Podaci firme ::::.
Vuka Karadžića 7a
Beograd - Stari Grad, 11102
Srbija
Tel.: 011/328-5688
Fax: 011/328-5988

service description:

Turistička agencija
Podaci firme ::::.

service description:

Turistička agencija „Coja Tours" d.o.o., agencija za turističko posredovanje i vanlinijski prevoz, osnovana je pre 10 godina, i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznata po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Naša agencija je dugim nizom godina uspostavljala, što i dalje čini, uspešnu saradnju sa drugim turističkim agencijama, i na ovaj način dobila titulu jednog od poznatih i izuzetno uspešnih subagenata.

Kao subagent, vršimo prodaju aranžmana u zemlji i inostranstvu, letovanja, zimovanja, jesenji program, novogodišnji program, obilazak evropskih metropola, i na ovaj način nastojimo da pružimo najkvalitetniju profesionalnu uslugu svojim korisnicima kao i poslovnim partnerima.

Pored subagenture, bavimo se i vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Posedujemo sopstveni vozni park-izuzetno komforni mini busevi koji su uvek na raspolaganju Vama.

Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u suret Vašim zahtevima i željama.


Jer mi smo tu zbog Vas...Postojimo zbog Vas... Dođite, vidite, a naše je da učinimo sve da uživate!

Facebook