kalendari, pribor za pisanje i arhiviranje.

Na raspolaganju vam je više od 2500 artikala iz programa Kancelarijski materijal. Isporuku za kancelarijski materijal vršimo na teritoriji: Beograd, kao i celokupnoj teritoriji Srbije.

Papir za kopiranje i štampanje

Odabir odgovarajućeg papira za štampač ne mora da bude komplikovano. Da bi ste odabrali pravi papir jednostavno razmotrite: Za koji štampač ću koristiti taj papir (Ink jet ili Laserski štampač) i najbitnije: Za koji tip dokumenata ću koristiti taj papir?
Količina papira koje želite da kupite u potpunosti zavisi od vas. U ponudi imamo riseve papira od 250-500 papira, pa do velikih pakovanje od 3-5-10 kompleta od po 250-500 papira.

Svakodnevno kopiranje i štampanje

Budimo iskreni, za svakodnevno kopiranje i štampanje vam nije potreban skup papir. Za ovakav tip posla odaberite 80gr ili 100 gr papir i bićete u potpunosti zadovoljni odnosom kvalitet/cena.

Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na našoj online prodavnici, takođe imate mogućnost da, u prijatnom ambijentu našeg salona, pogledate deo naše ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da lično preuzmete vašu pošiljku kancelarijskog materijala.

Sa istom pažnjom i posvećenošću prilazimo svakom projektu. Bez obzira da li je vaš posao opremanja mali ili veliki, možete se osloniti na naš tim dizajnera da vam pomogne u odabiru pravog nameštaja pripemom Cad crteža i realističnih 3d modela .

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 08:00 - 16:00

vaše slike:

 kolor papir
 ris papira
biro mašine i oprema
fotokopir papir
heftalice
Heftalice mine za heftalicu
Podaci firme ::::.
Kumodraška 257
Beograd - Voždovac, 11010
Srbija
Tel.: 011/3096-918
Fax: 011 3971 068

service description:

Fabrika koverata Beoteleprom je prva i najveća te vrste u regionu i osnovana je 1996 godine. Ima širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti svakog kupca kako cenom tako i kvalitetom.

Pored osnovne delatnosti (proizvodnja koverata) bavimo se i ofset i flekso štampom na raznim materijalima i formatima.

Facebook